עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by amirx19,

מישהו יכול לומר לי איזה מעבד יותר חזק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בוקר טוב לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב4000ש"ח לצורך גיימינג (בעיקר משחקי סימולטורים סטרטגיות) סרטים ואינטרנט. כולל ציוד הקיפי, מסך 19-21 אינץ'. המחשב יקנה ב IVORY אז מבקש להכין מפרט משם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  4. טוב אז ככה, חרגתי קצת מהתקציב כי לא הייתי סגור על ספק, ואני עדיין לא.. מצד אחד אני לא רצה לחרוג מהתקציב, מצד שני אני לא יכול להביא ספק נורמלי אם אני לא יורד בדברים האחרים, מה שלא הולך לקרות.. למה אני לא יורד בספק או לוקח ספק ג'נרי? טוב בוא נגיד שיש לי במחשב הנוכחי geforce 9600GT וכנראה בתקופה הקרובה אני אקנה את ה-LED 24" של LG עם כרטיס מסך חדש יחדיו, והמטרה היא בעצם להעביר את הכרטיס הנוכחי מהמחשב הזה למחשב החדש שהינני קונה שיעבוד על כרטיס מסך מובנה של הלוח לעת עתה, ואני לא רוצה שיווצר מצב של צוואר בקבוק שיגרום לי לקנות ספק כוח חדש בעתיד.. ככה גם יהיה ניתן להריץ על המחשב החדש משחקים קצת יותר רציניים, ואם אפשר מה טוב.. טוב זה המפרט, שימו לב לספק.. אשמח לתגובות במהרה כי אני …

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  5. שלום, האם למישהו ידוע על נייד מבוסס סנטרינו עם יציאה טורית RS232 תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by salty,

שיריץ משחקים בהגדרות סבירות (starcraft 2 לפחות בHIGH SETTINGS) חוץ מזה המחשב ישמש לעריכת מוסיקה (cubase guitar rig וכאלה) כל השאר לא כ''כ משנה לי, אני פשוט לא יודע מה לבחור מהמבחר הענק. רצוי שיהיה סניף ברעננה לחברה שממנה אני קונה (KSP IVORY) וכו'.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שבוע טוב אשמח לעזרתכם/ המלצתכם ברכישת מחשב * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט - בעיקר אינטרנט אופיס, אולי בעתיד תוכנת שרטוט בסגנון solidwork ומשתמש בתוכנות עיצוב קלות לצילומי גופרו * גודל המסך? לא משמעותי, מינימום 13.3 * משקל רצוי? עד 2.1 קילו, עדיף לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא כל כך מבין, הבנתי שיש המלצות על SSD, בגדול 4 ג'יגה זכרון ו500 ג'יגה כונן קשיח יספיקו * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף יודע שהדרישות מוזרות קצת. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. CPU Core 2duo E8400 1260 memory 2x1Gb DDR2 2048MB 1066MHz CL5 G.Skill 369 video card BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB 1328 mother board ASUS P5KE 750 hard-disk (Raid 1) 2x WD5000AAKS 1000 case Antec Sonata III 800 power supply included in case סה"כ 5495 מחירים מזאפ (לא חנות ספציפית) הערות?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by nevoy,

שלום. המחשב יהיה למטרות צפייה ולא להקלטה. חוץ מזה גם אין צורך בצורב DVD אלא רק בכונן DVD טוב. אין צורך בלוח אם שיאפשר שידרוג עתידי, מספיק אחד שכולל כרטיב מסך וכרטיס קול טובים. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  10. היי אנשים אני מעוניין לקנות מחשב חדש אך לצערי אני לא מבין גדול בחומרה. תהיתי אם תוכלו לעזור לי להרכיב מחשב שיתאים לי. אני סטודנט לאנימציה(3D) מה שאומר שאני צריך מחשב עם מעבד טוב שיתן כוח ברנדורים. בנוסף אני מאוד אשמח אם המחשב יוכל להריץ לי את ה Witcher 3 על High =p טווח מחיר של הוא 3000 עד 5000 ככה. ^^ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גרפיקה 3D ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, Zbrush, Vray, Keyshot ב)…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by madror,

מה ההבדל בין ASUS N55 בדגם SL ל SF ? מלבד כרטיס המסך , לא מוצא הבדל . אשמח אם תאירו את עיניי בנושא (או שזה ההבדל היחידי). כמו כן אשמח לקבל המלצות למחשב נייד "שלא במסגרת העדר" 15.6 בתקציב של עד 5000 שקל (HP ?) תודה מראש , דרור.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. הבקשה היא לחבר.... המחשב לא באמת יזוז מחוץ לדירה, השולחני שלו פשוט התפגר והוא החליט לקנות תחליף שולחני במקום... השימושים הם עבודה משרדית, צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה, שיטוט ברשת... תודה! עריכה - ניתן לחרוג עד 600 דולר אבל במידה והחריגה תתן יתרון

