ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים * מטרות המחשב- לימודים , צריך להריץ matlab בצורה מהירה וחזקה בנוסף צפייה בסרטים ... * גודל המסך- 15.6 מעדיף מסך מבריק עם מסך מגע * רזולוציית המסך? מה שמתאים לגודל המסך, hd אני מניח * משקל רצוי? אני מניח ש2.5 קילו זה סבבה מעל זה קצת כבד להסתובב עם זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חובה בSSD * כונן אופטי? אין באמת צורך , אם יש אז נחמד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, כאמור אני מחפש מחשב לאנימציה ועריכת וידאו בתקציב של עד 7500 ש"ח. עניתי על כל השאלות מהשאלון בפורום אז אשמח להמלצות למפרטים בהתאם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא קריטי. 7,500 ש"ח זה בסדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר ליצירת אנימציה קלאסית ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה עבודה באפטר אפקטס, גם פרמייר ובהמשך ישמש גם לתוכנות תלת-ממד: 3ds max, zbrush וכו'. השימוש הוא כפול, גם ללימודים וגם לפרנסה. ב) במי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת באיזה תדרים תומך כ.רשת האלחוטי (B / G / N ) שבנייד שלי? יש לי A300 של טושיבה (נקנה לפני שנה +- חודש). יש תוכנה שיכולה להגיד לי?[br]פורסם בתאריך: 16.02.2010 בשעה 21:30:17 UP
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי מבקש את עזרתכם במציאת זכרון מומלץ (לביצועים גבוהים בלבד) ל-Apex Encore ו-13900K עם זמנים נמוכים. אין הגבלת תקציב. תודה מראש, יוסי
-
- 0 תגובות
- 178 צפיות
- 1 follower
-
-
לוח + מעבד + זכרון אולי(בלי זכרון התקציב יורד ל1200) רק תציעו אני יבדוק מחירים במחירון דילרים של KSP כל מה שאתם צריכים לדעת כאן (תראו למטה) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=175595.80 אל תגיבו פה או שם אם לא קראתם תתרד ההוא כי יש לי כמה סיבוכים
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי שנשבר לי סופית מהאיכות סאונד הירודה של הלפטופ שלי ואני משתדרג בכרטיס באחד חיצוני. אני מחבר את המחשב למגבר חיצוני במצב סטריאו שכמובן מפעיל 2 רמקולים. ממש בא לי לקנות משהו טוב, אני רק אציין שפרט למוסיקה אני לא עושה שימוש נוסף ברמקולים מסיקור שעשיתי גיליתי שני דגמים של קריאטיב: 1) Creatuve Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro - 60$ 2) Sound Blaster X-Fi HD - 100$ השני אמור להיות יותר טוב מן הסתם, רק שאני לא בטוח שאני בכלל ירגיש בהבדל בשימושים שלי... אשמח לשמוע המלצות, הערות או כל דבר לגבי הרכישה הקרבה... תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מחפש הארדיסק IDE למחשב IBM T42. אשמח לקנות אותו במחיר סימלי אם אתם משדרגים במקרה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9063&perur= מישהו קנה את זה או יודע אם זה שווה משהו? סרטים ב720פי זה יכול להריץ או שזו פנטזיה פרועה?(פשוט ראיתי שיש לו את הכרטיס מסך החדש יותר של אינטל מצד שני זה עדיין מפרט של נטבוק) גם מטריד אותי שהסוללה היא רק 3 תאים... מצד שני חוץ מזה המפרט/מחיר נראה לי בסדר..מה אתם אומרים שווה משהו? יש נטבוקים טובים יותר בטווח המחירים הזה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בניתי מפרט למחשב גיימינג שישמש אך ורק ל-CS:GO ! אני בעיקר רוצה שה-fps יהיה גבוה ושהמשחק יהיה בהגדרות הכי גבוהות. זהו המפרט: [h=1]לוח אם Asus H97I-PLUS LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/h] [h=1]מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/h] [h=1][/h][h=1]קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2[/h] [h=1]כרטיס מסך Asus GTX750Ti OC 2GB GDDR5 VGA 2xDVI HDMI PCI-E[/h] [h=1]כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III[/h] [h=1]ספק כח אקטיבי SeaSonic 520W 80+ Bronze S12II-520[/h] [h=1]מארז ללא ספק Antec X1-T Mid Tower Gaming[/h] [h=1]זיכרון למחשב Corsair Vengeance LP 2x4GB DDR3 