עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by keking,

http://prntscr.com/kh5ahg https://www.amazon.com/Crucial-MX500...ds=crucial+ssd https://www.amazon.com/gp/product/B0...KIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B0...KIKX0DER&psc=1 כרטיס מסך 1070TI SC ראם 16 GB 3000MHZ וSSD CRUCIAL 500 GB אני מתכנן לקנות אחרי שהכרטיסי מסך החדשים יצאו לשוק ותהיה ירידה במחיר של הכרטיסי מסך.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by Br33z3R,

שלום, יש לי מחשב נייד LG E500 ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. בפנאל הצדדי של הנייד יש חיבור שעל פי החוברת נקרא S-VIDEO BLUETOOTH. בכל מקרה, הטלויזיה שלי מחוברת כרגע למחשב נייח דרך כבל RCA (עם פין) + כבל עם מספר יציאות שקיבלתי עם הכרטיס מסך ומאפשר חיבור ליציאה של S-VIDEO הכל עובד פרפקט. כשאני מנסה לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד (עם אותו חיבור) המחשב לא מזהה צג נוסף. במחשב הנייד הדריבר הגרפי הוא של INTEL ובנייח הדרייבר הוא של NVIDIA. אשמח לקבל עזרה.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. אהלן, מחפש נייד חדש שיחליף את ה DELL VOSTRO 3550 שאני מאוד מרוצה ממנו. חשובה לי איכות בניה, משהו שלא ירגיש זול. שכשאני לוחץ על המקלדת לא כל הפלסטיקה תזוז כמו שהרגשתי במחשבים זולים יותר. חשובה לי אמינות, שיחזיק לאורך זמן בלי תקלות. תודה מראש. - מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 4000, חריגה של +1000 - גודל מסך? 15 אינצ', אני לא מחבר אותו למסך חיצוני - מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו4K. עיקר השימוש הוא כחיבור HDMI לטלוויזיה וניגון קבצי 4K - תמיכה ב HDMI? חשובה לי תמיכה ב HDMI גרסה 2.1. לא יודע אם יצאו כבר מחשבים עם התמיכה …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי לשימוש ביתי. אשמח לקבל המלצה לדגם מחברה איכותית בתקציב הנ"ל (עם חריגה קטנה) מסך צריך להיות גדול - 15" לא קריטי שיהיה טאץ' . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 1500 ש"ח. אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי- אינטרנט וצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא צריך SSD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אשמח להמלצות...אינני מבין הרבה במחשבים.אני מוסיקאי וצריך מחשב שישמש לשימושים הרגילים- אופיס ,אינטרנט כולל הורדות מוסיקה וכו', אבל גם לתוכנות הקלטת מוסיקה "קיובאייס"-הקלטת אודיו ומידי. וכן לכתיבת מוסיקה -"סיבליוס". המשקל לא מטריד אותי יותר מידי. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ככל הניתן, שלא "יתקע", שיהיה אמין , חזק, ושיעבוד מס' שנים, עם מינימום תקלות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by joker8834,

שלום, יש לי Lenovo 3000 N100 ויש פה קורא טביעות אצבע. רציתי לדעת אם ניתן להשתמש בו בשביל להתחבר לאימייל מבלי להקיש סיסמה... רק לשים טביעת אצבע... אולי יש איזה תוכנה חיצונית... התוכנה שאני רואה כאן היא: OmniPass תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by aradgonen,