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by BlackSheep,

בגלל שלא נראה לי שאפשר להוציא משהו כבד למשחקים בתקציב הזה אז אני הולך להשתמש בו למוזיקה וסרטים בעיקר. אם יש מצב להוציא כאן משהו למשחקים, מברוק. רק בקשה - שיהיה עם כפול ליבה. עריכה: חשבתי על זה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by Avarice,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד שיתאים למטרות הגיימינג שלי (דיאבלו 3, סטארקרפט 2 וקרייסיס 2 בתור דוגמאות לעכשיו...) ולעבודה בפוטושופ. בנוסף שיוכל להחזיק במולטיטאסקינג פוטושופ, אינטרנט עם לפחות 6 טאבים פתוחים, אייטיונס ברקע, איזה סרט/פרק שעשיתי לו פאוז ומחכה לי כבר 4 ימים וירקות אחרים שאני לא מעלה בדעתי כרגע. גודל מסך - נוטה לכיוון ה15.6" - אלא אם למישהו יש טיעון חזק למה לא. משקל לא הכי רלוונטי אבל שלא אשבור את הגב. לגבי זמן סוללה, אני לא מעודכן מה הממוצע למחשבים הניידים אבל הדרישות של התוכנות שאני אפעיל כנראה יצטרכו מעל הממוצע. שתהיה יציאת HDMI ו לפחות 3 כניסות USB 3.0, בלוטות', כמובן שקליטת WIFI, כונן DVD שגם צורב. שיגיע עם Windows 7 ואופיס שכולל Powerpoint וורד ואקסל. אח…

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  15. Started by tobul,

היי אני צריך מחשב בשביל אחותי... נראה לי בסביבות 15 אינץ נטו ללימודים -אינטרנט אופיס ומידי פעם איזה סרט אני מאמין. הרבה המליצו לי על DELL מקסימות 3300 ככה.. איזה מחשב של דל יכול להתאים לדרישות? וכמה אחריות משנה ברכישת מחשב נייד מה ההמלצה ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך 500-200 ש"ח אז בכיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש הוא לסרטים ב-HD, קצת משחקים ומוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג אבל משחק קצת, חשוב שהמשחקים יעבדו הכי חלק שאפשר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי אונליין, MAPLE STORY MU ONLINE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. Started by YonatanWiz,

הצרכים שלי הם בעיקר לראות סרטים כאשר המחשב מחובר לטלויזיה, וכן קצת משחקים לא כבדים במיוחד מחשב נייד HP Pavilion G6-2060ej מפרט טכני: מעבד: Intel® Core™ i5-2450M Processor 2.5GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ HD LED-Backlit זיכרון: 6GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeom HD 7670 1GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth מימדים: 37.6x24.4x3.63 ס"מ (ג x ע x ר) משקל: כ-2.48 ק"ג מקלדת מלאה כולל לוח מספרים מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים אחריות לשלוש שנים ע"י HP ישראל ₪3,159 נראה טוב לא ? הצעות אחרות בטווח מחירים של עד 3100

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by DAVIDKI19,

ב240 $שווה? מה שמעניין אותי האם הוא יצליח להריץ סרטים? קבצי אופיס אקרובט יעבדו עליו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. צריך רק כמה חלקים ולהרכבה לבד רצוי אתר של חנות מאיפה לקנות ושכל החלקים יהיו מתואמים ביניהם זה המחשב שיש לי ואני רוצה לשפר מה כדאי לקנות\להחליף וכו.. intel celeron p4 1.8 1024 ram ddr2 40gb ide geforce 4 power suply 400W מארז ישן ומגעיל עכשיו מה שאני בערך רוצה: מעבד CORE הכי חלש ואם המחיר גבוה מידי אז PENTIUM טוב או גם AMD אבל רצוי שלא (אני לא עובד איתם הרבה) לוח אם מתאים 1024 RAM 2 כרטיסים DUAL HARD של 250GB SATA2 16MB(בדקתי ב ZAP זה בערך 300 ש"ח) כרטיס מסך אצלי AGP ואם הוא לא יתאים ללוח החדש-(לוח EXPRESS) אז שיהיה מובנה מארז בשביל כל החלקים וספק שיחזיק את כל המערכת אני מרכיב לבד אז עדיף לי לקנות בחלקים רק רצוי את אתר החנות... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by imMORtallica1,