1600Mhz CL9 Kit[/h] [h=1]צורב LG DVD±RW…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני ידוע אני טועה שאני רוצה חוות דעת א=ח=ר=י שקניתי,אבל המחשב מגיע רק מחר ואפשר לשנות אז בבקשה תנו ביקורת מפורטת שאני ידע מה לשנות ולמה ואגב אני לא כזה גיימר מעבד:ATH'64 6000x2 D.C AM2 AMD לוח אם:MSI K9N6SGM AM2GF6100 AMD כרטיס מסך: GF8500GT 1024MB PCIE דיסק קשיח:320G SATA2 16MB WD כרטיס קול:5.1 שישה ערוצים on bord צורב:SATA LG DVDx20 DL מסך:DVI 19"LCD 5MS 916VWA AOC זיכרון: CEON 1GB DDR-2 800MHZ X2 כרטיס רשת:1G LAN on bord מאוורר:AR PRO 775 4 כרטיס רשת אלחוטי<למחשב השני>:TP-LINK PCI 54M ראוטר<גם כן למחשב השני>:TP-LINK WR541G 54M צלעות קירור לזיכרון:2 עכבר אופטי,מקלדת מולמט' ואינטרנט רמקולים: cyberacoustics 3550 2.1 שני רמקולים וסאב כל רמקול-6RMS סאב-20RMS ו…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התחילה בעיה שהמסך שחור כמעט לגמרי- רואים ממש כהה את התצוגה- לא ברמה שניתן לעבוד עם המחשב. לאחר הפעלה מחדש, חיברתי עם כבל VGA לטלויזיה- ודרכה עובד,עשיתי עדכון ווינדוס (7),עדכון דריברים,עדכון ביוס, ניתוק בטריה - שום דבר לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה עבור מחשב עבור ילד בן 8, לרוב משחק במיינקראפט, אבל לפעמים גם ב GTA5 רצוי שיחזיק כ-5 שנים. מצורף מחשב שאני חושב לקנות. המלצות או שינויים יתקבלו בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיתאים לדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט מידי פעם משחקים (GTA5). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע זה מיינקראפט, לפעמים GTA5, והילד גדל :-) -מהי הרזולוציה הטבעית …
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן, אני חסיד גדול של מחשבים נייחים אבל נאלץ לקנות מחשב נייד לשימוש אינטנסיבי (עבודה, לימודים, משחקים) בשנתיים וחצי הקרובות. תפסה את עיני גרסת ה13" 4k של alienware. אני טס בעוד חודשיים לארהב וחשבתי לקנות אותו, אך עולה השאלה האם עד אז, או בסמוך לכך יוצא דגם חדש? אז בקיצור- הם ידועים בהוצאת דגמים במרווחי זמן קבועים?יש לכם מידע על תכולות או צפי לחידוש דגמים? יש המלצה לדגם יותר חדש של חברה מתחרה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה לירכוש את לוח האם החדש של ג'יגה בייט>ה78GM: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2758 בעיקר ביגלל כרטיס המסך האינטגראלי שלו >> Integrated ATI Radeon HD3200-based graphics (DX10) כמו גם כל שפע התכונות הנוספות...ניראה לי חבילה מצויינת עבור 450 ש"ח מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה ? ולמה הוא מקביל מול GEFORCE ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות netbook שישמש בעיקר לאינטרנט, VOIP וצפייה בסרטים. חשובים לי זמן עבודה ארוך, אחריות והנדסת אנוש טובה. כמו כן מודם סלולרי מובנה יהיה יתרון גדול. ראיתי את ה inspiron mini 1012 למשל - מה דעתכם עליו ? יש המלצות \ כיוונים אחרים ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תקציב 4,000 ש"ח, לעבודות משרדיות (גלישה באינטרנט, אימייל, הכנת קבצי וורד, מוסיקה) או פעם גם פוטושופ אבל גם לא דברים כבדים, לא צריך ציוד הקפי, שמעתי שהמעבדי M של אינטל טובים אז אם זה נכון עדיף מעבד כזה, לא צריך מערכת הפעלה, חובה שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, לא משנה יופי או קירור, בלי הרכבה במעבדה כמובן, לא משנה איך לשלם. המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, אבל שיבצע את המטרות שציינתי חלק ובלי תקיעות. למטרות האלה מצאתי את הדגם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10098&PHPSESSID=212385e482d377659f3754ceb529bedc באתר של פנדס במחיר 3095 ש"ח, אם יש דגם יותר טוב בדרישות הנ"ל או את הדגם הזה במחיר טוב יותר, אני פתוח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג מהחנות ksp ב4000 שקלים אשמח לשמוע הצעות, תודה.
