ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי בו יהיה לתוכנות 3d כמו 3d max ואנריל אנג'ין, וגם כל תוכנות אדובי. התקציב שלי הוא 10 עם עדיפות להישאר בטווח השמונה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 עם עדיפות ל8.
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, אז כמו תמיד כל כמה שנים / חודשים אני חוזר לכאן ,לאיפה שאנשים באמת מבינים ונותנים לך הרגשה של מקצועיות ואחווה. אני מחפש מחשב לעובדה ואפשרות לשחק בו במשחקים די כבדים אם זה PUBG וכ'ו , העבודה היא די פשוטה זה קטלוגים וכ'ו ,הרבה תמונות , גראפים ,אולי תוכנה אחת שתיים שהן נחשבות כבדות , בגדול קיבלתי הצעה מIVORY שכמובן אני לא רוכש שם בלי להתייעץ כאן - אשמח אם תעזרו לי להבין האם זה תפריט משתלם לשנים הקרובות מבחינת מחיר וחומרה- תודה רבה לכולכם מראש וחג שמח ! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34813 התקציב הוא לא קבוע אפשר להתגמש כמובן לכיוון ה6, אשמח פשוט להצעה טובה מבחינת חלקים
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנטית לשימוש בסיסי של אופיס, אינטרנט וגם עריכת סרטים בוידאו בתוכנות פרמייר, ברמה בסיסית/סטודנטיאלית. תקציב הגג הוא 4K, אך השאיפה היא לא להשתמש בכולו, אלא לחסוך כמה שאפשר) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (אופיס, אינטרנט) ועריכת וידאו בתוכנת פרמייר. * גודל המסך? לא מוחלט, אבל כנראה 15" * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לנפח אחסון גבוה, אם כי הוספת אחסון חיצוני ג…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K *באילת*, אפשר לחרוג קצת עבור שינוי משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ועיצוב גרפי premiere, lightroom, photoshop, da vinci, after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? X 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, גם מחשב רועש מרגיש לי שהוא מתעייף לי מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום חברים, פרסמתי הודעה לפני שעתיים שאני מחפש נייד עד 5K, בנתיים לא התעצלתי (יותר נכון גררתי את גיסי) וישבנו על המחשב למצוא לי חבר חדש... (אז מה אם הוא אלקטרוני?..) בכל מקרה, החלטתי ללכת על הדל הבא: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=340 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2509 מפרט: DELL יצרן Inspiron 1520 דגם Jet Black Colour שחור צבע מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 מעבד 2.0GHz ,800MHz FSB מהירות 2MB L2 Cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB(1024MBx2) נפח 667Mhz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 160GB גודל דיסק 5400 RPM מהירו…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מחשב נייח שיהיה שקט. רציתי לשאול מה החלקים שקובעים האם יהיה ניתן לשלוט על מהירות המאוורר? מקריאה הבנתי שצריך מאוורר pwm. האם צריך משהו נוסף? (חיבור מסוים בלוח אם או במארז) אני מצרף טיוטה ראשונית של החלקים שנראים לי רלוונטיים: לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4/Overview מארז: https://www.antec.com/product/case/draco10 מאורר למעבד: https://www.amazon.com/Scythe-Cooler-Single-LGA1700-LGA1151/dp/B09XPXC7TG/ref=sr_1_1?crid=3LA4CLKO50S4Q&keywords=Scythe+Ninja+5+1700&qid=1656768198&sprefix=scythe+ninja+5+1700%2Caps%2C173&sr=8-1 2-3 מאוררים למארז: https://www.amazon.…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
חשוב לי לציין שאני מחפש מחשב נישא! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנסות. אני אשמח, אבל לא על חשבון כרטיס גרפי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? פלוס מינוס 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבוד עם תוכנות גרפיות כמו solidworks, Autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל המסך: 15.6 או יותר משקל רצוי: מיועד לשימוש רק במשרד ולכן המשקל לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רצוי אחריות לשלוש שנים מבית הלקוח על ידי נותן שירות אמין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לפחות 4GB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לפייסבוק ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).