עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aviiel,

Dell Vostro 3500 ב4200 ש"ח ואחריות לחמש שנים באתר הלקוח. Toshiba SATELLITE L655-S5078 ב3800 ש"ח ושנתיים אחריות. Toshiba Satellie L650-10H ב4000 ש"ח ושנתיים אחריות. יצוין כי אנוכי סטודנט והדרישות שלי ממחשב לא גבוהות מדי, אולם אני רוצה מחשב עמיד ולכן אני מעדיף לקנות מעבד חדש וטוב.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by shir12345,

אני מתכוון לקנות את המחשב הזה, עם כונן SSD במקום הקשיח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17280 האם יש משהו שמומלץ לשנות בו? האם הספק כוח מספיק טוב? השימוש יהיה לאינטרנט ומסמכים תודה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by lior44,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ובניתי לי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪2080 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ₪319 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS4 כמות: 1 - מחיר: ₪856 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black כמות: 1 - מחיר: ₪768 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ₪471 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ₪692 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: Gigabyte 9600GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ₪912 כונן דיסקטים: Sony / Mitsumi Floppy 1.44 Da…

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by guysevi,

היי, החלטתי לשדרג את המעבד זיכרון לוח אם ומארז החומרה נקנתה לפני 5-6 שנים המעבד E8400 לוח אם EP45-DS3L של GIGABYTE וזיכרונות של G.SKILL ומארז aurora של GIGABYTE כ.מסך חדש נקנה לפני שנה HD5870 אשמח לקבל את עזרתכם למה כדאי לשדרג אפשר גם מערכת מבוססת AMD להורדת עלויות מה שכן חשבתי לקחת את המארז DF-85 של אנטק אבל בהתלבטות גם מול ה- P-280 העדפה יותר לכיוון מארז full tower תודה מראש גיא

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. שלום, אשמח לעזרתכם בחיפוש מחשב נייד. אני רוצה שיהיו לו את המאפיינים הבאים: מסך מגע (עדיפות למתקפל אבל לא חייב - לא טאבלט שמתנתק אלא מסתובב) גודל מסך 15.6 אינץ' HD יציאה לHDMI רצוי מעבד i5 סוללה חזקה! שתחזיק הרבה לפחות 500 GB עדיף יותר תקציב בערך 2300 תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  6. שלום, חבר של אבי מחפש נייד שעונה על הקריטריונים הבאים: -חיבור HDMI מובנה (כולל האודיו). -כרטיס מסך חזק יחסית, כדי שיוכל להריץ משחקים מודרניים על הגדרות גרפיות בינוניות ואפילו נמוכות, העיקר שיריץ בFPS נורמאלי. -לא משנה אם הנייד מגיע עם מערכת הפעלה או לא, ואם כן לא משנה איזו. -מעבד מהיר (מעל 2.2Ghz כולל), עדיף מהדגמים החדשים. -גודל מסך לא משנה, אך מעדיף בסביבות ה15". עד כה מצאתי נייד אחד שעולה על כל הדרישות הנ"ל- Gigabyte W576V-84R2 (כולל כרטיס מסך 9600M GS, זיכרון כ-2 ג'יגה, נפח 320 ג'יגה, מעבד P8400 וכולל יציאת HDMI). מה אתם אומרים עליו? במידה ויש לכם ניידים העונים על הדרישות הנ"ל, אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  7. Started by Harbi,

שימוש של אופיס, קצת אינטרנט קצת משחקים הרכיבו לי משהו תגידו מה דעתכם:

