עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , צריך עזרה בבחירת laptop לצורכי עבודה עם אקסל בעיקר , לא בהכרח גיימינג, אולי סרטונים וסרטים וכאלה והעלאות , יש לי תקציב של בין 3000 עד 4000 ש"ח אפשרי. מחפש מחשב נייד לשנים הבאות. מודה שוק המחשבים הניידים דיי זר לי. ראיתי בפלונטר כמה מחשבים ניידים אבל באמת שאין לי מושג מה לבחור אשמח להצעות https://www.plonter.co.il/stores_slf/main.tmpl?slf=Laptops תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by Cyron,

היי תודה מראש על כל עזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית עבור סטודנט לרפואה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך מערכת הפעלה …

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  3. Started by Nikita698,

היי, השימושים שלי במחשב הם בעיקר גיימינג, וכבר יש לי מסך קיים ברזולוציית full HD. אני אוהב גם לשחק משחקי סימולציה שהם די CPU intensive אבל הi5 10400F אמור להספיק לפי דעתי. במיוחד שהתקציב שלי לא גבוה במיוחד ממילא. (תכננתי לבזבז עד 3600-4000) אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: מעבד: 659 ₪ - SIX Core i5 10400F 2.9Ghz-4.3Ghz Comet Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 114 ₪ - * מבצע * - Be quiet! PURE ROCK SLIM לוח אם: 295 ₪ - * חדש * - Gigabyte H410M H זכרון: 310 ₪ - * חדש * - XPG 16G (2X8G) DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D20 BLACK כרטיס מסך: 1090 ₪ - * מבצע * - ASUS GTX1660 SUPER O6G Mini Up to 1860Mhz Dual Fan דיסק קשיח: 358 ₪ - * מבצע * - XPG 512G M.2 NV…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. התקציב דחוק, כי מדובר בחיילת שאין לה ממש מעבר. הסוללה חשובה, 6 תאים זה תנאי די הכרחי. אם יש משהו שנותן שנתיים אחריות זה עדיף. במעבדים והצגים הם זהים למדי. אין חשיבות למערכת הפעלה. עריכה: כרגע הנטייה היא לכיוון של ‎Lenovo IdeaPad S10e. חיסרון - רזולוצית מסך לא סטנדרטית. עריכה 2: התקציב עלה ל1,800 ש"ח, מודל שנוטים לכיוונו: ‎X130-L.A7B1E של LG.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by dudiel,

קיבלתי היום מחשב נייד חדש ושנכנסתי לבדוק את כרטיס המסך שלו ראיתי שכתוב לי שיש לו כרטיס מובנה של אינטל כשבעצם הכרטיס שאמור ליהיות פעיל הוא כרטיס של Nvidia (אני רואה שהכרטיס של נבידיה נמצא במחשב אבל משום מה הוא לא הפעיל מבינהם) מה אני יכול לעשות כדי לשנות את זה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  6. כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה המחשב עושה כאילו הוא עובר למצב שינה אך הוא פתאום פועל וכשאני פותח את המחשב לבדוק מה קרה אני מקרה הודעת שגיאה במסך שחור "windows recovery falied" ונותן לי מספר אפשרויות SAFEMODE start windows normaly וככו' אם אני לוחץ להפעיל את הWINDOWS אז המחשב עולה וכאשר אני רוצה לעשות מצב שינה הוא עושה לי RESTART כאשר אני רוצה לכבות את המחשב הוא עושה לי RESTART . אני לא יודע ממה בעיה זו יכולה להיות בהנחה שהמחשב חדש,תודה לעונים. אני צריך לכבות את המחשב מהכפתור בשביל שזה יפתר.[br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 13:49:46 סליחה שאני מקפיץ,אבל לאף אחד אין מושג לגבי בעיה זו ממה היא יכולה להיות?חשוב לציין שהבעיה לא תמיד

7. התקציב הוא עד 4000 שקל * מטרות המחשב? בעיקר מולטימדיה - המון צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6 אינץ * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב, אבל לא הכרחי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi ואשמח לריבוי יציאות usb3 * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750 ג'יגה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הבנתי ש dell ו asus נחשבות לחברות טובות, תקנו אותי אם אני טועה * חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר, ולכן מעדיף 8 ג'יגה ראם. כמו כן תאורה למקלדת חשו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tomermu,

