ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מחשב לא למשחקים בעיקר לאינטרנט סרטים ושירים. חשוב שיהיה חיבור HDMI. חשוב שתהיה אחריות טובה (שיקחו מהבית ויחזירו או כמו של טושיבה- במקרה של נזק וגניבה). חשוב מסך 15.6 מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - זמין במלאי ₪755 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 ₪490 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪974 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪289 מקלדת: [..] MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A ₪76 עכבר: [..] GIGABYTE GM-M6880 - LASER GAMING MOUSE - USB ₪75 רמקולים ואוזניות: [..] ALTEC-LANSING 2.1 BXR1221 ₪195 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪480 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAI…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מצאתי מפרט נייד שחשבתי זה שווה מעבד אינטל T9300 CORE 2 DUO 800mhz 2.5Ghz 15.4" WSXGA+(1680x1050) WIDE SCREEN, GLARE זיכרון 4GB DDR2 667Mhz דיסק קשיח 250GB 5400 SATA + ROBSON 1GB FLASH צורב DVD כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GO 8600GS 512MB VRAM משקל 2.9Kg with 9 Cell Battery תוספות Fingerprint, 2.0 MPX Web-Cam, Bluetooth, WIRELESS, Express card,Card Reader,Robson support, Power USB,GBL, 7200mAH Battery אחריות שנה במעבדות היבואן 7600 שקל יש לך מציע אחרת דורשים עם מצלמה,קשיח 250 גיגה ומעלה, צורב דיוידי ,משקל עד 3 ק"ג,4 גיגה ומעלה ,מעבד T9XXX הכי חדש חריגה עד 250 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים לשימושי אופיס ואינטרנט שצריך לענות על כמה דרישות בסיסיות: גודל מסך- 13-14 אינץ' מעבד טוב שמאפשר תפעול מהיר סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית (לפחות 6-8 שעות) הארד דיסק- לפחות 250 GB מספר חיבורים לUSB זיכרון- לפחות 2GB ההעדפה כמובן היא לאחת החברות הגדולות (Dell, Asus) ולמחיר נמוך יחסית (סביב 2,500, פחות מ3,000). אם יש משהו מתאים עם רמקולים מובנים וכונן תקליטורים זה בכלל מצוין. אני די אבוד בכל מה שנוגע להבדלים בין הדגמים הקיימים בטווח המחירים הזה ולכן אשמח לכל עזרה באיתור המחשב המתאים ביותר לדרישות הנ"ל. תודה על שיתוף הפעולה!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ואני מעוניין להשתמש בישן כבסיס למחשב סלוני. הכרטיס הוא GIGABYTE GTX670 WINDFORCE 2X 2048MB GDDR5 אני מעוניין במארז קומפקטי שעדיין יכול להכיל את הכרטיס הנ"ל ולשמור על טמפרטורה סבירה בזמן משחק. מפרט פשוט וחסכוני, מספיק כדי לנצל את הכרטיס, אבל אין צורך להוציא ממנו את המקסימום - יש לי כבר מחשב למשחקים. מספיק HDD לא גדול, לא חובה SSD, אבל יכול להיות נחמד. לא בטוח לגבי כונן אופטי. תודה, גיג.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן, עברתי על ה10 עמודים האחרונים של הפורום, ומצאתי כמה וכמה פוסטים שתואמים את מה שאני עומד לכתוב, אבל בכולם רב הלינקים אל הלפטופים (אני מניח שזה תוצאה לעובדה שהשוק הזה משתנה מהר) מתים. בכל אופן, אני מחפש מחשב ניד שיריץ משחקים כמו NVN 2 ו Dungeon siege 2 בצורה הגונה, משמע 1024X720 כשההגדרות על Medium~ (כרגע בבית יש לי 6800GT, והייתי רוצה משהו שישמור על לפחות חצי מהחוויה שהוא מספק, ככה שכרטיסים כמו 1400 או 7300 יוצאים מהתמונה, אני מסתכל יותר לכיוון ה 1600 או ה7600) חשוב מאד שיהיה במחשב 2 גיגה זכרון (או סטיק של גיגה עם אופציה לשדרוג עתידי) כיוון שהוא ישמש גם כתחנת עבודה לעיצוב גראפי (פוטושופ, פלאש, מילקשייפ וכדומה) לגביי מעבד, פחות חשוב לי, כל עוד אני יודע שהוא "מספיק טוב"…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אני רוצה מפרט למחשב ב8000 למשחקים אני צריך גם את כל הציוד ההקפי כגון מסך רמקולים אני רוצה גם windows חוקי אז גם את זה אני צריך כלול במפרט
