עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הצעות למפרטים בבקשה,אני איש של amd אבל זה לא מחשב בשבילי וכמובן שכרגע רצוי מעבד דואל אז אשמח לדעת אם מעבדי האינטל d800 d900 מספקים את הסחורה וכמובן שלא ירעישו כמו פרסקוט.מסך lcd יהיה נחמד אבל לא חייב,מדפסת usb נורמלית,עכבר אופטי ומקלדת,זוג רמקולים וכמובן לוח אם מומלץ מסביבות ה500,זיכרון 1gb והארד דיסק 80 גיגה תודה.....

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  2. מפרט: AMD Athlon64 X2 5000 AM2 BLACK EDITION GIGABYTE GA-MA78GM-S2H AMD 780G AM2 OCZ DDR2 GOLD 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 WD 160GB 7200RPM 16MB RAID SATA2 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 LITEON DVDRW LH-20A1P BLACK 20X DUAL LAYER IDE Pinnacle Movie Board Studio Plus PCI NZXT HUSH Silver Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables Gigabyte GK-9PB Arabic/English/Hebrew Optical Set PS2/USB (יש לי כרטיס רשת אלחוטית כלשהוא, לכן זה לא נחשב לצורך המפרט כאן) (יש לי ViewSonic VP930) סה"כ מחיר (ב'נועה', ולא כולל החלקים שבסוגריים): ¤ 4,250.00 נגיד שיש לי עוד גמישות של עוד כ-500-1000 ש"ח. מה הייתי משפר? לאו דווקא ברכיבי ליבה, אם למישהו יש המלצות על bells and whistles אני גם מעונ…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  3. שלום חברים וחברות, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת לפטופ. בגדול, אם אפשר, העדיפות העליונה היא הורדת מחיר ומשקל, ואחר כך גודל המסך שיהיה בערך כפי שמפורט: תקציב: כמה שיותר זול, רצוי שלא יעבור 3000 שקל (בפועל רצוי שיהיה פחות, זהו רק ערך סף בתקווה שלא נצטרך להגיע אליו). ארץ קניה: ישראל מטרות המחשב: מחשב לסטודנטית, בעיקר עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט) אבל קצת משחקים (לא צריך מחשב גיימינג) וסרטים. גודל המסך: 15.6 אינץ', אפשר קצת קטן יותר או גדול יותר (אפשר לוותר על גודל מסך לטובת מחשב קל יותר). לא חשוב מבריק או מאט. רזולוציית מסך: לא משנה דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: מקלדת בלפטופ, touchpad/מסך מגע/כל דבר אחר שיאפשר עבודה ללא חיבור של עכבר חיצוני. אין דרישות נוספות מעבר לזה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mikeee8,

שלום, אני חדש אז ם יש צורך לעדכן משהו תגיבו. יש לי amd athlon 3200+ geforce 6800 gs ga-k8n-sli 512X2GB DDR400 אני רוצה להוסיף כרטיס מסך פשוט וזיכרון: השאלה לגבי הזיכרון אם כדאי לקנות 1GBX2 או להוסיף עוד שניים של 512MB? לגבי כרטיס מסך ה 9800GS או משהו דומה לו יעבוד ב SLI עם ה6800GS ? אני מתכוון לקנות יד שנייה בכל מקרה, אז אם מישהו מוכר שיעדכן בפרטי , אני לאמחפש מפלצת משחקים, רק לסחוב עם המחשב עוד שנה ואז להפציץ...

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by ychamp,

הגיע הזמן לשדרג אתהמחשב הישן שלי willie 1.6 Foxcon 512 MB RAM PC2100 חשבתי על לשדרג ל Foxconn 655A01-FX-6LRS Socket 478 SIS 655FX ATX Intel Motherboard intel Pentium 4 2.26 Northwood 533MHz FSB 512KB L2 Cache Socket 478 Processor GeIL Value 512MB 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) With Extreme Performance Heat Spreader System Memory המחשב מעונין למולטיטסקינג קל, קידוד וידאו ועבודה משרדית

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by pishpesh,

קניתי מחשב נייד של MSI GX 600 עכשיו שאני מפעיל אותו עם ויסטה הוא פועל בסדר ושאני שם אותו עם אקס פי הוא גם פועל בסדר אבל יש בעייה אחת הסידירום שלו מתיי שאני מעתיק משהו מהסידירום למחשב המחשב נהפך ליות איטי ונתקע כזה אותו דבר קורה גם שאני צורב משהו עכשיו בוויסטה הוא מעתיק מהר למשל דיסק של 4ג'גה מעתיק תוך 6 דקות אבל באקס פי זה יכול להמשך 45 דקות וזה יכול להרוס לי תמחשב נייד ככה, אני כבר מיואש אני לא יודע מה לעשות שמתי את כל הדרייברים כמו שצריך אפילו מצאתי עידכון חדש לסידירום וזה לא עוזר בבקשה אני צריך עזרה דחוף קניתי אותו ב7000 שקל קצת יותר ועם ווויסטה אני מרגיש שהמחשב שלי 4000 אלף תודה גדולה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by gjook,

שלום , אני מחפש מחשב נייד עד 3500 ש"ח.(גודל מסך הדרוש 14.1 אינצ') יש את המחשב "Dell Vostro 1014 " שנמכר במסגרת הנ"ל, האם הוא האופציה הטובה ביותר ? אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הנ"ל , אבל האם ישנו מחשב שגם יריץ משחקים ? תודה גל.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  8. Started by Nemesis,

http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2856&p=1 יש להם עוד מה ללמוד.

