עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מאיפה אפשר להזמין בטריות לא מקוריות ללפטופים? אני מחפש בטריה לא מקורית (שעובדת אך הרבה יותר זולה) ללפטופ fujitsu siemens amilo xi 2428 ומצאתי באיביי רק מקורית מישהו יכול לעזור לי למצוא באיביי בטרייה הרבה יותר זולה שתתאים ללפטופ? לא אכפת לי כמה זמן היא תחזיק או כמה שעות. כל מה שחשוב זה שהיא תעבוד תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by elis02,

שלום. מחפש מפרט מחשב נייח במחיר מינימאלי ליצירת מוזיקה שיוכל להריץ את התוכנה Cubase pro 10.5 בצורה רציפה (ללא תקיעות). אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  3. Started by omrid14,

Asus G75VX I7 3630q 8GB DDr3 1600 GeForce GTX670mx 3gb GDDR5 1Tb 5400 rpm+ 128 Samsung SSD 480 Pr אצלי כ8 חודשים אחריות עד אפריל

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by boazmo,

המחשב מיועד לעבודה גרפית בסיסית. התוכנה שאיתה תהיה כל העבודה היא - acdsee. אין משמעות למשקל וכו'. תקציב - עד 2600 שח. המליצו לי על 4 אלה: Lenovo ThinkPad SL510 2847-DGG 2GB מעבד - Intel Core2 Duo T6670 2.2Ghz או : Lenovo IdeaPad B560 4330-9AG 4GB מעבד-Intel Dual Core P6200 2.13Ghz או: Lenovo IdeaPad B560 4330-9AG 2GB מעבד - Intel Dual Core P6200 2.13Ghz או: Lenovo IdeaPad B560 4330-9GG 3GB מעבד - Intel Core i3-380M 2.53GHz איזה מהם יעשה את העבודה הכי מהר. אשמח לתשובה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  5. Started by avishai12b,

מחפש מפרט למחשב גיימינג - רצוי שיריץ משחקים באיכות גבוהה על מסך 27" 4K 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8200 ש"ח ללא ציוד הקיפי, ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Call Of Duty 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח לקבל המלצות למסך (בתקציב נפרד) שיצדיק את המחשב (27") 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ספק כח ישן - CORSAIR 750W TX אם לא מתאים ניתן לרכוש חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת …

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  6. שלום, אז ככה, כמו שראיתם כבר בכותרת, אני צריך עזרה ברכישת מחשב נייד למטרות אופיס, אינטרנט וכד'. חשוב שהוא יהיה Intel ולא AMD. התקציב הוא עד 5,000 ש"ח. עוד דבר שרציתי לשאול, איך הניידים של Fujitsu ? אחרי חיפוש פה בפורום שמתי לב שהרבה ממליצים על המחשבים הניידים של Lenovo, מישהו מוכן להסביר לי למה ? איך הם נחשבים מבחינת אמינות ? עבודה ? תודה רבה מראש, סוף שבוע נעים לכולם

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. התעניינתי במחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 לפני שאני רוכש רציתי להתייעץ אם מישהו מכיר משהו יותר טוב בתקציב של 5000 ש"ח. מה שחשוב לי: מסך 13.3 , HDMI ו BT , כח עיבוד חזק יחסית. המחשב הנ"ל שוקל 2.2 ק"ג. תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. שלום, אני מחפש אחר מחשב שישרת אותי לעיצוב דו מימדי (פושוטופ, פלאש, אילוסטרייטור וכו'), גלישה באינטרנט ופה ושם משחקים. חשוב שאוכל לפתוח עליו הרבה תוכנות בו זמנית שהן יחסית כבדות. חשבתי על זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14948 דעתכם?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. הי האופציות הם HP Pavilion dv6t Quad Edition * Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit * Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz * FREE Upgrade to 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) * 320GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection * 1GB Nvidia GeForce GT 320M - For i7 Processors * 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) * LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support * Webcam + Microphone * Intel Wireless-N Card * No TV Tuner w/remote control * HP Keyboard * 12 Cell Lithium Ion Battery (over-sized) * No Modem * Micro…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by reloader,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב בארה"ב, חשוב לי מאוד אחריות בינלאומית. ובלי מסך טאצ' התקציב שלי בערך 3000 שקל (700 דולר), מומלץ כמה שפחות, מעדיף דגם מחשב חדש, אם יהיה משתלם אוכל לחרוג מעט מהתקציב. מטרת המחשב: לימודים, מסחר בשוק ההון, פוטושופ, כתיבה, מעט משחקים. גודל המסך: 15.6" או יותר. מבריק או מט: לא מבין בזה, מה שהרגיל אוהב את המסכים בניידים של DELL. רזולוציה: FHD מאמין. דרישות מיוחדת לאמצעי קלט: אין, מעדיף NUMPAD. משקל רצוי: כמה שפחות, אפשר להתפשר. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיפות לארוך. יציאות מיוחדות: HDMI,VGA. bluetooth: לא חייב. גודל וסוג כונן קשיח: אין העדפה. כונן אופטי: כן. תחנת עגינה: לא צריך. אחריות בינלאומית: חייב רישיון למערכת הפעלה: מעדיף, אפשר גם שלא. העד…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שמסך יהיה בגודל 15 אינץ . מה לפי דעתכם יותר טוב: 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4536&CatCode=315 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode=315 תודה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. שלום, אשמח לקבל המלצות למפרט הכולל-מעבד (עדיפות ל-AMD), לוח אם, זיכרון (1GB) וספק כוח. חשוב שללוח אם יהיו יציאות IDE (ל-2 כוננים קשיחים וצורב), ויציאת PCI (אני מניח ש-PCI יש עדיין בעידן ה-PCI-E). למתעניינים... המחשב נפח את נשמתו ואני רוצה לרכוש רכיבי בסיס חדשים מבלי להחליף את אלה שעדיין תקינים (מארז, כוננים, צורב...). תודה מראש למגיבים וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  13. Started by Yardenh,

