עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Jules Winnfield,

שלום, אנו מעוניינים לרכוש מחשב נייד לאבא, שישמש אותו בעיקר בסביבת הבית ולעיתים רחוקות מחוצה לו. השימושים הם אינטרנט, צריבת שירים לרכב(צריך שיכיל צורב), ושאר השימושים הבייתים. לגבי הגודל - הוא מבקש שלא יהיה קטן אבל אני יודע שגם מאוד גדול יפריע לו לכן אם יכנס בתציב מסך 14 יהיה מושלם(הגבול התחתון), 15.6 יהווה התפשרות אך גם בסדר. סדרי עדיפות: -גודל/ביצועים = 60/40 -מבצע/חברה= 80/20 -זיכרון = מינימום 4gb -מערכת הפעלה = חובה,העדיפות לוינדוס 8 הערות: -אבקש לא להמליץ על מעבדי הFUSION והאטום למיניהם. -אשמח אם תתייחסו למבצעים הקיימים בזמן כתיבת דעתכם. -חריגה עד 500 שקלים תהיה מקובלת במידה וסיבתה תהיה מוצדקת. תודה ושבת שלום.

2. Started by gadi01,

יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE GTX 1070 xtreme ganing אני מתלבת המון בנוגע למסך המושלם לכרטיס מסך שלא יהיה אובר ... ושלא יהיה פשוט מידי אני רוצה שיהיה מושלם תקציב של 1700 גג ... לא יודע אם זה חשוב אבל גם מעבד טוב יחסית, i7 6700

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  3. שלום רב, אני אשמח אם תוכלו להציע מפרט בסכום של 2000 ש"ח בעל התכונות הבאות: יאפשר לשחק משחקים פשוטים יאפשר לצפות בסרטים באיכות טובה יאפשר לעסוק בעריכת סאונד איכותית יאפשר לעסוק בעריכת וידאו בסיסית יאפשר לצרוב DVD/לעבוד באופיס/לגלוש באינטרנט מעוניין בצורב DVD, דיסק גדול (160GB לפחות), מעוניין להיות מסוגל לבצע את הפעולות שהזכרתי במקביל בלי האטות בלתי סבירות של המחשב. אין צורך במסך. לגבי האופציה העתידית, אני מעוניין שבאם יהיה צורך לבצע אחד מהדברים שהזכרתי למעלה באופן יותר איכותי ומאסיבי תהיה לי אפשרות לשדרוג פשוט ולא כולל. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  4. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם Intel DP965LTCK LEMONT זיכרון CORSAIR VALUE 1GB 667Mhz כרטיס מסך Palit Geforce 7300GS 256MB דיסק קשיח Westren Digital WD1600GB SATA 2 ספק כח 400 REAL 320 W מארז עם ידית צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מקלדת מולטימדיה רמקולים ועכבר אופטי 5 לחצנים

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  5. Started by רפי גינצלר,

מעוניין במסך 4K עם או בלי חיבורי USB .מבקש המלצות

6. Started by t d,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב שינקן לי סרטי HD בצורה חלקה, המחשב הנוכחי שלי מנגן אותם בסדר ואחרי כשעה מתחיל לקרתע בצורה שאי אפשר לראות את הסרט). אני מתכוון להשקיע מקסימום 2500 שקל, לא יותר מזה (עדיף לשאוף לכיוון ה 2000 ). בגדול יש לי הרבה חלקים שאני מוציא מהמחשב הקודם, אז אני צריך: לוח אם\זכרונות\מעבד\כ.מסך\מארז . מלבד השימוש להרצת סרטי HD המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועבודה עם פוטושופ עם אפשרות בעתיד לעבוד על תוכנות גרפיקה כבדות יותר (MAYA,3DMAX,etc). לא התעדכנתי במצב השוק כבר מספר שנים, אז יש לי מספר שאלות. האם כדאי לי לקנות DDR3, אני רואה שהוא פועל בתדרים נורא גבוהים, השאלה אם ז שווה את ההבדל במחיר הכרטיס והלוח אם? ראיתי שלRADEON יש סדרת כרטיסי מסך שנקראת HD ואמרו ל…

