ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
היי, אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה אשמח לשמוע חוות דעת. זה המפרט המלא http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=903705 תודה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לקראת תחילת הלימודים החלטתי לרכוש מחשב נייד (מחשב לסטודנט להנדסה) הנייד יגיע מארה"ב ולכן אני מוכן להשקיע בו עד 900$ אני מחפש אחר נייד בעל זמן סוללה ארוך, מסך "14-"15.6, משקל לא משנה, דיסק קשיח לפחות 320GB מעבד i5 ו4GB זיכרון וטיפה גיימינג.. כל שאר התכונות לא ממש חשובות לי תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אוהבים את משפחת ה-Yoga? הכירו את הדגם הקומפקטי ביותר שנוצר בה עד היום מתקפת הניידים המעודכנים של לנובו ב-CES 2016 ממשיכה, הפעם עם ה-Yoga 900S החדש – דגם היברידי שנמצא איפשהו בין משפחת ה-Yoga 900 למשפחת ה-Yoga 700, ומתהדר במשקל של קילוגרם בדיוק לצד דקיקות שוברת שיאים בתחום הניידים ההיברידיים – כ-12.8 מילימטרים בלבד. ראוי לציין כי לנובו מתייחסת אך ורק לניידים היברידיים 'דמויי Yoga' עם ציר שיכול לבצע סיבוב של 360 מעלות כשהיא מדברת על שיאי הדקיקות – בשוק כן תוכלו למצוא מחשבים ניידים סטנדרטיים דקים יותר, וגם מחשבים היברידיים שבהם ניתן לפרק את המקלדת ורכיב המסך/טאבלט, אך אלו הן תת-קטגוריות שונות במקצת, בלקסיקון של היצרנית. ה-900S שומר על 'ציר שעון' נאה ועל …
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין ברכישת מחשב נייד לצורכי עיבודי תמונה/וידאו מתקדמים. אין לי שום רצון בלשחק בו משחקים ולראות סרטים וכו.. אך ורק לצורכי עבודה אני מחפש מחשב שיהיה חזק שיוכל לעבוד עם מספר רב של תוכנות יחדיו בעיקר פוטושופ/פרמייר המסך יהיה חייב להיות בין 17-18.4 אינץ. אין כול כך שיקול של משקל וגודל. עדיפות למסכי LED ברזולוציית HD מלאה. התקציב עומד על 10 אלף שקל לנייד. (לכן מקינטוש יצא מהמשוואה) המחשב הולך להירכש בארץ. יש לי מחשב נייח מאוד חזק גם כן לכן אין צורך להמליץ לי על נייח במקום. סיבת הרכישה היא אופצייה של ניידות בין סטודיו לסטודיו. אשמח להצעות כולשהם.....
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לעבודות אנימצייה. מסך 15.6 מעבד i7 אין לי העדפה לפירמה מסויימת. זה לא המחשב עיקרי לעבודה, יש בבית מחשב נייח, אבל מידיי פעם, ברכבת, בדרך לעבודה. המליצו לי על ASUS K55VM, אני מחפש עוד חוות דעת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-תקציב די קשיח. -ברשותי מסך 24" , רזולוצייה אופטימלית 1920*1080. -רוצה מעבד של אינטל. - המחשב ישמש לשימושים כלליים אינטרנט, אופיס,סרטים. -הייתי רוצה להריץ עליו גם משחקים לא כבדים דוגמת FM2011, FIfa 2011,NBA 2010 -הייתי רוצה להשתמש במחשב גם בתוכנות תיב"ם Solidworks,Solidedge -אני גר בצפון כך שעדיף שהחנות תהיה מעפולה\קריות\חיפה או סניף במקומות קרובים..
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, ושאר הדברים הרגילים. הדרישה לנייד עם מסך לא גדול במיוחד. אפשרות ל-ASUS בא בחשבון. המחשב מיועד לאחותי.
