ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חבר מעוניין לרכוש מחשב נייד: בגודל 12-13" . מסך מט. בלוטות' . מינימום 2 ג'יגה זיכרון. HDD לפחות 160 ג'יגה. ללא צורב. משקל עד 1.6ק"ג. עדיפות למחשב דק. סוללה שתחזיק 5 שעות ומעלה. הדרישות הן עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט, ללא משחקים ולא להרצת סרטים. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עם אופציה לקנייה בחו"ל. בינתיים מצאתי את האסוסים UL20A\UL30A שאין להם מסך מט אך עונים על שאר הדרישות (חשבתי אולי לשים מדבקה נגד השתקפות). הדל VOSTRO 1220 עבה ולא מצויין אם המסך מט, VOSTRO 3300 הוא במשקל 1.81 התחלתי וגם הLATITUDE 4300. הLATITUDE 4200 יקר מידי... אם יש דגם של ACER או HP שעונים על הדרישות אשמח לשמוע מכם... תודה, יוסי. עריכה: נתקלתי בVOSTRO V13 שנראה שעונה על הדרישות, מישהו יודע …
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב מיועד לסטודנטית, בעיקר לכתיבה בזמן הרצאות, קבצי word/excel/powerpoint/pdf, צפייה בסרטים/סדרות, ריבוי כרטיסיות בכרום. * גודל המסך? "13.3 * רזולוציית המסך? מניח ש FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? קל ודק ככל שניתן, צריך להיות נוח לסחיבה יום שלם באוניברסיטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה ארוך (6-8 שעות ואפילו יותר אם ניתן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? אין צורך מיוחד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם ניתן להכניס בתקציב, מינימום 128-256 * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ***כן במידה והמ…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב בייתי לאמא שלי ללא ציוד היקפי וללא מסך... שימושי המחשב הם אינטרנט וסרטים...והיתי רוצה מארז טיפה איכותי... חשבתי אולי על המפרט הזה ב IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3032&CatCode=3 או מפרט בכל חנות אחרת באזור חיפה והקריות (פנדה נועה TMS..) חוץ מ KSP... תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רציתי שמשהו ימליץ לי על מפרט מחשב בסביבות ה-4000 ש"ח המפרט לא כולל מסף אבל אם מקלדת ועכבר תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
זה היה חודש (+) מורט עצבים, אבל תיכף אגיע לנחלה... ביצוע הרכישה יעשה היום או מחר בבוקר. אני רוצה להודות להורי שהביאוני עד הלום, אבל יותר מכך לחברי הפורום הנאמנים והמסורים שסייעו לי בכל (רוב) השאלות וסייעו לי להתמצא בעולם הסבוך של המחשבים האישיים ומהם למדתי רבות, בתקווה שהגעתי למערכת מחשב מנצחת, אשר יחס המחיר\עלות שלה הוא האופטימלי עבורי. אז חברים יקרים - תודה רבה! אמשיך לבקר כמובן כדי להעביר את המידע שרכשתי כאן לאחרים אשר זקוקים לעצה או המלצה. וכמובן כדי לשאול עוד שאלות כי הנושא מרתק. המפרט: גולת הכותרת והיהלום שבכתר (מעבד): E6400 העריסה שתנענע אותו ל-OC מוצלח (לוח אם): GigaByte 965P DS3 ליווי ראוי (זכרונות): 2GB MUSHKIN 800MHZ 5-5-5-12 (התזמונים לא מלהיבים אותי ב…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ערב טוב, הינני מחפש נייד חזק עבור השימוש בתוכנות אלו בלבד , לצורך מידול מסובך. התקציב שלי הינו עד 10K , אם אפשר לכלול גם קופסת עגינה יהיה מעולה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לצורכי גרפיקה (בעיקר פוטושופ, לא מתעסק עם תוכנות של 3D) התקציב הוא בין 4000 ל-5000 ש"ח אני לא יודע לגבי גודל מסך, גודל HD וכד'. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, תוכלו בבקשה להמליץ לי על מחשב נייד/Netbook לשימוש סטודנטיאלי (בעיקר יישומי אופיס ואינטרנט) יש לי בערך 2000 שקל. תודה Feegle ;D
