עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם דוד שלי יש לו בית ענק והוא התקין כמה מצלמות שהוא יכול לפק על הבית והוא רוצה לקנות מחשב שהוא יכול לחבר את כול המצלמות שלו אלהם עכשיו אני לא יודע אולי צריך משהו מיוחד שהוא יכול בכלל לחבר את המצלמות למחשב או שריך מחשב מיוחד לזה ? או שכול מחשב יהיה בסדר?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

יומולדת לאחות של חבר, הם רוצים לקנות לה מחשב. היא צריכה אותו ללימודים האקדמאים שלה. מה שחשוב בו זה נוחות, קלות, והשימושים היחידים בו הם אינטרנט, אופיס, וקצת מוזיקה וסרטים אולי (לא HD או משהו כבד). חשבתי ללכת על הASUS EEPC 1000HE, זול מאוד ונראה לי מספיק לצרכיה, אבל אשמח לשמוע דעתכם בנושא. תודה רבה רבה נ.ב - הם הקציבו 4000 ש"ח, אבל אין טעם להוציא סכום כזה אם האסוס יספיק. עריכה: הם רוצים מסך "נורמלי" ולא 10" אז כנראה שהEEPC די ירד מהפרק. יש את הגרסא של ה12" לא ?

3. צירפתי מפרט טכני עבור מחשב החלומות שלי תודה מראש לעוזרים..... מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה בתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח תוכנה אינסטניסבי, כולל הרצה של מספר תוכנות פיתוח כבדות במקביל (מספר Visual Studio + Sql Server) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? )לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט מאוד. (גם אם צריך להשקיע במארז או במאוורים מיוחדים האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם יש צורך לכלול מ…

4. Started by nielle,

שלום! הכותרת דיי אומרת את הכל, לאחר תחקיר שביצעתי הגעתי למסקנה(אשמח לשמוע האם היא נכונה לדעתכם) שאני רוצה לקנות מחשב של ASUS. קראתי ושמעתי דברים טובים אודותיו ובין השאר מאוד אהבתי את המראה והתצורה של המחשב שמאוד מזכירה לדעתי את MAC(שאותו אני מאוד אוהבת אך לצערי לא יכולה להרשות לעצמי ). אני לא נעולה ב100% על ASUS ואשמח לשמוע גם על דברים אחרים אם הם נראים לכם רלוונטים(חוץ מHP). השימוש שלי בו הולך להיות בעיקר לשימוש בתוכנות OFFICE, הקלדה בלימודים ואולי אולי צפייה בסרטים. חשוב לציין שיש לי גם מחשב נייח(שגם מחובר לטלוויזיה) שבו אשתמש לדברים 'כבדים' ואין לי כל כוונה להכביד על המחשב הנייד מעבר לגלישה באינטרנט ושימוש שוטף בלימודים. אני רוצה לקחת אותו ללימודים ולכן חש…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. יש כמה סקירות מצוינות ברשת - אני מתכוון להתמקד יותר בביצועים ובניידות שהיו מוקד הדילמה שלי - בכל זאת, סלרון 900 בימינו זה קצת Under Power בלשון המעטה. בינתיים קראו כאן: http://www.gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=8178 מהתרשמות של הימים הראשונים - מדובר ב-UMPC אמיתי, מאובזר לעילא ולעילא ויותר ממספק לשימושים משרדיים וניגון סרטים שאינם HD. סופר נייד ונוח מאוד לשימוש בדרכים ולמצגות. לינק לת'רד המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289541.msg2544443#msg2544443

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. אני צריך בשביל אבא שלי מחשב חדש, הוא רוצה גם לנסות לשחק ב Wolfenstein החדשים עד the colossus, לא כולל את המשחק החדש שעומד לצאת, הוא בעיקר רוצה שהוא לא יעשה לו בעיות ויחזיק הרבה זמן, והעניין המוזר פה שהוא יעדיף את מעבדי אינטל, אבל מפרטים של amd יתקבלו בברכה, בעיקרון זה כסף שלו, עניין אחרון, אני מעדיף שלא להחליף לו מסך כך שבלי display port. התקציב צריך להיות כמה שיותר קרוב לארבע אלף אבל גם 5 יתקבל תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by gunai,