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כמה אתם חוסכים בממוצע לעומת המחירים בארץ? ומה המיסים שמשלמים בארץ? מע"מ ? ....
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב נייד של HP , כשאני מחבר לו את המטען הנורה שליד החיבור נדלקת כאילו שיש חשמל אבל המחשב לא רוצה להידלק ??ממה זה יכול לנבוע ?. תודה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא מחו"ל ואני צריך חוות דעת זריזה ממי שיש לו נסיון איתו. ספציפית : - האם ביצועי המסך מגבלתיים כמו שמתארות הביקורות (קונטרסט נמוך,זויות צפיה) ? - איך המקלדת ? - האם ה- Wifi מתפקד כנדרש ? וכמובן התרשמות כללית. מסובר בדגם של I3-370 עם 4GB ו- Intel HD. השימושים : אינטרנט, מולטימדיה ביתית וקצת סרטים, עבודה ב- Office. לא מתכנן לשחק עליו משחקים תובעניים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה בתקציב של בערך 700$ (עדיף פחות) לרכישה בארה"ב. אחרי חיפושים הגעתי לשני דגמים אפשריים שנראים לי כרגע הטובים ביותר: Acer Swift 3: https://www.amazon.com/Acer-Swift-i5-7200U-Windows-SF314-51-57CP/dp/B01MT5YW65/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973008&sr=1-1&keywords=acer+swift+3 וה ASUS ZenBook UX330UA-AH54 https://www.amazon.com/UX330UA-AH54-13-3-inch-Ultra-Slim-Processor-fingerprint/dp/B01M18UZF5/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1490973051&sr=1-1&keywords=asus+ux330 מה דעתכם על שני הדגמים האלה? האם אחד נראה לכם עדיף בהרבה על השני? …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד alienware area 51 m9750 שנקנה לפני שנתיים וקצת בחול, כל שלושת הכניסות של האוזניות המיקרופון והרמקולים לא עובדים לי. הרמקולים המובנים של המחשב כן עובדים אז כנראה שזה לא בעיה של חומרה....אני חושב. יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? אם זה בעיה במחשב עצמו למי אני יכול לפנות?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב נישא בעיקרון הוא אמור להיות למסמכים ניגון סרטים והצגת שקופיות אני חשבתי על מחשב עם כמות זיכרון של 512 מינימום עדיפות ל 1024 הרבה מקום בכונן קשיח ואם אפשר יציאה לטלוויזיה וזה בערך מה שאני יכול להחליט כל השאר (מעבד לוחות אם וכו...) אני לא הכי מבין אז אם אפשר המלצה למחשב נישא חדש או אפילו סתם הכוונה כללית (כמו מעבד מועדף וכו...) תקציב בסביבות ה 5500 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שיחזיק תוכנות אנימציה וקומפוזיט כגון אפטר אפקט ומאיה (תל מימד). אני מעוניין לדעת איזה מעבד לקנות,איזה דגם,ואיזה לוח מתאים לו,דבר שיוכל להחזיק את התלת מימד. כמו כן איזה כרטיס מסך מתאים לכך,והכל במחיר לא הכי יקר..כי אין לי הרבה כסף. בתודה מראש, אמיר
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חברים,אני מחפש לקנות מחשב ואשמח ליעוץ,לא משנה לי נייד או נייח(ללא מסך,עכבר,מקלדת). חשוב לי שיהיה בו hdmi,SD ושתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ יעבדו ללא תקיעות.