ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, מעדיף שלא לחרוג, אך אם זה הכרחי בשביל שיפור מורגש אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודת תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מ 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצות עבור מחשב משרדי נייח. אפשר גם מחשב מוכן, לא חייב שיהיה דווקא בהרכבה אישית. שאלון הדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -עד 2,500. אפשר לחרוג קצת אם ממש צריך/משתלם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -ישמש לעבודה משרדית בלבד. כרום, אקסל, תוכנת ניהול מלאי, תוכנת ניהול כספים וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? -אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) -לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -לא חשוב …
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול לעצור לי בבניית מפרט מחשב מאילת, מתכוון בסוף החודש לקנות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 5500 באילת, יכול לחרוג עד 6000 אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא משנה לי מה הגודל, אם …
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKSatelliteL4014H#shidrug זה מוואלה שופס תגידו מה אתם אומרים על המפרט שלו וגם על המחיר... וגם מה אתם אומרים על מערכת ההפעלה שלו תודה בקשה זה דחוף לי תודה רבה רבה לכל העוזר
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים הבאים: הורדת סרטים (דרוש הרדיסק בנפח גדול 750GB)- מתכוון להשאיר את המחשב דלוק כל הלילה והיום... ולצפיה בסרטים באיכות Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD בסלון כאשר הוא מתחבר למערכת קונוע ביתית חדשה.( דרוש כרטיס מסך טוב) כמובן שהמחשב ישמש גם ללימודים ולעוד צרכים אבל אילו הצרכים העיקריים...^ 1. מכיוון שדרך הכרטיס מסך יעבור גם הסאונד וגם התמונה דרך יציאת ה HD למגבר כמה זיכרון דרוש שיהיה לי בכרטיס מסך שיוכל להעיף את הסרט..? (כידוע סרט Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD תופס כ 30GB לאחר קיבוץ) 2. איזה מחשב נייד אתם ממליצים לי לקנות? בתודה שי
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שותף שלי ביקש ממני לברר לו על המלצה לנייד עסקי שישמש בפיתוח ישומים במספר סביבות (ווינדוס ו-unix בוודאות) המחשב צריך להיות עמיד ולבוא עם אחריות מלאה ומקיפה מבית חברה טובה. על המחשב להיות בגודל שאפשר להתנייד איתו, בשאיפה למחשב קל ככל האפשר רצוי שזמן הסוללה יהיה יותר מ-5 שעות עבודה ובנוסף שהמפרט יהיה חזק ככל האפשר. בנוסף, הוא ביקש במידת האפשר שהנייד יראה יוקרתי (כנראה לצורך תדמית בפגישות עסקים) אני רוצה לשמוע ממכם אילו אופציות נראות לכם אפשריות לדרישה. אישית, אני מצאתי 2 אופציות: Lenovo THINKPAD T410-2518-C3U במחיר של 6285 שח HP EliteBook 8440p WJ681AW במחיר של 6059 שח מי מהשניים מתאים עדיף? האם יש אופציות עדיפות בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
כמו שציינתי מעוניין לרכוש מחשב נייד באיזור ה-3000 ש"ח למטרות משרדיות (אופיס, פוטושופ, אינטרנט), לא ירוצו על המחשב משחקים. זמן סוללה לא חשוב במיוחד כי רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, גודל מסך כמה שיותר גדול ככה יותר טוב. עדיף Lenovo או Dell... אשמח לכל הצעה מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725950