צפיית סרטים ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המחשב יחובר גם לסמך מחשב וגם לטלוויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב HP עם מעבד AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor במהירות של 2.2 השאלה איך המעבד הזה בהשוואה לIntel P8400 או P8600 במהירות 2.2 ו2.4 בהתאמה. אני לא שואל בהשוואה של אינטל AMD אלא בקטע של יכולת עבודה האם זהה.? זה המפרטהמלא של המחשב: AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor 2.20GHz Processor 4096MB DDR2 System Memory (2 Dimm) Max supported = 8192MB 1MB L2 Cache Hard Drive and Multimedia Drives: 500GB (5400RPM) Hard Drive (SATA) LightScribe Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Audio, Video and Graphics: SRS Premium Sound ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M with up to 1918MB total graphics memory Connectivity: Integr…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום! אני צריכה מחשב נייד לצורך עיצוב אתרים: תקציב: 4000 ש"ח (זה ראלי בכלל?) שימושים: פוטושופ, אולי גם פלאש מסך - לא קטן מדי כמובן שעדיף גם זמן סוללה סביר (לפחות שעתיים) ומשקל נורמלי, אבל על זה אפשר להתפשר. מה כדאי לי לקנות? תודה מראש, שונית
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן, אבא שלי צריך מיידית מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לעבדוה משרדית וקצת למשחקים חדשים. הדברים החשובים ביותר הם HD גדול (חשבתי בכיוון של 120 GB), הרבה זיכרון פנימי (לפחות 1GB 667 MHZ) וכמובן כרטיס גרפי (מישהו אמר 7900 GT?) האם אפשר למצוא כזו חיה ב5000 ש"ח בימינו? במידה ולא, אפשר לחרוג טיפה מהתקציב, אבל כדאי שהמחשב יהיה הכי משתלם בתחום התקציב. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אפשר המלצה למחשב נייד עם שלוש שנים אחריות שמותאם לגיימינג (לא HIGHEND) . וכמובן מותג מבית טוב. מה שחשוב בעיקר זה גיימינג . תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק למפרט מחשב בתקציב 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 2500 ש"ח במידה והחריגה נותנת שדרוג משמעותי בביצועים. יש לי כמה מסך דק ואת כל הציוד ההיקפי כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים. השימוש של המחשב הוא בעיקר משרדי, כלומר אינטרנט, וורד, מצגות וכו'. כמו כן המחשב משמש לאגירת תמונות, שיריםוסרטים בכמות בינונית. מדי פעם ופעם המחשב ישמש לעריכת וידאו ותמונות ברמה בסיסית. -יש לי העדפה למעבדי אינטל- הבנתי שעדיף ללכת על E4300 או E6100 (אני לא רוצה פנטיום). אין לי בעיה עם AMD אבל הבנתי שבהשוואה למעבדי אינטל שציינתי הם נחותים. -לוח אם, אולי סימן השאלה הכי גדול שיש לי...איזה יצרן הכי מומלץ? יציאות ושדרוגים עתידיים חשובים? -אני מעדיף כרטיס מסך עם יציאת DVI משום שלמסך שלי יש …
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
קיצרתי כי היה לי בעיית הקלדה: אני מחפש מחשב לכתיבה (השאיפה הרבה) ללימוד, לניידות, ולשימוש כמחברת. האם מקלדת thinkpad באמת משמעותית טובה יותר לעומת מחשבים אחרים? ומה לגבי עמידות ביחס למשקל? אשמח להמלצות שמשתוות. האם האפשרויות ב thinkpad yoga שוות את החסרונות שלו? מעדיף בעלי ניסיון. האם אפשר להשתמש בפתיחה של ה180 מעלות (לא 360) לכתיבה (כמחברת שטוחה) וכטבלט? מעדיף בעלי ניסיון. אשמח להמלצות לניידים שממלים את הצרכים שלי. תודה רבה. אני אשמח לכל תגובה, אני ללא ניסיון כלל עם מחשבים ניידים, אז תרחיבו את דעתי... יש לי בעיה באינטרנט, אני אשתדל להתחבר לעיתים קרובות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס יד שנייה במחיר אטרקטיבי עם אחריות רק היצרן של הכרטיס הוא POINT OF VIEW. שמעתי שהם קיבלו כמה ביקורות טובות על כמה סוגי כרטיסים. השאלה אך הם בכרטיס הזה ספציפי. תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מה דעתכם על מה שבניתי? אני בעיקר יראה סרטים במחשב(דגש חשוב על רזולוציה וHD) ולפעמים משחקים(CS,Mohaa) וכמובן שימוש שוטף במחשב. המסך שיבחר הוא ASUS MW228U(?) או הDell 208WFP(?) 22 אינץ Wide. יש כבר ציוד היקפי. מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤596 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤298 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE8002GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe ¤543 כמות:1 …
