ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
לאחר ההמלצה המצויינת שקיבלתי פה למחשב עבורי, אני צריך מחשבים נוספים לשימוש משרדי, הפעם רצוי בתקציב נמוך ככל האפשר. אין דרישות מיוחדות - לא לסוללה, לא למשקל בטח שלא לרזולוציה. מחשב נייד סטנדרטי, 13" ומעלה, שיריץ אופיס ואינטרנט בלי שום בעיה, כולל קבצים גדולים יחסית. דרוש מחשב שיעשה את זה טוב גם עוד שלוש שנים, אך כאמור כמה שיותר זול, ובכל מקרה פחות מ-3K למחשב כולל חלונות. 8 זה בסדר, 7 עדיף אם יש כאלה לא ישנים. אודה מאוד לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה קטן ככל האפשר 10 אינצ' ומטה הדרישות שלי הן: שיהיה קל כמה שיותר קטן מ10 אינצ' חברה מוכרת ולא שוק זמן סוללה ארוך ככל האפשר מבחינת תוכנה: אינטרנט אופס סרטים ואם יעלו משחקים זה אחלה אבל זה לא העיקר בכלל. חיבורים: חיבורי USB HDMI או לפחות S-VIDEO חיבור למסך חיצוני אוזניות, מיקרופון. אינטרנט אל חוטי תקציב עד 3K אבל כמובן שעדיף פחות תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K - ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? משחקים: Counter Strike Global Offensive, Battlefield 4, call of duty ובסגנון! 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 3, פחות רלוונטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד! 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור - רמת גן - גבעתיים (גם ת"א) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבוע הקרוב. 10. האם יש בקשות מ…
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הראשון לחבר שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית ומולטימדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 בלבד * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 256 gb בלבד! * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus' dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא מסך מגע, מעבד i7 עדיף מאוד, בשאיפה למחשב חזק ואיכותי כולל כרטיס מסך, לא לגיימינג. הבח…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את הנייד הזה לפני שבוע: http://ksp.co.il/?uin=25092 והזמנתי בשבילו את הכבל הזה מאייבי: (למסכים מזדמנים: עבודה לימודים חברים וכו..) http://www.ebay.com/itm/281278639728?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=580324921491&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT בדיעבד הבנתי שיש סוגים של חיבורי HDMI 1-1.4, כמה שחיפשתי לא מצאתי מקום שמפרט איזה סוג חיבור יש למחשב שלי. א. אני ישמח אם מישהו יגיד לי מה סוג החיבור שיש לי. ב. לידע כללי, האם כבל לדור 1.4 יכל לתאם חיבורים של דורות קודמים לו? או שלכל דור צריך את סוג הכבל המתאים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב שמעו .יש לי לוח אם NF-7 קיצר יש שם מאחורה כרטיס קול מותקן 5.1 הכול טוב ויפה.. עכשיו..יש לי בעיה עם הסאונד, אני שומע צרידות כזאת בסאונד בקול ששומעים משהו אז זה שרוט כזה שומעים אותו עכשיו ניסיתי להלחיף אוזיוניות רמקולים הכול לא עזר אמרו לי זה בטח בגלל הדריבר או משהו עכשיו אין לי מושג בזה למרות שהתקנתי את הדריבר של ה NVIDIA זה לא מסתדר.. ואני חייב לצין שזה קורה בזמן שיש יותר משתי קולות בתוכנות שונות או נגיד שאני משחק COUNTERSTRIKE ומדבר עם חברים ב VENTRILO אז אני מתחיל אחרי כמה שניות לשמוע רעשים... קיצר אתם תותחים בטח אתם מבינים תודה רבה למי שניסה לעזור ויותר למי שעזר חחחח סאלמתקקק