שלום! אני קונה מחשב נייד חדש ואני רוצה למכור את הישן אבל אני לא יודע כמה הוא שווה אז הנה המפרט: lenovo s205 cpu amd vision e-350 gpu amd 6310hd 4gb ram 11.6 " led display wireless, bluetooth hdd 250 gb webcam על המחשב מותקן office 2013 PRO מלא וחוקי וגם windows 8 PRO מלא וחוקי הסוללה מחזיקה 3-4 שעות כולל רק מטען, דיסק מקורי norton anti virus 2011 וכל החוברות ומטען אז כמה הוא שווה? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  8. הי יש לי מחשב די ישן עם מעבד i5 מהדורות הראשונים שלו (מחשב נקנה בשנת 2011) ו 8GB זכרון במהירות 1333 DDR3. במצב הקיים המחשב לא מסוגל להריץ סרטים באיכות 4K - האם לדעתם כרטיסי מסך יחסית פשוטים בשילוב החומרה הקיימת, יספיקו? לדוגמא : Asus GT710 Silent 1GB GDDR5 Gigabyte GT730 2GB DDR3NVIDIA 1030 Gigabyte GT 1030 Low Pofile 2GB GDDR5 מה דעתכם ? המחשב לא ישמש לגיימינג או לעריכות וידאו.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  9. היי לכולם מבקש את התייחסותכם לגבי המפרט הבא שקיבלתי, שאמור לתפקד כמחשב קצת למשחקים, עבודה, סרטים, גלישה וכו.. קצת לכל דבר בעצם. מסך מחשב 20 אינץ' כרגע קיים. אין כוונה להתעסק באוברקלוקינג. מעבד: Intel Pentium E6500 2.93Ghz Penryn BOX קירור למעבד: EVERCOOL HPK-10025EA Direct core contact 10cm FAN 775/1366 לוח אם: MSI P45 Neo-FR מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included קירור למארז: EVERCOOL EC-EGF-9 90mm Case Fan ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: PowerColor HD4670 512MB DDR3 HDMI Reta…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  10. היי אשמח אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד לצורך לימודים והורדת המשחק Leauge of legends מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המשחק שציינתי ו-לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? סביר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  11. Started by aviram20,

כמו שהכותרת אומרת מתברר שהיום שהיתקשתי ל014 הכלבים על זה שיש לי בעיות בראוטר בזמן ההמתנה שמעתי שיש מחשב נייד במבצע המחשב הוא CQ60 כמו שאמרתי אממ היא אמרה שהמעבד הוא אינטר קו טרו דו חח ובעברית קראו 2 דו 3 ג'יגה ראם 250 קשיח .. ויסטה למרות שאני ככל הניראה ימכור את הויסטה הזאת כי היא לא שווה כלום אמממ... שאר הפרטים לא ממש הבנתי הם לא כולכך יודעים מה הם מציעים אני עכשיו משלם 70 שקל לחודש על האינטרנט התנאי הוא ל36 חודשים ו130 ש''ח בחודש שאלות: מזה המחשב הזה ? הוא של HP ? הוא טוב ? רע ? שווה את המחיר ? מומלץ לא מומלץ כדאי לא כדאי ? הוא מגיע עם ויסטה , ואני רוצה אקס פי יהיה בעיה אם הדרייברים במידה ואני יקנה מערכת הפעלה אקס פי? סך הכול השימושים שלי זה אינטרנט וזהו מה אומרים ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by prigo87,

היי, אחרי שהנייד שלי מת, הגיע הזמן לעבור לנייח. מכוון לתקציב של אזור ה-6000 שקל (כולל מסך) המחשב מיועד גם לעבודה בהיקף נמוך (solidworks הרכבות יחסית קטנות, altium, matlab) וגם למשחקים אבל ממש אין צורך לשחק את ההכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות. הפעם האחרונה שהרכבתי מחשב הייתה לפני 15 שנה בערך ואני קצת פחות עוקב היום. בעיקר רוצה לוודא שכל מה שבחרתי יעבוד כמו שצריך אחד עם השני. מעבד - intel i7 11700KF 3.6Ghz 16MB לוח אם - Gigabyte B560 AORUS PRO AX קירור מעבד - Noctua NH-U14S ראם - Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 דיסק קשיח - WD 2TB Blue Transcend110S TS128GMTE110S SSD NVMe PCIe Gen3 x4 - SSD (יש ל…

• 0 תגובות
    • 337 צפיות
  13. כמו הדיון השני עבור רכישות מחו"ל. מי שמעוניין לקחת יוזמה ולעשות ריכוז קבוע ומתעדכן בדף הראשי מוזמן (אני אקשר פה אליו). מבחינתי מספיק לעקוב אחרי ההודעות האחרונות. ! Have fun

