עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים, אז ככה הגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי ובגלל שאין אפשרות להרכיב את הסדרה של הכרטיסי מסך החדשים על המפרט הנוכחי אז אני נאלץ למכור את שלי ולקנות אחד חדש מעבד: AMD Ryzen 7 5800x 8-Core 3.8 GHz Socket AM4 105W ( כבר הזמנתי ) קירור מים למעבד: Corsair Hydro H100i RGB PLATINUM 240mm לוח אם: Asus TUF GAMING X570-PLUS AM4, AMD X570, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP זכרונות: Corsair Vengeance RGB PRO 2x8GB DDR4 3600MHz CL18 Kit כונן מהיר: A-DATA SSD 1TB XPG Spectrix S40G RGB M.2 2280 כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce RTX 3080 DirectX 12 GV-N3080GAMING OC-10GD 10GB 320-Bit GDDR6X PCI Express 4.0 x16 ATX ( כבר הזמנתי ) ספק: GIGABYTE GP-P850GM 85…

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  2. חשיבות לגודל (התכנון להצמיד לאחורי המסך) תקציב עד 1500 ש"ח (אפשרי שמערכת הפעלה תירכש בנפרד), אז אשמח לחסוך היות והשימושים קלים חיפשתי במפרטים המומלצים אך אין התייחסות למיני פי סי כלל תודה, איציק

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  3. מחפש מפרט למחשב משחקים בינוניים-כבדים - 2400ש"ח, למחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. מסך נוכחי - LCD 19", בדרך ל-22".

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by diablo4u,

אהלן - אמנם אני עומד להפנות אתכם לדיון בפורום כרטיסי מסך - פשוט אני מעוניין שעוד אנשים שמבינים ייחפשו ויעזרו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514306.0 המסקנה כרגע היא שעדיף לקנות 6950 ולפתוח אותו ל6970 - יכולים להמליץ על כרטיס מIQPC שידוע שניתן לפתוח? מישהו שקנה והצליח? 6950 - זה לא גם עדיף בשביל בעתיד שתהיה את היכולת לשדרג ולקנות עוד 6950 ושיהיה CF? הלוח אם שלקחתי אגב לא תומך בזה אז לא שווה לקחת אחד אחר שיתמוך במערך מרובה כרטיסים לטובת שדרוג? יכולים להמליץ על לוח 68 שכן תומך?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. אחרי כמה שנים טובות המחשב שלי סיים את עצמו כי הלוח אם חלש מדי ואני נאלץ להחליף אבקש מפרט למחשב בבקשה לקנות חשוב שזה יהיה למשחקים שאפשר לשחק מעולה בהם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 418 צפיות
  6. בס"ד שלום לכולם. אני מחפש המלצה למפרט למחשב גיימינג נייח. חשוב שיהיה משהו שיחזיק להרבה זמן, מצד שני לא חייב את הטופ שבטופ (מגבלות מחיר). אשמח, אם אפשר, להמלצה לכמה אפשרויות למעבדים וכרטיסי מסך. כמו כן, על מה לא להתפשר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 398 צפיות
  7. מחפש המלצה לנייד/טאבלט שישמש אותי בעבודה (רוב היום בדרכים) להשתלט על המחשבים בעבודה מרחוק ולעבוד עליהם. בנוסף שיהיה גם בתור מחשב נייד/טאבלט אישי.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  8. שלום לכולם אין בעיה שכתוב שהזיכרון מותעם ל אי מ די זיכרון https://tms.co.il/computer-hardware-components/memory/desktop-ram/corsair-ddr5-32g-6000-cl30-amd-vengeance-rgb-black לוח אם https://tms.co.il/computer-hardware-components/motherboards/motherboard-for-intel/gigabyte-b760m-ds3h

• 0 תגובות
    • 317 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום קיבלתי מחשב nuc עם מעבד i5 עכשיו אני מתכוון להשתמש איתו לצפייה בסדרות והורדה של סדרות השאלה איך הכרטיס רשת של המחשבים עד כמה מהירות הם מגיעים ?

