ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הרבה בעזרתכם החלטתי ללכת על אחד מהדגמים של LENOVO R 61. כרטיס האשראי של ההורים כבר אצלי בכיס... אבל מעולם לא ראיתי את המחשבים הללו בעיניים... אני רוצה לקפוץ כבר מחר בבוקר לרכוש לפני שהם מתחרטים אין איזה אולם תצוגה מסודר פה באיזור?? או חנות עם דיספליי מכובד? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין למכור ואשמח לעזרה בכמה אני יכול לתמחר אותם במחיר הגיוני למכירה: 1. מחשב נייח תחנת עבודה, נקנה למשרד לפני שנה ובקושי היה בשימוש Dell precision 3660 i7-12700 32GB RAM 512 GB NVMe Nvidia RTX A2000 Windows 10 ברישיון 2. לפטופ של לנובו בן 3. גודל 15.6" i7-10750H 16GB RAM 512 GB SSD Nvidia GTX 1650 4GB Windows 11 ברישיון תודה.
-
- 0 תגובות
- 353 צפיות
-
-
חג פסח שמח ותודה על העזרה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עוד 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, עבודת אופיס, סרטים ומוזיקה ואחסון קבצים (מחשב דלוק 24/7) - המחשב לא יכבה בכלל. בגלל החום בארץ כנראה צריך מערכת קירור טובה וכמה שיותר שקטה. וספק כח איכותי שלא יתחמם ויתקלקל בקלות. חשוב גם כן העברת נתונים בקצב מהיר USB 3.2 או יותר מהיר. המחשב יתממשק גם לדיסקים חיצוניים/ניידים ושישמש כגיבויי וגם כן לשליפה/אחסון נתונים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - שיהיה מסוגל להריץ כל משחק באיכות גבוהה, (כרגע אני עם מחשב שלא מסוגל להריץ משחקים אז אין לי משחקים לדוגמה), ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך 27 QHD, IPS , brightness>=350 עם height adjustment 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר מבלי לפגוע ביצועים אז כמובן שעדיף …
-
- 0 תגובות
- 355 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב LENOVO G550 עם INTEL CORE 2 DOU T6400 (אם אני זוכר נכון). לאחר ששמתי לב שהמחשב מבצע REBOOT באופן עקבי אחרי שאני מפעיל את INTERNET EXPLORER החלטתי לבדוק את העניין. ההימור הראשוני היה שזה באג באקספלורר אבל חיפוש מהיר ב GOOGLE לא הצביע על קיומו של באג כזה. ההימור הבא היה בעיית התחממות אז התכבדתי והורדתי את HWMonitor ולהפתעתי הרבה גיליתי שהמעבד קופץ לטמפרטורה מדאיגה של 75 מעלות בזמן גלישה באינטרנט ומגיע עד 88 מעלות אם משלבים את זה עם קצת סקייפ ומסנג'ר. יש לציין שאני דואג לפתוח את המחשב כל חודשיים בערך כדי להוציא את האבק שהצטבר במאוורר ובצלעות הקירור. נשאלת השאלה: 1. למה הוא מתנהג אליי ככה? 2. האם מישהו חווה בעיה דומה עם מחשבים מהסדרה הזאת? 3…
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
דרישות: עבודה משרדית כלומר אופיס אינט' וכו אפשרות לחיבור לטלויזיה LCD כמובן חיבור wireless חיי סוללה ארוכים (כלומר כמה שיותר זמן בלי חיבור חשמל) אופציונלי: מצלמת אינט' מובנת וכל זה עד 2.5K
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, ישמש אותי בעיקר לאינטרנט ואופיס, חשובה לי גם זמן סוללה שלו שיהיה לפחות 4 שעות להלן המחשב שמצאתי , האם 4000 ש"ח זה מחיר טוב למפרט כזה מדוע DELL + HP יחסית מאוד זולים ל TOSHIBA האם הניידים של DELL נחשבים לטובים, אני שמעתי עליהם בעיקר דברים לא טובים, האם אתם יודעים כמה זמן מחזיקה הסוללה שלו מחשב נייד דל DELL Inspiron N3010BKi33 מידות: משקל: 1.98ק"ג. מידות (מ"מ): ג-23.9,ר-33,ע-3. מעבד: Intel Core i3-330M 2.13Ghz. זיכרון: 3GB DDR3 1333Mhzניתן להרחבה ל 8GB כונן קשיח:500GB SATA 7200RPM . כרטיס גרפי:Intel Graphics Media Accelerator HD כרטיס קול: High Definition Audio. רשת: 10/100. רשת אלחוטית: Wireless 802.11g/n + …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למחשב. * שימושי המחשב: אינטרנט, אופיס, קצת סרטים (לא בהכרח HD), וגם מיועד לפיתוח קל של תוכנה (שיריץ בנוחות Visual studio וכד') * גודל המסך - מסך נוח לעבודה * בלוטות: כדאי * כונן DVD: כן * אחריות: 3 שנים * מערכת הפעלה: לא צריך * כל שאר הפרמטרים לא קריטיים עבורי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום! בקטגוריית המפרטים המומלצים באתר נתקלתי במפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601§ion=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הייתי מעוניין לשמוע מה אתם חושבים עליו, איך הוא יריץ משחקים חדשים ועל אילו הגדרות, ולעוד כמה זמן הוא יהיה רלוונטי. כמו כן אם יש טעם לשדרג את הכרטיס הגראפי (אולי HD7850 - האם הוא מתאים למפרט?). אני יכול לגמש את התקציב לעד 4K אם השיפור משמעותי במיוחד, אבל מעדיף לחסוך. תודה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני ממש ממש לא יודע מה לקחת ומה אני צריך, המטרה זה לעבודות גרפיקה, משהו שיחזיק בלי בעיות הרבה זיכרון הרדיסק 80 .. בלי מסך בלי רמקולים עם צורב..(למרות שאם זה חורג ומפריע אפשר לוותר) צריך גם כרטיס קול שיהיה משהו דיי טוב כי אני עובד הרבה גם עם מוזיקה ..עריכות ,יצירה ושכאלה ונראה לי זהו, פשוט משהו שיהיה טוב מהיר יעבוד חלק .. הממ..מה מומלץ באיזור של 4000 ש"ח ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם קיים מחשב כזה הוא חייב להיות הכי טוב שיש יהיה מצויין גם אם מערכת ההפעלה תיהיה על כונן SSD (טוב גם לבטריה)... השאלה אם כבר יש כזה מחשב כי אם כן אני רוצה לקנות(ואם אפשר קישור בבקשה). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, סרטים, עריכה בדו מימד. * גודל המסך? 13.3 " * משקל רצוי? 2 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מעל 7 שעות עבודה בסיסית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell \ asus \ hp \ samsung דברים נוספים חשובים: סוללה נשלפת, קומפקטי. מתלבט כרגע לגבי ה asus ux32vd למרות שרזולוציית המסך נמוכה יחסית לדגמים החדשים בשוק, ואני לא יודע אם יש לו סוללה נשלפת. כמו כן מה לגבי הסמס…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מטלבט בין שני מחשבים של DELL :s05: לשימוש של משחקים כמו manager, call of duty סרטים אינטרנט ועוד תקציב באיזור ה 5k המפרט הוא די דומה רציתי לשמוע את דעתכם בנושא. הראשון: DELL VOSTRO Model Name -V3500-4504W7 CPU- Intel® Core™ i5-450M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory -4GB DDR3 1333Mhz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB HD -320GB (7200 Rpm) Display 15.6in Widescreen High Definition (1366x768) WLED Anti-Glare GPU Intel® Integrated Graphics Media Accelerator HD Optical Device 8X DVD+/-RW Drive Webcam Integrated 2.0 MP camera with digital array microphones Sound 2 integrated stereo speakers (2W x 2) Wireless …
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כמו בכותרת כדאי שלא יהיה שחור חשבתי על acer 5572 מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Basic. מעבד: Intel Core Duo T2060 1.6 GHz 533 MHz FSB. זיכרון: DDR2 GB1 ניתן להרחבה עד .4GB כונן קשיח:80GB . Intel Graphics Media Accelerator (GMA) 950 up to 224 MB . כרטיס קול: Intel High Definition Audio עם תמיכה ב-S/PDIF3 לחיבור דיגיטלי. כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer. מודם פנימי 56K. רשת: Fast Ethernet, Wake-on-LAN ready. רשת אלחוטית: Intel PRO/Wireless 3945ABG 802.11b/g Wi-Fi CERTIFIED. מסך:TFT LCD 14.1" WXGA 1280X800 . משטח עם 4 כיווני גלילה. 2 רמקולים מובנים ומיקרופון. סוללה בעלת 6 תאים. קורא כרטיסים 5 in 1 3 חיבורי USB2. חיבור רשת חיבור מודם ל…
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
