עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by אנייניר,

שלום. אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הקרובה ואני גיימר די כבד. מה שחשבתי לעשות הוא לקנות מחשב נייד יחסית קטן אבל עם חומרה מספיק חזקה בשביל לתמוך במשחקים כבדים - כך שבלימודים אני אשתמש במחשב נייד קטן וכשאני אשחק אני אחבר למחשב מסך גדול עם מקלדת ועכבר. הבעייה היא שאני לא יודע אם החומרה של המחשב נייד יתאימו להרצה של משחקים כבדים על גבי מסך 22-24 אינצ'. חשבתי לקנות את המחשב של Alienware - ויש לי אפשרות לבחור את החומרה http://www.dell.com/us/p/alienware-m14x/pd.aspx מפרט לבחירה : Processor Intel® Core™ i5 2430M 2.4GHz (3.0GHz with Turbo Boost, 3MB Cache) Intel® Core™ i7 2670QM 2.2GHz (3.1GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Intel® Core™ i7 2760QM 2.4GHz (3.5GHz w/Turbo Boost, 6MB…

2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? עבודה משרדית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 לפחות. חשוב מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי?שלא יהיה כבד מידי (במידת המגבלות של חיי סוללה). * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם). רצוי זמן ארוך. (לפחות 4…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב וחג פורים שמח ! הנה קישור עם הסבר למה ובעיקר עם מפרט מ - א' עד ת' כדי לקבל מחשב לאלה שקצרים בתקציב ועדיין יוכלו לעשות את מבוקשם בצורה סבירה +. נכון שזו לא מערכת החלומות, אבל עדיין, לא תחוו אכזבה מצד אחד ולא תשברו תוכנית חיסכון מצד שני. https://www.youtube.com/watch?v=j79pPHsFMJs

4. Started by eladteib,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000ש"ח בלי חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מסחר שוק ההון, פורקס, קריפטו תוכנות ספציפיות: bookmap, hyblock, trading view, MT4 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4 מסכים, מעמד למסכים, עכבר עם כדור עקיבה גדול 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב אבל לא על חשבון חריגה מתקציב. 6. האם ישנה …

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by Roy S,

שלום, הלך לי לוח האם ולכן הגיע הזמן לשדרג למשהו לסרטים וגיימינג קל... הרבה זמן לא התעסקתי בזה ולכן ממש חייב את עזרתכם 🙂 מה יש היום... מעבד: i5-4690 3.5 ghz לוח אם : asus h97m-3 זכרונות: ddr3 8X2 כ. מסך: geforce gtx 1660 ספק כוח : W700 - אמור להספיק הארדיסק - כ4 SSD של 1T כל אחד חשבתי להחליף חלק מהציוד (אם יש המלצה ביותר זול או אחר אשמח...) -סהכ 2560 שח מעבד: Intel Core I5 14500 2.5GHz 24MB Cache S1700 לוח אם: ASUS PRIME B760-PLUS Intel LGA1700 B760 DDR5 קירור למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 50 זכרונות: Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 5200MHz CL40 כל השאר משתמש מהמחשב הישן …

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. מחפש המלצה למחשב נייד לאחי, ישמש כתחנת עבודה ולכן סוללה וניידות משניים - תקציב גג קשיח 3500 ש"ח. * מטרות המחשב: מטלות לימודים - מסמכים/מצגות, autocad דו-מימד, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: 15" עדיף מט. * רזולוציית המסך? כל דבר מעל HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: ללא * משקל רצוי: אין הגבלה במשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אפשרות לשדרוג עתידי לSSD. * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mordydd91,

