ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב פשוט לפייסבוק ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).צפיית סרטים ואינטרנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המחשב יחובר גם לסמך מחשב וגם לטלוויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב HP עם מעבד AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor במהירות של 2.2 השאלה איך המעבד הזה בהשוואה לIntel P8400 או P8600 במהירות 2.2 ו2.4 בהתאמה. אני לא שואל בהשוואה של אינטל AMD אלא בקטע של יכולת עבודה האם זהה.? זה המפרטהמלא של המחשב: AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor 2.20GHz Processor 4096MB DDR2 System Memory (2 Dimm) Max supported = 8192MB 1MB L2 Cache Hard Drive and Multimedia Drives: 500GB (5400RPM) Hard Drive (SATA) LightScribe Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Audio, Video and Graphics: SRS Premium Sound ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M with up to 1918MB total graphics memory Connectivity: Integr…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום! אני צריכה מחשב נייד לצורך עיצוב אתרים: תקציב: 4000 ש"ח (זה ראלי בכלל?) שימושים: פוטושופ, אולי גם פלאש מסך - לא קטן מדי כמובן שעדיף גם זמן סוללה סביר (לפחות שעתיים) ומשקל נורמלי, אבל על זה אפשר להתפשר. מה כדאי לי לקנות? תודה מראש, שונית
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אהלן, אבא שלי צריך מיידית מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לעבדוה משרדית וקצת למשחקים חדשים. הדברים החשובים ביותר הם HD גדול (חשבתי בכיוון של 120 GB), הרבה זיכרון פנימי (לפחות 1GB 667 MHZ) וכמובן כרטיס גרפי (מישהו אמר 7900 GT?) האם אפשר למצוא כזו חיה ב5000 ש"ח בימינו? במידה ולא, אפשר לחרוג טיפה מהתקציב, אבל כדאי שהמחשב יהיה הכי משתלם בתחום התקציב. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אפשר המלצה למחשב נייד עם שלוש שנים אחריות שמותאם לגיימינג (לא HIGHEND) . וכמובן מותג מבית טוב. מה שחשוב בעיקר זה גיימינג . תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק למפרט מחשב בתקציב 2000 ש"ח עם אפשרות לחריגה עד 2500 ש"ח במידה והחריגה נותנת שדרוג משמעותי בביצועים. יש לי כמה מסך דק ואת כל הציוד ההיקפי כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים ורמקולים. השימוש של המחשב הוא בעיקר משרדי, כלומר אינטרנט, וורד, מצגות וכו'. כמו כן המחשב משמש לאגירת תמונות, שיריםוסרטים בכמות בינונית. מדי פעם ופעם המחשב ישמש לעריכת וידאו ותמונות ברמה בסיסית. -יש לי העדפה למעבדי אינטל- הבנתי שעדיף ללכת על E4300 או E6100 (אני לא רוצה פנטיום). אין לי בעיה עם AMD אבל הבנתי שבהשוואה למעבדי אינטל שציינתי הם נחותים. -לוח אם, אולי סימן השאלה הכי גדול שיש לי...איזה יצרן הכי מומלץ? יציאות ושדרוגים עתידיים חשובים? -אני מעדיף כרטיס מסך עם יציאת DVI משום שלמסך שלי יש …
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קיצרתי כי היה לי בעיית הקלדה: אני מחפש מחשב לכתיבה (השאיפה הרבה) ללימוד, לניידות, ולשימוש כמחברת. האם מקלדת thinkpad באמת משמעותית טובה יותר לעומת מחשבים אחרים? ומה לגבי עמידות ביחס למשקל? אשמח להמלצות שמשתוות. האם האפשרויות ב thinkpad yoga שוות את החסרונות שלו? מעדיף בעלי ניסיון. האם אפשר להשתמש בפתיחה של ה180 מעלות (לא 360) לכתיבה (כמחברת שטוחה) וכטבלט? מעדיף בעלי ניסיון. אשמח להמלצות לניידים שממלים את הצרכים שלי. תודה רבה. אני אשמח לכל תגובה, אני ללא ניסיון כלל עם מחשבים ניידים, אז תרחיבו את דעתי... יש לי בעיה באינטרנט, אני אשתדל להתחבר לעיתים קרובות.