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by mazinya,

חפרתי עוד קצת והחלטתי שאני כנראה אקנה אחד מהדגמים הנ"ל Samsung Q330-JS03IL http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11412 Asus U35JC-RX057V http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10961 Dell Inspiron N3010-4504AW7‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10923 מבחינת נתונים יבשים של מעבד וזיכרון כולם אותו הדבר. הנטייה שלי היא יותר לכיוון הסמסונג גם בגלל הכונן האופטי (אני לא משתמש בו יותר מדי אבל טוב שיהיה למקרה שארצה לפרמט ולהתקין ווינדוס נקי ועוד מני דברים אבל לא קריטי) וגם בגלל איכות הבנייה שלו שעפ"י מה שאני מבין היא הטובה מבין ה 3. מה שכן אין לי מושג לגבי זמן הסוללה שלו בשימושים קלים-בינוניים על האסוס אני חושב רק בגלל זמן הסוללה המעולה שלו בשימושים קלים-בינוניים. אני לא יודע מה זמן הסוללה שלו בהש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, לאחר שהספק שלי Antec Earthwatts ea-500 שבק חייו, רצתי ל-KSP וקניתי ספק Seasonic M12II-620W (למזלי הגעתי 2 דק' לפני הסגירה). כרגע יש לי מארז Sonata Designer 500 ובשביל להחליף ספק צריך לפרק את הלוח אם וגם את קירור המעבד אז מצאתי את עצמי עם מחשב פתוח והספק החדש מונח עליו. נראה לי שאני מעדיף לא להתעסק עם לפרק הכל ואז להרכיב מחדש אז החלטתי להחליף את החלקים הראשיים (בגלל שגם הגיע הזמן להחליף, ה-Q9300 כבר לא סוחב). אני מתכנן לקנות (ואליהם לשדך את הספק החדש): i7 3770k GA-Z77X-D3H זכרונות 2*8GB Crucial M4 128GB Fractal Design R4 אני רוצה להביא מהמחשב הישן שלי: Geforce 8800GT (עם ה-Accelero S1 המעולה והמאווררים שלו) 2 דיסקים קשיחים אשר נמצאים ב-RAID 1 דיסק קשיח רגיל מאווררי N…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by OmriK,

שלום לכולם, לפני מספר שנים קבלתי פה אחלה של עצות אז החלטתי לפנות שוב. אני רוצה לקנות מחשב קטן שישמש כ HTPC ויוכל גם במידת הצורך לעמוד בגיימינג (פיפא/פרו/NBA2K - לא צריך יותר מורכב מאלו). - דרושה תמיכהב4K - לא צריך ציוד היקפי - לא צריך יותר מ1TB של מקום אחסון אני יודע שיש הרבה חברות שהולכות להוציא ברבעון הקרוב או זה שאחריו הרבה אופציות לכן כל מה שכבר הוכרז הוא אופציה מבחינתי. אשמח לדעות, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ברשותי SAMSUNG Q330 שמגיע כברירת מחדל ללא מקלדת מוארת. האם יש מוכרים מקלדות מוארות לנידיים? אני מחפש בנרות ולא מוצא.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אורח איציק
    Started by אורח איציק,

שלום, אני חדש פה אז מקווה שאני לא עובר על הכללים ( קראתי אבל תמיד קל לפספס). התשובות לשאלון בסוף. ראשית, ראיתי את שני המומלצים שמופיעים פה : https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113625 https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=113639 אני מחפש משהו ביניהם ( גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת עלות - למשל אני לא חושב שנאי צריך 4 טרה וצורב BR) . בניתי את המפרט הבא ואשמח לדעת אם : א. זה מפרט הגיוני ( יש לי ספק שכל החלקים יכולים להתחבר אחד לשני) ב. האם יכול לענות לצורך. המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i3 7100 3.9Ghz 3MB Cache s1151 …

