ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אני נוסע בקרוב ואני מחפש מחשב נייד קטן בשביל אבי ללימודים. דרך האתר של הדיוטי פרי ראיתי במסגרת התקציב את חמשת המיני ניידים האלה, לצערי לא נכנס בתקציב אף נייד 13". מחשב מיני נייד Toshiba NB520-106 מחשב מיני נייד HP Mini 110-3601EJ מחשב מיני נייד Packard Bell DOTSE2003IL מחשב מיני נייד Asus eee1015PEM מחשב מיני נייד ASUS eee 1001PXD מה מומלץ בניהם? חשוב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יתקע ויריץ טוב קבצי PDF בכמויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לצורך ניתוח מסדי נתונים מורכבים מאוד אני צריך מחשב חזק העונה לדרישות הבאות: מעבד מעל 6 ליבוד, רצוי 8. (אני חושב ש-i7 extereme או רגיל יספיקו , אני פשוט לא מכיר מה הכי חזק היום או בין החזקים) זיכרון 32GB RAM לפחות - כיום יש מחשב של 16GB שלא מספק את הסחורה עקב האנליזה המורכבת של הנתונים. מה המקסימום זיכרון שלוחות אם סטנדרטיים מאפשרים? איחסון - 1-2 TERA של כונני SSD מהירים. אלו הדרישות העקרוניות, אין צורך בציוד היקפי כמובן או במסך. כמובן מארז מאוורר טוב וספק כוח שיחזיק את זה (לא צריכה להיות בעיה מיוחדת כי אין כרטיס מסך). תודה נ.ב אין בעיה לנצל את כל התקציב ואף לחרוג במעט אם נדרש.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אשמח להמלצות לקניית 2 מחשבים. הראשון הוא בשבילי לצורך שימוש בסיסי בשביל הילדים בני 6 ו 8 לצורך אינטרנט (מתלבט בין icore 3 או 5 אשמח לדעת המומחים). כמו כן אצטרך מקלדת אלחוטית+ עכבר ומערכת הפעלה ווינדוס 10.. תקציב למחשב הראשון 2000-2500 גג. למחשב השני בשביל אמא שלי גם שימוש בסיסי,צריך גם מסך ועכבר אלחוטי+ מקלדת.. תודה לעוזרים.. בביטוח אני מומחה אך מחשבים ואני זה סינית ..
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי לחפש דגם מומלץ עם איכות בנייה טובה, שיחזיק לי לפחות שלוש שנים במצב טוב. לא אכפת לי מאיזה חנות, אבל צריך חנות אמינה, אחריות לשלוש שנים ומשלוח עד הבית(אלא אם זו חנות בירושלים.) אני לא כל כך מבין במסכים אבל חשוב לי מאוד שהמסך ייראה טוב מהרבה זוויות צפייה. * מטרות המחשב? עבודה בסיסית + קצת תכנות ובעיקר שימוש ביתי(גם קצת גיימינג אבל לא ברמה גבוהה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ13' ומעלה לא יודע מה ההבדל בין מבריק למאט. * רזולוציית המסך? 168 * 1366 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/153317 מפרט שהכנתי לקראת הכרטיס החדש. אני אשמח לביקורת , מעדיף חלקים חזקים וחברות מוכרות (לא מתפשר על ssd כמו xpg וכו׳). מה אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מעוניין במחשב עבור NAS. אפשר להציע גם מוצרים יעודיים, למרות שאני נוטה למחשב "פתוח" שיאפשר לדוגמה להריץ client לסנכרון עם שירותי ענן שונים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר קצת - לדעתי לא נדרש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NAS + סנכרון נתונים לשירותי אחסון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נדרש מחשב נקי בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינו…
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום חברה.. אני רוצה לקנות מחשב חדש (כרגע אני על פנטיום 2) ובעזרת ידע מצומצם יחסית וחברים הרכבתי את המפרט הבא.. אשמח לתגובות והמלצות לשינויים או שיפורים, עלות המחשב היא כ 4000 ש"ח (ללא מסך) תודה לוח אם asus p4s800 D מעבד p-4 prescott 3.0GHZ 800Mhz זכרון DDR 512MB 400MHZ כרטים מסך ATI Radeon 9800Pro 128MB כונן קשיח WD 80GB S-ATA 7200RPM צורב LG 52*32*52 עכבר+מקלדת+רמקולים+מארז - סטנדרטים