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות כרטיס יד שנייה במחיר אטרקטיבי עם אחריות רק היצרן של הכרטיס הוא POINT OF VIEW. שמעתי שהם קיבלו כמה ביקורות טובות על כמה סוגי כרטיסים. השאלה אך הם בכרטיס הזה ספציפי. תודה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה דעתכם על מה שבניתי? אני בעיקר יראה סרטים במחשב(דגש חשוב על רזולוציה וHD) ולפעמים משחקים(CS,Mohaa) וכמובן שימוש שוטף במחשב. המסך שיבחר הוא ASUS MW228U(?) או הDell 208WFP(?) 22 אינץ Wide. יש כבר ציוד היקפי. מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤596 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤298 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE8002GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe ¤543 כמות:1 …
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הרגליות הקטנות האלה שיש בתחתית שלו. יש מקום שאפשר לקנות כאלה? זה ללפטופ של LG אם להיות יותר ספציפי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות, החלטתי להזמין את ה-Inspirion 5010N עם מעבד ה-P6000. הבעיה צצה כאשר המחשב לא במלאי אצל הספקים איתם אני עובד ושוב.. לא ניתן להזמינו. עקב הלחץ הגובר, אני חייב מחשב עד אמצע שבוע הבא ! חשבתי על המחשב הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758907 3 שנות אחריות באתר הלקוח גורמות לי לרצות את המחשב באופן כרוני.. אין לי בעיה שהוא ללא מ"ה שכן דרך הסתדרות המורים אני אמור לקבל Win7U + אופיס10. 2 בעיות עיקריות וכמה שוליות : 1. סוללת 4 תאים - זמן עבודה קצר יחסית.. 2. חוסר בחיבור HDMI - עד כמה זה משמעותי, אין לי כרגע מושג.. הנוספים הם מסך יחסית קטן - עדיין לא עבדתי עם 13.3 וחשש קליל לגביי טיב האחריות הנ"ל.. הצעות? אגב, נא לא להתייחס למחיר כ'כ..
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני סטודנט ולא זקוק למחשב חזק ומתוחכם מדי, השימוש שלו יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, אקסל, וורד , סרטים ולפעמים גם למשחקים (אבל ממש בקטנה). אחרי סיבוב מקיף בפורום המצוין הזה, החלטתי לבחור ב Dell Inspiron N5010 i3-350M או FUJITSU Lifebook AH530-4 מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים ? ומה אתם ממליצים לי בסופו של דבר לבחור ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בעיתונים מבצע על המחשב בכותרת - לפי אתרים בחו"ל מדובר במחשב קל משקל (קצת פחות מ1.4 ק"ג) ומספק לבעלי דרישות אינטרנט ואופיס. במבצע באופיס דיפו הוא נמכר ב 1895 ש"ח, עם מעבד פנטיום 957 ו-4 ג'יגה זיכרון. היו לי מספר שאלות על המחשב: - ראיתי שבחו"ל הוא עם סלרון 877, שלפי אתרים הוא יותר חזק - חשבתי שפנטיום עדיף על סלרון, אם שניהם מאותה סדרה (שניהם Sandy Bridge) - האם יש משהו שאני מפספס, או שאינטל מבלגנים את המותגים שלהם? - יש לו יציאת HDMI, כלומר אני יכול לחבר למקרן כמחשב HTPC, יש משהו נוסף שצריך - חומרה/תוכנה, או שגם מדיה פלייר יעבוד? והאם החומרה נראית מספקת? - מה האמינות הכללית של מחשבי ACER, ואיך היבואן טכנו-גרף? כמובן שאם מישהו התנסה במחשב, אשמח לשמוע חוות דעת. ת…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי נתן לי מחשב שהוא קנה לפני כמה ימים של חברת אסוס דגם x501a הצלחתי להתקין עליו וינדוס 7 אנטרפרייז והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של אסוס שמתאימים למחשב זה מלבד 2 דריברים SM BUS ומתאם רשת אלחוטי.לא משנה מה אני עושה לא מצליח להתקין את מתאם הרשת למרות שבחרתי דרייבר מתאים מאסוס.מישהו יכול לעזור בעניין.הכל עובד חוץ מזה וזה די מבאס. תודה מראש גל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת משחקים כמו PRO2009,DOOM וכו' הטווח מחירים זה עד 4000 ש"ח אם אפשרות לרחיגה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי נייד מדגם Hp dv5 1209ax ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף את כל הפנים שלו זאת אומרת הכל כולל לוח אם מעבד כרטיס מסך בקיצור הכל ולהכניס לו את הנתונים של המחשב הזה dv5-1190ej שהם אותו מידות ואותו בנייה של הפאנל והמסך.. יכולים לעשות את זה במעבדה כל שהיא בארץ למשל ב dcs שזה מעבדת מחשבים של hp