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 3 המחשבים הבאים, אשמח לקבל חוות דעת עליהם והמלצה איזו כדאי לי מביניהם, או אם יש למשהו המלצה למחשב אחר עם פחות או יותר אותם נתותים. 1. מחשב נייד 15.6" מסך מגע HD מבית HP סדרת Pavilion דגם 15-p157, מעבד Core i5, זכרון 6GB, דיסק קשיח 750GB, מערכת הפעלה Windows 8.1 ושמע מבוסס Beats Audio http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9315-6-HP-Pavilion-I5-%D7%96%D7%9B-6GB-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-750GB/pi5SS4A69380 2. מחשב נייד Dell "15.6 דגם IN-RD09-7773 N3542i5BK מעבד Core i5, זיכרון 4GB, דיסק קשיח 500GB, מערכת הפעלה Windows 8.1 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-i5-15-6-500gb-…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה אשמח לשמוע חוות דעת. זה המפרט המלא http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=903705 תודה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לקראת תחילת הלימודים החלטתי לרכוש מחשב נייד (מחשב לסטודנט להנדסה) הנייד יגיע מארה"ב ולכן אני מוכן להשקיע בו עד 900$ אני מחפש אחר נייד בעל זמן סוללה ארוך, מסך "14-"15.6, משקל לא משנה, דיסק קשיח לפחות 320GB מעבד i5 ו4GB זיכרון וטיפה גיימינג.. כל שאר התכונות לא ממש חשובות לי תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אוהבים את משפחת ה-Yoga? הכירו את הדגם הקומפקטי ביותר שנוצר בה עד היום מתקפת הניידים המעודכנים של לנובו ב-CES 2016 ממשיכה, הפעם עם ה-Yoga 900S החדש – דגם היברידי שנמצא איפשהו בין משפחת ה-Yoga 900 למשפחת ה-Yoga 700, ומתהדר במשקל של קילוגרם בדיוק לצד דקיקות שוברת שיאים בתחום הניידים ההיברידיים – כ-12.8 מילימטרים בלבד. ראוי לציין כי לנובו מתייחסת אך ורק לניידים היברידיים 'דמויי Yoga' עם ציר שיכול לבצע סיבוב של 360 מעלות כשהיא מדברת על שיאי הדקיקות – בשוק כן תוכלו למצוא מחשבים ניידים סטנדרטיים דקים יותר, וגם מחשבים היברידיים שבהם ניתן לפרק את המקלדת ורכיב המסך/טאבלט, אך אלו הן תת-קטגוריות שונות במקצת, בלקסיקון של היצרנית. ה-900S שומר על 'ציר שעון' נאה ועל …
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לצורכי עיבודי תמונה/וידאו מתקדמים. אין לי שום רצון בלשחק בו משחקים ולראות סרטים וכו.. אך ורק לצורכי עבודה אני מחפש מחשב שיהיה חזק שיוכל לעבוד עם מספר רב של תוכנות יחדיו בעיקר פוטושופ/פרמייר המסך יהיה חייב להיות בין 17-18.4 אינץ. אין כול כך שיקול של משקל וגודל. עדיפות למסכי LED ברזולוציית HD מלאה. התקציב עומד על 10 אלף שקל לנייד. (לכן מקינטוש יצא מהמשוואה) המחשב הולך להירכש בארץ. יש לי מחשב נייח מאוד חזק גם כן לכן אין צורך להמליץ לי על נייח במקום. סיבת הרכישה היא אופצייה של ניידות בין סטודיו לסטודיו. אשמח להצעות כולשהם.....
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לעבודות אנימצייה. מסך 15.6 מעבד i7 אין לי העדפה לפירמה מסויימת. זה לא המחשב עיקרי לעבודה, יש בבית מחשב נייח, אבל מידיי פעם, ברכבת, בדרך לעבודה. המליצו לי על ASUS K55VM, אני מחפש עוד חוות דעת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-תקציב די קשיח. -ברשותי מסך 24" , רזולוצייה אופטימלית 1920*1080. -רוצה מעבד של אינטל. - המחשב ישמש לשימושים כלליים אינטרנט, אופיס,סרטים. -הייתי רוצה להריץ עליו גם משחקים לא כבדים דוגמת FM2011, FIfa 2011,NBA 2010 -הייתי רוצה להשתמש במחשב גם בתוכנות תיב"ם Solidworks,Solidedge -אני גר בצפון כך שעדיף שהחנות תהיה מעפולה\קריות\חיפה או סניף במקומות קרובים..