טוב אני חייל , גר באשדוד , משרת בשיזפון ליד אילת .. אני יכול בחניות שקרובות לערים שאמרתי או הזמנה באיטנרט.. השימוש שלי זה בעיקר לסרטים ומשחקים קלים כמובן שאני מעדיף מסך כמה שיותר גדול *יש לי אופציה לקנות מאתר חבר או מהסתדרות המורים * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים hd, * גודל המסך? * משקל רצוי?לא ממש איכפת לי כי הוא ישאר בבסיס רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משמעותי בשבילי אני לא הול ךלהסתובב איתו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יואסבי אוזניות הדברים הרגילים* בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?...... לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. בן דוד שלי טס הערב עד שלישי ללס וגאס. אני סטודנט להנדסה ומתחיל בשנה הבאה לימודים לתואר שני - הדבר כולל הרצת תוכנות סימולציה דוגמת ANSYS FLUENT,CFX ואני חייב לפטופ חדש בלי שום קשר. מסך - 13.3-15.6 חשוב לי שיהיה כמה שיותר דק וכמה שיותר קל. זמן סוללה - תאכלס 5 יספיקו. תקציב - עד 1500 דולר. זה כבר הרבה אבל זה המחיר של הסמסונג סידרה 9. אני דיי דואג ש15.6 יהא גדול מידי [כרגע משתמש ב-14] אבל אני לומד הכול מהמחשב [לא כותב הבהרצאות בד"כ.. אני מצלם ועובד עם המחשב] בגלל העבודה השניה שלי אני זקוק למחשב שייראה באמת מרשים כי אני אציג איתו פרזנטציות למשקיעים - זו הסיבה שחשוב לי שיהיה דק וקל [לנשיאה כמובן... אני כל יום מ8 בבוקר עד 8-9 בערב באוניברסיטה ככה שכל היום המחשב עלי] תודה חבר'ה!…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yosisharaby,

ח

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by rija,

חברים ערב טוב. אשמח אם תעזרו במספר שאלות שעיניינו אותי: 1. ברגע שאני מכניס את המחשב למצב שינה ומנתק את כבל המתח (ללא סוללה) אני גורם לנזק כלשהו למחשב? 2. יש לי הרדיסק חיצוני 2.5' שמחובר תמיד למחשב, כל פעם שהמחשב נכנס למצב שינה וחוזר ממנו פוגע איכשהו בהרדיסק? *השאלה באה מתוך הנחנה שהמחשב נכנס למצב שינה כפעמיים ליום. 3. לאחרונה, כשאני סוגר את המסך (ומכניס את המחשב לשינה), בבוקר אני צריך להדליק את המחשב דרך הכפתור (לפתוח את המסך לא עוזר) ולחכות שהווינדוס יעשה Resume, למה הדבר קורה? יש מצב שיש לי נפילות מתח כל לילה? הדבר לא קורה ביום - שכן המחשב דלוק כל היום, או שיש איזו הגדרה שאני לא מכיר שמכבה את המחשב לגמרי לאחר פרק זמן מסויים במצב שינה? *מדובר במצב שבו המחשב מחובר לחשמל ב…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  11. Started by hazan972,

היי, לאחר סקר ארוך מאוד מצאתי את הנייד הבא במחיר מצויין Dell Inspiron 1564 http://www.getit.co.il/Prod/61617/ לפני שאני קונה כמה שאלות 1)מה דעתכם על המפרט? 2)? מה בקשר לכרטיס מסך האם הוא מעל הממוצע? 2)המחשב כולל אחריות לשלוש שנים עולה 3300, האם זה משתלם? 3)נכון שצבע זה עניין של טעם, אך הם מציעים רק צבע סגול כהה, מה דעתכם? תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by arpa,