2

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  8. שלום אשמח לעזרה בהתאמת מפרט לצרכים ולתקציב המפורטים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 4000 ש"ח לא אפשרי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים בעיקר פורטנייט \ גם שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב השקט ישמש גם כמחשב משרדי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by of1978,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- עד 3500 ש"ח אפשר לחרוג במקצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? -- בעיקר לעבודה משרדית אינטרנט צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? --לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)--לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? --לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?--לא חשוב משקל צריך מסך בסביבות 15 ומעלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  10. Started by danny1000,

תקציב: עד 3000 שקל * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? משהו בינוני, 15 אינץ' רק שלא יהיה כבד מדי * רזולוציית המסך? לא מבין בזה, משהו סביר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה יותר מ 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שהסוללה תוכל להחזיק מעמד 4-5 שעות של צפייה בסרטים ואינטרנט או יום שלם עם שימוש באינטרנט/אופיס פה ושם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא כל כך חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אני מניח ש 500GB יספיקו * כונן אופטי? מה זה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? wut? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם …

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by serg5534,

שלום אני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר קל ודק ועים ביצועים טובים אשר יאפשרו להישתמש ב ps cs4, אופיס ו gta4. תקציב: 2,000-4,500ש"ח

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. האם היבואן בארץ נותן אחריות למחשבים שנקנו בארה"ב? תודה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  13. אני רוצה לדעת את ההבדלים בין I5 , I7 , I3 למעבדי ה CORE2DUO אני מחפש משהו קריא ומובן לאדם שלא מתמצא כמוני, עדיף בשפה העברית. כמו כן אני לא יודע אם יש הבדל בין המעבדים הנ"ל לניידים אבל אני מחפש לנייד. תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by corefff,

. מה התקציב המקסימאלי? 4350 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by avipaz,

מעוניינת לקנות נייד בסביבות 4k רצית חוות דעת על לנובו z70-80 FG004KIV i7/i5 וכן על השירות של לנובו ודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום רב לכולם! אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים 4 מחשבים ניידים מאותו הדגם (קבוצת רכישה של חברים . המחשבים שהגיעו לקו הסיום הם: 1. Asus u31 עם מעבד 2230 +צורב ב-3300. 2. Dell vostro v131 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799775 אשמח מאוד לשמוע את דעתכם מה עדיף. אני קצת חושש מהסוללה של דל כי היא נראת לי חלשה מעט ל-i5. כמו כן, אשמח לדעת אם מישהו מכיר חנות אמינה שתוכל לעשות מחיר טוב יותר לרכישה. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by sagiia,

היי, אני מתחיל ללמוד מחוץ לבית ולכן אני צריך מחשב נייח. אני מתכוון לקנות ביום ראשון בksp/ivory. אני מתכוון לקרוא המון במחשב (ספרים בקבצי pdf), לעבוד עם המון תוכנות במקביל, להשתמש בתוכנות כמו android studio, eclpse, photoshop cc, Jcreator U וכו. אני אשמח למסך טאץ שיקל עלי בקריאה (בגלל הגלילה) אך זה לא חובה. חשוב לי שיהיה במחשב לפחות 500GB. חיבורים כמו HDMI וUSB 3.0 הם חובה מבחינתי. אשמח למסך FULL HD אך אני מוכן להתפשר. אני עומד להתנייד המון עם המחשב ולכן אני צריך שהוא יהיה מאוד קל ועם שוליים כמה שיותר קטנים. העדיפות שלי הוא למסך 14-16 אינץ. התקציב שלי עומד על 3-3.5K בלי אפשרות לחרוג ועדיפות למחיר כמה שיותר נמוך. בהתחלה תכננתי לקנות מחשב-טאבלט כזה אך אחרי התלבטות הח…

