ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות laptop 13 inch לישומים כללים. מתלבט בין 1. Dell Inspiron 5323 13z IN-RD31-6265 ( 3500 ש"ח, כונן 500G/5400RPM, מעבד i5-3317U, שנה אחריות, windows 7) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11088 2. Dell Inspiron N3010 i5-430M GMA HD ( 3900 ש"ח, כונן 320G/7200RPM, מעבד i5-430M, שלוש שנות אחריות, windows 7) http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=472 3. Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-AVG ( 4000 ש"ח, כונן 320G/7200RPM, מעבד i5-3210M, שנה אחריות, windows 8) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21327&cf=zap 4. Dell Vostro 3350 VM-RD33-5908 ( 3900 ש"ח, כונן 500G/7200RPM, מעבד i5-2430M, שלוש שנות אחריות, windows 7) http://www.18comp.…
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עסקי לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט וסרטים. התכונות החשובות: 1. מקלדת פצצה. 2. קירור טוב. משענת יד קרירה לחלוטין. אני מקליד הרבה על המחשב. 3. מסך טוב בלי ציפוי מבריק אני מכיר רק את lenovo T61, אבל שמעתי דברים לא טובים על המסך. איזה עוד דגמים יש?
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את העסקה המשתלמת והכדאית ביותר למחשב התקציב הנל בארה"ב שימושים כמו שאמרתי: משחקים, אינטרנט וסרטים. דברים חשובים במפרט: מעבד מ- T7100 ומעלה, כרטיס מסך חזק, 2 ג'יגה זיכרון (לפחות 667) אם אפשר, מצלמת רשת מובנית במסך + מיקרופון, כמה שיותר מקום בהארדיסק במסגרת התקציב, חברה אמינה עם עדיפות לשירות בינלאומי כמה שאפשר. יציאת TVOUT SVIDEO, וכל היציאות הסטנדרטיות כמה שיותר פיצ'רים יותר טוב כמובן. מה אתם אומרים על HP DV9500T ? אני נוטה לאחת משתי החברות DELL או HP, מישהו יכול להגיד לי מנסיון מה עדיף? האם יש אופציות יותר טובות? אני לא סגור אם כדאי 17 או 15.4, מה מומלץ? לא חושב שהוא יזוז יותר מידי ככה שמשקל לא כזה פונקציה. תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איזה יבואנים רישמיים יש לדל בארץ ? ומאיזה יבואנים לא רישמיים כדאי להתרחק ? האם יש הבדל בין יבואני דל - בשירות ? למשל: יבואן A אחריות עם טכנאי עד הבית יבואן B - רק איסוף והחזרה מבית הלקוח יבואן C - רק טיפול במעבדה או שזה משתנה רק לפי הדגם ? ומה בודקים לפני פתיחת הקופסא ? איך אני יודע שהקופסא היא של יבואן A ואת המםפרט המדוייק ותנאי האחריות של המחשב לפני פתיחת הקופסא בטלפון של דל - יודעים לענות רק לפי "קוד שירות" ולא לפי קוד שמופיע על האריזה החיצונית כמו במחשבים ניידים של חברות אחרות - שהמספר הופיע על הקופסא וכך לפני הפתיחה אתה יכול לדעת - מה באמת קיבלת ?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב בעל משקל של לא יותר מ2 ק"ג. חובה סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות בין טעינה לטעינה רצוי כ. מסך עצמאי אבל אפשר בלי מסך 13 אינץ' יציאת HDMI 4GB זכרון. תקציב עד 4500 ש"ח. ועכשיו המגבלות: רכשתי לפני חודש VOSTRO 3300 ואני לא מרוצה ממנו, כמו כן ה DELL 3010 נראה לי כמו צעצוע עיצובית ולכן אוותר גם עליו. לא מעוניין במחשבים של היצרנים הבאים: ACER ASUS LENOVO MSI HP (מאוכזב מהם עמוקות) מעדיף גם לא להיפגש עם טושיבה ו LG אבל אם תציעו דגמים מעניינים - אשקול. כמובן לא מעוניין במעבדים שאינם אינטל ואינם מהדור האחרון כלומר i3 או i5. חשבתי על סמסונג Q330 הוא נראה מתאים כמו כפפה , אבל אני קצת מתלבט בין ה i3 ל i5 -האם זה קריטי? הi3 350M שיש לי ב VOSTRO 3300 קצת חלש ל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלחצן הימני במשטח המגע ב lenovo ideapad z500 מוגדר בהגדרות ברירת המחדל ל 'pop-up