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב, ואני הייתי רוצה לדעת לאיזו חברה יש תמיכה הכי טובה בארץ ללפטופים שנקנו בחו"ל תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אנו מעוניינים לרכוש מחשב נייד לאבא, שישמש אותו בעיקר בסביבת הבית ולעיתים רחוקות מחוצה לו. השימושים הם אינטרנט, צריבת שירים לרכב(צריך שיכיל צורב), ושאר השימושים הבייתים. לגבי הגודל - הוא מבקש שלא יהיה קטן אבל אני יודע שגם מאוד גדול יפריע לו לכן אם יכנס בתציב מסך 14 יהיה מושלם(הגבול התחתון), 15.6 יהווה התפשרות אך גם בסדר. סדרי עדיפות: -גודל/ביצועים = 60/40 -מבצע/חברה= 80/20 -זיכרון = מינימום 4gb -מערכת הפעלה = חובה,העדיפות לוינדוס 8 הערות: -אבקש לא להמליץ על מעבדי הFUSION והאטום למיניהם. -אשמח אם תתייחסו למבצעים הקיימים בזמן כתיבת דעתכם. -חריגה עד 500 שקלים תהיה מקובלת במידה וסיבתה תהיה מוצדקת. תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE GTX 1070 xtreme ganing אני מתלבת המון בנוגע למסך המושלם לכרטיס מסך שלא יהיה אובר ... ושלא יהיה פשוט מידי אני רוצה שיהיה מושלם תקציב של 1700 גג ... לא יודע אם זה חשוב אבל גם מעבד טוב יחסית, i7 6700
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח אם תוכלו להציע מפרט בסכום של 2000 ש"ח בעל התכונות הבאות: יאפשר לשחק משחקים פשוטים יאפשר לצפות בסרטים באיכות טובה יאפשר לעסוק בעריכת סאונד איכותית יאפשר לעסוק בעריכת וידאו בסיסית יאפשר לצרוב DVD/לעבוד באופיס/לגלוש באינטרנט מעוניין בצורב DVD, דיסק גדול (160GB לפחות), מעוניין להיות מסוגל לבצע את הפעולות שהזכרתי במקביל בלי האטות בלתי סבירות של המחשב. אין צורך במסך. לגבי האופציה העתידית, אני מעוניין שבאם יהיה צורך לבצע אחד מהדברים שהזכרתי למעלה באופן יותר איכותי ומאסיבי תהיה לי אפשרות לשדרוג פשוט ולא כולל. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם Intel DP965LTCK LEMONT זיכרון CORSAIR VALUE 1GB 667Mhz כרטיס מסך Palit Geforce 7300GS 256MB דיסק קשיח Westren Digital WD1600GB SATA 2 ספק כח 400 REAL 320 W מארז עם ידית צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מקלדת מולטימדיה רמקולים ועכבר אופטי 5 לחצנים
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מעוניין במסך 4K עם או בלי חיבורי USB .מבקש המלצות
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב שינקן לי סרטי HD בצורה חלקה, המחשב הנוכחי שלי מנגן אותם בסדר ואחרי כשעה מתחיל לקרתע בצורה שאי אפשר לראות את הסרט). אני מתכוון להשקיע מקסימום 2500 שקל, לא יותר מזה (עדיף לשאוף לכיוון ה 2000 ). בגדול יש לי הרבה חלקים שאני מוציא מהמחשב הקודם, אז אני צריך: לוח אם\זכרונות\מעבד\כ.מסך\מארז . מלבד השימוש להרצת סרטי HD המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועבודה עם פוטושופ עם אפשרות בעתיד לעבוד על תוכנות גרפיקה כבדות יותר (MAYA,3DMAX,etc). לא התעדכנתי במצב השוק כבר מספר שנים, אז יש לי מספר שאלות. האם כדאי לי לקנות DDR3, אני רואה שהוא פועל בתדרים נורא גבוהים, השאלה אם ז שווה את ההבדל במחיר הכרטיס והלוח אם? ראיתי שלRADEON יש סדרת כרטיסי מסך שנקראת HD ואמרו ל…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מחשב זול, עמיד, 15.4 עם רשת אלחוטית ואחריות לשלוש שנים רצוי להשקיע קצת בRAM כי צריך לעשות לפעמים מולטיטסקינג. כמה שיותר זול ויותר יחזיק מעמד ככה יותר טוב (אין תקציב מדויק, מצטער מנהל הפורום). בתודה רבה מראש, רז אוריין. בבקשה תגיבו לי זה דחוף! אני מתחנן.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים בארצות הברית, עד 1400$ ולאחר סינון הגעתי לשני מחשבים מה לפי דעתכם יותר טוב? הטושיבה בעל כרטיס מסך יותר טוב,כונן יותר גדול השאלה היא האם הוא שווה את תוספת הכסף? http://us.toshiba.com/computers/lapt...70/X770-ST4N04 הDELL בעל מסך HD מלא לעומת HD+ בטושיבה,יש לו 3D שפחות מעניין אותי.