עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by idan854,

שלום לכלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד טוב ואיכותי אשר יספק אותי לצרכים כמו אינטרנט תוכנות ושהכי חשוב שיהיה חזק. הבחנתי בשניי מחשבים אשר אחד מהם הוא של חברת dell הסוג inspiron n5010 עם 500 גיגה זיכרון, מעבד I5 וזיכרון רם 4. מהצד השני יש את הhp 3125EJ שהוא כמעט עם אותם נתונים רק שהמסך שלו הוא led hd כמו הdell שהוא רק hd מבחינת אחריות הdell מקבל 3 שנים והhp שנה אחת אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור מבחינה מיקצועית מבין שניי המחשבים האלה מה יותר עדיף אני מאוד יודה לכם. תודה רבה לכל העוזרים והעונים.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם על איזה תיק ומעטפה אתם ממליצים ? כי ראיתי שבמידה של המחשב שלי אין ממש מידות שמתאימות.... כי תכלס ראיתי שכול התיקים והמעטפות הם של 15.4 השאלה אם תיק וגם מעטפה יכנסו למידה שלי 15.6שם בלי בעיה?

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by dp92,

I5 760 sythe mugen 2 Ga-p55-usb3 זכרונות 4 gb במהירות 1333 HD 5670 1gb ram הארד דיסק 240 gb ללא ספק כוח מארז פשוט כמה שווה? והאם שווה להשקיע 150 שקל בספק חדש ולמכור אותו עובד?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  5. היעוד העיקרי הינו שרת איכסון איכותי מגובה משודך לאינטרנט עם אל פסק ארבעת ההארדיסקים יעבדו ברייד 10 תוכנתי יעוד משני הינו שרת אינטרנט בסיסי לפעולות של שליטה מרחוק בשרת בצורה נוחה, שרת הורדות, שיתוף קבצים על גבי האינטרנט, סטרימינג של מוזיקה וסרטים דרך האינטרנט ישירות מהשרת שליטה מרחוק ב GUI על ידי פרוטוקלים כמו VNC וכדומה בנוסף גם כשרת משחקים (CStrike/COD/HL/HL2) שיפעיל כמה שרתים (2-6) שיהיו זמינים תמיד אך בשימוש של 1-2 משחקים בפועל בו זמנית עם כמות שחקנים או בוטים נמוכה בחרתי בתושבת 775 בגלל שיש לי כבר מעבד תואם (Intel P4 524 3.06Mhz 533) ואני לא חושב שאצתרך משהו יותר חזק מזה לדרישות הנוכחיות שלי, אלא אם תשכנעו אותי אחרת... לוח אם בגלל התמיכה ב DDR3 וב 4XSATA 2 ובגלל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שיהיה טוב ומהיר... גלישה באינטרנט ולכמה תוכנות ועבודה משרדית שיהיה משהו כמו 80GB תודה לעוזרים ,אופיר.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by EsMo,

שלום, אני רוצה לקנות את T100TA של אסוס - 32 גיגה שמתי לב בחנויות באינטרנט שיש להם 2 דגמים כאלה H100TA-DK001H R104TA-DK012H יש למישהו מושג אם יש בהם הבדל? לא מצאתי משהו על זה באינטרנט אני מניח שה 012 יצא קצת אחרי ואולי פתרו בו בעיות ראיתי על המכשיר ביקורת שאמרו שלחיצות מקשים לא נקלטות לפעמים ושואלי זה בעיה בפס ייצור הראשון אבל לא מצאתי לזה עוד עדויות בביקורות אחרות כן מצאתי בעיות רנדומליות של כפתור ווליום שנלחץ לבד לפעמים או שנתקע וכו', לא משהו קריטי גם אם אף אחד לא יודע, מה אתם הייתם עושים? ללכת על 012? אולי בכלל בסוף אני אלך על ה 64 גיגה ושם נראה שיש רק דגם אחד (DK004H), מקווה שאין בו בעיות. בכל מקרה זה כולל אחריות ל 3 שנים וזאת בעיקר הסיבה שאני אקנה בארץ ולא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Goat17,

שלום אנשים לחבר שלי יש מחשב נייד HP2133 הוא הגיע עם ויסטה HOME BASIC, המחשב בקושי זז.. אני רוצה לשדרג אותו ל7 הבעיה היחידה היא שאני לא מצאתי לו דרייברים ל7.. יש סיכוי שהדרייברים שמיועדים לויסטה יעבדו עליו? וכמובן אם למישהו יש מקום שבו אפשר למצוא דרייברים ל7 למחשב הזה (אני אישית לא הצלחתי למצוא) אז אני אשמח אם הוא עיזור לי.. תודה!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  9. Started by K.R,