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, ושאר הדברים הרגילים. הדרישה לנייד עם מסך לא גדול במיוחד. אפשרות ל-ASUS בא בחשבון. המחשב מיועד לאחותי.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כמה אתם חוסכים בממוצע לעומת המחירים בארץ? ומה המיסים שמשלמים בארץ? מע"מ ? ....
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב נייד של HP , כשאני מחבר לו את המטען הנורה שליד החיבור נדלקת כאילו שיש חשמל אבל המחשב לא רוצה להידלק ??ממה זה יכול לנבוע ?. תודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא מחו"ל ואני צריך חוות דעת זריזה ממי שיש לו נסיון איתו. ספציפית : - האם ביצועי המסך מגבלתיים כמו שמתארות הביקורות (קונטרסט נמוך,זויות צפיה) ? - איך המקלדת ? - האם ה- Wifi מתפקד כנדרש ? וכמובן התרשמות כללית. מסובר בדגם של I3-370 עם 4GB ו- Intel HD. השימושים : אינטרנט, מולטימדיה ביתית וקצת סרטים, עבודה ב- Office. לא מתכנן לשחק עליו משחקים תובעניים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה בתקציב של בערך 700$ (עדיף פחות) לרכישה בארה"ב. אחרי חיפושים הגעתי לשני דגמים אפשריים שנראים לי כרגע הטובים ביותר: Acer Swift 3: https://www.amazon.com/Acer-Swift-i5-7200U-Windows-SF314-51-57CP/dp/B01MT5YW65/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973008&sr=1-1&keywords=acer+swift+3 וה ASUS ZenBook UX330UA-AH54 https://www.amazon.com/UX330UA-AH54-13-3-inch-Ultra-Slim-Processor-fingerprint/dp/B01M18UZF5/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973051&sr=1-1&keywords=asus+ux330 מה דעתכם על שני הדגמים האלה? האם אחד נראה לכם עדיף בהרבה על השני? …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד alienware area 51 m9750 שנקנה לפני שנתיים וקצת בחול, כל שלושת הכניסות של האוזניות המיקרופון והרמקולים לא עובדים לי. הרמקולים המובנים של המחשב כן עובדים אז כנראה שזה לא בעיה של חומרה....אני חושב. יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? אם זה בעיה במחשב עצמו למי אני יכול לפנות?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב נישא בעיקרון הוא אמור להיות למסמכים ניגון סרטים והצגת שקופיות אני חשבתי על מחשב עם כמות זיכרון של 512 מינימום עדיפות ל 1024 הרבה מקום בכונן קשיח ואם אפשר יציאה לטלוויזיה וזה בערך מה שאני יכול להחליט כל השאר (מעבד לוחות אם וכו...) אני לא הכי מבין אז אם אפשר המלצה למחשב נישא חדש או אפילו סתם הכוונה כללית (כמו מעבד מועדף וכו...) תקציב בסביבות ה 5500 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שיחזיק תוכנות אנימציה וקומפוזיט כגון אפטר אפקט ומאיה (תל מימד). אני מעוניין לדעת איזה מעבד לקנות,איזה דגם,ואיזה לוח מתאים לו,דבר שיוכל להחזיק את התלת מימד. כמו כן איזה כרטיס מסך מתאים לכך,והכל במחיר לא הכי יקר..כי אין לי הרבה כסף. בתודה מראש, אמיר
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חברים,אני מחפש לקנות מחשב ואשמח ליעוץ,לא משנה לי נייד או נייח(ללא מסך,עכבר,מקלדת). חשוב לי שיהיה בו hdmi,SD ושתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ יעבדו ללא תקיעות.לא מבין במאפיינים,ככה שאתם יכולים פשוט לזרוק לי דגם מסויים. מחיר באזור ה3000 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהתייעצות לגבי 2 מפרטים: הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית\עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יכול להיות שמסך (בנפרד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? עדיף שקט 6. האם מתוכנן א…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה כבדה באינטרנט, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-