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עם אפשר שהיה כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,prototype 2,battlefield 6,assassin's creed 3 וכדומא.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה גבוהה FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כלום 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחשב הוא לקרוב משפחה 1.מה התקציב? עד 1100$ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)וצפיה בסרטים. 3. גודל המסך?פחות מ13 אינטש 4. משקל רצוי?עד 4LBS 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שכן 6. יציאות מיוחדות? לא חובה 7. בלוטות?כן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 60GB חובה צורב DVD וכן אינטרנט אלחוטי המחשב ייקנה בארה"ב -עדיפות לניו-יורק או למקום ששולח לניו-יורק כל עוד לא עובר את התקציב תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חשבתי לבקש ממנו את המחשב הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=6851264&type=product&id=1218809260330#tab=overview מה אתם אומרים? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטים (המחשב הוא מתנה להורים).
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?2200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת סרטים באיכויות גבוהות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על זה עוד, אבל ברגיל הוא יעבוד על 20' וישמש כסטרימר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות ומטה. לא מעבר לניגון סרטי BR אם …
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי חברים ברצוני לרכוש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים ולעבודת צילום ויחצנות מחשב שיהיה טוב במחיר שפוי אין תקציב מסוים כרגע אבל משהו לא יקר מידי אני לא מעודכן כלכך כרגע בעולם הזה לגבי מחירים מה עדיף ומה לא אשמח מאוד שתעזרו לי למצוא את המחשב האידיאלי בשבילי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בקרוב תהיה לי יום הולדת 21 והחליטו לקנות לי מחשב נייד. התקציב הוא בסביבות ה3K והדרישה היחידה שלי שהוא יהיה חזק מספיק למשחקים של 2017 אשמח אם תעזרו
-
אני לא ממש מבין בתחום של המחשבים הניידים אז אני לא יודע כמה אמור לעלות מחשב נייד חשוב לי שהוא יהיה דיי חזק אני משתמש בהרבה תוכנות וזה גם יהיה המחשב הראשי שלי כמו כן שיהיה בעל יציאת HDMI ושאני אוכל לחבר אותו למסך המחשב מטרות המחשב? תכנות והפעלת תוכנות "כבדות" במקביל * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה ממש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ויציאה לחיבור למסך LCD של מחשב * בלוטות? לא * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת ממישהו שמשתמש במחשב זה, ואם אפשר כמה הוא אמור לעלות בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
my hebrew isnt working for some reason so: i need a computer mafret for a friend which works mostly with adobe illustrator, the takziv is 2000 shekel with out screen or ziod hekefi Toda btw no O.C ever
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-