עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, האם מישהו יכול להמליץ לי על נייד טוב לעבודה עם מוסיקה? תודה מראש, תמיר.

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by QttP,

ב-FAQ זה נרכז את השאלות הנפוצות ביותר המתעוררות בנושא זכרונות למחשבים ניידים. אני מודה לכל מי שתרם ותורם ל-FAQ זה. כל מי שיש לו שאלה או רעיון לשיפור ה-FAQ מוזמן לפנות אליי בפרטי. ש: האם אני יכול להוסיף זיכרון למחשב הנייד שלי? ת: במרבית המקרים כן. ברוב הניידים המודרניים יש שני סלוטים לזכרון. חלק מהדגמים מגיעים עם סלוט אחד פנוי כך שניתן פשוט להוסיף. גם אם שני הסלוטים תפוסים, אפשר להחליף את הסטיקים בגדולים יותר וכך להגדיל את הנפח הכללי. בחלק מהמחשבים (לרוב אולטרא-ניידים) סטיק אחד של זיכרון מולחם ללוח ולא ניתן לשדרגו. במקרים קיצוניים (ונדירים) ביותר, יש רק סטיק אחד והוא מולחם, ואז לא ניתן לשדרג זיכרון כלל. ש: האם זיכרון של נייד שונה מזיכרון של מחשב רגיל? ת: כן. המחשבים הרגי…

• 0 תגובות
    • 23.2k צפיות
  3. היי, אני חייב את עזרתכם, כבר שבוע שאני מתלבט בין שני מפרטים לגיימינג ובגלל שאני לא סגור עליהם 100%, חשבתי שכדאי לראות מה אתם חושבים לפני (את המחשב אני מתכוון להזמין אחרי ראש השנה). דגשים חשובים: אם יש לכם הצעה שונה ממה שרשום במפרטים, אז בבקשה שלא יעבור את ה4500 ש"ח (אפשר עם חריגה קטנה של 200). חשוב לי עניין של שקט וקירור במארז. אני לא מתכנן OC או SLI, רק שדרוג לכרטיס מסך בעוד שנה ממה שיש לי עכשיו (660TI GTX). חוץ מכרטיס מסך שכבר יש, אין צורך בלהוסיף צורב או כל ציוד היקפי.. מפרט מס' 1 - StartPC: סה"כ 4349 ש"ח 900 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz LGA1150 520 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H LGA1150 590 ₪ - 16GB (2x8GB) Crucial Balistix Sport DDR3 1600Mhz 950 ₪ - SSD Samsung 840…

4. Started by uncommon,

עובד עפ"ר על תכונות גרפיות רבות במקביל, ובנוסף צריך להריץ מק על העמדה. אופציה אחת שהועלתה: DELL PRESICION T1700 MT/INTEL E3-1240/500GB SATA/16GB/2GB NVIDIA QUADRO K2000/RW/F-D/3YOS כשכמובן היתרון הוא ביציבות ובאחריות (3 שנים) שמעניק לך מחשב מותג. אשמח כמובן לשמוע על אלטרנטיבות בסביבות ה-5K.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by zxcv12,

היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין כמה דגמים של DELL ו-LENOVO. אבל החלטתי לבדוק גם כמה מחשבים של HP. ורציתי לדעת מה דעתכם עליהם - HP Pavilion dm4x Entertainment PC series HP Pavilion dv4t series בכוונה לא רשמתי מפרט אלא כדגמים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by devek,

יש לי מחשב עם המפרט הבא מעבד : E6300 DOUL CORE כרטיס מסך : X1950 PRO 512 MB זיכרון: 2GB 667 מערכת וינדוס 7 ומסך T220P של סמסונג מה שקורה זה ככה הלך לי הכרטיס מסך נכון ללפני חודשיים המפרט הזה לא הריץ לי שני משחקים ספציפיים בצורה מספקת.. מדובר באססין קריד ובאטמן ארקיים השאלה הנשאלת היא האם אני יכול לקבל ביצועים טובים רק ע"י שידרוג כרטיס המסך על המפרט הקיים שלי? ההתלבטות היא בעצם כזו הרי אני חייב לקנות כרטיס מסך אז השאלה אם לקנות משהו מעפן שלא יסחוב לי כלום או כבר להשקיע את ה500 -600 שבכל מקרה הייתי משקיע בשביל לקנות את המשחקים האלו לסוני 3 מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by Or ei,