אהלן ותודה מראש לעוזרים, מחפש לבנות מחשב HTPC שיריץ סרטי FHD דרך הרשת (Powerline ethernet). פריטים שאני לא צריך: - מקלדת/עכבר - כונן קשיח - כונן Bluray יש צורך בכל השאר (+כונן DVD) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני 1080p על גבי הרשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. חברת Razer מעדכנת פעם נוספת את הנייד שלה, שמשלב בין מימדים קומפקטיים יחסית לחומרה שמסוגלת להריץ משחקים בכבוד מבחר ניידי הגיימינג בשוק כיום הוא רחב יותר מאי פעם בעבר, אך עדיין ניתן למצוא מספר דגמים שמצליחים להתבלט מעל לכל השאר – ואחד מהם הוא כנראה ה-Blade של חברת Razer האמריקאית, אשר מציע גוף עשוי אלומיניום שחור במשקל ועובי שקרובים יותר לאלו של קטגוריית האולטרבוקים מאשר לאחיו בקטגוריית העיבוד עתיר העוצמה למשחקים. עתה, החברה משיקה רשמית את דגם 2016 של הנייד אשר כבר הספיק לזכות למספר בלתי מבוטל של שבחים ממבקרים שונים ברחבי הרשת בשנה שעברה – ולשמחתנו הוא נראה כמו שיפור לעומת קודמו כמעט בכל הפרמטרים. מסך ה-14 אינץ' מגיע כעת עם פאנל מגע מסוג IGZO ברזולוציית 1,800×3,20…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. אהלן חבר'ה. מחפש למישהי מחשב נייד בגדול לאינטרנט 15.6'' מה אומרים על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893457 מחשב חמוד לאללה נראה לי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by amircx,

היי יש לי 2 מחשבים בעבודה ואני רוצה לשדרג אותם כי הם איטיים. מישהו יכול לתת לי איזה משהו בסביבות ה2000 שקל ל2 לוחות אם ומעבדים (ואם אפשר אולי גם זיכרון)

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  16. טוב אז החופש קרב ובא ואני הולך לעבוד אז... חשבתי כבר מה אני הולך לקנות?... הגעתי למסקנה שהכי משתלם לי לקנות שני 9600GSO 768MB (סוף סוף אני ינצל את הSLI של הלוח אם שלי - Fatal1ty FP-IN9 SLI), מסך אני עדיין לא בטוח אבל שמתי עיין על ה2253BW של samsung. לגבי במארז... הבנתי שאני אצטרך קירור ממש טוב למפלצת הזאת אז החלטתי ללכת על הTEMPEST של NZXT. ד"א אם תראו במפרט יש לי Liberty 400W לפי החיבורים אפשר לעשות SLI השאלה אם זה באמת יחזיק...? כל זה יצא לי בערך 3400 ש"ח(בלי ספק) שזה לא כל כך הרבה.... עכשיו, אני פונה אליכם כדי אולי להביא לי פתרונות יותר טובים, אולי דברים יותר משתלמים, להציע לי מסך יותר טוב\משתלם, הצעות לגבי הספק, או סתם להביע את דעתכם! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  17. Started by israeli46,

שלום רב! ברשותי מחשב נייד של טושיבה דגם satellite L500 עליו מותקנת מערכת הפעלה win 7 home -64bit לאחרונה החלטתי שאני מעוניין בהתקנה מחודשת של מערכת ההפעלה במחשב. כשקניתי את המחשב בזמנו קיבלתי איתו דיסק recovery האם בעזרתו עושים את הפעולה הזאת? בנוסף על הדיסק רשום שמערכת ההפעלה בו היא 32bit ואולם על המחשב שלי כרגע מערכת ההפעלה היא 64bit. בנוסף האם כשאני עושה את הrecovery כל המחשב מפורמט מההתחלה? וכל המידע נמחק לי מהכוננים? או שזה רק תיקון של קבצי מערכת ההפעלה וכל המידע נשמר? אשמח לתשובה בעיניין הזה וגם אם אפשר לקבל הסבר לאיך עושים את התהליך הזה של ה recovery בנייד באופן עצמאי. תודה רבה!!