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אשמח ממש אם מישהו יוכל לעזור לי אני די נואש. הזמנתי (מחברת סולן) בטריה מקורית לACER ASPIRE ONE, דגם ספציפי וקיבלתי בטריה מדגם קצת שונה. היא מתחברת למחשב ונראית יותר טובה אבל המחשב לא מזהה אותה (battery is not detected).אשמח ממש אם מישהו יודע מה אפשר לעשות במצב הזה (כמובן אתקשר לחברה על הבוקר אבל זה בטח יקח זמן ואולי יצריך נסיעה לראשל"צ...). יכול להיות שהבטריה לא מתאימה? אפשר לשנות משהו בהגדרות של המחשב?הפרטים הקטנים:הזמנתי UM09A31 וקיבלתי UM09B7C.כל הפרמטרים שלה יותר גבוהים (5200mAh במקום 2200, 54WH במקום 24, 11.1V במקום 10.8V ו5.0AH במקום 2.07)

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  15. שלום שלום אשמח לעזרה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מכוון עד 3500ש"ח. אני אשקול גם עד 4000ש"ח. אם איכשהו אפשרי פחות מ3000 ש"ח ועדיין עומד בדרישות הכיס שלי ישמח. מה שימושי המחשב עריכת סרטוני יוטיוב: אלו דברים יחסית פשוטים - פרויקטים של 15 דקות שמבוססים ברובם על stock footage וכתוביות עם קריינות. חוץ מזה אני חוקר ומחזיק עשרות טאבים בדפדפן במקביל. חוץ מזה: יש לי העדפה למסך 14אינץ' מחשב עמיד שיחזיק נסיעות הייתי רוצה 512G אחסון ו 16DDR משקל פחות חשוב תודה!

• 0 תגובות
    • 406 צפיות
  16. אני מעונין להריץ משחקים על רזולוציית fhd באיכות אולטרה על fps גבוה. התקציב מוגבל ל4700 כולל מסך אני קונה באילת ללא מעמ. מפרט שהרכבתי שעונה על הדרישות שלי.. אני רוצה חוות דעת עליו לפני קניה.. 4689₪ אחריות:5 שנות אחריות לדיסק קשיח WD3 שנות אחריות למעבד, ללוח האם, לזכרון ולכרטיס מסך מארז: מארז איכותי מותג Silverstoneדגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח: Corsair CP-9020097-WW VS550 VS Series 550W ...מעבד: Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד: מאוורר Arctic Cooling Freezer 13 לוח אם Gigabyte דגם GA-Z97M-D3H צ'יפסט Z97 תושבת 1150 דיסק קשיח:Wastern digital Caviar blue 1 זכרון:Kingston 8GB DDR3 1600MHz3 שנות אחריות לזכרון ניתן לרכישה עם מגוון זכר…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by bratwa_tut,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetooth?…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אז ככה , אני רוצה לקנות השבוע מחשב נייד , השימוש העיקרי במחשב יהיה ל מולטימדיה - הפעלת HD (חיבורו לטלויזיה) , אופיס ותוכנות עיצוב (לא מכבידות בצורה מטורפת , הבסיסיות כמו פוטושופ ) משחקים - אני גיימר לשעבר אבל כמובן שאשמח לשחק במחשבים ברמה סבירה + , כמובן שלא אצפה שהכל יעבור חלק על ההגדרות הכי גבוהות..עם פילטרים.. וכמובן זה גם יהיה שימושי ללימודים שלי שאני אתחיל בקרוב . ממה שמצאתי ברשת מצאתי : hp pavilion dv 6-2130 ej dell studio 1558 i5 430 m 4570 hd acer aspire 8942g thank you very much for advise me חשוב מאד שהמחשב לא יתחמם יותר מדי , אם צריך לקנות עוד ערכת קירור או משהו אשמח לשמוח . עד עכשיו פשוט השתמשתי במחשב שולחני והח…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  19. האלן אציין שיש לי את החלקים הבאים: כרטיס מסך,זכרונות ומעבד.(נקנו בארה"ב). http://pcpartpicker.com/part/gskill-memory-f31866c10d16gab http://pcpartpicker.com/part/msi-video-card-gtx970gaming4g http://pcpartpicker.com/part/intel-cpu-cm8064601710803 זה המפרט http://postimg.org/image/c3mweve67/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב עדיף שלא לחרוג בכלל (סטודנט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by עמית גלאור,