10. Started by jangelboy,

מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?14 \15.4 משקל רצוי?2.5\3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI אם יהיה אחד מ2 זה מצויין אם לא אז לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 ומעלה רצוי מהירות 7200 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אבל צריך אחריות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל אם אין משהו טוב של דל אז לנובו אבל בעדיפות של דל ללא מערכת הפעלה כי יש לי ושיהיה אפשרות להרחבת הזיכרון ל4 גיגה לא צריך 4 אבל שתהיה אפשרות לשדרוג מ2 ל4 ושיהיה DDR3 רצוי מסך HD LED או מט או שניהם אם יש כזה כרגע אני יתקין וינדוס XP אבל בעתיד אני ישדרג ל7 תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by OPC,

שלום רב * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט - 15.6 - מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? ( - אנא המליצו לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מבקש להימנע ממחשבים בהם ידוע שמשטח העכבר בעייתי (לא מגיב, רגיש מדי וכדו') * משקל רצוי? - לא חשוב לי - נשאר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מאמין ש-500 GB יספק אותי אך לא אתנגד ליותר. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by yudsim,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי כל מה שהיא עושה זה לגלוש כשעה ביום וזהו...קצת סרטוני מתכונים במקו... האם המחשב הפשוט הבא יספיק? http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%97-Lenovo-E7300-GeForce-210-1GB-WIN7/pi5QN764D947?sct=r%3d8%26q%3d%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91+%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%97%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa90%252fpi-5QN764D947.aspx מאוד זול עם מערכת הפעלה...השאלה היא אם הגלישה לא תתקע ותהיה איטית... יהודה

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  13. Started by jetman,

שלום אנשים ,אחותי לא מזמן קיבלה לנובו S12 ,(לצערי זה לא דגם ה ION), מבוסס על GMA 950, אחרי התקנה של XP במקום WIN7, התקנתי קודקים של shark007 למכי שמכיר ,ו coreAVC (עם קצת משחק איתו) רואים MKV של720P מעולה (בדקתי על רובוטריקים 2, הרבה קטעים מהירים ), ככה הוא רץ באמת יופי , המפרט הוא 1GB זכרון ,כשיח של 160 ומעבד אטום, לא זוכר בדיוק את הדגם( עם צריך אני יבדוק, אבל הוא דואל קור). עכשיו לבעיה שלי בעצם ,סרטונים רגילים ביוטוב עובדים די בסדר, אבל ברגע שאני עובר ל HD זה מקושי זהה, הפעולות שלי: 1. התקנתי פלאש 10.1 ,לאחר בדיקה ה GMA 950 לא תמוך בהעצת חומרה, אז זה נפסל. 2. ניסיון לנגן דרך IE8 עם תוסף ל HTML5 וגם דרך chrome, ללא תוצעה. 3. לא בדיוק ניסיתי , אבל כדי לנסות את gma bo…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by gildan,

תקציב: 3000-3,500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודה משרדתית.. גימינג כמו Gta iv עריכות מוזיקה virtul dj cubase ולפעמים טיפה פוטושופ וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף שיהיה בגודל של 15+ * רזולוציית המסך? מעדיף FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כרטיס קול 5.1 אם יש דבר כזה במחשב נייד לא חייב.. אבל זה יהיה נחמד * משקל רצוי? משקל נורמלי לא חייב להיות קליל העיקר שיהיה טוב אבל לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי שמח לסוללה של 5 שעות+-, כמובן שעדיף יותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת מסך נורמלית (VGA או HDMI) אני בעיקרון מע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by LazyNinja,

המחשב בן בערך שנה, ורוב החלקים עדיין באחריות. מעבד: AMD Phenom 2 955 קירור למעבד: ThermalTake ISGC-300 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 זיכרון: Transcend DDR2/2GB/1333 x 2 דיסק קשיח: Samsung Sata 1TB 7200 32MB כרטיס מסך: Leadtek GeForce GTX460 1GB DDR5 מארז: Antec Sonata 3 ספק: Antec True Power Trio 550W + צורב LG תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by avipeso1,