בהמשך לפוסט הקודם שלי עברתי על כל ההמלצות ולבסוף בחרתי את הנייד הבא: http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=748294776/search=laptops/st=product_tab תזכורת: הנייד מיועד לעבוד כמחשב Cמשרד ולהיות מחובר לתחנת עבודה- כלומר כל היום. עבודה משרדית. לא משחקים ולא סרטים. זמן הסוללה פחות קריטי- יותר חשוב לי הביצועים. קצת מבאס שאין BT. השאלות שלי: 1. האם המעבד הנ"ל יחזיק לי מספיק? 2. איך המחיר? אגב, אלו האופציות הבאות בתור: http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=745538184/search=laptops/st=product_tab או http://globalshop.pgpartner.com/search_techspecs_full.php/masterid=748124634/search=laptops/st=product_tab

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by basharis,

שלום, אני זקוק למפרט לשרת משרדי/פיתוח. השרת יריץ לינוקס עם Vmware Server ועליו מספר שרתים וירטואליים. התקציב הוא בסביבות ה 3,000 ש"ח. הדרישות: 1. אין צורך במעבד חזק מאוד (ברור ש quad לא נקבל בתקציב הזה). 2. כמה שיותר זכרון 3. שני דיסקים קשיחים, יפעל ב RAID1 ברמת התוכנה (אין צורך בתמיכה בלוח). כנראה דיסקים WD3200YS. 4. שקט ככל האפשר בתקציב. הנה מפרט שאלתרתי: השאלות הפתוחות הן: 1. האם יש לוח שמתאים יותר לצרכים? 2. מארז/ספק מומלצים? 3. מאווררים חלופיים שיספקו שקט סביר?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, אני מתחיל תואר שני במנהל עסקים באוקטובר הקרוב, וזקוק למחשב לצרכי לימודים בלבד. יש לי כבר בבית מחשב גיימינג מצויין של אסוס (G75) אז צרכי המחשב הביתיים שלי מסודרים. אני צריך מחשב רק לסיכומים בזמן השיעור, גלישה מינימלית באינטרנט כשמשעמם קצת ואולי סרטים פה ושם כשממש ממש משעמם, וזהו ממש. המטרה שלי לחסוך בכסף על דברים שאני לא צריך. אם תיהיה אפשרות אני יכול לשלוח מחשב מ-ebay אם זה יחסוך עוד כסף. רק מה, אני לא רוצה לקנות זבל ויש שם הרבה זבל בחוץ. בעבר היה לי MSI Wind והוא שימש אותי בצורה מצויינת ואפילו בחר למות במועד נהדר (עם סיום התואר הראשון) =) כל המלצה תיבחן ותילקח בחשבון. תודה מראש לעונים! גיל.

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  11. חשובה מצלמה איכותית כי יש הרבה שימוש בזום וכמובן כל מה שקשור לעבודה משרדית וגלישה ברשת. התקציב עד 3000 ש"ח. תודה

12. Started by frogger81,

אני מחפש מחשב נייד , לא למטרות משחקים. יותר גלישה עבודות טקסט וסרטים. בכל אופן התקציב שלי בין 5000 ל6000 מישהו בעל נסיון יכול להמליץ לי ? דגם??? חנות???

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  13. אני צריך המלצה למחשב נייד למטרת משחקים\ לימודים עד מחיר של 5100 שקל כבר ראיתי את הHP 2130EJ ואני לא יודע אם שווה לקנות ואם הוא יחזיק לי משחקים כבדים על איכות נורמלית.... יש המלצות??? תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by dandul3,

Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1600MHz PC3 בנוסף לזיכרון שיש לי במחשב הישן.. Gigabyte GTX980 SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI Western Digital Caviar Green WD20EZRX 2TB Sata III SeaSonic 750W 80+ Gold S12G-750 הצעות ושיפורים בתחום לוח האם? ספק הכח ? מעבד והקירור שלו? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Skid,

שלום, אני מחפש שילוש,עם כרטיס מסך מובנה,השימושים בגדול "משרדיים" שזה אומר סרטים ומידי פעם תוכנות גרפיות לא כבדות במיוחד מהלימודים. מעדיף לרכוש מ: http://rsm.co.il/ אודות הקירבה לבית והבעלים המשעשע תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by udist,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא 2. מה שימושי המחשב? - עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פוטושופ אילוסטייטור, אפטר אפקטס, שימוש יומיומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? - עכבר ומקלדת אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אין דרישות מיוחדות, שיהיה עם מצלמה ומיקרופון אבל לדעתי זה כבר סטנדרט. שימושים משרדיים-אנטרנט, אופיס, סקייפ רצוי מאוד שהוא יתמוך בלינוקס. אבקש גם המלצה לחנות בה יהיה ניתן לרכוש אותו (קרוב משפחה טס לארה"ב עוד שבוע)

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  18. מחשב לא למשחקים בעיקר לאינטרנט סרטים ושירים. חשוב שיהיה חיבור HDMI. חשוב שתהיה אחריות טובה (שיקחו מהבית ויחזירו או כמו של טושיבה- במקרה של נזק וגניבה). חשוב מסך 15.6 מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by tmpusr,

מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - זמין במלאי ₪755 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 ₪490 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪974 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪289 מקלדת: [..] MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A ₪76 עכבר: [..] GIGABYTE GM-M6880 - LASER GAMING MOUSE - USB ₪75 רמקולים ואוזניות: [..] ALTEC-LANSING 2.1 BXR1221 ₪195 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪480 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAI…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. מצאתי מפרט נייד שחשבתי זה שווה מעבד אינטל T9300 CORE 2 DUO 800mhz 2.5Ghz 15.4" WSXGA+(1680x1050) WIDE SCREEN, GLARE זיכרון 4GB DDR2 667Mhz דיסק קשיח 250GB 5400 SATA + ROBSON 1GB FLASH צורב DVD כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GO 8600GS 512MB VRAM משקל 2.9Kg with 9 Cell Battery תוספות Fingerprint, 2.0 MPX Web-Cam, Bluetooth, WIRELESS, Express card,Card Reader,Robson support, Power USB,GBL, 7200mAH Battery אחריות שנה במעבדות היבואן 7600 שקל יש לך מציע אחרת דורשים עם מצלמה,קשיח 250 גיגה ומעלה, צורב דיוידי ,משקל עד 3 ק"ג,4 גיגה ומעלה ,מעבד T9XXX הכי חדש חריגה עד 250 שקל תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by ל.פ,

היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים לשימושי אופיס ואינטרנט שצריך לענות על כמה דרישות בסיסיות: גודל מסך- 13-14 אינץ' מעבד טוב שמאפשר תפעול מהיר סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית (לפחות 6-8 שעות) הארד דיסק- לפחות 250 GB מספר חיבורים לUSB זיכרון- לפחות 2GB ההעדפה כמובן היא לאחת החברות הגדולות (Dell, Asus) ולמחיר נמוך יחסית (סביב 2,500, פחות מ3,000). אם יש משהו מתאים עם רמקולים מובנים וכונן תקליטורים זה בכלל מצוין. אני די אבוד בכל מה שנוגע להבדלים בין הדגמים הקיימים בטווח המחירים הזה ולכן אשמח לכל עזרה באיתור המחשב המתאים ביותר לדרישות הנ"ל. תודה על שיתוף הפעולה!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרונה קניתי כרטיס מסך חדש ואני מעוניין להשתמש בישן כבסיס למחשב סלוני. הכרטיס הוא GIGABYTE GTX670 WINDFORCE 2X 2048MB GDDR5 אני מעוניין במארז קומפקטי שעדיין יכול להכיל את הכרטיס הנ"ל ולשמור על טמפרטורה סבירה בזמן משחק. מפרט פשוט וחסכוני, מספיק כדי לנצל את הכרטיס, אבל אין צורך להוציא ממנו את המקסימום - יש לי כבר מחשב למשחקים. מספיק HDD לא גדול, לא חובה SSD, אבל יכול להיות נחמד. לא בטוח לגבי כונן אופטי. תודה, גיג.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. אהלן, עברתי על ה10 עמודים האחרונים של הפורום, ומצאתי כמה וכמה פוסטים שתואמים את מה שאני עומד לכתוב, אבל בכולם רב הלינקים אל הלפטופים (אני מניח שזה תוצאה לעובדה שהשוק הזה משתנה מהר) מתים. בכל אופן, אני מחפש מחשב ניד שיריץ משחקים כמו NVN 2 ו Dungeon siege 2 בצורה הגונה, משמע 1024X720 כשההגדרות על Medium~ (כרגע בבית יש לי 6800GT, והייתי רוצה משהו שישמור על לפחות חצי מהחוויה שהוא מספק, ככה שכרטיסים כמו 1400 או 7300 יוצאים מהתמונה, אני מסתכל יותר לכיוון ה 1600 או ה7600) חשוב מאד שיהיה במחשב 2 גיגה זכרון (או סטיק של גיגה עם אופציה לשדרוג עתידי) כיוון שהוא ישמש גם כתחנת עבודה לעיצוב גראפי (פוטושופ, פלאש, מילקשייפ וכדומה) לגביי מעבד, פחות חשוב לי, כל עוד אני יודע שהוא "מספיק טוב"…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by eity,

שלום אני חדש פה אני רוצה מפרט למחשב ב8000 למשחקים אני צריך גם את כל הציוד ההקפי כגון מסך רמקולים אני רוצה גם windows חוקי אז גם את זה אני צריך כלול במפרט

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות לפטופ בארה"ב, ואני הייתי רוצה לדעת לאיזו חברה יש תמיכה הכי טובה בארץ ללפטופים שנקנו בחו"ל תודה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.