ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס מסך והזיכרונות שאני רוצה שיהיה במחשב: כרטיס מסך 3080,וזיכרונות 8X2 16GB cl16 3600 עריכה: יש לי התלבטות בן המעבדים 11600 ל. 10900 אז אני מעוניין לקבל 2 מפרטים שמתאימים לכל אחד מהמעבדים הנ"ל תודה מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין תקציב ספציפי מתי מתוכננת רכישת המחשב? השבוע מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): (גיימינג כמו dragon age 4 forspoken diablo 4 משחקי rpg arpg האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת עכבר ומסך מהו נפח איחסון…
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב שיתאים להרצת מכונות ווירטואליות ב hyper v(למטרות למידה) וגם שיתאים למשחקים. יש לי כרגע כרטיס מסך gtx 1060 6gb,אז אפשר להרכיב מפרט ללא כרטיס מסך. גם ווינדוס יש. התקציב שלי הוא 5.5K עם עדיפות לחסוך כמה שניתן. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 298 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד מהעבודה (לנובו) שהבאתי הביתה ואני רוצה להתחבר לרשת הביתית שיש לי (ראוטר אלחוטי TPלינק). המחשב (עם מע' הפעלה XP) מוצא את הרשת הביתית, עוצמת סיגנל חזקה, אבל לא מצליח להתחבר ולגלוש בעזרת הדפדפן. בתמיכה של הוט אמרו לי שיתכן שהמחשב חסום לכניסה לרשת כלשהי מלבד הרשת של העבודה. מכיוון שזה יום ו', בעבודה אין לי עם מי לדבר. האם ניתן, ואם כן כיצד, להסיר את החסימה?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא בKSP. מיועד ל SQL Server ו-וירטואליזציה. אוברקלוק מינימאלי או בכלל לא. Core i7 3930K 3.2Ghz s2011 12MB L3 Cache, Box 3090 Asus P9X79 PRO s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 4xPCI-E 1790 3 * 2x8GB G.Skill Ripjaws-X Dual Channel DDR1333 CL9-9-9-24 2985 Asus GT210 Silent 512MB DDR3 DVI HDMI PCI-E 185 CoolerMaster Elite 335U Black ATX Case (No PSU) 200 Antec High Current Gamer 750W Active PFC 13.5cm PSU HCG-750 (Retail) 580 הרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל 10 סה"כ 8840 רכיבים קיימים: הארד דיסק 500GB, שני SSD של 40+80GB. שאלות/נקודות פתוחות: האם הספק כוח חזק מדי/מספיק? למה להחליף? (לא לשכוח שאני מוסיף דיסקים קיימים) לא שמתי קירור למעבד, לא ב…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב HTPC לסלון, עם מארז כולו מפרספקס(שאני בונה לבד, כשאני אסיים, אני אראה לכם תמונות). בשביל שהמארז יהיה דק ככל האפשר , אני צריך ספק כח קטן מימדים אבל חזק מספיק בשביל לסחוב את כל הכרטיסים והכוננים שיש במחשב. חיפשתי קצת ומצאתי את הספקים של מחשבי הSHUTTLE וכל זה.. וראיתי משהו נחמד.. 200W במחיר נורמלי... עכשיו הבעיה היא - האם 200 וואט יספיקו לי בשביל להפעיל את המחשב בלי בעיות ? הנה המפרט: ASROCK 775VM800 - לוח אם, לסוקט 775. CELERON D 2.8GHZ 533MHZ FSB, 256KB CACHE, 64 BIT NVIDIA GEFORCE 4 MX440 64MB 1GB DDR PC3200 400MHZ - זכרון HAUPPAUGE WINTV PVR 150 - כרטיס טלוויזיה MAXTOR 160GB SATA 8MB 7200 צורב דיוידי של טושיבה X8 CREATIVE SOUND BLASTER LIVE - 24BIT 7…