היי רציתי לשמוע חוות דעת על המחשב הזה דגם: Lenovo IdeaPad Y700-15 80NV001GIV אני סטודנט לאדריכלות ועובד עם תכנות כבדות כך שחשוב לי שהמחשב ירוץ חלק נתונים: מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש IPS ברזולוציית FHD, מעבד Intel® Core i7-6700HQ 2.6GHz - 3.5GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן קשיח בנפח 1TB משולב SSD בנפח 128GB ומאיץ גרפי NVIDIA® GTX-960M 4GB יצרן: Lenovo‏, דגם: IdeaPad Y700‏, גודל: 15.6''‏, מעבד: Intel Core i7 - HQ‏, נפח: 128GB‏,1TB‏, כרטיס מסך: Nvidia‏, גודל זכרון: 16GB‏, רזולוציה: 1920x1080‏, כונן אופטי: ללא כונן אופטי‏, צבע: שחור‏, אדום‏, חיבורים: HDMI‏, USB 2.0‏, USB 3.0‏, מערכת הפעלה: Windows 1…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by erano1,

יש לי מחשב של dell אשר יש בוא כניסה מתחת לסוללה לsim card רציתי לדעת האם יש אפשרות לגלוש באינטרנט כמו בטלפון ע"י קניית sim וחבילת גלישה ואם כן איך אני עושה זאת תודה erano1

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  15. אני צריכה מחשב חדש ללימודי עיצוב תעשייתי . לעיסוק בתכנות תלת מימד, סרטוטים בתלת מימד וגרפיקה השימוש נעשה בעיקר בתכנות של אדובי ובתכנת solidworks קיבלתי מפרט מחנות מחשבים בירושלים שהייתי מעוניינת לקבל חוות דעת לגביו.. בהקדם האפשרי מעבד- 650 Dual Core i5 לוח אם - GA-P55A UD3 של ג'יגהבייט דיסק קשיח - wd1002faex tera זכרון- 2X2 gb ddr3 team 1333 mhz כרטיס מסך - ati hd 5770 1 gb מארז - midi atx huntkey וספק כח לחוד - themaltake 430 w cd-dvd כרטיס קול - hd audio מודם / כ. רשת 10/100 המחיר הסופי הוא 4400 ש"ח ללא מסך או תוספות אחרות כמו עכבר מקלדת רמקולים.. אשמח לחוות דעת תודה

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח לעזרה, למרות שלא נצמדתי בדיוק לשאלון (כותב מהפלאפון וזה מעיק...מקווה שזה בסדר): בגדול, money is not an issue. אני מתכנן להוציא סביב ה6, אבל גמיש. המחשב ישמש אותי, סטודנט להנדסה, ללימודים בעיקר. צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות מידול כמו REVIT בקצב טוב. יהיה נחמד עם המחשב יוכל לשמש גם כטאבלט וניתן יהיה לכתוב עליו עם עט סטיילוס. זה לא דיל ברייקר, אבל יחסוך לי קניה של מכשיר נוסף לצורך זה, ולכן מאפשר למתוח עוד את התקציב. מה שחשוב לי זה: גודל 13-14 (אפשר גם 15, אבל לא צריך. בבית המחשב מחובר למסך). I7, 16GBRAM, 256/512SSD חיבורי HDMI, RJ45. קונה באילת. גם חו"ל אופציה, אבל מעדיף אחריות ושירות כאן (3 שנים, אם יש). מקווה שלא שכחתי כלום. תודה ר…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by letohe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 12K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לנצל הכל, תלוי בכרטיס מסך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אולי קצת ובתלות בבחירה בכרטיס מסך HIGH-END או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה בהרבה תוכנות בו זמנית, ומשחקים אך רק בעוד כשנה וחצי שנתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר: דפדפן עם המון כרטיסיות, תכונות כדון VS,ECLIPSE,PYCHARM ו- VMWARE במקביל. פחות תדיר: משחקים, תוכנות כגון Unity, photoshop ותוכנות עריכה, אך בהחלט בשימוש. ולכן כן חשוב לי כרטיס מסך סביר לפחות. …

