ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש מפרט ב 3.5K ניתן לחרוג מעט,עדיף שלא. המחשב ישמש לצורך תיכנות בסביבת עבודה studio .net 2003 והמחשב יצטרך להריץ משחקים חדשים לא הכרח עם כל הפילטרים והבלאגנים. עדיפות לאינטל אבל אם לamd יש משהו יותר טוב אני ישמח לשמוע עליו. יפיו של המחשב אינו חשוב כל כך,עדיף שיהיה שקט כמה שאפשר בתקציב. הדגש על ביצועים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך IPS בישראל. ידוע לי (מהאינטרנט בעיקר) שקניית מסך IPS זה סוג של הימור, כי הוא עלול להגיע עם הרבה IPS glow ובעיות מהסוג הזה. השאלה שלי האם חברות כמו KSP לדוג׳, לא עושות בעיות כשמבקשים החלפה מסיבות כאלה. האם יתנו לי לנסות כמה פעמים עד שאמצא פאנל נקי מפגמים?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם כל תודה רבה לכל אלו שעונים על כל השאלות האלה, עברתי בתקופה האחרונה בהרבה פורומים וראיתי שאנשים לא חוסכים במאמצים וזמן בשביל לעזור ולענות לאלו שלא מבינים כלום מהחיים שלהם (כמוני). השאלה שלי היא כזאת: המחשב שלי גוסס ואני רוצה לקנות אחד חדש בעד 3500 שח אני לא חובב גדול של משחקים חדישים ואף פעם לא שיחקתי במשחקים כמו DOOM3 CS-SOURCE PRINCE T2T ואני גם לא רוצה במיוחד לשחק בהם אם כבר אז אני יותר משחק במשחקים כמו CIV ,cs1.6 (עכשיו בתקוה יצא לי לראות את 4) או... שח מט בMSN :\ חחח לאור זאת כנראה שכרטיס מסך טוב הוא לא פריט חובה בשבילי אני גם רוצה לציין שממש מגרד לי (מסיבה כלשהי) לקנות את הCONROE החדש - דבר שבמחיר הזה כל האתרים ללא יוצא מן הכלל ממליצים לא לעשות... …
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי בירורים ובעיקר בזכות מענה מקצועי באתר החלטתי לוותר על יכולות הגיימינג ואני יחפש מחשב נייד שיתאים לשאר הצרכים מלבד משחקים רציניים. ואולי בהפרש נשדרג את הנייך. קחו בחשבון שהמחשב ייקנה ב-ksp באילת אז אשמח להמלצות על מחשבים שקיימים בksp מטרות המחשב? : עבודות תכנות, לימודים, עבודה משרדית * גודל המסך? 15"-17" * רזולוציית המסך? שתתאים למטרות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? היציאות הסטנדרטיות שיש היום(hdmi,usb03) * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500g (אני גם ככה עובד עם חיצוני לרוב ה…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה המפרט המומלץ למחשב שישמש למשחקים אבל לא צריך כרטיס מסך יוצא דופן אלא אחד נחמד וטוב איזה מעבד מומלץ ? I5 I7 I3? תקציב בין 3000-4000 והאם זה כולל ווינדוס מתקדם ותוכנת אופיס? יש לי מסך מחשב 32 אינץ מצוין
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם וחג שמח! אני סטודנט להנדסת מכונות וצריך נייד חזק לתוכנות תלת מימד אני מיתלבט בין שתי החברות בדגמים הבאים: עלות/תועלת: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583 או להוסיף כסך ל: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10402&perur=4 שהוא בעל מיפרט דומה עם זיכרון מופחת (לא משמעותי) וכרטיס מוחלש במעט (דיי משמעותי) או שלהשתגע ולקחת את הדגם של I7 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10405&perur=4 במידה ואני מחליט להיסתפק בI5 מי עדיף? דל או פאקארד(אייסר) מבחינת אמינות,איכות ושימוש ושירות אחריות? בביקורת שראיתי הנייד מיתחמם קרוב ל50 מעלות באזור הטאצ פאד עם מעבד I7 וזה דיי מפריע שהוא ממש לוהט. מה דעתכם? והאם שווה לקחת את הI7 בתוספת של כמ…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני רוצה i5 לפחות, ולא איכפת לי שיהיה מחו"ל. המחירים בארץ נוראים.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לפטופ לאחי שישמש כמחשב העיקרי שלו. אין דרישות חומרה משמעותיות אלא רק משהו בסיסי שיעשה את העבודה ויהיה אמין תקציב: בשאיפה באיזור ה2000 ש"ח, ירכש בישראל * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך - מה שנכנס לתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - ללא * משקל רצוי - ללא דרישה מיוחדת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- HDMI, VGA * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לנפח גדול, SSD שיקול משני * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מ…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