מחשב לסטודנט לא למשחקים בלי מקלדת\עכבר ספק 300W מספיק למערכת כזאת? מזיגזג בבקשה , אני אשמח אם יש למישהו הצעות שיפור תודה 1 AMD Athlon (4850e ) 2500MHz (45W)-Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETA 321.51 ש"ח 1 GIGABYTE GA-MA78GM-S2H (AMD 780G) - mATX 429.00 ש"ח 2 2GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 366.00 ש"ח 1 Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb - Sata 328.00 ש"ח 1 LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 137.00 ש"ח 1 COMPUCASE 6c11 ATX MIDI TOWER CASE - 400W PSU 388.97 ש"ח 1 SAMSUNG LCD 22" - 2243 WIDE + DVI-D 5ms 1,229.00 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,199.48 ש"ח למרות שביקשתי מזיגזג הכנתי עוד הצעה דומה מSKYPC מעבד AMD Athlon 64 X2 5400 Box ¤415 כ…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by אלרן12,

היי, אני חושב לקנות את המחשב, ואני יודע שלהרבה משתמשים בגרסאות הישנות של הzenbook הייתה בעיה של coil whine. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם הבעיה תוקנה בדגם הזה, ובאופן כללי הייתי שמח לשמוע על המלצות או השמצות על המחשב מהכרות. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by amadey,

בעקבות הדיון שפתחתי לפני חודשיים בערך שבו חיפשתי מחשב נייד 13.3` , הגעתי ל 3 דגמים סופים. המחשב הראשון : HP ProBook 4330s I5 2420M השני: HP Probook 6360B והשלישי : lenovo Thinkpad E320 I3 - דגם יחיד בסדרה בעל מסך מט. מבחינת נוחות - ה E320 מנצח לדעתי בגלל ה THINKPAD ( יצא לי לראות את המחשב) אבל מפריע לי קצת עניין המעבד. (באותו מחיר אפשר להביא מחשב חזק יותר + כול הדרישות) HP-ה 4330s מעוצב היטב לדעתי - אבל חוץ מזה אני לא רואה משו "מיוחד " בו. (חיסרון - המחשב מכיל כונן DVD שאין לי בו צרוך) ה 6360B זהה ל E320 מבחינת PAD ( לפחות לפי התמונות). עניין נוסף לא פחות חשוב האחריות : IBM מטפלת במחשבי LENOVO THINKPAD שזה פלוס רציני מבחינתי. בקשר ל HP , אין לי מושג על איכות השירות שלהם …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by emilxsi,

1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בקצת גג 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf4 titanfall וכול המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מסך מק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by FPSbanana,

יש לי מחשב של לנובו מהסדרה של הC200 מחפש HD לא פחות מ80GB 7200 8MB טוב עדיף IBM או Toshiba 512 MB DDR2 533 סוללה שתחזיק 3שעות לבצפר אני רק מקליד יש אפשרות להחיליף כרטיס מסך??

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  12. Started by abo9,

אז ככה. לפני שנה וחצי קניתי surface RT. מצב מעולה אין שריטה אחת. בא עם כיסוי. 1. בכמה לדעתכם אוכל למכור אותו? 2. איפה למכור אותו? יד 2? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by Duckion,

שלום אני חדש, שמעתי קצת על האתר והחלטתי להתייעץ עם המומחים לפני קניית המחשב, אני צלם בתחביבי ומשתמש בתוכנות כגון פוטושופ ולייטרום, אני זקוק למחשב שיוכל להריץ את התוכנות האלו בצורה חלקה כרגע יש לי מחשב שולחני ואני מתכנן במקום לשדרג אותו להחליף אותו בנייד חשבתי על כמה אופציות אשמח לשמוע את דעתכם עליהן ולהציע תחליפים אחרים HP Pavilion DV6-6150EJ Dell Inspiron N5110-26306G6NOS Dell Inspiron N5110-26708G7NOS תודה מראש

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  14. כדברי האמרה עם אזובי הקיר ... https://www.pcgamer.com/an-error-in-samsungs-980-pro-firmware-is-causing-ssds-to-die-id-check-your-drive-right-now-tbh/ שבת שלום !

15. לפי ה'שאלון' : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - זה בעיקר השימושים שלה * גודל המסך? 15.6, אבל אפשרי גם 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל אם אפשר לא מעל 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? רצוי שכן אבל לא נורא אם אין * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה מינימום * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא העדפה היא לפחות מעבד i3 (אף על פ…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. שלום, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא : AMD Ryzen R5 3600 X6 3600MHZ - מעבד Gigabyte B450 Aorus Elite - לוח אם Corsair 32GB CMK32GX4M2D3200C16 - זיכרונות Cooler Master MasterCase MB500 Black - מארז Antec EA-650G-Pro 650W High Efficiency Gold - ספק כוח Gigabyte NVidia Geforce GTX 1070 - כרטיס מסך LG 29UB67-B Black(Texure) 29" - מסך משחקים מתחילים קצת לקרטע, וחשבתי אולי לשדרג את הכרטיס מסך. השאלה בהנתן המפרט שלי האם זה באמת ישפר או שצריך להחליף הכל ? אני לא באמת גיימר כבד אבל אני אוהב כשאני משחק שהמשחק יזוז טוב ולא יתקע מדי פעם. לא צריך 4/8K יותר מדי ולא מחפש שיהיה הכי מדהים שי במידה וכרטיס מסך ישפר אותי ב20-30 אחוז א…

17. Started by lahavamir,

משהו יודע מתי הוא יוצא לשוק בארה"ב או באנגליה??