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ראיתי מחשב בואאלה שופס. כתוב אחריות שנתיים. כאשר HP נותנים שנה אחת למחשב הזה - עפ"י אתרים ב.ZAP בריררתי איתם על האחריות - זה שנתיים במעבדות HPC COMPUTERS לא מוכר לי השם. מישהו מכיר? היה לו נסיון איתם? אשמח על כל מידע.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש חנות שיש בה תצוגה שלהם?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה מה התקציב המקסימאלי: 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , משחקים לא כבדים , צפייה בסרטים וסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD , FSX , סימולטורי טיסה שייצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים לא כבדים …
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
Toshiba - Satellite Laptop with AMD Turion X2 Dual-Core Mobile Technology TL-60
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני בקשה לסיוע במפרט מחשב שאלה, האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? אני רואה שמחשב מחודש בכל מני מקומות מגיע עם אחראיות ובמחירים יפים. בנוסף, צריך סיוע במפרט מחשב, צריך את עזרתכם האדיבה בבניית מפרט למחשב בסביבות ה 2,500 ש”ח (ניתן לחרוג מעט אם זה עניין של מסך יותר טוב), תודה מראש. אני מתמקד בעיקר במחשב, אשמח להמלצות לצירוף מסך מחשב כי יש לי מסך של חבר אני רק לא בטוח עד כמה הוא יהיה טוב עבורי, לא משהו יקר מדי אלא משהו שטוב לצפייה בסרטים/סרטונים ועריכת סרטונים. השימוש העיקרי במחשב הוא עריכת סרטונים וגלישה באינטרנט בעיקר צפייה בסרטוני יוטיוב. בעבר ניסיתי להתייעץ בכל מני מקומות לגבי כרטיס מסך למשחקים עכשוויים כמו RDR2 או בעתיד GTA 6, כי מעניין אותי איך המשחק הזה יהיה…א…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום. מחפש מחשב נייד לצרכים ביתיים בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים). לא משחק במחשב... חשוב שלא יהיה חלש במיוחד כי אני עובד עם הרבה חלונות פתוחים. אשתי גם משתמשת לעיתים רחוקות בתוכנות גרפיות לעיתים (פוטושופ, אוטוקד) אבל זה ממש לא השימוש העיקרי והשכיח. צריך לשמש אותי לפחות ל-4-5 שנים. מסך צריך להיות גדול, אפילו 15.6 ואיכותי באופן יחסי. אני רגיש למסכים לא טובים. משקל לא כל כך רלוונטי. גם Bluetooth לא חשוב במיוחד. קורא אצבע - עדיף שלא... אורך חיי סוללה לא חשוב במיוחד כי זה יהיה בעיקר לצרכים בייתיים. גודל HD או מהירות - סטנדרטי. אין העדפות מיוחדות. חשוב שיהיה צורב DVD (שזו לא בעיה במחשב עם מסך כזה, אני מניח). אין לי העדפה לחברה מסוימת אם כי …
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אחיין שלי רוצה לקנות מחשב באיזור 4000 5000, רוצה לשחק פורטנייט, gta6, פיפא, קצת עריכה לבית ספר, הבעיה שהוא צריך מחשב, מסך, מקלדת, רמקולים, כיסא, שולחן המליצו לי להתייעץ פה
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לשאול האם אתם ממליצים על הנייד מדגם HP Pavilion dv3-4100ej XD839EA.המחשב הוא לצורך לימודים וצפייה בסרטים. העיצוב חשוב לי(לכן הלכתי על HP) וגם שגודל המסך יהיה 13 אינץ'. אשמח לקבל המלצות נוספות בטווח מחירים 2,500-3,500.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תקציב:3000 ש"ח חדש מהחנות זמן אחריות רצוי: לא יודע חברת המחשב הניד המועדפת: לא מבין בזה... מערכת הפעלה מועדפת: נראה לי ווינדוס 7 הכי טוב לא?? משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל!! גודל הצג: סביבות ה-13 אינץ' זמן סוללה רצוי: כמה שיותר!!! צבע המחשב הרצוי:לא חשוב מטרת שימוש המחשב עבודה משרדית\אינטרנט הכי חשוב לי במחשב זה שלושה דברים 1. צג סביבות ה-13 אינץ 2. זמן סוללה אמיתי לא החרטא שהיצרן רושם כמה שיותר ארוך!! 3. כמה שיותר קל!!