אפשר למחוק.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. אמא שלי רוצה שאני אעזור לה לקנות מחשב שהכי חשוב בו זה האמינות והבטרייה, כי מבחינת ביצועים היא צריכה את המינימום. המחשב ישמש מטרות של אך ורק, מוזיקה, אינטרנט והרבה אופיס. אם אפשר לרדת מכיוון ה2000 אני אשמח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בסכום של עד 3000 ש"ח אני דיג'י והחלטתי להשתכלל ולעבוד עם מחשב במקום דיסקים המטרה שלי היא להתקין בו את התוכנה הזו: http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={C75CAFCD-A4F1-46BA-8D18-A35C3DE90867}&details_type=1&itemid={71703155-2411-4061-BA94-B6D5E8D69482} אני לא מתכוון לעשות בו שום שימוש אחר חוץ מעיסוקים של מוזיקה הדרישות שלי מהמחשב - שיהיה לו זיכרון גדול בכדי שהוא יוכל להכיל כמות גדולה של שירים - שיהיה חזק ואמין - שגודל המסך של המחשב יהיה 15.6" אלה פחות או יותר דרישותיי! ברצוני לקנות את המחשב הכי טוב וחדיש שאני יכול לרכוש בטווח מחירים של עד 3000 ש"ח ושיוכל לענות על כל דרישותי אני לא מבין כלכך במחשבים ניידים אז אני מב…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by OR007,

אהלן, מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר. אולי סרטים וכו' מידי פעם... * גודל המסך? לא קריטי, אפשרי 15.4/6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נייט. בתודה מראש !

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. אני מתכוון ללמוד מדעי המחשב או הנדסת תוכנה. אני צריך מחשב שיוכל להריץ matlab וכדומה בלי בעיות...

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  21. אהלן אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. יש ברשותי 9600GT, ככה שלא צריך כרטיס מסך. לא צריך גם כונן DVD. גם על ההרכבה אפשר לוותר. מחכה להצעתכם ! תודה!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by royzx6r,

היי, שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב לעסק. מה שהכי חשוב לי זה האמינות והאחריות. תקציב עד 4K. אין צורך במערכת הפעלה ועדיפות למסך מט 15 אינטש. שימושים - אינטרנט/אופיס/סרט פעם בחודש. תודה ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. * מטרות המחשב? תכנות ופיתוח אפליקציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מועדף, מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות לתמיכה ב4K אז עדיף. מינימום FULL HD. * משקל רצוי? עד 3 קילו אבל גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ומינימום 2 כניסות USB. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה של זיכרון. לא חובה SSD במחשב * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש על העזרה, גיל

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  24. Started by yaron79,

שלום לחברי הפורום רכשתי שבוע שעבר נייד Lenovo IdeaPad G560 M274NIV אני מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו... עד עכשיו השתמשתי במחשב נייח ככה שאין לי כ"כ מושג איך לתחזק מחשב נייד יש לי כמה שאלות ברשותכם: 1. א. המחשב רוב הזמן מונח על השולחן אצלי בחדר, ומחובר כמעט תמיד לחשמל...קודם כל רציתי לדעת אם חיבור קבוע לחשמל יכול לגרום נזק למחשב/מטען??? ב. במידה ולא...האם במצב כזה עדיף להוציא את הסוללה או שזה סתם מיתוס?? 2. כיוונתי את הגדרות הצבע המועדפות עליי דרך לוח הבקרה של NVIDIA, ושמתי לב שכאשר מסתכלים במסך כשברקע יש רקע בהיר בוהק, רואים לאורך כל המסך קווים אופקיים, רואים את זה רק בזווית מסוימת כשיושבים מול המסך לא מבחינים בזה... יכול להיות שזאת בעיה במסך??? או שככה זה …

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  25. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762533 זה נראה כמו מוצר מעולה... מישהו יודע מה איכות הסאונד שלו וכמה הוא נייד (האם הוא נכנס לתיק של מחשב נייד 16 אינץ' בגודל) אם יש לכם ביקורת שלילית על המוצר... האם יש לכם תחליף טוב יותר (לא חייב עם רמקול, אני יכול לקנות בנפרד, חשוב לי המקרר)

• 0 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.