ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
מה לא צריך: מיוד הקפי (מסך עכבר מקלדת רמקולים כ. קול) מה אני כן רוצה: חשוב לי מאוד שהמחשב יהייה שקט יקריר, אני רוצה קירור אמין (הכוונה לקירור למעבד שיהייה איכותי, וכרטיס מסך בעל קירור אמין). המטרה שלי היא לא אוברקלוק (למרות שיהייה נחמד שתהייה את האפשרות הזאת, בשביל העתיד) אלה שהמחשב יוכל לעבוד במצב של Full load גם אם טמפרטורת החדר היא 40 מעלות . שאלות: Crysis הוא משחק שעתיד לצאת ולהתבסס על DX10 נכון? האם כדאי לחכות לכרטיסים תומכי DX10 או לרכוש עכשיו בכל זאת? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לדעתכם על המפרט הבא. המחשב מיועד למשחקים בלבד, כבדים ככל שיהיו, כרגע ב 1080p (ובעתיד אולי גם oculus rift). בהחלט אנסה לבצע OC - לכן אני מתלבט לגבי לוח אם. כרטיס מסך כבר יש - 970gtx, דיסק קשיח, מסך וכו' כנ"ל. תקציב הוא כ 5000 שקל. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 BX80662I76700K - Intel - i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Box... שלוש שנים אחריות - נמכר רק כחלק ממערכת ולא בנפרד כמות: - 1 - 2005/1965 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gi…
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מתעניין לקנות מחשב נייד פשוט אך מהיר לשימושים של אינטרנט וסרטים כרגע זה מה שהכי מתאים לי ככל הנראה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17946 אני מתעניין אם מישהו היה ברוסיה - מוסקוה ויודע מה טווח המחירים שם לעומת הארץ אני נוסע לטייל במוסקווה בעוד חודשיים +- האם הפער הכספי מצדיק את ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בקניית מחשב נייד ולאחר הרבה התלבטויות והתייעצויות, מצאתי את הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E460 i7-6500U 8GB אני חייל, תוכניתן, מתחיל בקרוב לימודי מדעי המחשב, ומעוניין במחשב שישמש לתכנות וללימודים. בעל סוללה עמידה יחסית, ביצועים טובים. האם מישהו שמע על מחשב זה, ויכול להמליץ עליו? אם לא האם מחשב אחר יוכל להתאים? תודה רבה, יונתן
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 9,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והמעודכנים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440p או 1080p, תלוי אם זה חורג מהתקציב יותר מדי או לא. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי?3-4 אלף שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה, גלישה מרובה באינטרנט, הורדת קבצים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך בין 13-14 אינץ, וברזולוציית מינימום FHD, חשוב שיהיה מסך בהיר -לאילו הג…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. אני צריך מסך לא פחות מ 3 ms ו אם אפשר 120 hz 2. אני צריך מחשב שיספק לי 100 fps בכול המשחקים החדשים על גרפיקה מקסמלית ולא היה לגים במשחק משחקים כמו call of duty black ops tera online medal of honor החדש crysis warhead 3. צריך ערכה לגיימרים מקלדת ועכבר razer ו לוגיטייק בקיצור מחשב מפלצת לביצועים גבוהים במשחקים . לא פחות מ 100 fps בגרפיקה מקסימלית ורזולוציה גבוה אם אפשר
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קודם כל, אני לא מוצא את הפורום של "כמה שווה המחשב שלי", אני מבין שסגרו אותו? אני רוצה לבסס תג מחיר מושכל למחשב שלי, ראיתי כמה פעמים הפנייה לאתר שמאפשר השוואת ביצועים בין רכיבי חומרה בין דורות שונים אבל אני לא זוכר איך נקרא ולא מוצא אותו בחיפוש. אודה לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, כפי שבטח ראיתם פתחתי מספר ת'רדים בפורומים שונים למטרות שידרוג. כאן אני הולך לרכז את המפרט הסופי שנהיה, ונתדיין במספר מפרטים מעט שונים (שאתם תציעו לי). תקציב: 2400-3100 אם הכרחי (כמובן שיותר נמוך יותר טוב). מעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box ¤748 כמות:1 [url=http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413239.0'>http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413239.0 לוח אם וזכרונות: מתלבט, עזרו לי בלינק הנ"ל^^^^^^ מארז: מתלבט, עזרו לי כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=413266.0 קרור למעבד: [..] THERMALRIGHT IFX-14 ¤369 קרור למארז: [..] SCYTHE KAZE MARU 140mm 1200rpm ¤88 כמות:2 מחיר סופי: ¤545 אודה מאוד אם תעזרו לי עם הרכיבים השונים, Chao…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5326 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כל אגורה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0, אם יעזור, אז נא לחשוב שהתקציב הוא 3500-4500 אם אופציה לחריגה בתנאי שבאמת שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת סרטונים וצפייה בסרטים עריכת סרטונים בעזרת CyberLink PowerDirector 14 (בעתיד אשדרג ל15 אם זה משנה) באיכות 1080P@60FPS, Bitrate 35 MB/S~ אם אפשר בעתיד לערוך דברים יותר כבדים, עדיף. צפייה בסרטים באיכות של עד 1080P, יוזרם למסך (גדלים משתנים, עד 50") בעזרת כבל HDMI. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, בגלל שהמחשב שלי לא יכול להריץ משחקים והוא קצת מקרטע, החלטתי לקנות מחשב חדש. ובגלל שאני כנראה מתחיל ללמוד שנה הבאה, אני מניח שעדיף לי כבר לקנות לפטופ שיעשה את הכל. * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, אבל צריך שגם יהיה נוח לעבוד עליו. * גודל המסך? ממוצע כזה? * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שישרוד יום לימודים באוניברסיטה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה וזה לא יעלה עוד הרבה אז מגניב, אבל חוץ מזה לא צריך. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני מעדיף טרה, לא מבין בסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? DVD מן הסתם, שיהיה גם צורב. * כונן Bluray? …
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן לכולם, שוב פעם אני פותח ת'רד, הפעם מסודר כמו שצריך אחרי שקילבתי כמה הצעות. אז ככה, אני משרת בצבא, לכן אני צריך מפרט לא מטורף במיוחד, אבל שיהיה מודרני ותמורה טובה לכסף. קודם כל, הגעתי לתקציב סופי של 4300, עד עכשיו לא הייתי סגור על תקציב, אבל זה התקציב. עכשיו למספר שאלות: 1) מוכר במרדנית אמר לי שאני צריך לוח עם צ'יפסט 965 בשביל לנצל את הקונרו, לא זוכר בדיוק מה הוא אמר, אבל לפי מה שאני יודע (תקנו אותו אם אני טועה) ההבדל בין ה945 ל965 הוא בתמיכה בDDR800, וזה גם רק עם מעלים את הבאס של המעבד, קיצר הוא דחף לי לוח של GB 965P-DS3 2) הדבר שהכי זימבר אותי מבחינת מפרט היה מארז וספק, רציתי לקנות בKSP ושם בשביל מארז וספק נורמלי אתה צריך לשלם 650 שקל, לעומת 420 עם הHEC, אז האם יש ל…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך אני מבטל את הציפצוף מתי שאני מחבר את המחשב לחשמל או מנתק אותו מהחשמל, מחשב ACER? תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לעבודה משרדית. יירכש בדיוטי או בארהב, ולא יחזור לארץ לכן אין שיקולי מס. דרוש: תמיכה לעבודה עם הרבה טאבים בכרום, ווינדוס, צפייה בסדרות או סרטים (חיבור HDMI חובה), עריכת תמונות בסיסית בפוטושופ, עריכת מסמכים גדולים בוורד ופאור פוינט. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור 1K דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אופיס בשימוש תדיר, פוטושופ מזדמן ב) …