שלום לכולם צריך עזרה בהרכבת מחשב נייח גיימינג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 שקל( אפשרי לאסוף מאילת!!!) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ואפשרות ל solid. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by uriel5,

אז ככה אשמח להצעות למחשבים ניידים עד 3500 ש"ח מסך 15.6 עדיפות מעבד i5 . אני די מבולבל ולא יודע מה כדאי לי לקנות ככה שאשמח לעזרתכם. עד עכשיו שמתי עין על שני דגמים מחשב נייד HP ProBook 4530s Notebook XX984EA מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i5-2410M nVidia GT525M אשמח לחוות דעת עליהם. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. שלום 1. מה התקציב המקסימלי?2400-2500 בלי לחרוג 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים,אולי סרטים HD יש לי מסך 19 רחב, נראה לי רזולוציה 1440-900? 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)?אני לא צריך צורב 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?4 לא ממש חשוב אבל שלא יהיה רועש בהגזמה. 7. האם מתוכנן אוברקלוק לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה. כולל הרכבת מחשב בחנות 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? בבקשה רק מKSP פתח-תקווה 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA?לא תודה מר…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by CheckInOut,

מחשב נייד Dell XPS i7 מסך בגודל "17.3: 1. אשמח להמלצה על תיק ללפטופ הנ"ל הנ"ל במחיר שפוי. 2. מעוניין לרכוש מטען נוסף ללפטופ, איזה מטען בדיוק עלי לחפש מבחינת הפרמטרים הטכניים (בהנחה ולא חייבים לרכוש רק מהיצרן)?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by OmniStrife,

שלום פורום. צריך עזרה בקניית נוטבוק טוב עד 1.5K עדיפות לפחות. הכי חשוב זה זמן סוללה, היא סטודנטית ורצוי מחשב שיחזיק כמה שיותר שעות עבודה. כמו כן רצוי שהוא יהיה קל משקל. מע' הפעלה לא קריטי איזו. ראיתי את המחשב הבא של LG, האם כדאי? http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1315311&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Kama〈=he תודה

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. שלום. עובד בעיקר על תוכנות photoshop וdgfoto. שאר שימושי המחשב הם בייתים - לא גיימינג. אשמח לקבל מפרט תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by notychamp,

אני רוצה לבנות מחשב ב 1300$ יש לי מארז (ATX MINI TOWER) והרד דריב 7200RPM למשחקים, צריך להיות כפול ליבה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  16. שלום חברים, אשמח אם תעזרו לי במציאת מחשב נייד עם אחריות בינלאומית של שנה לפחות, רצוי עם מעבד Intel Duo Core 2 ומצלמה מובנית. תודה רבה! ניר.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. אני מתכנן להתחיל ללמוד מדעי המחשב בקרוב והשאלה היא האם אני חייב לקנות מחשב נייד ולקחת אותו לאוניברסיטה או שיספיק לי מחשב נייח בבית כמו המק מיני m1?

• 0 תגובות
    • 384 צפיות
  18. אני מחפש לפטופ אשר מכיל מעבד ראשי חזק ככל האפשר ובעל כרטיס מסך מסידרת 5 של ATI כמו כן כונן SSD. הנייד ישומש להרצת תוכנות כבדות מאוד (אני לא יכול לפרט זה כנגד חוקי פורום). הלפטופ צריך להיות גודל מלא ומסך RGB LED. תודה מראש. עריכה: המחשב יריץ דואל בוט לינוקס + וונדווס 7.

19. Started by Z1Z1Z1,

* מטרות המחשב? לסרטים,אופיס , כתיבה מרובה אם אפשר מקלדת נוחה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?13.3 * רזולוציית המסך? מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה שימוש רב במקלדת ככה שעדיף משהו כמה שיותר נוח * משקל רצוי? עד 2 ק"ג אם זה מוגזם אפשר טיפה יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 -7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500 7400RPM וSSD שיספיק בשביל מערכת העפלה * כונן אופטי?אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זה יהיה נחמד * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אשמח לקבל מפרט מתאים בגבול 5 +- רק מארז חשוב לציין שרוב העבודה היא עם תוכנות עריכה AUTOCAD הדמיות וכדומה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד טוב אבל לא להוציא הברה מאוד כסף. מצאתי מחשב ASUS 1000H מחודש עם 80GB כונן קשיח ב1000 ש"ח עם חצי שנה אחריות. מצאתי גם מחשב ASUS 1000HA מחודש עם 160GB כונן קשיח ב1100 ש"ח עם חצי שנה אחריות. לסיום מצאתי מחשב Acer travel Mate 4310 יד שנייה עם מעבד AMD Sempron 3500 1.8Ghz, עם 512MB RAM, כונן 80GB, מסך 14.1 אינץ' וכרטיס מסך ATI Radeon Xpress 1100 והכל ב1250 ש"ח אבל ללא אחריות. המערכת הפעלה לא חשובה בשבילי, כי יש לי אחת שרכשתי להתקין בבית, וחשוב לי שהמחשב יהיה נייד אבל שיהיה נוח לעבוד איתו מבחינת המסך. במחשב שארכוש ארצה לגלוש, לכתוב מסמכים ורוב הזמן הוא יהיה בחדרי כדי שאוכל לחבר אותו לטלסקופ שלי. האם מסך 10 אינץ' יספיק לעבודה כזו? (…