המחשב לצורך משחקים סרטים וכדו. דרישות 15" מסך. וכל השאר תיעצו בבקשה צום קל
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 מירבי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים בעיקר, סרטים, סדרות, תוכנות ברמת אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה נורמלית. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לפחות מ2 קילו , כמה שיותר קל. אורות במקלדת. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב לאנימציה וגרפיקה ממחושבת
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום שלום, אז הגעתי למסקנה שאני צריך מחשב נייד למטרות של אינטרנט/עבודה ברשת אלחוטית/מיילים/מסמכים/ניהול מעקבים ותיעוד עבודות שאני עושה. הדגם הזה די קסם לי מבחינת זה שהוא קל מאוד ושיש לו את הפונקציות שנראות לי יותר יעילות כמו פורטים של USB, קורא כרטיסי SDHC, אינטרנט אלחוטי וכו'. עכשיו זה העמוד של הדגם באתר אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2006&l1=24&l2=0&l3=0&l4=0 כאן יש סקירה ב Wisebuy: http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=31908 מבחינת המחיר בהתחלה הוא עלה בערך 2000 ש"ח אבל עכשיו מצאתי אותו בפנדה בגרסת הלינוקס (מה שחיפשתי) ב1300 שקל. העמוד הפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני רוצה הצעה להתאמה טובה בין מעבד-לוח אם-כרטיס מסך שיתאימו לשימושים הבאים : עבודה משרדית כבדה. צפייה בסרטי HD משחק יחיד- סימולטור טיסה של מיקרוסופט. המסך שבשימוש הוא 260HD של סמסונג. חשוב כמובן HDMI התקציב יהיה לפי ההצעה. אם אפשר הצעה גם למעבדי אינטל וגם ל AMD. תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני שואל את השאלה הנ"ל בשביל חבר הוא מעוניין במפרט כולל מקלדת ועכבר בעלות של 4500 ש"ח, הוא מעוניין במסך 20 אינץ'. המפרט צריך לכלול הרכבה ומערכת הפעלה. המחשב לסרטים, ומשחקים LITE. אשמח לקבל מפרט מKSP המון תודה עבור הסבלנות מראש.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד עד 4000 ש"ח. השימושים העיקריים הם אינטרנט ואופיס. תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הדגמים הבאים: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=6053 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791931 וכמו כן: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=791689 שנראה שהוא ממש זול ועם מפרט די טוב שעונה על הצרכים שלי. מה דעתכם עליו? והאם הייתם ממליצים לי על דגם אחר מאלו שציינתי? הצרכים שלי הם: התקציב - 3500 שימושים: מחשב לסטודנט. בעיקר גלישה ועבודה על תוכנות כמו אופיס. לפעמים צפיה בסרטים. חשוב לי שיוכל להחזיק הרבה משימות בו זמנית. גודל המסך: 14"-15.6". לא רוצה 13". משקל: רצוי שיהיה די קל זמן סוללה: שיחזיק לפחות 3 שעות בלוטות' וצורב DVD: רצוי אך לא חובה לא צריך יציאות מיוחדות HD: רצוי 500GB