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הרגליות הקטנות האלה שיש בתחתית שלו. יש מקום שאפשר לקנות כאלה? זה ללפטופ של LG אם להיות יותר ספציפי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות, החלטתי להזמין את ה-Inspirion 5010N עם מעבד ה-P6000. הבעיה צצה כאשר המחשב לא במלאי אצל הספקים איתם אני עובד ושוב.. לא ניתן להזמינו. עקב הלחץ הגובר, אני חייב מחשב עד אמצע שבוע הבא ! חשבתי על המחשב הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758907 3 שנות אחריות באתר הלקוח גורמות לי לרצות את המחשב באופן כרוני.. אין לי בעיה שהוא ללא מ"ה שכן דרך הסתדרות המורים אני אמור לקבל Win7U + אופיס10. 2 בעיות עיקריות וכמה שוליות : 1. סוללת 4 תאים - זמן עבודה קצר יחסית.. 2. חוסר בחיבור HDMI - עד כמה זה משמעותי, אין לי כרגע מושג.. הנוספים הם מסך יחסית קטן - עדיין לא עבדתי עם 13.3 וחשש קליל לגביי טיב האחריות הנ"ל.. הצעות? אגב, נא לא להתייחס למחיר כ'כ..
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני סטודנט ולא זקוק למחשב חזק ומתוחכם מדי, השימוש שלו יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, אקסל, וורד , סרטים ולפעמים גם למשחקים (אבל ממש בקטנה). אחרי סיבוב מקיף בפורום המצוין הזה, החלטתי לבחור ב Dell Inspiron N5010 i3-350M או FUJITSU Lifebook AH530-4 מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים ? ומה אתם ממליצים לי בסופו של דבר לבחור ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בעיתונים מבצע על המחשב בכותרת - לפי אתרים בחו"ל מדובר במחשב קל משקל (קצת פחות מ1.4 ק"ג) ומספק לבעלי דרישות אינטרנט ואופיס. במבצע באופיס דיפו הוא נמכר ב 1895 ש"ח, עם מעבד פנטיום 957 ו-4 ג'יגה זיכרון. היו לי מספר שאלות על המחשב: - ראיתי שבחו"ל הוא עם סלרון 877, שלפי אתרים הוא יותר חזק - חשבתי שפנטיום עדיף על סלרון, אם שניהם מאותה סדרה (שניהם Sandy Bridge) - האם יש משהו שאני מפספס, או שאינטל מבלגנים את המותגים שלהם? - יש לו יציאת HDMI, כלומר אני יכול לחבר למקרן כמחשב HTPC, יש משהו נוסף שצריך - חומרה/תוכנה, או שגם מדיה פלייר יעבוד? והאם החומרה נראית מספקת? - מה האמינות הכללית של מחשבי ACER, ואיך היבואן טכנו-גרף? כמובן שאם מישהו התנסה במחשב, אשמח לשמוע חוות דעת. ת…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי נתן לי מחשב שהוא קנה לפני כמה ימים של חברת אסוס דגם x501a הצלחתי להתקין עליו וינדוס 7 אנטרפרייז והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של אסוס שמתאימים למחשב זה מלבד 2 דריברים SM BUS ומתאם רשת אלחוטי.לא משנה מה אני עושה לא מצליח להתקין את מתאם הרשת למרות שבחרתי דרייבר מתאים מאסוס.מישהו יכול לעזור בעניין.הכל עובד חוץ מזה וזה די מבאס. תודה מראש גל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת משחקים כמו PRO2009,DOOM וכו' הטווח מחירים זה עד 4000 ש"ח אם אפשרות לרחיגה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי נייד מדגם Hp dv5 1209ax ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף את כל הפנים שלו זאת אומרת הכל כולל לוח אם מעבד כרטיס מסך בקיצור הכל ולהכניס לו את הנתונים של המחשב הזה dv5-1190ej שהם אותו מידות ואותו בנייה של הפאנל והמסך.. יכולים לעשות את זה במעבדה כל שהיא בארץ למשל ב dcs שזה מעבדת מחשבים של hp
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עם אפשר שהיה כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,prototype 2,battlefield 6,assassin's creed 3 וכדומא.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה גבוהה FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כלום 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-