ישנם שני מחשבים שאני מעוניין לקנות: 1. Lenovo G550 2958-8LG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5735&CatCode=315 . Acer Aspire 5732Z. .2 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4917&CatCode=315 Lenovo B550 0880-EJG .3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4669&CatCode=315 Dell Inspiron N5030 4. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5802&CatCode=315 Lenovo G550 2958-XDG. 5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5805&CatCode=315 מה כדאי לי? אני די מתלבט בין השניים שעולים 2500 בערך. בבקשה תעזרו לי הפעם...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום , לאחרונה רכשתי נייד חדש (dell inspiron 1525) והתקנתי עליו windows vista . לאחר ההתקנה התקנתי את הדרייברים של חלק מההתקנים שהvista לא זיהה אבל עכשו אני "תקוע" אם שלושה התקנים שלא מזוהים במנהל ההתקנים ואני לא יודע מה הם (מצ"ב צילום מסך). בסך הכל המחשב עובד בסדר ובלי תקלות אבל אשמח לקבל עזרה ולפתור את התעלומה ... ??? עדכון: ההתקנים נקראים :PCI bus 2 device 9 function 2,3,4 תודה, חיים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על המחשבים האלו. השימושים שלי הם לצפיית סרטי HD (בינתיים ללא חיבור לטלויזיה, אלא ע"ג המסך של הנייד). משחקים לא יהיו על המחשב הזה. גם לא Photoshop וכל זה. אלא יותר עבודה משרדית. אבל עם דגש ענק על צפייה בסרטים וטלויזיה DVB-T. כמו כן, הנני חובב טכנולוגיה ודיי קשה לי להתפשר על איכות. אז אני אוהב תמיד לקחת את ה-כי טוב. מחשב ראשון: Lenovo G570 מעבד: Intel i5 2410m זיכרון: 2G DDR3 הארדיסק: 320GB כרטיס מסך: ATI 6370m חיבורים: USB 2.0 / HDMI / VGA / E-SATA מערכת הפעלה: Free Dos אחריות: 1 שנים מחיר: 2850 ש"ח הוספה של אחריות ל 3 שנים - 350 ש"ח נוספים. סך הכל: 3200 ש"ח מחשב שני: Dell N5110 מעבד: Intel i5 2410m זיכרון: 4G DDR3 הארדיסק 640GB כר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CA104 Frontier Gladiator - 35$ - 155 CP096 Core 2 Duo LGA775 E6300 1.86GHz - 198$ = 960 MM248 Transcend 1GB 667 DDR2 240P - 117$x2 = 234$ = 1135 (שני סטיקים) HD047 Hitachi HDT725032VLA380 320GB 7200 16MB SATA II - 107$ = 519 ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? - 530 ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? - 1200 מה דעתכם על המפרט הבא? יש הצעות לשיפורים? המחשב יוצא בערך 4700 ש"ח עם ספק כוח
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד של ASUS דגם F3SR. המטען של המחשב הפסיק לעבוד ואני רוצה לקנות מטען חדש. השאלה שלי היא, האם מטען אוניברסלי מומלץ או שכדאי לקנות מטען מקורי?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מחשב DELL INSPIRON 1520 תוכנת הפעלה WIN7 תוכנה WORD 2007 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - שיהיה מסוגל להריץ כל משחק באיכות גבוהה, (כרגע אני עם מחשב שלא מסוגל להריץ משחקים אז אין לי משחקים לדוגמה), ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מסך 27 QHD, IPS , brightness>=350 עם height adjustment 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - צריך לכלול הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם אפשר מבלי לפגוע ביצועים אז כמובן שעדיף …
-
- 0 תגובות
- 262 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 שקלים. חריגה עד 500 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר למשחקי עולם פתוח, משחקי תפקידים ומודינג), ושימוש באבלטון לייב/תוכנות להפקה מוזיקלית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך ועכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בעדיפות ראשונה, כמובן שמעדיף כמה שפחות רעש. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 0 תגובות
- 322 צפיות
- 1 follower
-