לא מבין במאפיינים,ככה שאתם יכולים פשוט לזרוק לי דגם מסויים. מחיר באזור ה3000 שח. תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהתייעצות לגבי 2 מפרטים: הראשון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500~ שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית\עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יכול להיות שמסך (בנפרד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? עדיף שקט 6. האם מתוכנן א…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 אפשר לחרוג בכמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה כבדה באינטרנט, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להביא מחשב חדש לסטודיו והייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המפרט ועל כמה נושאים במיוחד. התקציב הוא כ 7K. השימוש במחשב הוא בעיקר לעבודות הדמיה ב 3d max ותיכנון CAD (solidworks) כמובן, עריכת ווידאו קטנה פה ושם פוטושופ אפטר וכאלה. בנוסף, יש לי הרגשה שזה יהפוך גם למחשב המשחקים הראשי. מבחינת ציוד היקפי הכנסתי כאן עכבר ומקלדת כמעט רנדומלים, חוץ מזה לא צריך כרגע. קירור חשוב בהיבט ביצועים, שקט חשוב במידה בינונית. מבחינת מסך - המחשב יריץ מסך CRT 20 בשלב הראשון כשמתוכנן להביא את ה DELL 22\24 בקרוב. לא צריכה OS (אני מתכננת להתקין עותק קיים של ויסטה 64) מתוכנן OC בינוני - משמעותי. שתי שאלות ספציפיות יותר: 1. כמו שתראו הכנסתי שם שלושה הרדיסקים. התכנון הוא לחבר שניים…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהם ההבדלים בין סדרה C לסדרה N של חברת Lenovo תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם מתכנן שידרוג אחרי 7 חודשים שלא שידרגתי כלום במחשב נראה לי שאני ילך על מעבד לוח וזיכרון ובנוסף לזה גם כרטיס מסך מתכנן אובר קלוק אבל לא בשביל לשבור שיאים בשביל הכיף.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על מחשב נייד שהציעו לי (מטעם עבודה). השימוש העיקרי הוא תוכנות OFFICE ורשת: מחשב 5490 Dell 14 אינצ' (גודל המסך הינו בחירה שלי): 14"/8GB/250SSD/FHD/WIN10P/3OS 1 אני משער שההצעה הינה עבור I5. תודה לכל המגיבים מראש.
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? לא מוגדר. בין 5 אלף למשהו חסכוני ואמין ועד 10 אלף ליקר ואיכותי האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב? עריכה בינונית בתוכנות שעובדות במקביל ומשחקים פה ושם 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך 29 עד 34 אינץ 2K ultrawide עד +- 2,000 שח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 שיהיה 7.5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא הכי גדול לא הכי קטן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. גר במרכז אבל אפשרי לנסוע לאילת במידה ומשתלם 9. מתי מתוכננת קניית…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחשב ACER EXTENSA 5630 שבא במקור עם ווינדואז ויסטה 32 ביט הום פרימיום , והטאצ'פאד היה תקין , גם עבדתי עם עכבר שחיברתי לUSB אבל הטאצ'פאד היה תקין , לאחר מכן התקנתי עליו ווינדואז7 וממתי שהתקנתי את ה7 - 32 ביט - אולטימייט - הטאצ'פאד יותר לא עבד לי , יותר נכון המשטח מגע לא עבד, אבל הכפתורים עבדו, אחר כך חזרתי לויסטה, ולאחר ההתקנה של גרסת הום פרימיום 32 ביט - SP1 , שוב המשטח של הטאצ'פאד לא עובד... גם לאחר התקנה של דרייברים מתאימים , ונסיון להסיר את כל הדרייברים שקשורים ולהתקין מחדש, לא עוזר, הכפתורים של הטאצ'פאד עובדים אבל המשטח עצמו לא עובד, ולפי זיהוי החומרה מבחינת הווינדואז הכל נראה תקין , FN+F7 לא עושה כלום, רק נועל ומשחרר את הלחצנים של הטאצ'פאד.. (ניסיתי ....) , מישהו נתק…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי אני חדש כאן בפורום ואני צריך מחשב נייד לעריכת וידאו במחיר של עד 5000 אלף שקל ומשהו הכי טוב שאפשר כמובן במחיר הזה :) בישראל או באמריקה שתי האופציות פתוחות אני יכול לקנות גם שם וגם פה אשמח לעזרה ואופציות ממי שמכיר
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-