המחשב מיועד לילד נכה שצופה כל היום בסרטים וסדרות, אני לא מבינה בתוכנות ולא יודעת מאיפה הוא מוריד את הסרטים. אני לא מבינה במחשבים, ניסיתי לענות ככל יכולתי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הורדה וצפייה בסרטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)- גודל מסך עד 15.4 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by vipersh,

שלום לכולם, קיבלתי לפני שבועיים את הלפטופ שהזמנתי מדל ארה"ב בסוף השבוע האחרון פרמטתי אותו והתקנתי ויסטה 64 ביט עם רישיון שלי הורדתי מהאתר של דל את כל הדריברים והתקנתי הכל אבל התוכנה היחידה שלא מצאתי להורדה מדל הייתה ה- Fast Access (תוכנת זיהוי פנים) דיברתי עם תומך של דל בצ'ט והוא אמר לי שאין מהיכן להוריד את התוכנה אלא רק שהם ישלחו דיסק למישהו בארה"ב רציתי לדעת האם מישהו מכיר (למרות מה שהתומך אמר לי) מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה, או לחלופין אם למישהו יש את הדיסק עם התוכנה ומוכן להעלות לי את ההתקנה להורדה... תודה מראש, שלומי

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  22. שלום, אני סטודנט למדעי המחשב בתל אביב. ברצוני לקנות מחשב נייח שישמש אותי ללימודים, למדיה סנטר ותחביבים ( עריכה גרפית, הלחנה וקומפוזיציה). - התקציב הוא 5k כולל כל הציוד ההיקפי. - אין טעם לנסות לחסוך, אלא אם כן אין טעם להשקיע סכום כזה למטרות המחשב. - השקט חשוב: 6 ומעלה. - דרושה מערכת הפעלה, אשמח להמלצות בנושא. - אין צורך ב oc. - מאוד חשוב לי אופק שדרוג, באופן כללי אני אוהב לשפר נקודתית את המחשב לפי הצרכים שמתגלים עם הזמן. חשבתי על המחשב הבא, מה דעתכם? http://www.pcdeal.co.il/product/308/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%9B%D7%A1%D7%A3-I5-3570K

23. שלום לכולם, אני צריך עזרה במציאת החלקים שבתמונות - אחד זה הכבל שמחבר בין הלוח אם למקלדת, החלק השני הוא הפלסטיק שנועל אותו. אני יודע שעכשיו בוודאי אינכם מבינים למה כוונתי לכן, צלמתי את החלקים שאני זקוק להם והעלאתי קבצים מצורפים - החלקים מוקפים באדום. הקבצים קצת כבדים בערך 3 מגה לתמונה, אני מתנצל מראש. אני לא יודע לאן לפנות בכדי להשיג חלקים כאלו, כי אלו חלקים פנימיים במחשב, אשמח אם תפנו אותי לכל מקום שיש סיכוי שאמצע בו את החלקים האלו. אני גר באיזור רחובות אבל לא איכפת לנסוע גם לאילת (אני ממש לחוץ על המחשב הזה כי אני וחברה שלי סטודנטים באמצע תקופת מבחנים ומדובר במחשב שלה. ) תודה רבה לעוזרים והמשך שבוע טוב לכולם.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  24. אני רוצה לדעת מה עדיף לי לקחת... Processor - AMD Turion 64 X2 Dual-Core TL-60(2.0GHz/512KB) Display FREE Upgrade to 15.4" WXGA BrightView Widescreen! Graphics Card - 256MB NVIDIA® GeForce® Go 7200 Personalization HP IMPRINT Finish + Microphone Memory - 1.0GB DDR2 SDRAM (2x512MB) Hard Drive - 100 GB 5400 RPM SATA Hard Drive Primary CD/DVD Drive FREE Upgrade: 8X DVD+/-R/RW w/Double Layer Support Networking 802.11a/b/g WLAN & Bluetooth Primary Battery 12 Cell Lithium Ion Battery השני הוא אותו מפרט רק המעבד הוא Intel Core 2 Duo processor 1.8

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. אחי הקטן רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים. צריך גם מסך 17" LCD, ושאר הציוד ההיקפי (רמקולים, מקלדת, עכבר) אני יודע שהתקציב קצת נמוך יחסית לדרישות, אבל זה מה שיש לי לתת :-/ אודה לכם מאוד אם תצליחו להרכיב מפרט תואם.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.