menu' אך לא פועל כלחצן ימני (בחלק מהמקרים הוא פועל כלחצן שמאלי) בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מערכת קיימת- מארז- אנטק סונטה 2 450W לוח אם- GA-P35-DS3L ג'יגבייט מעבד- קור 2 E8400B duo 3.0GHZ קונרו בוקס כרטיס מסך- ספיר ריטאל HD 3470 DDR3 קירור- ארטיק קולינג AF12025 PWM 120 MM ארטיק קולינג פרייזר 7 פרו זכרונות- דואל קיט 2X2GB CL5-5-5-15 4GBPQ אין צורך- די וי די, ארד דיסק, מקלדת+עכבר, רמקולים. יש צורך במניעת 'תקיעות-איטיות' בעריכת סרטים ביתיים, יש צורך בעריכה גרפית בינונית בפוטושופ , המהרה בעליית סרטים לצפייה, מסך לא TN. תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
משום מה אני בעד האייץ' פי: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8944 אבל יש לו בעיית אחריות מצד שני יש גם דל יותר זול עם אחריות ל3 שנים: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8259 ומצד שלישי אפשר למצוא גם באותו מחיר דל עם i5: Dell Inspiron N5010 i5-460M GMA HD וזה בלי שהתייחסתי לטושיבה סאטלייט (בצדק?).. מה כדאי?! יש פה מישהו שיש לו אולי את הדגמים האלו ויכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב ואיכותי אשר יספק אותי לצרכים כמו אינטרנט תוכנות ושהכי חשוב שיהיה חזק. הבחנתי בשניי מחשבים אשר אחד מהם הוא של חברת dell הסוג inspiron n5010 עם 500 גיגה זיכרון, מעבד I5 וזיכרון רם 4. מהצד השני יש את הhp 3125EJ שהוא כמעט עם אותם נתונים רק שהמסך שלו הוא led hd כמו הdell שהוא רק hd מבחינת אחריות הdell מקבל 3 שנים והhp שנה אחת אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבחינה מיקצועית מבין שניי המחשבים האלה מה יותר עדיף אני מאוד יודה לכם. תודה רבה לכל העוזרים והעונים.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם על איזה תיק ומעטפה אתם ממליצים ? כי ראיתי שבמידה של המחשב שלי אין ממש מידות שמתאימות.... כי תכלס ראיתי שכול התיקים והמעטפות הם של 15.4 השאלה אם תיק וגם מעטפה יכנסו למידה שלי 15.6שם בלי בעיה?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
I5 760 sythe mugen 2 Ga-p55-usb3 זכרונות 4 gb במהירות 1333 HD 5670 1gb ram הארד דיסק 240 gb ללא ספק כוח מארז פשוט כמה שווה? והאם שווה להשקיע 150 שקל בספק חדש ולמכור אותו עובד?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היעוד העיקרי הינו שרת איכסון איכותי מגובה משודך לאינטרנט עם אל פסק ארבעת ההארדיסקים יעבדו ברייד 10 תוכנתי יעוד משני הינו שרת אינטרנט בסיסי לפעולות של שליטה מרחוק בשרת בצורה נוחה, שרת הורדות, שיתוף קבצים על גבי האינטרנט, סטרימינג של מוזיקה וסרטים דרך האינטרנט ישירות מהשרת שליטה מרחוק ב GUI על ידי פרוטוקלים כמו VNC וכדומה בנוסף גם כשרת משחקים (CStrike/COD/HL/HL2) שיפעיל כמה שרתים (2-6) שיהיו זמינים תמיד אך בשימוש של 1-2 משחקים בפועל בו זמנית עם כמות שחקנים או בוטים נמוכה בחרתי בתושבת 775 בגלל שיש לי כבר מעבד תואם (Intel P4 524 3.06Mhz 533) ואני לא חושב שאצתרך משהו יותר חזק מזה לדרישות הנוכחיות שלי, אלא אם תשכנעו אותי אחרת... לוח אם בגלל התמיכה ב DDR3 וב 4XSATA 2 ובגלל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שיהיה טוב ומהיר... גלישה באינטרנט ולכמה תוכנות ועבודה משרדית שיהיה משהו כמו 80GB תודה לעוזרים ,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את T100TA של אסוס - 32 גיגה שמתי לב בחנויות באינטרנט שיש להם 2 דגמים כאלה H100TA-DK001H R104TA-DK012H יש למישהו מושג אם יש בהם הבדל? לא מצאתי משהו על זה באינטרנט אני מניח שה 012 יצא קצת אחרי ואולי פתרו בו בעיות ראיתי על המכשיר ביקורת שאמרו שלחיצות מקשים לא נקלטות לפעמים ושואלי זה בעיה בפס ייצור הראשון אבל לא מצאתי