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  22. אהלן חברים, אשמח לחוות דעת בנוגע לשדרוג מחשב ע"י הSETUP הבא בתקציב של 4.5 אלף ש"ח. המפרט נבנה באתר של זיגזאג2000. תודה! Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12421 מחיר: 1,489*ש"ח ASUS P6T Deluxe V2 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10112 מחיר: 1,544*ש"ח OCZ Reaper DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ 7-7-7-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12370 מחיר: 1,150*ש"ח COOLERMASTER V8 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9734 כמות: 1 מחיר: 290*ש"ח התקנת מעבד+זכרון וקריאת POST (למערכת שנרכשת כחלקים)…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  23. שלום לכולם, המחשב הנייח שלי כבר בן 7 ועשה את שלו (בגבורה, יש לציין). נפלה הזדמנות - המשפחה טסה לחו"ל ויש מקום לחזור עם מחשב. התקציב הוא עד 600$, אבל על 50$ נוספים לא נלך לרבנות. להלן הדרישות מהנייד: * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט והכי חשוב - צריך להריץ תוכנות תיב"מ כמו SolidWorks, SolidEdge. * גודל המסך? 14" - כדי שיהיה גם נח להסתובב איתו. לא חשוב מט/מבריק. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? אין, אבל עדיף אחד שלא ישבור לי את הגב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ-3 שעות זה די והותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? חיוב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי, יש לי לפטופ toshiba a205-s5831 שנקנה בארה"ב. זה המפרט שלו - http://www.amazon.com/Toshiba-Satellite-A205-S5831-15-4-inch-Processor/dp/B0015LB3HM, רק שעשיתי בעצמי שני שינויים - שידרגתי זכרון RAM ל 2 GB, והמערכת התקנה היא XP. אתמול בערב עבדתי עליו עד שעה מאוחרת, הכל עבד כמו שצריך וכו'. קמתי היום בבוקר, נגשתי להדליק אותו - הנורות מראות שהוא דולק, אבל המסך לא נדלק (נשאר כבוי כאילו לא הדלקתי כלום + אין גם את הרעש שהוא עושה שהוא מפעיל בדר"כ - רק רעש קטן של מאווררים) ניסיתי F5, או F12 (שזה תפריט ה BOOT שאני יכול לבחור אם לטעון את המחשב מהדיסק או מההארדיסק) או F2 (שזה המחיצת התקנה ושחזור של toshiba) אבל פשוט המסך נשאר כבוי. (ניסיתי גם להוציא את הבטריה ושיפעל רק על חשמל - ניס…

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by gloteron,

שלום, יש ברשותי את המחשב הנ"ל מלפני 4 שנים, במחשב קיים כרטיס מסך מובנה Geforce 7600 go. היום לפתע הוחשך המסך לחלוטין ולא נדלק יותר. ניסיונות איתחול, הוצאת המטען וכו' לא עזרו ולא ניתן יותר לראות דבר על המסך. פירקתי את המסך לגמרי, בדקתי את כל הכבלים והחיבורים ללוח האם ולמסך וזה לא עזר. חיברתי מסך חיצוני ואז זה כן עבד חלקית: עלייה רגילה של ווינדוס מלווה בפסים שחורים לאורך המסך, וכאשר מגיעים לשולחן העבודה המחשב נתקע. הפעלת לינוקס גורמת לדבר דומה. העלאה במצב בטוח של ווינדוס עובדת בצורה תקינה לחלוטין, ניתן לראות בצורה טובה והמחשב עובד לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל זה לא עזר. לטעמי יש בעיה בכרטיס המסך של המחשב, נשרף או משהו כזה, אשמח אם מישהו יוכל לאשר א…

• 0 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.