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח להמלצות למפרטים שמתאימים למתחיל בתחום עיצוב משחקי מחשב 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]6000[/glow] (בלי מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[glow=red,2,300] ניתן לנצל ואולי אף לחרוג טיפה[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]500-1000[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300]תלת, דו, יוניטי, אפטר ומשחקים[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).[glow=red,2,300] maya, photoshop, flash, after[/glow] ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by nhdesign,

אני מתעניין לאחרונה לגבי רכישת מחשב טאבלט ,ואכן מתלבט בין hp2740 לעומת lenovo x201 לשניהן פחות או יותר אותן הנתונים ,היות ואי אפשר לחוש אותם (את הרגישות)בשום מקום אני נאלץ לקנות "על עיוור" ,אשמח אם מישהו ישפוך מעט אור על הנושא תודה ניצן הורוביץ

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by Asher82,

קניתי lenovo s-10 במבצע של סלקום ויש לי מספר שאלות: 1. קיבלתי מודם סלולארי של ALCATEL. כשהסתכלתי קצת על המחשב ראיתי שיש לו מודם סלולארי מובנה (יש כניסה לכרטיס SIM). אז למה קיבלתי את המודם החיצוני? במה עדיף להשתמש? 2. לא קיבלתי כרטיס SIM יחד עם המודם, זה משהו שאמורים לרכוש בנפרד? תודה מראש, אשר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי צורך במחשב חזק לתלת מימד (סולידוורקס). היה לי בעבר dell precision 4700 (נייד). הוא היה מעולה! וזה מה שאני מחפש מבחינת מפרט ותכונות. עכשיו ככה, את עבודת התלת מימד אני לא צריך בצורה ניידת, אבל כן יש לי צורך בניידות לצרכים בסיסיים. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מחשב נייח חזק לתלת מימד+מחשב טאבלט קליל לשאר הדברים. 2. לפטופ חזק (dell precision אשמח לשמוע מה דעתכם על הסיפור הזה. תקציב לכל הסיפור סביב העלות של הדל בארה"ב: 1400-1700$ תודה רבה!

22. היי , דרוש מפרט מחשב כולל מסך וציוד היקפי לעבודה עם תוכנות לעריכת מוזיקה - QBASE נכון לעכשיו אבל שתיהיה אופצייה להתרחב לתוכנה יותר כבדה . מעבר ליכולות עיבוד מהיר ואודיו טוב הייתי רוצה שהמחשב יספק חווית צפייה בסרטים וכו. כרטיס מסך שיאפשר גיימינג מזדמן אבל אין צורך במשהו כבד מכיוון שגיימינג יהיה שולי פה . תקציב בסביבות 5K אפשר לחרוג אם יש צורך - לטובת השימושים העיקריים מן הסתם ולא לטובת גיימינג . רצוי לא יותר מ2K חריגה . תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by mazam,

שלום אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 אפשרי גם מסך 14 אבל לא מעל 500 GB דיסק קשיח 4 GB זיכרון וכרטיס מסך שיהיה חזק ( שיוכל להריץ משחקים ) לא על התנאים הכי גבוהיים אבל שיוכל להריץ תקציב 4000 -4500 ש"ח בטרייה לא משנה לי רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל! חשבתי על הדגם של DELL 3010 שזה דגם מצויין מבחינתי הבעיה היא שאין לו כונן אופטי ( DVD) תודה על העזרה מאור

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dudu2683,

שלום אני מחפש כרטיס תקשורת של INTEL מסדרת PRO/1000 שאני יוכל לחבר לנייד שלי -אפשר שהוא יהיה גם עם חיבור USB או שיתחבר דרך ממשק EXPRESS CARD אני צריך את הכרטיס הספציפי הזה לעבודה-אני יודע שקשה למצוא כזה דבר בגלל זה אני פונה למומחים בפורום תודה מראש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by Seolhee Joo,

היי! אני סולהי, ואני רוצה לקנות מחשב חדש, שמצד אחד יתאים לעבודה שלי (הפקה מוזיקלית), ומצד שני יתאים לגיימינג. כל ידע שיש לי לגבי מחשבים הוא מקרי בהחלט, ובגלל זה אשמח לעזרה מכם לעשות קנייה חכמה! השאלה שלי זה- עד כמה שונה מחשב שמיועד לגיימינג ממחשב שמיועד לעריכת מוזיקה? ואם יש לי כרטיס קול ורמקולים איכותיים, זה יפתור את ההבדל? וגם, ראיתי את התבנית הזאת בפוסט של אחת הגולשות פה, חשבתי לענות על זה בשביל שתוכלו לדעת יותר מדוייק מה אני מחפשת: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 בתשלום אחד, או יותר אם אפשר לחלק את התשלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ג…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.