לזה עוד עדויות בביקורות אחרות כן מצאתי בעיות רנדומליות של כפתור ווליום שנלחץ לבד לפעמים או שנתקע וכו', לא משהו קריטי גם אם אף אחד לא יודע, מה אתם הייתם עושים? ללכת על 012? אולי בכלל בסוף אני אלך על ה 64 גיגה ושם נראה שיש רק דגם אחד (DK004H), מקווה שאין בו בעיות. בכל מקרה זה כולל אחריות ל 3 שנים וזאת בעיקר הסיבה שאני אקנה בארץ ולא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים לחבר שלי יש מחשב נייד HP2133 הוא הגיע עם ויסטה HOME BASIC, המחשב בקושי זז.. אני רוצה לשדרג אותו ל7 הבעיה היחידה היא שאני לא מצאתי לו דרייברים ל7.. יש סיכוי שהדרייברים שמיועדים לויסטה יעבדו עליו? וכמובן אם למישהו יש מקום שבו אפשר למצוא דרייברים ל7 למחשב הזה (אני אישית לא הצלחתי למצוא) אז אני אשמח אם הוא עיזור לי.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה בהרכבת מחשב נייח גיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 שקל( אפשרי לאסוף מאילת!!!) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ואפשרות ל solid. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז ככה אשמח להצעות למחשבים ניידים עד 3500 ש"ח מסך 15.6 עדיפות מעבד i5 . אני די מבולבל ולא יודע מה כדאי לי לקנות ככה שאשמח לעזרתכם. עד עכשיו שמתי עין על שני דגמים מחשב נייד HP ProBook 4530s Notebook XX984EA מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525M אשמח לחוות דעת עליהם. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימלי?2400-2500 בלי לחרוג 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים,אולי סרטים HD יש לי מסך 19 רחב, נראה לי רזולוציה 1440-900? 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אני לא צריך צורב 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?4 לא ממש חשוב אבל שלא יהיה רועש בהגזמה. 7. האם מתוכנן אוברקלוק לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה. כולל הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? בבקשה רק מKSP פתח-תקווה 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA?לא תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מחשב נייד Dell XPS i7 מסך בגודל "17.3: 1. אשמח להמלצה על תיק ללפטופ הנ"ל הנ"ל במחיר שפוי. 2. מעוניין לרכוש מטען נוסף ללפטופ, איזה מטען בדיוק עלי לחפש מבחינת הפרמטרים הטכניים (בהנחה ולא חייבים לרכוש רק מהיצרן)?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום פורום. צריך עזרה בקניית נוטבוק טוב עד 1.5K עדיפות לפחות. הכי חשוב זה זמן סוללה, היא סטודנטית ורצוי מחשב שיחזיק כמה שיותר שעות עבודה. כמו כן רצוי שהוא יהיה קל משקל. מע' הפעלה לא קריטי איזו. ראיתי את המחשב הבא של LG, האם כדאי? http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1315311&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Kama〈=he תודה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום. עובד בעיקר על תוכנות photoshop וdgfoto. שאר שימושי המחשב הם בייתים - לא גיימינג. אשמח לקבל מפרט תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב ב 1300$ יש לי מארז (ATX MINI TOWER) והרד דריב 7200RPM למשחקים, צריך להיות כפול ליבה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תעזרו לי במציאת מחשב נייד עם אחריות בינלאומית של שנה לפחות, רצוי עם מעבד Intel Duo Core 2 ומצלמה מובנית. תודה רבה! ניר.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני מתכנן להתחיל ללמוד מדעי המחשב בקרוב והשאלה היא האם אני חייב לקנות מחשב נייד ולקחת אותו לאוניברסיטה או שיספיק לי מחשב נייח בבית כמו המק מיני m1?
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-