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  7. מחשב זול, עמיד, 15.4 עם רשת אלחוטית ואחריות לשלוש שנים רצוי להשקיע קצת בRAM כי צריך לעשות לפעמים מולטיטסקינג. כמה שיותר זול ויותר יחזיק מעמד ככה יותר טוב (אין תקציב מדויק, מצטער מנהל הפורום). בתודה רבה מראש, רז אוריין. בבקשה תגיבו לי זה דחוף! אני מתחנן.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by hopla,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים בארצות הברית, עד 1400$ ולאחר סינון הגעתי לשני מחשבים מה לפי דעתכם יותר טוב? הטושיבה בעל כרטיס מסך יותר טוב,כונן יותר גדול השאלה היא האם הוא שווה את תוספת הכסף? http://us.toshiba.com/computers/lapt...70/X770-ST4N04 הDELL בעל מסך HD מלא לעומת HD+ בטושיבה,יש לו 3D שפחות מעניין אותי.והוא יותר זול ב 100$ ( $1,334.99 ) 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz NVIDIA® GeForce® GT 555M 3GB graphics 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive 17.3" FHD (1080p) 3D Display with 2.0MP HD Webcam &amp…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by orswisa,

היי, אז החלטתי לקנות דרך KSP את המפרט הזה : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H87-HD3 LGA1150, Intel H87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך MSI GTX770 Gaming 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי ? - 3000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שהמחשב יוכל להריץ תכני HD ו3D, ולהריץ משחקים בצורה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך רחב בגודל 20 אינצ, אבל אני רוצה בעיקר לחבר אותו לטלוויזיה שלי 42 אינצ... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yoranch,

היי ברצוני לקנות מחשב נייד בארהב או בקנדה בארהב תקציב עד 1000$ ובקנדה התקציב הוא עד 1200$ קנדי אך אין ברשותי כרטיס אשראי אמריקאי או קנדיי לכן אני די בבעיה גם רכישה בPayPal הינה בעייתי משום שמהגבלה היא 800 דולר. לכן אני צריך חנות ולא אתר אינטרנט (ושיכבד כרטיס אשראי בין לאומי ) ולדרישות: מחשב 14 אינץ ( 15.4 יכול לבוא בחשבון אך בעדיפות שניה בגלל המשקל). שמטרותיו העיקריות הם עבודה,אינטרנט מיילים אופיס סרטים מוזיקה. כעקרון אני לא צריך כרטיס מסך אך זאת יכולה להיות אופציה טובה... אני מעדיף מחשב קל ומחשב עם חיי סוללה ארוכים. תודה רבה לכל המגיבים יורן

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by nadster,

היוש! אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? 7-7.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (עבודה), משחקים (שירוצו ברמה גבוהה) משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך שום דבר, המסך הנוכחי הוא 27 אינצ' 2K, 2560X1440 …

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12K גמיש - (פלוס מינוס אלף לכל כיוון.) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: 1 . עבודות בתלת מימד דגש על תוכנות פוליגוניות: Blender, Zibrush, Meshmixer, Materialise Mimics, Materialise 3Matic, Ntopology, Rhino+Grasshopper 2. תכנות: VS Code ,ARCore, Unity 3. עבודות גרפיות adobe: Photoshop,Illustrator, premier 4. מעט עבודות קאד Solidworks / Fusion360 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? צפיה בתכני HD ועריכת וידאו על מערכת Avid Media Composer 4 בתדירות מועטה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - 1920X1200 מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? א. יש לי כ.מסך של RADEON 3600 HD..אני לא יודע אם זה מספיק טוב.. ב. יש לי 2 כרטיסים של ג'יגה זיכרון..לא זוכר איזה DDR..האם אפשר לצרף אותם ל 4 ג' זיכרון שיהיו 6? או שזה לא עובד ככה מבחינת חלוקה? 5. עד כמה חשוב…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by avivinv,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רציתי סביב 3000 שקל אבל הבנתי שזה לא מאד ריאלי, כרגע הציעו לי 2 מחשבים במחיר סביב 4000 שקל. מצרף את הפירוט למטה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדתית, אינטרנט, תכנות פייתון, עבודה עם מערכות מסחר, לעיתים מאד רחוקות עובד עם lightroom 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא צריך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי דיסק של SSD, לא חייב להעביר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