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by Aalice,

הרי כאלו לא ממש ניתן להרכיב לפי מה שהבנתי אבל עדיין, מכל ההיצע הרחב בשוק נותרתי מבולבלת אם תוכלו לכוון אותי למצוא מחשב נייד על פי הדרישות להלן אודה מאוד: ??? עד כ-6000-6500 ש"ח (כמובן עדיף פחות) חשוב לי מאוד כרטיס מסך רציני ובאופן כללי ביצועים שתואמים לגיימר הממוצע + לסטודנט הממוצע, (אבל לאו דווקא הכרחי כרטיס של ATI או NVIDIA) ומבחינת הביצועים שיהיה מעודכן לכמה שיותר זמן כי, שוב, קשה לשדרג מחשבים ניידים. עובדת גם על פוטושופ אבל באופן חובבני בלבד, אם זה בעל חשיבות. ושאלה נוספת, אם אני כבר כאן: האם אפשר לבקש מהספק לקבל את המחשב עם XP במקום וויסטה, או שזו ברירת מחדל כפויה היום?... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  10. היי. צריך מפרט להריץ משחקים לא ממש כבדים אבל שיתמכו ב-4K וירוצו על FPS טוב, כמו World of Tanks. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Tanks. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך המלצה למסך שתומך ברזולוציית 4K וכמו…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  11. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד, התקציב הוא בסביבות ה3500 ש"ח. זה לסטודנט לעבודה משרדית - אינטרנט, אופיס, אקרובט וכד'. הדרישות מהמחשב הן בין חצי לג'יגה זכרון, 60G הארדיסק, צורב (אפשר DVD, לא מחייב). תודה רבה!

12. Started by bennunz,

היי.... יש לי מחשב שכבר זמן מה אני מנסה לפתור את הבעיה שקיימת אצלי. במשחקים כל כמה שניות יש תקיעה. עברתי בין win7 ל- winxp כמה פעמים עד שהגעתי למסקנה כי הבעיה היא בצריכת החשמל. בwin7 הצלחתי להאיץ אולם בwinxp אני לא מצליח... אם למישהו יש תוכנה שתאפשר לי יותר שליטה ממה שהwindows מאפשר אודה... אם יש לכם פתרונות נוסף אודה לכם מאוד.... בתודה מראש לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by lili12,

היי אני מחפשת מחשב נייד גודל 14 אינץ ומטה לעבודה משרדית מוסיקה ותמונות.. האם המחשבים הנל מתאימים לי מבחינת מפרט ועל איזה מהם היית ממליץ? http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.PDN0X.045&category=AC-LX.PDN0X.045&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1582 http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1744

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by ganom,

מפרט המחשבroduct Highlights 2GHz Intel Core i7-2630QM Quad-Core 4GB RAM 500GB 5400rpm Hard Drive SuperMulti DVD Burner nVIDIA GeForce GT 540M GPU 15.6" LED Backlit Widescreen Display Integrated Webcam & Microphone Bluetooth 3.0+HS, 802.11b/g/n Wi-Fi Windows 7 Home Premium (64-bit) 5.7 lb קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי) http://www.bhphotovideo.com/c/produc..._Computer.html מחיר: 880$ שימושים: למשחקים כבדים הערות: אני גיימר רציני ורציתי לדעת שהוא טוב אני יכול לקנות רק מb&h אם אתם גיימרים ציינו איזה משחקים אתם רוצים לשחק ועל איזו איכות אני משחק בקריסיס 2 על הנייח על האיכות הכי גבוהה ולכאלה דברים אני רגיל.... תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by Danie,

הזמנתי היום את המפרט שאני מקווה שיספיק לי לשנים הבאות. לא מתוכנן OC או CF. מה אתם אומרים? Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 FD Core 3000 USB3 Seasonic S12II-620W Crucial 2X4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 ​LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  16. Started by ronte,