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, זקוק לעזרה בבניית מחשב. המחשב עבור בת דודה. שימושים - בעיקר אינטרנט ותוכנות בסיסיות - אופיס וכו'. אך- גם קצת פוטושופ. אם אפשר הצעה למחשב עם מסך והצעה לאחד בלי. עדיף מחשב מאייבורי (יש סידור איתם..) באמת המון תודה לכל העוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום , מבקש המלצה למחשב נייד לפי הפרטים הבאים: - מחשב שמריץ WINDOWS 1. מחשב ירכש בארץ 2. שימוש בייתי - אינטרנט, אופיס, סרטים, משחקים און ליין לילדים 3. גודל המסך - כמה שיותר גדול 4. האם חשוב מסך מבריק או מאט - אני לא יודע מה ההבדל ביו מט למבריק, מסך מט יש לי בעבודה והוא מאוד רגיש לטביעות אצבע וקשה למקות אותו , ולפי דעתי יותר קל לנקות מסך מבריק עם מטלית(הילדים כל הזמן נוגעים במסך) בנוסף המחשב יהיה רוב הזמן בבית ולא בשמש. 5. רזולוציית המסך? לא יודע - שיהיה מסך איכותי וברור 6. מקלדת ועכבר טובים עם כפתורים רחבים (עם יש אופציה למוארים גם טוב) שלא יתקעו מפרורים של חטיפים... 7. משקל רצוי - כמה שפחות 8.האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד 9. יש צורך ביציאת HDMI (עם עד…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מישהו יודע פרטים על המעבד עם הצורכת הנמוכה Intel Pentium SU2700 1.3GHz 800Mhz FSB 2MB Cache למשל כמה הוא עולה ל 1000 יחידות ומה היחס הביצועים בינו לבין ATOM ? מעניין אותי היחס עלות \ ביצועים שלו בהשוואה ל ATOM תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי שהמחשב הנוכחי שלי כבר גוסס ולא מבין איך הוא לא מת(מ2010).. הייתי שמח להמלצה על מחשב גיימינג + מסך + סט מקלדת ועכבר טובים בתקציב של 8K ש"ח. אני כבר ממש לא מעודכן באיזה מעבדים יותר טובים לגיימינג (Intel או AMD) או איזה כרטיס עדיף (Nvidia או AMD) תודה ענקית
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
חשוב שכרטיס מסך יהיה מסוגל להריץ משחקים בלי תקיעות ( חשבתי על 1gb זכרון כ.מסך , DDR5) מעבד I5 , הארד דיסק של 1TB , זכרון 4GB. תרוץ עליו מערכת הפעלה win7 64 bit. thx
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך איפה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת ווידאו. עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ופרמייר פרו באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 2160 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הי, מחפש נייד לשנת לימודים אחרונה. עבודה באופיס (קבצים כבדים וכל היישומים של אופיס יחד), אוטוקד (2D בעיקר), מאטלב וכ"ד. המחשב ישמש אותי אח"כ במקום עבודתי, ויקנה ע"י החברה בה אני עובד (השייכת לאבי . . . ) לכן התקציב רחב יחסית. על המחשב להיות מסוגל להתחבר לרשת "דומיין" (כלומר ויסטה אופיס ומעלה או XP פרו), לדעתי לא פחות מ 2 GB ראם. מה דעתכם על עמדת עגינה? חשבתי על טושיבה או דל ואודה לכם על המלצותיכם. עומר
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הודעה נשלחה בטעות...ההודעה במלואה נמצאת למעלה
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב HTPC לסלון, כבר כמה זמן שאני חפש מפרט טוב וזול וזה מה שמצאתי עד עכשיו. כמובן אם יש הצעות טובות יותר אני אשמח. (המחירים מפנדה) מפרט 1: 1 Compucase Mini ITX 8K01 Black 160W PSU 265 ש"ח 1 Zotac ION Mini-ITX Atom N330 1.6GHz Dual Core WiFi HDMI 980 ש"ח 1 Kingston 2GB DDR2 800Mhz KVR800D2N6/2G 219 ש"ח 1 LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 159 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 260 ש"ח סה"כ 1,883 ש"ח מפרט 2: 1 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AMD 785G+SB710 Chipset AM3 DDR3 499 ש"ח 1 AMD Athlon II X2 245 Processor 2.9Ghz 2Mb BOX AM3 305 ש"ח 1 Western Digit…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותו?? מה אומרים עליו? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=13554
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 6000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש בתוכנת Revit ו- Autocad. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' …
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-