ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב? 4000+- אם מזומן אז רק מנועה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני יעשה את זה הפוך אני רק צריך: מעבד, כרטיס מסך, לוח אם, זיכרון וספק (את כול השאר יש לי) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן לנועה מחשבים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משנה לי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן רק להרכיב את המפרט בנועה מחשבים 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא משנה לי 10. האם מתוכנ…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
עזרו לי לבנות מפרט בתקציב של 3000 (מטרות: פיתוח, עבודה משרדית, סקייפ, פוטושופ, מוסיקה וסרטים) - התקציב גמיש אם יש צורך אמיתי. מנ אני רוצה: מארז שחור עם הרבה USB מקדימה זיכרון 0.75-1GB (ו-CL2.5) דיסק SATAII 160GB (אחריות חשובה) צורב DVD (עדיף NEC 3550A) מוכן להסתפק בכרטיס מסך, קול על הלוח אבל שיהיו טובים (מוסיקה, סרטים ואולי פעם בחודש FIFA או Need4Speed) הערות: - המחשב דולק ופועל תמיד (אולי זה דורש עוד רכיב קירור?) - המחשב בחדר השינה ולכן שקט זה חשוב - כפול ליבה של אינטל או AMD 3200 ויניס 939 --- מה עדיף לי ולמה (ברוב המקרים אני על פחות מ-30% CPU אז למה כפול ליבה)? - יש לי דיסק 60GB ישן שישמש לצרכי גיבוי. מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, הרכבה - לא צריך לכלול במחיר Thanks a lot…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
צריך מחשב לעבודה ומשחקים בקטנה חוות דעת על זה SEMPRON 3200 AM2 ASUS AM2 + AMD690G X1250 DDR2 1024MB 800MHZ SEAGATE 80GB SATA2 ASUS CDRW ASUS CDROM 1.44 CASE 400W TT
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המחשב מיועד להרבה דפדפנים ברקע , שעות רבות של עבודה הרבה מולטי טאסק של אופיס , מוזיקה , למעלה מ 30 דפדפנים ברקע שיזוז מהר ולא יתקע , לא למשחקים , עריכה סרטים , תוכנה הקלטה מסך Sganit יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1333 ל 1600 ? ללא OC תודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000, אבל אני מוכן לחרוג אם יהיה צורך משמעותי בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד למשחקים (כמו למשל וויצ'ר 3) ועבודה בפוטושופ. יש לי מסך 24, שאני אשמח להמשיך לנצל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. רק את הקופסה שתריץ את כל העסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משהו בסביבות ה-5-6, למרות שתמיד עדיף כמה שיותר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אין OC בשבילי... 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי - בעיקר לתכנות וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צו…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
מה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 4500 ש"ח ומה המחשב הכי עדיף שאפשר להוציא ב 3500 ש"ח? המחשב לצורך: גרפיקה ברמה בינונית ועריכת ווידיאו.. עדיפות למסך גדול, שלא יהיה פחות מ 15" אבל 17" יותר טוב. עדיפות למסך רחב אבל לא חובה. אני גם לא לחוץ על אורך הפעילות של הסוללה, המחשב לא מיועד לעבודה מחוץ לבית אבל הוא צריך להיות נייד. ושאלה אחרונה.. איך הדגמים של DELL במחיר הזה? פשוט יש לי עדיפות מסויימת לDELL... אז אני אשמח לקבל גם במלצות ספציפיות על דל. תודה צ'או
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש כבר שנתיים ב mackbook pro, והאמת שמיציתי. אין לי שום סיבה לעבוד עם מאק. אז היום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וחזק יותר (ווינדוס כמובן). התקציב שלי הוא בערך 4500 ש״ח, אני רוצה לפחות 8 ג׳יגה ראם ומעבד i7 חזק. אני חייב שהמחשב יטוס, גם בדפדפן וגם בפתיחת תמונות וסרטונים על המחשב. גודל מסך: 15.6, גם 14 זה בסדר. 256 ג׳יגה SSD! בעוד כחודש אני אהיה בברלין, אז אם יש שם חנות שאפשר לקנות בה בזול יותר מבארץ, אשמח לדעת. תודה! עריכה: אמנם חורג מהתקציב, אבל אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=892628