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך עד 15 אינץ * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר מסך טוב , לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל , מיועד לסטודנט בלימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמ זמן סוללה ארוך ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה משרדית רגילה תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט, שמיעת מוסיקה וצפייה בסרטים. השאיפה היא לבנות מפרט שיחזיק זמן רב ככל האפשר. יש חשיבות לחנות במרכז ולכן המפרט שהרכבתי הוא מזיגזג: 1 AMD Athlon 64 (3800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 461.29 ש"ח 1 ASUS M2A-VM HDMI (AMD 690G) - mATX 530.02 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 679.02 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 384.51 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA-H30N x18 DUAL LAYER - SATA (black) - bulk 224.78 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 311.10 ש"ח 1 Creative SBS 2.1 380 167.62 ש"ח 1 Logitech Internet Pro Keyboard White - PS/2 69.73 ש"ח 1 Logi…
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם עקב מעבק לבית חדש הגיע הזמן להשתדרג במחשב סלוני חדש שימושים - צפייה בתכני HD ומשחקים (pes2010, cod mw2) מסך - sharp lcd 46" 100hz אין צורך בציוד היקפי צורב פשוט (סרטים לילד) שקט - עדיף כמה שיותר בתקציב הנ"ל עדיפות לקניה ב skypc תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מה הדרישות של תוכנות הדמיה כמו AutoCAD וכדומה? התקציב בסביבות 2000-2500, אני מאמין שעדיף ללכת על Intel. ומה לגבי כ. מסך? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
אני לפני קנייה של שני מחשבים ( ). הראשון מיועד ל HTPC + משחקים + משרדי. התקציב הוא כ 8000 ש"ח (ללא מסך). השני הוא למשחקים + משרדי ב 5000 ש"ח (ללא מסך). בשני המקרים החלטתי ללכת על קונרו. בשני המקרים אין בכוונתי לבצע OC. להלן המפרטים: ב 8000 ש"ח: conroe E6600 2042 zalman cnps8000 275 GA 81945P-G 586 EVGA GF 7900GT CO 256Mb 1800 Maxtor Diamond Max 10 250GB 550 Hitachi Dextar 7k80 80GB 310 KINGSTON DDR2 1GB 667Mhz 639 ThrmalTake Mozart 1163 zalman vga cooler vf900-cu 235 DC supply (~400W) 400 DVDRW BLACK LG 4167B/H10A OEM DVD-RAM 208 Sum 8208 שאלותי: 1. האם לוח האם והזכרון מתאימים למפרט ? 2. האם הקירור מספיק ? האם הוא יהיה מספיק שקט ל HTPC ? 3. הערות אחרות…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
השרת ישמש לעבודה עם win2003 מול מחשבים ישנים שיכנסו אליו בTerminal Server (אני בונה על ירידת המחירים האחרונה במעבדי AMD חזקים). תודה מראש, yoss613
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך קניתי את הנייד של אסוס N56VJ. המחשב עצמו מדהים, אך נתקלתי בשתי דברים לא צפויים: - אני לא מוצא איך להחליף את ההקלדה מאנגלית לעברית (אני בד"כ מקליד באנגלית, כך שלקח לי כמה ימים לגלות את זה). כשחיפשתי בהגדרות של "הוספת שפה", לא מצאתי עברית ??? - כשאני רוצה להשתמש במקש @, אני צריך ללחוץ shift + ', כי איכשהוא הם התחלפו. אפשר לתקן את זה עצמאית או שזה משהו פגום במחשב...? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני ממש לא מבין במחשבים, ואני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים כל עזרה תתקבל בברכה תודה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3k 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית, תיכנות, הרצת סימולציות באלמנטים סופיים, תוכנות גפריקה, סטארקראפט 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).ansys - frequent, matlab- frequent, solidworks - rare, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-