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט מחשב (מארז שלם אך ללא המעבד) בתקציב של כ 2000 ש"ח. המחשב מיועד לסרטי HD, פה ושם עריכת קטעי וידאו ביתיים, תוכנות חישובים מתמטיים וללא צורך במשחקי מחשב. בכל זאת כמה דרישות... 1. לוח אם עדיף אינטל. אם יש לוח אם אחר ***אמין*** אשמח לשמוע (מנסיון) חייב יציאה אופטית, עדיפות גדולה ל DVI ו HDMI (כרטיס מסך מובנה מבחינתי זה מצויין) עדיף MICRO ATX בשביל מארז קטן בהתאם. 2. דיסק קשיח ***אמין*** ושקט יחסית. עדיף עם יחס עלות\תועלת גבוה אבל לא על חשבון אמינות. אין לי צורך ביותר מ 500GB. אם מישהו מוצא כונן חיצוני עם ESATA ו LAN ביחד אשמח לשמוע.. אם לא אז SATA רגיל אני מניח. 3. מארז, עדיף עם ספק כח (שקט) ביחד בשביל לחסוך עלויות. עדיף גודל MICRO ATX ואם צריך אז עם מאוורר …
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח, כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אולי קצת עריכת סרטונים מהגופרו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע אין מסך - ייתכן שבתור התחלה, במידה ולא אקנה מסך מיידית, אשתמש בטלוויזיה 32 אינץ' 720P -לאילו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב נייד רצוי i5. המחשב מיועד לבתי בת 13 וישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות office. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים, אינטרנט, אופיס וכד' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב שישמש לגיימנג\צפיית סרטים לשם כך אצטרך את המלצתכם. נתחיל ממה שיש לי כבר: מארז שיתאים כמעט להכל creative sound blaster recon3d pcie שיחובר לריסיבר של ימאהה (סרונד 5.1) עם כבל אופטי Samsung 16GB 2Rx4 PC4-2133P-RA0-10-DC0 DIMM כונן קשיח HP SATA של 4TB עם RPM של 7200 צורב DVD גם SATA אני הולך להתקין windows 10 64-bit home אשמח לשמוע את המלצתכם לגבי: כרטיס מסך 4GB (ללא האופציה של הסאונד) שיחובר בכבל DVI -HDMI לטלוויזית LG full HD 1080 (יחסית ישנה) מהכרטיס היציאה היא DVI הכניסה למסך היא HDMI מעבד (לפחות 3.4 GHZ) לוח אם בהתאמה לרכיבים שיצליח להכיל הכל ולפחות 3 יציאות sata ספק …
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בבית הספר שאני עובד יש חדר ומחשבים ומועדון לפנימיה בחדר המחשבים יש מחשבים טובים ובמועדון יש מחשבים ממש ישנים (10 שנים לפחות) חשבנו לשפץ להם לקראת השנה החדשה, אבל זה דורש תקציב גבוה (כ2000 ש"ח למחשב) חשבנו על פתרון לקנות thin clinet שהשתלטו על המחשבים בחדר המחשבים (מחובר בכבל רשת) אין שימוש באותו זמן על איזה thin clinet אתם ממליצים כדי שיבצעו את העבודה והאם התלמידים ירגישו כאילו הם בחדר המחשבים או שזה לא ברמה הזאת? (הכוונה לגלישה,youtube פייסבוק, עבודות ומשחקים קטנים) אני חייב שלא תהיה לתלמידים אפשרות לצאת מהמערכת (כמו rdp רגיל) כי אז כל כמה ימים אצטרך לתקן אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עבודה על ותכנות תיב"ם כמו Solidworks ו autocad ושישמש אותי לכמה שנים טובות או לפחות עד סוף התואר בהנדסת מכונות. התענייתי במחשב הזה: Lenovo IdeaPad Y700-17 80Q00090IV. יש מישהו שעובד/מכיר את התוכנות האלו ויודע להגיד לי אם המחשב הזה יספיק בפועל?אם יש מחשבים אחרים שמומלצים לגרפיקה אשמח לקבל עליהם פרטים. חשוב לציין שאני מחפש מחשב לגרפיקה ולא לגיימינג. 1. בתקציב של עד 5500 ש"ח אפשר לחרוג טיפה עבור תועלת מספקת. 2. שישמש בעיקר אם לא בלבד לגרפיקה תלת מימדית. (Solidworks) 3. אין צורך בציוד הקיפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: תשובה 4 …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עדיף שיהיה לו הרבה זכרון (2 ג'יגה), מעבד C2D, הארדיסק גדול. עדיף שיהיה כמה שיותר קל וזמן סוללה כמה שיותר ארוך. אשמח לקבל המלצות כמה שיותר תואמות את הדרישות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד למטרת לימודים וסרטים. תקציב עד 5500
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אתחיל מהמחשב הראשון, עליו להיות מסוגל לביצוע עבודה משרדית ובעל יכולת להריץ משחקים קלים, צפייה בסרטים ובעל צורב DVD. צריך לכלול ציוד היקפי ומסך LCD 19" המחשב צריך להיות מבוסס על מעבד Intel. השני, מיועד לעריכה גרפית ועריכת סרטים, מסוגל להריץ משחקי מחשב כבדים/קלים, ללא מסך. ללא ציוד היקפי (מקלדת, עכבר,רמקולים).