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לעצמי אני מתכנת ווב ואפליקציות סלולאריות אבל בזמני החופשי מת על משחקי מחשב :-) אשמח אם תוכלו לעזור בהמלצת מחשב. כמו כן אני חדש בפורום ובאתר ואם פספסתי משהו וצריך עוד מידע אשמח לספק תודה רבה דורון 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עבור סביבות WEB ומובייל - תוכנות עיקריות יהיו ECLIPSE, INTERDEV מבחינת סביבות WAMP וIIS יתכן התקנה של .NET תוכנות גראפיות פוטושופ וישמש למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיו…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב נייח חדש למטרות גיימינג שישמש אותי, בתקווה, ב5-6 השנים הקרובות, עם אפשרות לשדרוג באמצע הדרך. 1. התקציב 6000 ש"ח ואמור לכלול מחשב וציוד היקפי מלא כולל מסך חדש. א. מעוניין למצות את התקציב. ב. במידת הצורך, יכול לחרוג בעד 1000 ש"ח ממנו. 2. המחשב ישמש ללימודים, מדיה ומשחקים. א. שימוש יומיומי בתוכנות משרדיות בסיסיות (אופיס, דפדפן). שימוש מזדמן בתוכנות סטטיסטיות (R, מאתלב, סטטה וכו'). ב. אני מעוניין להיות מסוגל להריץ כל משחק שיצא בשנים האחרונות ואת מרבית המשחקים החדשים שיצאו בשנים הקרובות, בהגדרות גרפיות גבוהות, על רזולוציה 1080p 3. ציוד היקפי: מעוניין לקנות מסך חדש של 1080p בגודל 22-25 אינץ', חשוב שיהיה איכותי. בנוסף מחפש אוזניות טובות. כמו כן קונה מקל…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אפשר לארגן לי הצעות גם מהבלאק פריידי או סייבר מאנדיי או מה שלא יהיה... השימושים שלו בעיקר לאינטרנט , צפייה בסרטים, סרטונים וכו...שיהיה חיבורי HDMI וכו... אפשרי גם לקנות מאילת ככה שזה גם יהיה מחיר טוב...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על Dell New Inspiron 14 5000 5447. http://ksp.co.il/?uin=25791 אשמח בעיקר לדגשים על מסך, זמן סוללה, ביצועים והפעלת משחקים קלים. תודה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד,המחשב מיודע לאמא שלי ולא לי ובגלל שאין לי מושג במחשבים ניידים אני צריך את העזרה שלכם.התקציב עומד על 2650 ש"ח גג המחשב הוא לשימוש כללי סרטים,אינטרנט וכו'.אמא שלי לא צריכה משהו מטורף שיריץ משחקים חדשים אבל גם לא משהו חלש מידי.אורך הסוללה לא הכי כריטי כי המחשב ישומש רובו בבית.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את asus g73jh השאלה שלי היא האם לקנות את ה asus g73jh-a2 1600$ או את ASUS G73JH-RBBX05 - 1200$ 400 דולר הבדל גדול. ההבדלים במפרט לא מפריעים לי, פשוט המחיר של ASUS G73JH-RBBX05 ממש ממש זול, האם יש הבדלים בינהם חוץ מהמפרט? (כמו התחממות, קופא, וכו') תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? כמה שיותר קל - המטרה היא להסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) יום עבודה באיזי - אופיס בעיקר, שמונה עשר שעות של אופיס. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא מבין בזה, אבל אני מתכנן לחבר אותו למסך בבית לצורך הקרנת סרטים. * Bluetooth? לא חובה *…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב חדש ואני לא מבין הרבה בנושא אני אשתמש בו בעיקר למטרת משחקי רשת גלישה ועבודות למיניהן אני לא צריך מסך רמקולים או ציוד היקפי חברים שלי בנו לי מפרט ורציתי לקבל חוות דעת והצעות לשיפורים במסגרת התקציב שהוא 3750 ש"ח אני מתכנן לקנות את המחשב מחר אז כל שיפורים של הרגע האחרון יתקבלו בשמחה הנה המפרט: מעבדי AMD Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore 870 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE M57SLI-S4 AM2, NF 570-SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 465 זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ EL Platinum XTC - 390 כרטיסי מסך GIGABYTE 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E -960 דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB - 240 צורבים LG DVD±RW GH2…
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-