מחשב נייד מותקן עליו מערכת הפעלה WINDOWS 8 64BIT. Intel Core i3-2330M 2.20GHz 8GB DDR3 בשוטף המחשב עובד די מהר, לפעמים הכרום נתקע כאשר פתוחים10-20 TABS. מה שיותר מציק זה העבודה באופיס, פותח מסמך WORD או WORD חדש לוקח לו בין 30-90 שניות פתיחה. העתקה מ-EXCEL ל-WORD הוא נתקע ולוקח לו בין 1-4 דקות להשתחרר ולפעמים גם לא מצליח להעתיק. האם לדעתכם ישנה בעיה כלשהי? או שהמעבד פשוט חלש מידי לעבודה עם כרום פתוח וכמה חלונות OFFICE? אשמח לעזרה בבקשה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, אשמח לשמוע חוו"ד על המחשב שבכותרת, ועל השירות והאחריות של טושיבה. שימושי המחשב הם לסטודנט- אינטרנט , אופיס וכו... תודה רבה

18. אהלן חברה, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שהשימוש העיקרי בו יהיה לתוכנות 3d כמו 3d max ואנריל אנג'ין, וגם כל תוכנות אדובי. התקציב שלי הוא 10 עם עדיפות להישאר בטווח השמונה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 עם עדיפות ל8.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  19. היי, אז כמו תמיד כל כמה שנים / חודשים אני חוזר לכאן ,לאיפה שאנשים באמת מבינים ונותנים לך הרגשה של מקצועיות ואחווה. אני מחפש מחשב לעובדה ואפשרות לשחק בו במשחקים די כבדים אם זה PUBG וכ'ו , העבודה היא די פשוטה זה קטלוגים וכ'ו ,הרבה תמונות , גראפים ,אולי תוכנה אחת שתיים שהן נחשבות כבדות , בגדול קיבלתי הצעה מIVORY שכמובן אני לא רוכש שם בלי להתייעץ כאן - אשמח אם תעזרו לי להבין האם זה תפריט משתלם לשנים הקרובות מבחינת מחיר וחומרה- תודה רבה לכולכם מראש וחג שמח ! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34813 התקציב הוא לא קבוע אפשר להתגמש כמובן לכיוון ה6, אשמח פשוט להצעה טובה מבחינת חלקים

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  20. היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנטית לשימוש בסיסי של אופיס, אינטרנט וגם עריכת סרטים בוידאו בתוכנות פרמייר, ברמה בסיסית/סטודנטיאלית. תקציב הגג הוא 4K, אך השאיפה היא לא להשתמש בכולו, אלא לחסוך כמה שאפשר) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (אופיס, אינטרנט) ועריכת וידאו בתוכנת פרמייר. * גודל המסך? לא מוחלט, אבל כנראה 15" * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לנפח אחסון גבוה, אם כי הוספת אחסון חיצוני ג…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by barakw95,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K *באילת*, אפשר לחרוג קצת עבור שינוי משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו ועיצוב גרפי premiere, lightroom, photoshop, da vinci, after effects 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? X 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) X 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב, גם מחשב רועש מרגיש לי שהוא מתעייף לי מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…

• 0 תגובות
    • 378 צפיות
  22. שלום חברים, פרסמתי הודעה לפני שעתיים שאני מחפש נייד עד 5K, בנתיים לא התעצלתי (יותר נכון גררתי את גיסי) וישבנו על המחשב למצוא לי חבר חדש... (אז מה אם הוא אלקטרוני?..) בכל מקרה, החלטתי ללכת על הדל הבא: http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=340 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2509 מפרט: DELL יצרן Inspiron 1520 דגם Jet Black Colour שחור צבע מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 מעבד 2.0GHz ,800MHz FSB מהירות 2MB L2 Cache זיכרון מטמון זיכרון 2048MB(1024MBx2) נפח 667Mhz מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 4GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 160GB גודל דיסק 5400 RPM מהירו…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by law89,

אני מחפש לרכוש מחשב נייח שיהיה שקט. רציתי לשאול מה החלקים שקובעים האם יהיה ניתן לשלוט על מהירות המאוורר? מקריאה הבנתי שצריך מאוורר pwm. האם צריך משהו נוסף? (חיבור מסוים בלוח אם או במארז) אני מצרף טיוטה ראשונית של החלקים שנראים לי רלוונטיים: לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4/Overview מארז: https://www.antec.com/product/case/draco10 מאורר למעבד: https://www.amazon.com/Scythe-Cooler-Single-LGA1700-LGA1151/dp/B09XPXC7TG/ref=sr_1_1?crid=3LA4CLKO50S4Q&keywords=Scythe+Ninja+5+1700&qid=1656768198&sprefix=scythe+ninja+5+1700%2Caps%2C173&sr=8-1 2-3 מאוררים למארז: https://www.amazon.…

24. Started by shahar711,

חשוב לי לציין שאני מחפש מחשב נישא! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנסות. אני אשמח, אבל לא על חשבון כרטיס גרפי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? פלוס מינוס 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבוד עם תוכנות גרפיות כמו solidworks, Autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by pnina,

מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) גודל המסך: 15.6 או יותר משקל רצוי: מיועד לשימוש רק במשרד ולכן המשקל לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רצוי אחריות לשלוש שנים מבית הלקוח על ידי נותן שירות אמין * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לפחות 4GB זיכרון

• 0 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.