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by Goldenmario,

אשמח למחיר לכל המפרט עם המארז ובלי המארז (בחלקים) ספק כוח: HEC PFC Active 600W 600DRAT לוח אם: Gigabyte P55M-UD2 מעבד: Intel i5 750 זיכרונות: Mushkin DDR3 2GBx2 מארז: Antec Fusion Black 430 כרטיס מסך: HIS HD5770 המחשב עבד 3-4 שנים ונמצא במצב מצויין

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by Oranili,

בעיקר ליטיוב פוטושופ אופיס . אם אפשר להכניס כרטיס גרפי GT730 תודה. ושיהיה מארז קטן. אם אפשר לרכיב את המחשב מאייבורי

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. אהלן, חבר שלי מחפש מחשב חדש, הוא עוסק ב- Autocad ותוכנות תלת-מימדיות נוספות כמו V-ray. הוא חשב על המפרט הבא : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Thermaltake Silent 1156 CLP0552 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX 1 צורבי DVD: Samsung SH-S223B…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by mordydd91,

שאלה לכל המבינים אני רוצה לקנות זיכרונות DDR3 למחשב שלי איזה אתם ממליצים* לנתונים שלי ? יש לי מעבד AMD Phenom II X6 1055T (95W). (am3 socket) ולוח GA-990XA-UD3 (am3/am3+ socket) הערות הארות ללוח : 1) 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory 2)Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules.To support a DDR3 1866 MHz (and above) memory, you must install an AMD AM3+ CPU first. 3)Dual channel memory architecture

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מתלבט בין המחשב הנייד של HP מדגם HP G62-A30EJ XA838EA, לבין המחשב הנייד של DELL מדגם VOSTRO-3500, כאשר הדברים החשובים לי ביותר הם זמן סוללה, ניידות (מבחינת משקל/עיצוב), עמידות של המחשב הנייד (שיחזיק לכמה שנים) ומקלדת נוחה לכתיבה. המחשב ישמש אותי בעיקר לצורכי אינטרנט ואופיס. ראו את הקישורים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5658&CatCode= http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-350m.htm שימו לב שבמחשב של DELL אני מתכוון להרחיב את הזיכרון ל-4GB, להרחיב את ההארד דיסק ל-320GB ולקחת win-7 premium 64-bit, כך שזה יוצא מחיר כולל של 3919 ש"ח לעומת מחיר זול יותר של 3590 ש"ח למחשב של HP. כמובן שהיתרון המשמעותי ביותר של DELL הוא באחריו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by blof,

היי מחפש מחשב לשימוש בצפיה בסרטים בחיבור לטלוויזיה, וגם שימושים כלליים. צריך מסך גדול יחסית, חשוב שיהיה עמיד מבחינת הפיזיות שלו ויראה טוב גם לאחר תקופה ארוכה. תודה מראש לעוזרים. * מטרות המחשב? חיבור לטלוויזית HD וצפייה בסרטים באיכות הגבוהה ביותר,כמו כן שימושים כלליים כמו גלישה באינטרנט ואופיס. * גודל מסך ? מעל 6'15 * משקל רצוי? לא כזה חשוב, רצוי פחות מ 4 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור 4 שעות נראה לי סביר, אם יותר אז יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI מן הסתם כי הוא מיועד לסרטים * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 TERA * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות ב…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  24. מה אתם חושבים על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/rmv8gphc עבור הדרישות בפוסט הזה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  25. היי חברים, בקרוב מאוד אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ורציתי להשקיע במחשב נייד חדש (וראשון) וחזק לשם כך. עשיתי בדיקה באתר של ksp לפי הדרישות שאני רוצה מהמחשב שלי ומצאתי מחשב שנראה ממש טוב ורציתי לדעת את דעתכם לגבי המחשב הזה. המחשב הוא מחשב נייד Lenovo IdeaPad Y720-15 Legion 80VR0052IV זה הקישור למפרט שבאתר של ksp: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2175..442..1947..466..2062.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=41793&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=.25.&rintersect=&store_real= האם המחשב הזה נראה טוב לפי המפרט שלו? בנוסף, האם יש צורך בלקנות תוספות בשבילו, למשל משטח ק…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.