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל וקטן, 12-13 אינץ', לא יותר מ1.3 ק"ג, עדיף כמה שפחות, לשימוש משרדי. הכי חשוב זה משקל, מבנה, אמינות וזמן סוללה - המשקל של הכבל חשמל גם משנה, אז למשל יש עדיפות ל-DELL שהמטען שלהם מאוד קל ביחס לאחרים. התקציב די גמיש, אני קונה את המחשב באוסטרליה, אז קשה לתרגם למחירי ישראל אבל בוא נגיד שאם בארה"ב זה עולה בסביבות 1500-2000 דולר אז אין בעיה. הסתכלתי קצת על Toshiba Portégé Z830-S8302 Samsung Series 9 (900X3A) Lenovo X220 בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות - עדיף היום כי אני רוצה לרכוש את המחשב מחר. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי חבר'ס מחפש מפרט למחשב עבודה ומשחקים, עם הדגשים הבאים: אחריות - כמה שיותר, בעיקר על ה-HD תומך בויסטה (זיכרון או מה שצריך) מארז וספק סבירים זיכרון - לא חייב 4 ג'יגה, אבל שיאפשר לשדרג בעתיד חשבתי גם שכדאי שתהיה תמיכה ב-RAID לשדרוג עתידי של הדיסקים. אני מעדיף לקנות מ-TMS או מאחת החנויות באיזור ראשון-רחובות (SKYPC, FOXPC) תודה!!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן, כמו כל קונה ממוצע אחר בלי הרבה רקע במחשבים, גם אני הלכתי לאיבוד בתוך אוקיינוס האפשרויות אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם מחשב או מפרט ספציפי לצרכים הבאים: 1. עבודה סטודנטיאלית רגילה- כל יישומי האופיס, אינטרנט. צריך הארד דיסק עם נפח מכובד (500GB לפחות) 2. משחקים. אני אמנם לא גיימר, אבל אני כן רוצה מעבד חזק. i5 יעשה את העבודה נראה לי. 3. עריכת תמונות בפוטו-שופ ותוכנות עריכה אחרות. האם בגלל זה אני צריך כרטיס מסך חזק, או שמספיק האינטל הסטנדרטי? 4. רוב המכשירים שאני משתמש בהם היום יש להם usb 3 5. מסך 15.6 חובה. הסתכלתי על הVOSTRO של דל לא מעט, איך הוא? האם יש דגם מומלץ יותר של HP או ASUS? או אולי חברה אחרת?] התקציב שלי הוא בערך 3500 אולי קצת יותר, האם זה ריאלי? תוד…
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על מחשב נייד איכותי שיענה על הצרכים שלי 1. קל - פחות מ 1.3 קילו 2. יציאת HDMI 3. מספיק חזק כדי שיוכל להריץ photoshop לעיתים רחוקות 4.שהמחיר לא יעבור את ה 6000 ש"ח 5. עם צורב DVD - (אני עדיין מתבלט אם אוכל להסתדר עם חיצוני אז אשמח לשמוע גם על כאלו בלי) תודה רבה גיא
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן, Intel I5 3450 - ללא באנדל וללא אחריות Alpine 11 Rev 2 - כולל באנדל וללא אחריות Asrock H77M - כולל באנדל וכולל אחריות לשנה Kingston KVR1333D3N9 4GBX2 - כולל באנדל וללא אחריות Zotac GTX 660 - כולל באנדל וללא אחריות Sandisk Ultra Plus 1280GB SSD - כולל באנדל ואחריות לשנה Seasonic M12 II 520W - כולל באנדל וללא אחריות Fractal Desgin Core 3000 - ללא באנדל וללא אחריות בנוסף אני מעוניין לדעת כמה שווה המסך שלי U2312HM - ללא באנדל וללא אחריות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בלי ציוד היקפי דרישות: מקביליות (המון דברים ירוצו במקביל, המון טאבים פתוחים + אופיס + דברים של העבודה), מהירות,אמינות, בעתיד עבודה עם עריכת וידאו. הכי חשוב: מהירות! אם אפשרי, שיהיה שקט ושלא יצבור המון אבק (אם דרישה כזו אפשרית). מעבד אינטל של כרטיס מסך מתאים למשחקים מודרניים ועריכת וידאו (לא משהו מטורף) חשוב שתהיה יציאת hdmi מודם פקס פנימי צורב שאלה נוספת: אם אחבר שני HD, הראשון SSD למע' ההפעלה והשני פשוט 1TB של WD 7200RPM, האם הדבר ישפיע בצורה חיובית על המהירות? אם כן, אשמח לכלול זאת. אם המהירות תלויה הHD האיטי ביותר, אז פשוט HD של 2 TB של WD 7200 RPM. או אולי יותר מ 7200 RPM אם הדבר כה משמעותי. תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין לרכוש את המחשב בימים הקרובים! ת…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי: אופיס, אינטרנט, VPN לעבודה, משחקים לילדים קטנים (קומפי וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: יהיה שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות עיבוד נתונים כמו R. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. כרטיס המסך צריך להיות זה שעל המעבד, אין צורך במשהו אחר. כן צריך שגרפיקה תראה טוב, שסרטים של HD יעבדו חלק וטוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד בעיקר לעריכת מסמכים ואינטרנט אבל גם שיתאים לי למשחק דיאבלו 3 שיריץ אותו חלק, אני מעוניין במחשב עם מסך בגודל 17 אינץ לפחות עדיפות לצבע לבן ... אגב יותר משתלם להביא מחשב מהאיביי או לקנות בארץ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לשדרג את המחשב הישן ורציתי לדעת האם המארז והספק יתאימו גם אחרי השידרוג המארז הוא coolermaster centurion 534 הספק כח הוא cooler master 460W אני רוצה להחליף את המעבד לi5 3570, כמו כן את הלוח אם והזיכרונות (לא חשוב איזה דגם) ואת הכרטיס מסך ל GTX660 האם המארז והספק מתאימים לאחרי השידרוג? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
למה בדיוק היא משמשת..? כדאי להשתמש בה...? היא במצב לא זמין אצלי ובשביל לעשות אותה זמינה אני צריך להכנס לביוס עכשיו נכנסתי וראיתי שפרמטר אחד שלה זמין והשני לא עשיתי אותו זמין ואז הוא עלה לי שוב ולחצתי לו משהוא באנגלית לא זוכר בדיוק ואז המחשב עלהה רגיל עכשיו אני פחד להפעיל אותה ואז הוא יתחי לדרוש ממני ססמאות וכאלה ולא ייתן לי להעלות את המחשב..!? אז מישהוא מכיר ויכול לתת חוות דעת על התוכנה כי הבנתי שזה ממש צ'יפ שמותקן על המחשב..!? יש לי גיגהביט W566N תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לידידה שלי. אנחנו לומדים ביולוגיה ככה שכוח חישוב ויכולות גרפיות פורצות דרך הם ממש לא נחוצות. מה שחשוב לה זה שהוא יהיה עם מסך 15 אינץ'. השימוש העיקרי הוא ללימודים והרבה, כלומר שעות ארוכות של עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שלא יהיו בעיות קליטה עם האלחוטי (לא יודע עם זה בעיה בדגמים מסויימים, אבל האלחוטי מאוד חשוב). זהו, מעבר לזה רק שיהיה נוח, ועד כמה שמחשב 15 אינץ' יכול להיות קל היא בטח תשמח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה למחשב נייד חזק לעבודה עם סקצאפ, ויריי אוטוקד ופוטושופ. אשמח לתגובה בהקדם.. (לפני תחילת סמסטר חורף :))
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ללימודים שלי בבית ספר לא משהו חזק במיוחד רק שיפעל מהר וחלק ולא תקוע ממש חשוב. * מטרות המחשב? אני ישתמש הרבה באופיס וכדומה לא מעבר לזה שלא יהיה לכל מיני משחקים וחרטות והמחשב ישמש אותי להרבה שנים שיהיה חזק מספיק. * גודל המסך? אני מעדיף מינימום 13 מקסימום 15 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גם לא כל כך משנה כמה שיותר יותר טוב אבל שלא יהיה איזה 3 שעות חח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חשוב כל כך * בלוטות? גם לא חייב אבל רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא נורא אם יהיה 250GB אבל עדיף