שלום אנשים אני די חדש פה, יש לי התלבטות לגבי מחשב נייד מסויים.. הצרכים שלי בגדול הם לא מטורפים קצת משחקים כמו פרו אבולושן, COD וכו'.. סרטים מוזיקה.. הדגם שאני מתלבט לגביו הוא :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4850&CatCode=315 משהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי אם שווה לקנות את המחשב הזה? אם הוא חזק ועמיד, ויכול לספק לי מענה לדרישות שלי. אם אפשר עוד שאלה קטנה, הכרטיסים הגרפים של אינטל HD4500 וכו', הם חזקים? לאיזה כרטיס מסך הם מקבילים וכו'.. תודה לכל מי שיעזור!

21. טוב אז אחרי שהתקלקל לי היס בחדר, המחשב מתחיל להרעיש בצורה בלתי רגילה ואני מתחיל ללמוד הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב חדש ללימודים כבר+אתקין עליו קודי ואחבר אותו לטלוויזיה (סטרימר נראה לי פשוט פיתרון מפגר לא?) בכל מקרה הינה הטופס תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו קריטי אז אפשרי 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרבה תכני HD למה הוא הולך להתחבר לטלוויזיה וקצת גיימינג פשוט.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לומד תיכנות אם זה משנה.. וזהו, אול…

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  22. Started by b0nz,

שלום zoners, אני מחפש נייד לעבודה משרדית בגודל 15 אינץ' אני עוד לא סגור על התקציב אך הדברים החשובים לי הם: 1. נוחות - אני הולך לעבוד עליו זמן ממושך אז חשוב לי שיהיה נוח לעבודה מרובה 2. יציבות - פשוט וטוב בלי הרבה תקלות המון המון תודה לכל עזרה שתתקבל יום טוב!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש ברשותי את החלקים הבאים: 7300gt hdtv 256 mb gigabyte צורבdvd+כונן אני מעונין במפרט מסביב למסגרת הזו בתקציב של 4000 ש"ח המערכת צריכה לתמוך בhdtv (תחובר ל'lcd 42 -יש לי חיבור hdmi-לא יודע איך לנצל את זה בדיוק בהקשר של htpc)+ יכולות לכידת וידאו (מתוכננן pvr) ועבודה כללית (אינטרנט וכו')---ואם אפשר-אפשרות להרצת משחקים. תודה מראש משה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. שלום, אני סטודנט, ומחפש מחשב נייד.. תקציב 2000 שקל, באילת (ksp/ivory) * מטרות המחשב? לימודים (שלא דורשים תוכנות מסובכות), וראיית סרטים (משמש) * גודל המסך? 14 אינץ', לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף קל, לסחיבה ללימודים.. לא הכי קריטי בעולם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן.. לא יודע בדיוק להגדיר כמה זה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB לפחות, אם זה SSD אז כמובן פחות, אבל אני לא מאמין שייכנס בתקציב * כונן אופטי? לא צריך, אם זה מוריד במשקל אז עדיף בלי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  25. רכשתי לאחרונה toshiba satelite a660 הכל עבד כשורה רק שפתאום הפסיק לדלוק לי האור LED איפה שנימצאת מילה "satelite" בצד ,אני נכנס לביוס ובאפשרויות אני מדליק את הפעולה שהאורות LET ידלקו ,הווינדוס עולה היא נידלקת ואז כשמסיים לעלות נכבה ,וזה היה דולק לפני זה כל הזמן ופתאום הפסיק לדלוק אשמח לעצה שלכם,פתרון לבעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.