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  18. HP EliteBook 8460P תודה מראש

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות במחשב נייד שאוכל לקחת איתי לבסיס. עיקר השימוש במחשב יהיה לשם תכנות ועריכת גרפיקה קלה (פוטושופ פלאש ואימג' רדי בעיקר). התקציב שלי הינו עד 3500 ש"ח בערך עם עדיפות שלא לחרוג מכיוון שבבסיס יש הרבה גנבים וחוליגנים שעלולים לגנוב או להרוס את המחשב אז עדיף כבר שיהרסו משהו פחות יקר (בעתיד לאחר השחרור כנראה שאקנה מחשב ברמה גבוהה יותר). אורך חיי הסוללה הינו בעדיפות הנמוכה ביותר משום שהשימוש במחשב יעשה בעיקר במקומות בהם הוא יכול להישאר מחובר לחשמל. כולי תקווה שתעזרו לי לבחור בגודל מסך אידיאלי עבור מחשב המיועד לעבודה הנ"ל, וכן למצוא מחשב שלא יקרטע ויאכזב ברמת הביצועים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by mishar6,

שלום לכולם.. אני מחפש מחשב נייד בעיקר לסרטים וקצת משחקים משו באזור ה15" תודה מראש

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  21. שלום לכולם, אני שוקל לקנות ה- HP Pavilion dm4-2100en, הנה העמוד בזאפ עם מחירים ומפרט: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=813245 למישהו יש נסיון עם הלפטופ הזה? הלפטופ מיועד למטרת לימודים, כלומר גלישה, אופיס, וצפייה בסרטים. אני לא רוצה לחרוג ממשקל 2 קילו, כי אני אצטרך להיסחב איתו הרבה, אבל גם לא הייתי רוצה לרדת מגודל מסך של 14''. הלפטופ הזה הוא היחיד שמצאתי עם מסך 14'' ומשקל 2 קילו. התקציב שלי הוא כ- 3600 ש"ח, וזה צריך לכלול מערכת הפעלה Windows 7. מבחינת סוללה הייתי מאד רוצה שהלפטופ יחזיק שש שעות של עבודה רצופה, זה ריאלי? דבר נוסף שמשך אותי היא האחריות לשלוש שנים שיש על הלפטופ הזה, אבל הייתי רוצה לדעת אם האחריות של HP מספיק טובה, בייחוד מכיוון שאני גר בירושלים - ה…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  22. ראיתי פה סיקור באתר אל dell studio 1747 בזאפ יש אותו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747134 עכשיו רציתי לדעת עם בסדר גודל מחיר כזה יש אולי המלצה למשהוא נוסף?? בעיקרון המחשב הוא החלפה למחשב ביתי!! שיהיה איתי בכל מקום ...פחות חשוב לי המשקל יותר חשוב לי ביצועים !! כמו כן אני רואה הרבה סרטים שומע מוזיקה גולש ומשחק מדיי פעם!! תודה מראש אל העזרה!!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by gshani,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שיחליף את הנטבוק שלי שהופך ונהיה איטי ומעיק מיום ליום. המחשב עבודה העיקרי שלי הוא מחשב נייח כך שלא צריך מכונת עבודה והדגש העיקרי הוא על ניידות אבל אני מעדיף משהו שיהיה חזק ומהיר יותר מהנטבוק הממוצע. חשבתי על הדגם הנ"ל של אסוס במחיר של 440$ שזה גם פלוס מינוס התקציב שלי. http://www.amazon.com/ASUS-1225B-SU17-BK-11-6-Inch-Laptop-Black/dp/B0075ZRAKG/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1340783855&sr=1-1 ראיתי גם דגם של אייסר שנראה דומה אבל עולה הרבה פחות. http://www.amazon.com/Acer-Aspire-AO722-0825-11-6-Inch-Netbook/dp/B00719CH0O/ref=pd_cp_pc_0 האם ההבדל במעבד מצדיק את ההבדל במחיר ? יש דעות ? ------------- אם יש …

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by Orian015,

שלום, אני מחפש מחשב לצרכי מולטימדיה ואני מצפה שהוא יוכל להריץ אץ DIABLO 3 כשהוא יצא (הדרישות שלו לא גבוהות משהו אבל צריך כרטיס מסך למשחקים) חשוב עם אחריות לשלוש שנים לפחות מסך 15-16 אינץ' בנוסף יש לי אפשרות לקנות בארה"ב עם טרחה כלשהיא. האם אתם ממליצים? איך מסדרים את הקטע של הביטוח הבי"ל? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by Tuberculosys,

נמחק

• 0 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.