יותר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מזה אבל שיהיה אחריו…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שיהיה ברובו בבית וישמש ללימודים, מדי פעם אקח אותו איתי ללימודים. חשבתי לקחת גודל 15 כדי שיהיה לי נוח עם המקלדת והמסך מאחר ורוב הזמן המחשב יהיה בבית. אתם חושבים שעדיף 14? אני יודע ש14 יותר נייד אבל ניראלי שיהיה פחות נוח לשימושים שלי. בכל אופן, אני רוצה מחשב שיהיה נוח לכתיבה, חובה ssd 256 ג'יגה יספיקו, ו8 ג'יגה זיכרון לפחות. אם מישו רכש מחשב או יודע על אופציה שהיא די בטוחה מבחינת הצרכים זה מצויין. אם אפשר אז שלמחשב יהיה זמן סוללה סביר. התקציב הוא עד 5 אלף, אם אפשר להביא בפחות אז מה טוב. חשוב שהמחשב יהיה נוח ועם מקלדת נוחה. תוכנות כבדות ומשחקים לא יהיו על המחשב. המקסימום הוא שאחבר אותו לטלוויזית 4k על מנת לראות סרטים. בקיצור…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מחשב לחבר, מעוניין לבזבז כמה שפחות (חייל) לא הולך לשחק בו לכן אין צורך לחומרה מטורפת אומנם הפוטושופ לדעתי דורש כמה שיותר זכרון RAM
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
זקוק למעבד עדיף AMD לוח אם שיהיה טוב. זיכרון לא צריך כרטיס מסך גם צריך אחד טוב שיריץ משחקים חלק עד כמה שהתקציב מאפשר. מארז לא צריך משהו פגז אבל ספר צריך משהו טוב..שיהיה לאובר. זיסק קשיח 120 ג'יגה מינימלי אבל שיהיה של חברה טובה.. קירור למעבד ביגטיפון נחמד כזה ושיתאים למארז...(שלא יהיה צפוף) כונן צורב דיוידי של נאק עולה 270 שקל לא יקר..
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, ביקשו ממני להביא מפרט שיתאים לגיימינג + עריכת תמונות, הכל מוסבר בשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? בעקרון אמרו לי "אין תקציב, גם אם יעלה 10K" אבל נראהלי שמספיק בסביבות 6-8K, או שאני טועה? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שרשום ב1 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה שרשום ב1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + תוכנות של Adobe כמו Photoshop בעיקר (ואולי גם קצת premier לעריכת סרטים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת עוד שבועיים בערך אני אמור להזמין את המחשב הנ"ל בקונפיגורציה הבאה: כללי DELL יצרן Studio 1537 דגם Midnight Blue Colour צבע Intel Core 2 Duo T3200 מעבד 2.0GHz 667MHz מהירות 1MB L2 cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB (2X1024) נפח 667MHz מהירות זיכרון 250GB גודל דיסק 5400 RPM מהירות דיסק כוננים Yes DVD Multi Burner מסך WXGA-LED סוג 15.4" גודל Yes מצלמה תקשורת No מודם 56K Yes (10/100/1000) כרטיס רשת Wireless : Dell 370 Bluetooth Card ROW Bluetooth Wireless : Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European אלחוטי גרפיקה Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD כרטיס מסך מערכת הפעלה Free DOS מערכת הפעלה Primary 6 cell 56W/HR LI-ION ס…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
זקוק למפרט למחשבים חזק למשחקים ולאינטרנט אני רוצה אותו על בסיס AMD ושהלוח אם יהיה מבוסס NF4-ULTRA זיכרון של 1 גיגה בדואל וכרטיס מסך טוב ומסך CRT 17 לא חשוב היופי אבל שיהיה מארז טוב וספק טוב ושקט לא מתכוון לעשות OC
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-