והוא יותר זול ב 100$ ( $1,334.99 ) 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz NVIDIA® GeForce® GT 555M 3GB graphics 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive 17.3" FHD (1080p) 3D Display with 2.0MP HD Webcam &…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, אז החלטתי לקנות דרך KSP את המפרט הזה : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-HD3 LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX770 Gaming 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שהמחשב יוכל להריץ תכני HD ו3D, ולהריץ משחקים בצורה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך רחב בגודל 20 אינצ, אבל אני רוצה בעיקר לחבר אותו לטלוויזיה שלי 42 אינצ... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב נייד בארהב או בקנדה בארהב תקציב עד 1000$ ובקנדה התקציב הוא עד 1200$ קנדי אך אין ברשותי כרטיס אשראי אמריקאי או קנדיי לכן אני די בבעיה גם רכישה בPayPal הינה בעייתי משום שמהגבלה היא 800 דולר. לכן אני צריך חנות ולא אתר אינטרנט (ושיכבד כרטיס אשראי בין לאומי ) ולדרישות: מחשב 14 אינץ ( 15.4 יכול לבוא בחשבון אך בעדיפות שניה בגלל המשקל). שמטרותיו העיקריות הם עבודה,אינטרנט מיילים אופיס סרטים מוזיקה. כעקרון אני לא צריך כרטיס מסך אך זאת יכולה להיות אופציה טובה... אני מעדיף מחשב קל ומחשב עם חיי סוללה ארוכים. תודה רבה לכל המגיבים יורן
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היוש! אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? 7-7.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (עבודה), משחקים (שירוצו ברמה גבוהה) משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך שום דבר, המסך הנוכחי הוא 27 אינצ' 2K, 2560X1440 …
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12K גמיש - (פלוס מינוס אלף לכל כיוון.) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: 1 . עבודות בתלת מימד דגש על תוכנות פוליגוניות: Blender, Zibrush, Meshmixer, Materialise Mimics, Materialise 3Matic, Ntopology, Rhino+Grasshopper 2. תכנות: VS Code ,ARCore, Unity 3. עבודות גרפיות adobe: Photoshop,Illustrator, premier 4. מעט עבודות קאד Solidworks / Fusion360 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? צפיה בתכני HD ועריכת וידאו על מערכת Avid Media Composer 4 בתדירות מועטה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1920X1200 מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? א. יש לי כ.מסך של RADEON 3600 HD..אני לא יודע אם זה מספיק טוב.. ב. יש לי 2 כרטיסים של ג'יגה זיכרון..לא זוכר איזה DDR..האם אפשר לצרף אותם ל 4 ג' זיכרון שיהיו 6? או שזה לא עובד ככה מבחינת חלוקה? 5. עד כמה חשוב…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רציתי סביב 3000 שקל אבל הבנתי שזה לא מאד ריאלי, כרגע הציעו לי 2 מחשבים במחיר סביב 4000 שקל. מצרף את הפירוט למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, אינטרנט, תכנות פייתון, עבודה עם מערכות מסחר, לעיתים מאד רחוקות עובד עם lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי דיסק של SSD, לא חייב להעביר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים רכשתי לבסוף סמסונג RV520, יש לי מחשב נייח אליו מחובר הראוטר האלחוטי 3COM. אשמח אם תוכלו לעזור לי דרך הדרכה ברמה של ילד בן 5 שאוכל לגלוש דרך המחשב הנייד עם הראוטר הקיים. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב של 11 אלף פלוס מינוס גמיש. בגדול אני רוצה להוציא את המירב חומרה לתקציב למחשב גיימניג + עריכת תלת מיימד ושיהיה הכי שקט שאפשר אם זה בקירור נוזלי או כל דבר אחר. בגדול חשבתי על בסיס Ryzen 7 7800X3D וכרטיס RTX 4070Ti Super כמובן אשמח לשמוע הצעות יעול, אם יצאו לו ביצועים יותר טובים לגיימינג ותלת מימד עם חומרה שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 273 צפיות
-