18. Started by Blue Fox,

אז בעזרת כמה אנשים וכמה טוייקים שעשיתי אחרי שהתקציב עלה מעט(מ2000 ל3600). הגעתי למפרט הזה: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 482₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 408₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] 129₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]…

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by ordatz,

שלום אנשים , אני צריך עזרה בקניית מחשב , הרבה פה יותר מבינים ממני אז אם תוכלו לעזור אשמח מאוד. הסכום שאני רוצה להשגיע הוא עד 3000 שקל. אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות לקנות אותו פה בארץ ובארצות הברית. אני רוצה שהוא יגיע אחריות. אז ככה: גודל מסך: רצוי כמה שיותר גדול במחיר שאני מוכן להשקיע. משקל רצוי:לא משנה סוללה:רצוי שתחזיק הרבה זמן בלוטוס,מצלמת אינטרנט:רצוי שיהיה כונן קשיח:מהירות - 7,200 סל"ד , זיכרון פנימי של 8 ג'יגה מינימום , צורב DVD רצוי שתהייה אחריות בינלאומית אם אני קונה אותו בארצות הברית ואין העדפה כלשהי לחברה מסוימת.. *רצוי כרטיס קול וכרטיס מסך טובים. תודה רבה לכל העוזרים .

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מיני מחשב נייד של חברת MSI,רציתי לדעת כמה תחזיק מעמד הסוללה ללא הטענה כאשר אני צופה בסרט (אני שם את המחשב על מצב של חיסכון)? סוללת 6 תאים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Gal Herzog,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה למחשב נייד לפי הנתונים הבאים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף תקציב בסביבות ה-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). wordpress תדיר, פוטושופ תדיר, videpad מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אם אפשר למצוא משהו שגם יתאים זה יהיה טוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 17 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  22. יש לי קרוב שגר בברוקלין ועומד להגיע ארצה, ואני רוצה לשלוח איתו נייד חדש מחו"ל. אשמח לדעת מבעלי הנסיון מאיזה חנויות שווה לקנות שם, כאלה שעושות משלוחים מהירים, כי הוא אוטוטו מגיע. אם יש כאלה שקנו ככה לאחרונה - אשמח לדעת מהיכן קנו, ואיזה דגם. אשמח לקבלת תגובות מהירות, כי העניין די דחוף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, עשיתי מחקר מעמיק אבל עדיין לא נעול על לפטופ הבא שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עסקים וגיימינג בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, football manager וכדומה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6,7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  24. שלום לכולם, בזמן הקרוב אני הולך לגור בשני מקומות (אמצע שבוע מקום אחד, סופ"שים מקום שני) ולכן אני מחפש לקנות מחשב שיהיה לי קל לנייד אותו בקלות (=להכניס לתיק ולנסוע בתחבורה ציבורית) ממקום למקום. נשמע שמחשב נייד זו האופציה ההגיונית, אבל אני גם ככה מחבר אותו למסך חיצוני+מקלדת, אז אולי חבל לשלם סתם יותר על זה שהמחשב בא עם מסך. הדרישות שלי מהמחשב, חוץ מגלישה ושימושים רגילים: 1. הרבה עבודה עם VMwares - אז רצוי 16gb זכרון. 2. אני לא ממש גיימר, אבל יהיה נחמד שיהיה כרטיס מסך בינוני כך שאוכל לשחק במשחקים כמו LoL/Fifa. 3. SSD, ובשביל להוזיל עלויות: רצוי בנוסף עם hard disk רגיל ולא במקום. מחיר: עדיף סביבות ה-3k, אבל אפשר לחרוג עד 5k אם יש סיבה באמת טובה לזה. מה דע…

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by idan17,

Operating system Upgrade to Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) edit Processor Intel® Core2 Duo Processor P8400 (2.26 GHz) edit Display 15.4" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) edit Memory FREE Upgrade to 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 1GB DDR2 System Memory (2 Dimm) edit Graphics card 256MB NVIDIA GeForce 9200M GS edit Hard drive FREE Upgrade to 250GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection edit Personalization HP Imprint Finish (Mesh) + Microphone + Webcam edit Keyboard HP Color Matching Keyboard edit Networking FREE Upgrade to Intel® WiFi Link 5100AGN from 802.…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.