ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
אינטרנט, מוסיקה, סרטים שירוץ כמו שצריך. אולי גם משחקים בקטנה (פחות קריטי) עדיף 1GIGA זכרון. ניתן להזמין מכל חנות אמינה בארה"ב שעושה משלוחים לניו יורק. עדיפות ל BHPHOTO.COM JR.COM תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 5000 א) עד 5 זה מצויין, אפשר להביא יקר יותר - יש אופצית רכישה מארה"ב. 2. מה שימושי המחשב (- עבודה משרדית, סרטים, מולטיטסקינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין לרכוש שרת בייתי (לשימוש אפליקציות ASP.NET MVC / WEB SOCKETS ) באופן עקרוני השרת הוא להדגמות (ככה שאני צריך מקסימום ביצועים מינימום תעבורה ) השרת יהיה אצלי בבית מאחורי חיבור של 100MB (וישמש בעיקר להדגמות מוצרים ולא יכלול תעבורה יותר מידי גדולה ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הרצת שרת IIS 8 שכולל אפליקציות ASP.NET MVC ושימוש ב WEB SOCKETS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vi…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד, כמו שאתם שמים לב בסביבות ה6000 שקל.. עכשיו אני בהתלבטות קשה בין הLG E500 לבין הDELL 1520 לבין הHP 6515, מבינהם איזה הכי יציב, והכי נוח והכי כדאיי מבחינת האחריות? ועוד משו'... אבא שלי אומר שעדיף לקנות ב5400/5500 שקל את המחשבים הבאים: TOSHIBA Satellite A200-14D http://zap.co.il/model.asp?model_id=577483 Lenovo 3000 N100 http://zap.co.il/model.asp?model_id=519277 במקום להשקיע עוד 600 שקל ולקנות מחשב נייד בטכנולגיית סנטה רוזה, מה אתם אומרים על זה? אגב מה החידוש בסנטה רוזה מלבד היעילות של המעבד, חיסכון בחשמל ושיפור הביצועים של המעבד?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התייעצות קלה הומלץ לי על המחשב הזה, למישהו יש ניסיון איתו? נפלתי כבר עם לפטופ אחד גרוע ואני תמיד בודק ובסוף אחרי קנייה ושימוש אני קולט שיש פאקים מסויימים בלפטופ שלא ידעתי עליהם לפני כן. אני מעדיף להימנע ממצב כזה כשאני רוכש לפטופ ב5500 שקל. אם למישהו יש המלצה אחרת ללפטופ בקאליבר שלו, שיכול להריץ לי מכונות וירטואליות בלי בעיה, משחקים חדשים בצורה טובה (נגיד סבירה), ועבודה רגילה ושוטפת בלי הרבה תקלות, עם זמן סוללה נורמלי אני מוכן לשמוע עוד הצעות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לנייד טוב שישמש אותי בתואר, לאופיס ותיכנות. האם מחשבי טאבלט יענו על הדרישות האלה?
-
שלום יש לי מפרט של מחשב מוכן ואני רוצה לשמוע דעות עליו ואם הוא לא טוב אז מה צריך לשפר כדי שהוא יתאים לתכנות משחקים והורדת סרטים ועריכתם: לוח אם:asrock dual-vista 1066mhz כרטיס קול 7.1 ערוצים כרטיס רשת 100 מעבד אינטל ליבה כפולה p-4 dual- core 3.4ghz 800mhz 64bit 2*2mb רכיב זיכרון 512 ddr-2 667mhz דיסק קשיח 160gb 7200rpm sata כרטיס מסך גרפי לא מובנה gforce 6200tc turbo-cashe 512mb צורב dvd LG מקלדת+עכבר+רמקולים עם מגבר מארז atx עם USBמלפנים מסך דק SAMSONG LCD 740 8MS זהו....