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות לפטופ חדש, שוטטתי כאן באתר וחקרתי קצת באינטרנט אבל אני עדיין לא בקיא מספיק אז אשמח אם תוכלו לעזור לי אני מתלבט בנוגע למעבד שכדאי לי לכוון אליו, אין לי הרבה ניסיון עם לפטופים, ואני חושש מלפטופ שלא יעמוד בעומס כי אני משתמש שצריך מחשב חזק מהממוצע. אני מכוון, כמובן, למעבדי הדור ה8 של אינטל, ומתלבט בין הסדרות השונות. בהתחלה חשבתי ללכת על סדרת הH, בגלל 6 הליבות של הi7, אבל במחשבה שנייה אני תוהה אם מעבדי סדרת הU (ה8550/8650) הם מספיק חזקים בימינו שלא אצטרך לדאוג מלחנוק את הCPU. על כף המאזניים יש את חיי הסוללה והמחיר, שהם החסרונות של סדרת הH. והטופס: 1. תקציב: 4000, חריגה מקסימלית: 1000 2. שימושי המחשב: תכנות, שימוש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב צריך לשמש אותי באוניברסיטה, כך שרוב השימושים הם יישומי אופיס ואינטרנט וMatLab בנוסף יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ כמה משחקים. המחשב צריך להכיל מסך בגודל 15" אני מניח שסוללה חזקה תוכל לעזור. תקציב +-3000 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מיני לפטופ תוך כדי קריאת מאמרים שונים נתקלתי במספר פוסטים שטענו כי יש בעיה בצפייה בוידאו באינטרנט. כלומר המעבד הגרפי לא מתמודד טוב עם וידאו HD באתרים כמו youtube. פרט מטריד מאד מאחר וזה אחד השימושים העיקריים שלי במחשב. האם למישהו יש ניסיון עם וידאו באינטרנט על מיני לפטופ? האם מישהו יש בעיות בצפייה בHD במיני לפטופ? האם יש בעיה לחבר את המחשב למסך טלויזיה ולהקרין בHD? ** המחשב אותו אני חושב לקנות הוא[table][tr][td][table][tr][td]12.1 Asus Eee PC 1215P N5[/td][/tr][/table] *** לא מצאתי תשובות לשאלות האלה בפורום, מצטער אם פיספסתי.[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
ומה דעתכם עליו באופן כללי... איזה תוספות כדאי להוסיף/להרחיב? איזה מעבד וכדמ'... הצרכים שלי דיי בסיסיים, אבל אני רוצה שיהיה סבבה גם לעוד 3-4 שנים. בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בקטנה, לא ממש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל החדשים שיוצאים בקרוב, וגם league of legends. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) + צפיה בסרטים + עריכה גרפית בסיסית (Solidworks) * גודל המסך? 15 פלוס מינוס. * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? בטח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לעבדה רציפה וHDD חיצוני לגיבוי * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אם יש אפשרות זה מצויין! * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי מניח שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לHP החדשות יש מקלדות די נעימות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב HP 705EI MINI אני רוצה להחליף דיסק קשיח לגדול יותר מאחר ו60 ג'יגה זה קצת. ניסיתי לבצע זאת אך מעט מסובך מאחר ואינו נגיש. יודע אני שיש SERVICE MANUEL לכל מחשב כולל תמונות כיצד לפרק,מה לפרק וכן הלאה. אשמח מאוד לעזרה בענין הפירוק או לכל הפחות להוביל אותי אל הקובץ. מצאתי קובץ דומה אך הוא ללא תמונות ממתין לסיוע המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
i want an economic laptop - preferably dual core )buying in the US) thanks
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-