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by dante123,

שלום, יום הרווקים עדיין ממשיך בסין ואני אשמח לעצתכם בקשר לבחירה בין מספר דגמי מחשבים שאני לא מוצא עליהם ביקורות (לפחות לא דרך גוגל). רוצה לקנות היום 1) DELL inspiron 7000 II R1625S. גודל: 14 אינץ', i5-8250U 8G 128GSSD+1T MX150. <= זה המוצר הנמכר ביותר וגם לפי המפרט הכי משתלם. 2) Asus zenbook S4000UA. גודל: 14 אינץ', i5-7200U 8G 256GSSD FHD IPS. 3) Lenovo (לא מזהה את התרגום למוצר ספציפית) 7000, גודל: 13.3 אינץ', i5-7200U 8G 256GSSD FHD IPS. יש את הלנובו הזה בעוד גרסה של 14 אינץ' עם I5-8250U 8G 256G SSD IPS FHD. בעקרוןן הבעיה היא שהדגמים שהומלצו פה בפורום לא ניתן למצוא אותם באתרי הקניות בסין, לפחות לא עם מספר הדגם שפורסם. יום ה…

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  14. 1. המחשב מיועד לעבודה על אתרי אינטרנט כולל פוטושופ (ללא עריכות כבדות) ולעבודה משרדית - מסמכי אופיס, מיילים ואינטרנט 2. המחשב חייב להיות במארז כמה שיותר קטן וכמה שיותר שקט (אני יודע שזה מתנגש קצת) 3. חובה יציאת HDMI 4. אין צורך בשדרוג עתידי 5. המחשב צריך להחזיק לכמה שנים טובות לפחות 6. זהו 7. תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.starcaft 2, assisens creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p inch 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by lioryb,

בוקר טוב. בסופ"ש הקרוב אהיה באילת, ואני רוצה לקנות שני לפטופים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הכולל הוא כ-6500ש"ח. אפשר לחרוג מעט, אבל אם לא הכרחי, גם לא חייב לנצל את כל התקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב א. עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית. מחשב ב. אותו הדבר - בתוספת ממש מעט עריכת וידאו חובבנית (פעם או פעמיים בשנה) - אם זה מוסיף הרבה למחיר, אז אין צורך. בשני המחשבים תהיה צפייה בתכני HD (נטפליקס?) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונ…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  17. אחי קנה מחבר מחשב Hp Pavillion tx1000 שבא עם מערכת מובנית של ויסטה, קיצר החבר התקין לו ווינדואז 7, המסך של המחשב זה מסך מפרקי מגניב והוא אמור להיות מסך מגע, משום מה בווינדואז 7 שהסתכלתי בפרטי מערכת רשום שם pen or tablet רשום שלא קיימת חומרה כזותי. האם מישהו מכיר את התופעה שמסך הנגיעה לא עובד? או שעובד בהתחלה ואחרי כמה זמן מפסיק? קראתי על כך באיזשהו פורום באנגלית, חבל שאני לא זוכר איפה רק, והיה שם ת'רד מלא בהודעות של אנשים בעלי פאביליון שפשוט מיואשים מהעניין עם הטאצ' סקרין, מישהו מכיר את התופעה ויודע אולי איך לפתור אותה? (דרך אגב המחשב במצב דנדש, היה אצל הבחור ההוא במשך שנה, הוא הביא אותו לחו"ל, וכנראה נגמרה האחריות ..., החליפו לו את המסך כי היו לו איזה פסים שלא נראו טוב א…

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  18. חוות דעת : TMS E8400 AC FREEZE PRO 7 GIGABYTE 775 7100GS OB דגם מדוייק GA-73PVM-S2H SAMSUNG 2GB DDR2 800MHZ - התדר של הזיכרון יגביל את המעבד FSB 1333 ? * זיכרון 2GB DDR2 1333MHZ עולה 250 ש"ח ! שווה לקנות ? או לרדת ברמה של המעבד שיהיה מאוזן E7500 FSB1066 1T WD SATA2 32MB DVDRW LG X 22 TT M5 BLACK TT 500W : ** חשבתי לקחת מעבד E7500 אבל ההפרש סה"כ 201 שקל לא חבל ? המטרות עבודה שוטפת באינטרנט , עומס " ריבוי משימות " : דפדפנים , תוכנות , שיתוף קבצים , הורדות הכול במקביל שיעבוד חלק אולי בעתיד לשים כרטיס PCI-E .