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות לרכיבים מחו"ל שמשתלם לי לבקש שיביאו לי לארץ כדי לבנות סביבם מחשב למשחקים ( ללא אוברקלוק בעתיד הקרוב) לדעתי הכי כדאי ואמין זה מעבד וזיכרונות אבל אם אני טועה אז בבקשה....תציעו ..... הערה : אין אפשרות שיביאו לי רכיבים גדולים כמו מארזים וכו'.... תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מיני נייד חדש שרכשתי לפני כמה ימים עובד מצויין רק שבדקתי תמפרטורות של מעבד בעזרת תוכנת EVEREST גיליתי שתמפרטורה שלCPU נעה בין52 ל72 וCPU DIODE נעה בין 72 ל95 השאלה עם זה תקין?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה למחשב נייד קופמאק פרסריו ולא דרך HP? וגם כמה אמור לעלות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן! האם מחשב נייד Dell XPS15 i7יספק את אותם ביצועים כמו מחשב נייח עם מפרט זהה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10241&perur=2&t=1&c=441 כלומר: מה השיקולים הנוספים שיש לקחת בחשבון חוץ מעניין הניידות והמרחב שהמחשב תופס? האם שימוש אגרסיבי מסכן את הרכיבים של הנייד בשל חום גבוה (המחשב נייד וצפיפות הרכיבים גדולה)? על אילו חיבורים בנייד לא כדאי לוותר? USB3 הוא אחד מהם? ואם יש למישהו חוות דעת על הסדרה XPS של DELL אשמח לשמוע.תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי לכולם, חדש כאן ומקווה שאעמוד בדרישות: אני מחפש מחשב חדש. התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח ואני מחפש משהו לגיימרים, כמובן עם יכולות גרפיות גבוהות. מאוד חשוב לי גם כמה שיותר כניסות USB וזיכרון פנימי גבוה, לא חייב שיהיה נייח אבל עדיף, כי אנלא אסתדר עם מסך של פחות מ-21 אינץ'. יש המלצות? משהו ששכחתי? אשמח לשמוע מה דעתכם...
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות מחשב נייד, ורוב הסיכויים שתיהיה לי אופציה לקנות אותו בארה"ב. אני לא סגור על תקציב, אבל יש לי בראש איזה מחשב אני צריך * מטרות המחשב? עבודה כללית, פיתוח (כולל VM של אנדרויד לדוגמא), גלישה, לפעמיים גרפיקה (בעיקר PS), וידאו, יחובר למסך נוסף FHD כנראה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כנראה 13" כי אני רוצה שהוא יהיה נייד, אולי מקסימום 15". עדיף מאט, לא רואה סיבה שאני ירצה מבריק, נכון? * רזולוציית המסך? אני אוהב שטח עובדה אבל כמה כבר אפשר לבקש ב 13", כמו שאמרתי יחובר לעוד מסך בבית רוב הזמן, כשלא, FHD תמיד מבורך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא ממש * משקל רצוי? אין דירשה מיוחד. * הא…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
איזה נייד מומלץ עד ל 6000 שקל ? האם יש ניידים עם 2 כרטיסים במחיר זה או שצריך לעלות במחיר ? השימושים לנייד הם גלישה, משחקים (עד כמה שאפשר, גם חדשים), תכנות, אופיס ושאר הירקות. עדיפות שיהיה נייד (13-15") אבל לא יותר מדי על חשבון ביצועים. אם אפשר המלצה גם ל matte וגם ל glossy.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה בשביל חבר הוא רוצה לקנות מחשב גיימינג עד 4000 שקל דרך ksp או ivory מאילת מבחינתו לא משנה האם המחשב יהיה מבוסס amd או intel ואין צורך במערכת הפעלה/ציוד הקפי עכשיו גם שמעתי שיש tms באילת אז זה גם אופציה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום רב, מצאתי בNBR לינק שמרכז את המבצעים הבולטים פחות או יותר ברשתות השיווק על ניידים. http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5378 בהצלחה,
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביקשתי פה לא מזמן חוות דעת על מחשב מ-HP, אבל מצאתי מחשב מעניין בקוסקו (רשת גדולה מאוד בארה"ב וקנדה). המחשב מיועד למשחקים\שימוש יומיומי (כאשר חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, ויאפשר מולטיטאסקינג גבוה). בשביל 850$ - מעבד- 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM Processor 2.00GHz with Turbo Boost Technology up to 2.90GHz מערכת הפעלה - Windows 7 Home Premium מסך - 15.6" diagonal High-Definition HP BrightView LED Display (1366 x 768) RAM - 8GB DDR3 דיסק קשיח - 750GB (5400RPM) SATA with HP ProtectSmart Hard Drive Protection