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים נכון לעכשיו יש לי מחשב די ישן וטלויזיה 34 או 32 lcd ישנה של שארפ , מחובר אליה גם המחשב וגם הממיר.. והגיע הזמן סוף סוף להתחדש .. אז ככה אני עם תקציב של 10,000-12,000 גם לקנייה מחשב וגם לטלויזיה ביחד .. (חסכתי בכוחות עצמי) מה המפרט הכי טוב שאפשר להוציא ביחס לזה שאני משחק במחשב וירצה לשחק במשחקים החדשים ( gta / cod ) וכל החזקים .. ומה המסך הכי טוב שאני יכול להתאים למחשב מבהתאם לכרטיס מסך טוב .. אני צריך שהשילוב שלהם יהיה טוב ושלא יהיה איזה צוואר בקבוק או משו .. אני יודע שזה קשור לעוד גורמים , אז בשביל זה אני מבקש גם את המפרט של המחשב שיהיה מפרט מאוזן ויעיל .. ולהתאים מסך טלויזיה או מסך מחשב לפי מה שיותר כדאי עכשיו אני חושב שאם בוא נגיד אני מנצל את כל התקצי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מפרט טוב למחשב ביתי.. על המחשב לא ירוצו משחקים כבדים מידי.. הגבלה ל 1700 ש"ח.. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש מחשב עבור אשתי, משתמשת בעיקר בתוכנות כבדות (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדזיין ועוד). חשוב לי לקבל הצעה למפרט (אין צורך במסך) סביר שייתן מענה לצרכים (שימוש של מס' פעמים בשבוע בתוכנות אלו - לא כל יום, כן אינטרנט, לא משחקים). תקציב בין 1500 -2000 ש"ח. נא עזרתכם המסורה (פעם ראשונה שלי באתר זה). תודה. ניר
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, מוזמנים להעיר ולהאיר, אך בבקשה העלו הערות פרקטיות לתיקון. ההבדל המהותי בין 2 המפרטים שיוצר את הפער במחיר הוא בבנדל מארז+ספק, והבדל קטן יותר ביצרן לוח האם. מאוד מאוד חשוב לי מחשב שקט, בנוסף להיותו אמין ומהיר. 250G מספיקים לי לאחסון. תודה!! ---------- 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, ובתנאי שלא על חשבון השקט והמהירות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 3.…
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
היצרנית הסינית שעסקה היום בסמארטפונים וטאבלטים ביצעה את הקפיצה הגדולה הבאה שלה עם טאבלט חלונות 10 דמוי Surface Pro במשקל נוצה במימוש מדוייק למדי של דיווח שהגיע מספר ימים לפני תחילתה של תערוכת ה-MWC 2016 – היצרנית הסינית העולה Huawei, שקטפה בשנה שעברה את המקום השלישי בשוק הסמארטפונים, הציגה את טאבלט ה-MateBook שלה שמריץ חלונות 10, ומהווה כניסה ראשונה שלה לקטגוריית המחשבים האישיים. הדגם החדש, כמו רובם המוחלט של הטאבלטים מבוססי החלונות שהושקו בשנה החולפת, מנסה להיות כמו דגמי ה-Surface Pro המצליחים מבית מיקרוסופט – אין כאן שום דבר אחרת להציג זאת. המכשיר עצמו מכיל את כל החומרה וישווק בנפרד, כאשר לצידו יוצע כיסוי שהוא גם מקלדת (והופך את המכשיר לסוג-של-מחשב נייד) ועט מ…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המחשב משמש בעיקר לגלישה עבור תלמיד בית ספר לעבודות. אודה אם תוכלו לעזור להציע מפרט למחשב נייח בתקציב של עד 1500 שח
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