16. היי חברים רכשתי לבסוף סמסונג RV520, יש לי מחשב נייח אליו מחובר הראוטר האלחוטי 3COM. אשמח אם תוכלו לעזור לי דרך הדרכה ברמה של ילד בן 5 שאוכל לגלוש דרך המחשב הנייד עם הראוטר הקיים. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by davidbelok,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש. תקציב של 11 אלף פלוס מינוס גמיש. בגדול אני רוצה להוציא את המירב חומרה לתקציב למחשב גיימניג + עריכת תלת מיימד ושיהיה הכי שקט שאפשר אם זה בקירור נוזלי או כל דבר אחר. בגדול חשבתי על בסיס Ryzen 7 7800X3D וכרטיס RTX 4070Ti Super כמובן אשמח לשמוע הצעות יעול, אם יצאו לו ביצועים יותר טובים לגיימינג ותלת מימד עם חומרה שונה לחלוטין אני פתוח להצעות. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 242 צפיות
  18. Started by אורי סלמן,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא לחסוך להשים את כל מה שהכי שווה בסכום שביקשתי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר לחרוג עד 500 שקל זאת אומרת עד 4000 שקל במידה וה500 שקל האלה ישפרו בצורה משמעותית את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 Far cry 4 COD Crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע -לאילו הגדרות גר…

19. Started by ITIsahsaITI,

מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של: amd radeon r9 200 series MSI ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN RAM:9 gb מה להוסיף? מה להחליף עם צריך ? עד כמה המפרט טוב? בשביל משחקי מחשב.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  20. אני מחפש מחשב ללימודים שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו' ובנוסף לא יהיה מסורבל מדי, תקציב - 4.5k. חייב להיות בו : 13.3 i5 לפחות 4GB RAM יציאת HDMI כונן DVD! (המחשבים של דל באים בלי?) בנוסף עדיפות לדל או לנובו. יש למישהו רעיון? תודה,

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  21. אהלן חברים, אני חדש פה, מצטער אם אני לא פועל לפי טופס או משהו פשוט זה למטרת שדרוג, במידה וצריך טופס בשביל להשאיר את האשכול בגדר החוקים-אערוך בשמחה. המפרט הנוכחי שלי כבר בן 5 שנים +- והוא מתחיל להראות אותות שהוא רוצה להתחדש . המפרט הנוכחי הוא: Amd phenom II x4 3.0hz 940 A790X-DS4 AM2+, 790X, DDR2 1066, PCI-E, ATI CrossFireX 2x2GB OCZ Reaper 1066 HPC Edition Dual Channel Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E WD ‏500GB 7200RPM, 16MB‎ ‏SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata‎ ‏3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black (No PSU)‎ Enermax ‏MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan‎ מסך 24" DELL U2412M IPS 16:10 אני רוצה לשדרג אותו מכמה סיבות- ה 4870 לא ממש סו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ps_2,

תקציב 5500-6000 * מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים אינטרנט * גודל המסך? לפחות 15 לא חשוב מבריק או מאט * רזולוציית המסך? בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? בסיסי ומעלה * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בקיא בזמנים ממוצעים לפחות 3 שעות אין לחץ על הנושא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI, VGA usb * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא בקיא, לפחות 750 גיגה אשמח להסבר על הסוגים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כדאי אבל לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? מחשב שיחזיק ל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BarK1996,

שלום לכולם, אני די לחוץ על לקנות כבר את המחשב.. לפני שאלך לחנות, אשמח לשמוע את חוות דעתכם, המחשב הוא : [h=1]HP Pavilion 15-P205NJ[/h] וקישור למפרט שלו באתר של KSP : http://ksp.co.il/?uin=25651 בגדול, בחרתי מחשב עם נתונים כאלה כי אני רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות עריכה כמו אדובי אפטר אפקטס, פוטושופ, פרימייר, סוני ואגס וכדו'... ובכלל מחשב שיהיה מהיר... לדעתי (עד כמה שאני מבין בזה...... ) המפרט של המחשב הזה די טוב, אבל אני חייב להיות בטוח, אשמח לשמוע את חוות דעתכם , תודה רבה מראש !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eshedkal,

המחשב הראשון: Asus GL552JX-DM205H http://ksp.co.il/?uin=27290 המחשב השני: Lenovo IdeaPad Y70-70 80DU00CNIV http://ksp.co.il/?uin=26717 המחשב השלישי: Lenovo IdeaPad Y50-70 5944-2104 http://ksp.co.il/?uin=26536 עם יש מחשב חזק יותר משמעותית באותו אזור מחירים (עד 7000) אני ישמח להמלצה תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. ללא ציוד היקפי וללא OC. הוא לא יטרח (אולי אני אעשה לו קטן בעתיד) מה דעתכם? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤589 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7300GT TDH 256MB DDR2 128 BIT TV/O HDTV DVI - RETAIL ¤423 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS ¤420 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤196 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤404 מחיר סופי (כולל הרכבה): …

• 0 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.