סוללה -Up to 5.75 hours - 6-Cell 55WHr Lithium-Ion Battery כרטיס מסך - Radeon 6770M רמקולים - Beats Audio (אמור להיות איכותי). הבעיות שאני מצאת…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום... אתמול קניתי מחשב ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו, והאם הוא יהיה מסוגל להריץ משחקים כמו cod4 ברמה גבוהה: זכרון 2GB DDR2 800MHZ CEON כרטיס רשת 1G LAN OB לוח אם G31M3-F V2 1GLAN MSI דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 SEAGATE כרטיס מסך DVI HDCP/HDMI 9500GT 512MB PCIE מעבד אינטל Q6600 CORE2 QUAD כרטיס קול (8 ערוצים) OB 7.1 מארז רגיל שחור (USB קידמי) ומשום מה לא רשום לי במפרט "ספק כוח". זה חלק קריטי במחשב? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לא רק בגלל משחק 1 אלה בגלל אופי שדרוגי לעתיד אני רוצה לדעת מה דעתכם על השינוי מ GA-P55-UD3L-TPM ו I7-880 ל G1.Sniper B5 ו I7-4770K במחיר 501 ו 1,498 למעבד נשאר עם GeForce GTX 660 Ti ו 16GB RAM DDR3 SSD INTEL 64GB HDD Seagate 2TB 64MB CACHE מארז HuntKey ספק 620W שקל עודף מ2K מהאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3495#sp ו http://ark.intel.com/products/48500/Intel-Core-i7-880-Processor-8M-Cache-3_06-GHz לאתר http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4594#sp ו http://ark.intel.com/products/75123 שורה תחתונה חוץ מ J רייד שאין אני לא רואה חסרונות
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום מחשב לרכוש מחשב נייד לשימוש בתוכנות כגון autocad ו revit. מסך 15.6 לפחות. אשמח לקבל המלצה על דגם או מפרט מומלץ בתקציב זה. חשוב לי שיהיה גם עדכני ככל הניתן וישמש לשנים קדימה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא יודע איך בדיוק מציגים פה בעיות אבל אני אנסה.. יש לי מחשב נייד חדש של FUJITSU עם מערכת הפעלה ויסטה בייסיק. שאני רוצה לצרוב דיסק רגיל (שירים למשל) הוא צורב לי בלי בעיות דרך המדייה פלייר. אבל שאני רוצה לצרוב דיסק DVD דרך תוכנה של צריבת DVD בדיסק שנוצר לא מצליח לפעול לי בשום DVD... בנוסף, הוא מבקש ממני דיי הרבה לאתחל את הכונן (של הדיסקים). מזה אומר? האם זה קשור? ובכלל אי אפשר לאתחל את הכונן הזה.. איך אני יוכל סופסוף לצרוב דיסקים של DVD?! בבקשה תושיעו אותי חח.. ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. נשבר לי המסך במחשב הנייד הנ"ל. האם יש לכם המלצה למעבדה באיזור המרכז\ירושלים שבה ניתן להחליף את המסך (אפשר גם מסך משומש). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה את ה-Lenovo ThinkPad Edge 520 1143 עם switchable graphics (משתמש ב-intel כאשר לא מחובר לחשמל, משתמש ב-Radeon 6330M כאשר מחובר). הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של לנובו, ואני רואה שהם באמת יצאו לא מזמן יחסית (סוף פברואר). יש לי כמה שאלות: 1. מישהו יודע איך Lenovo בעניין הדרייברים? האם הם משחררים דרייברים חדשים בתדירות גבוהה? האם הם עומדים באותה הרמה של הדרייברים הרגילים של AMD? 2. האם יש דרך "לעקוף" את כל העסק ואיכשהו להתקין את הדרייברים הרשמיים של AMD? (לא ניתן לעשות זאת באופן רגיל, זה אומר שהמחשב לא נתמך). תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד שישמש לי לעריכה גראפית מדובר בעיקר בעריכת תמונות, כלומר המון LIGHTROOM, מדי פעם גם PHOTOSHOP, עריכת ווידאו בסיסית ב VEGAS בנוסף אני אשמח שהוא יוכל להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, סטייל GUILD WARS 2 וכאלה ממש לא FPSים וגם אין צורך בהגדרות סופר גבוהות. הדגש בכל מקרה הוא על העריכה הגראפית. * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר עריכה גראפית ועיבוד תמונות, לצורך מקצועי. * גודל המסך? עדיפות ל 15.6 לא קריטי היות וכנראה רב הזמן יחובר למסך חיצוני * רזולוציית המסך? FHD ופאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת NUMPAD * משקל רצוי? אין צורך במחשב קל במיוחד, לא צריך אולטרה בוק, שהמשקל לא יבוא על חשבון המפרט. רב הזמן המחשב יהיה נייח למדי * האם נדרש זמן סולל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-