Intel Core I7 950 Processor 3.06GHZ 8MB 1366 BOX 1,495 ש"ח ASUS P6X58D Premium Intel X58 Chipset LGA 1366 Model 31333 1,270 ש"ח A-DATA 4GB Kit (2x2GB) Gaming Series 1600MHz DDR3 CL9 Model D34G16GADK 475 ש"ח סה"כ 3,240 אם לא אז מה כן אפשר לקנות בשביל לקבל בתקציב כזה מחשב עם יכולות עיבוד דומות אבל עם כרטיס מסך חלש מאוד?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש לקנות שני מכשירים ניידים, האחד שישמש לצרכי gaming ותכנות (חייב להיות נייד לצרכי) והשני קטן ונייד שישמש בעיקר לnote taking בלימודים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K ביחד, באיזור ה6.5-7 עבור הגדול והשאר עבור הקטן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? האחד לgaming ושימושים ביתיים כלליים והשני בעיקר לקריאה וכתיבה בלימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצות על נוטבוק לחברה שלי: משקל 1.8 קג מאכסימום ועדיף פחות (והאמת שדי חשוב שזה יהיה פחות כדי שהיא לא תסחב הרבה על הגב כל יום).. גודל מסך בין 13'' ל- 14'' ישמש בעיקר ללימודים, תכנות בסיסי (ג'אווה, c++ וקצת ווב), צפייה בסרטים, מוזיקה וגלישה באינטרנט. אבל חשוב שיצליח להריץ מספר תוכנות כאלה במקביל. זמן סוללה בערך 7 שעות יספיק. 500GB כונן קשיח תקציב 5000 שקל פלוס מינוס. תודה על העזרה. יום טוב.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום.אני קונה היום אחד מהמחשבים האלו:HP Pavilion dv6http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157061יד שנייה במחיר של 1300 שחיש גם את האפשרות של :Lenovo G585 M839JIVhttp://ksp.co.il/?uin=18207חדשב 1600 שחאיזה מהם יותר חזק? השימוש הוא תכנות, office ומשחקים (Diablo 3, PoE, CS:GO, COD BO2 וכו)
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
שלום חברים אני מתלבט בין 2 מחשבים שעל הנייר נראים אותו הדבר מבחינת הנתונים הטכניים שלהם. האם יש למישהו המלצות על אחד הדגמים? אם כן אשמח לשמוע חוות דעת LG E500-SPINE T7100 1.8 GHz Intel® CoreTM2 Duo Processor T7100, 2MB L2 Cache, 1.8GHz, 800MHz FSB Memory 1GB DDR2(667MHz.Dual Channel Support, Up to 2GB)(2x512Mb slots) HD 120GB(SATA) Display 15.4'' WXGA(1280x800)*Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForece® 8400M G (128MB VRAM, *TurboCache Support) Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1636 Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB , 4MB L2 Cache Memory 1024MB 667MHz (2X512) HD 120GB 5400 rpm NVIDIA® GeFo…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות AutoCAD וSketchUp ופוטושופ בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, ומסך 22-24 אינצ'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא צריך, הרכבת מחשב בח…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, מפרט לילדה בת 16 שרוצה לשחק ב SIMS 3 השאלה היא העם הכרטיס מסך מספיק ואיך הוא ביחס מחיר/תועלת, כלומר עם יש משהו עדיף מחיר דומה ? חשבתי גם על כרטיסים הבאים: Radeon HD4770 GeForce 9600GT Radeon HD4670 והלוח כדי להחליף ל P43-DS3 בתוספת 100 ש"ח תודה על עזרה Intel Core 2 Duo E7500 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪586 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=925 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP31-DS3L P31 CHIPSET, יחידות 1 ₪315 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=475 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 1 ₪163 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AA…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, AC4, COD GHOST -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להוציא את המיץ מהנייד שלי ויש אפשרות לרכוש רכיבים ממש בזול מEBAY להלן הרכישות: כרטיס גרפי HD3650 256MB DDR 3 ב174$ זיכרון 2GBx2 PC5300 800MHZ HD (ארכוש בארץ) של WD 320GB בכ380ש"ח נשאר רק המעבד. הלוח שלי מבוסס על צ'יפסט של nVIDIA מסדרת nFORCE 560 ואינני בטוח איזה מעבד ניתן לשים עליו,כרגע יש עליו TK55 1.8Ghz
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-