-
מהו תקציב לרכישת המחשב? 2000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 0 מהם השימושים במחשב? 1. גלישה באינטרנט ותוכנות קלות 2. צפייה בסרטי FULL HD על מסך 42" בצורה חלקה 3. משחקים כמו: כל מרוצי מכוניות, כדורגל וכדומה של שנת 2011 על FULL HD הגדרות גבוהות איזו מערכת הפעלה תשתמש: מסוג 32bit האם תבצע OverClock למחשב? בקטנה למעבד האם יש חנות שממנה אתה רוצה שנרכיב לך את המפרט? הכי זולה שיש הרכבה: כן הערות: המעבד שברשותי הוא (Intel® Pentium® Processor E5200 (2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB המפרט שהרכבתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: ZALMAN 7000C Al System Integration EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪54 לוח אם: Gigabyte …
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב וערב טוב. מחפש בחור תותח שיודע ומבין בחומרת מחשב על בוריה. מעוניין להקים תשתית של מציאות מדומה בביתי צריך יעוץ והכוונה בהגדרת חומרת מחשב ועזרים נלווים. מוכן לשלם על פגישת הייעוץ ליעד 0527201016
-
מארז VC4400SNS - THERMALTAKE MOZART + Multimedia HTPC Silver with 400w PSU - Thermaltake מאוורר למעבד A4022 - Thermaltake TR2-R1 for AMD Socket 754/939/AM2 - 16dBA - Thermaltake מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Dual Core 2.6Ghz דיסק קשיח WD2500AAKS -Western Digital 250 GB 7200 RPM SATA2 16 MB לוח אם M2A-VM-HDMI -ASUS זיכרון (team 2GB DDR2 - PC-6400 800Mhz (2x1GB כרטיס טלויזיה WinTV PVR 150MCE Kit - With MCE remote צורב DVD צורב Sony Nec - Optiarc AD5170A X18 DVD כרטיס רשת Wireless 54Mbps PCI card 802.11g מע' הפעלה Windows Vista Home Premium 64Bit Hebrew סה"כ 4316 ש"ח בפלונטר האם המפרט מאוזן ויתאים לתכני HD עם הכרטיס מסך OB? מתוכנן להיות …
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
-
שקט לא חשוב כל כך (כל עוד הוא לא מרעיד את הקירות זה בסדר), עיצוב וקירור לא מעניינים, מעוניין במערכת הפעלה חוקית, ושההרכבה תיהיה במעבדה (ביחד עם מערכת הפעלה). המסך הוא LCD 19 אינץ'. אין העדפות מיוחדות, רק שיסחוב בצורה נורמלית את המשחקים האחרונים. עריכה: למה כתוב בצד שאני עם דפדפן ספארי אם אני בכלל על כרום?
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
נא למחוק, נוצר בטעות עקב בעיית תקשורת.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שיתאים יותר לנסיעות, לכן זמן סוללה הוא קריטי. שימושי העיקרי זה סרטים ומשחקים אז הייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר חזק יתכן מאוד שאני יקנה אותו בארה"ב אז אם יש למישהו הצעה מ AMAZON למשל עד 600$ אני ישמח מאוד מטרות המחשב - המטרה העיקרית היא: סרטים, משחקים וכמובן שימוש יומיומי כמו כתיבה ואינטרנט... גודל המסך - 12"-14" אני מעדיף אותו די קטן משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - שיחזיק לפחות 5 שעות גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 ג'יגה לפחות זכרון - 2 ג'יגה לפחות צורב DVD - אם תמצאו תודה על העזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום!אני חדש כאן. מחפש מפרט מחשב לגיימינג עד 5K כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-