19. * מטרות המחשב? - עבודות כלליות,סרטים,ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-14 מאט. * רזולוציית המסך? - לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - לא. * משקל רצוי? - 2-2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - 3-4 שעות אם אפשרי בזמן עבודה שוטפת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI ,לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 500 או יותר. * כונן אופטי? - לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - הכל חוץ מHP. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיהיה דק אם אפשר, ומקלדת מוארת אם ניכנס בתקציב.

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  20. שלום משרד של הדמיה אדריכלית של חבר שעוסק ברינדור בלבד זקוק לזוג מחשבים חדשים. מדובר רק על מחשב ללא ציוד היקפי. רצוי להוציא את המירב בכמה שפחות כסף, ולכן חובה להשתמש באוברקלוק שמאפשר קירור אוויר איכותי על מנת להגיע לביצועים מרביים. הבעיה שאני מעודכן רק בקווים הכללים של מה שהולך היום לכן באתי להתייעץ איתכם כאן. התוכנה היא Maya + Maxwell.. הרינדור הוא תלוי מעבד בעיקר. ככל שיש יותר ליבות והוא יותר חזק = יותר טוב. יש כאן בנצ'מרק רק לתוכנה זו: http://www.benchwell.com ניתן לראות כאן מערכות עם I7 באוברקלוק שעוקפות הרבה מערכות XEON עם 8 מעבדים. המטרה שלנו היא להשיג משהו דומה. מעבד I7 באוברקלוק ל-4Ghz. השאלה הראשונית היא אם I7 920 vs 860? אני יודע של-1156 יש מספר יתרונ…

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  21. מפרט למחשב אחד ראשי ו3 מחשבים שתומכים בו(למשחקי רשת). בין 6500 ל7000 קצת נמוך אבל השמח להצעות. ולכל היותר את השיפורים למחשב האחרון או\ו המחשב ה3 אני יקנה באיבורי שיוריד לי מהעלות 100-300 ש"ח. 1.מחשב ראשי: 79 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 1,020 מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box 578 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 441 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed 1,576 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe 162 מארז ללא ספק HEC 6C28 278 ספק כח HEC 500TDT 500W 60 מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - GREEN ¤ 4,194 8 פריטים בח דרוש המלצה למארז+סיבה אהרדיסק יש כבר ומסך. מחשב 2: כרט…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000₪ עם חריגות קלות. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנות אדובי, ותוכנות הנדסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מדי חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין לי צורך כלל לאורות (חבל לי לשלם גרוש ליופי) מאחר וזה מחשב רק לעבודה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ואפשר לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? OVERWATCH ולעשות STREAMING דרך TWITCH 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת רמקולים מסך פד לעכבר ועכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב - לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

• 0 תגובות
    • 379 צפיות
  24. Started by Moo,

בחיפושים אחר לפטופ ראיתי את ה Inspiron 1520 במחיר של 4700 שקל עם שלוש שנים אחריות! http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2509 מפרט: Intel Core 2 Duo Processor T7250 2048MB(1024MBx2) 667MHz 160GB 5400RPM Intel Integrated GMA X3100 15.4" רציתי לשאול את דעתכם הכללית עליו, וגם לגבי המסך - האם הוא מבריק או מט? המחשב מגיע עם 3 שנים אחריות שזה מפתה. ואם אתם יודעים איפה ניתן לראות את הלפטופ בתצוגה? שימושים בסיסיים - אופיס אינטרנט וכו'

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by DaMbO,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל אני לא יודע של איזה חברה כדאי ושיהיה לו ביצועים טובים יש לי עוד שאלה ראיתי שיש כמה סוגים של מעבדים אז איזה מעבד טוב יש לי בין ל 3000 עד 5500 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.