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט שיכיל: 1. מארז 2. לוח אם ל- פנטיום 4 478 3. הארד דיסק 80 4. כרטיס מסך 5. 512 ראם מה שהבנתם זה שיש לי כבר מעבד פנטיום ככה שאין צורך להמלית לי על AMD למטרת משחקים ומולטימדיה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
המחשב משמש רק לשם גלישה באינטרנט וחיבור לרכב לצורך דיאגנוסטיקה. * כרטיס רשת אלחוטי מובנה צריך * זכרון 512 לפחות ( יש בניידים DDR2?) ומעבד שיהיה חזק גם, שלא יתקע כל רגע. מבין הרשימה אני צריך לקחת מחשב שב CONDITION שלו רשום Refurbished http://www.evertek.com/products.asp?cat=NBB בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד asus x501a יש עליו מעבד i3 2370m 2.4ghz נשפך לי על המחשב מים והלוח אם נשרף איתו גם המעבד (המעבד מולחם ללוח) קניתי לוח אם חדש עם סוקט rpga-989 וקניתי מעבד i5 560m . השאלה שלי האם במעבד שקניתי מתאים? ואם לא איזה סוג מעבד יתאים לי ללוח אם?. אם יש צורך בתמונת הלוח אם יש לי תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , יש לי שניי ניידים הראשון ASUS G51-J3D נקנה בחו"ל (קנדה ) מחפש סוללה דגם A32-M50 לASUS של 9 עד 12 תאים עם כמה שיותר mAh - דגם A32-M50 והשני Toshiba Satellite A200-10W מודל סוללה PA353U-1BRS - של 6 תאים האם אתם מכירים אתר אמין לקנות ממנו/משווק המורשה/ מעבדת שירות של היצרנים /אתר שאפשר לרכוש ממנו בארץ במחירים שפויים בדקתי ב AMAZON ובאתרים בחול צריך לעלות עד 130$
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד ליום יום , סטודנט מחשבים. אשמח לעזרה. התקציב הוא 5000 שקל ויש אפשרות להזמין מחו"ל. * מטרות המחשב? מחשב ליום יום , אינטרנט , אופיס, תכנות קל , SQL SERVER * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בעיקרון חשבתי על 13.3 ולא מבין מה ההבדל (איפה רואים יותר יפה?) * רזולוציית המסך? לפחות FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יהיה מצוין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אבל חשוב שיהיה USB וכו' בלי צורך בחיבור חיצוני להוספת חיבורים * Bluetooth? לא צריך בעיקרון אבל אם יש למה לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB SSD בלבד * כונן אופטי? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין לי בעיה לרכוש א…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד של לנובו G550. אני רוצה לחבר אותו לרסיבר YAHAMA RXV450 באמצעות כבל אופטי. איך אני "משיג" חיבור כזה לנייד? אשמח לכרטיס PCMCIA, אך אם לכם רעיונות אחרים אשמח לשמוע. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק המון בהקלטות ועריכת מוזיקה. אני מעוניין לקנות נייד שיהיה מספיק חזק וטוב בשביל להתמודד עם תוכנות עריכת מוזיקה כבדות מאוד.. אני לא זקוק לכרטיס מסך טוב - ולהפך אני מעדיף שהכרטיס מסך יהיה כמה שפחות טוב, גם כדי להוזיל במחיר וגם כדי שלא יכביד על המחשב. אני זקוק כמובן לכרטיס קול מאוד חזק וגם למעבד מאוד חזק שיוכל להתמודד עם התוכנות הכבדות. התקציב שלי למחשב הוא 5000-4000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים, ברצוני היום להזמין מפרט גיימינג (קל עם אופציה לשדרוג בעתיד) הרכבתי מפרט וצריך את חוות הדעת המקצועית שלכם ברשותי כרטיס מסך RADEON 6850 בבית , כרגע יספיק לי , בנוסף אני קונה היום מסף 144hz של ASUS החלטתי לקנות מפלונטר כי שמעתי עליה דברים טובים , מה אתם אומרים על החנות? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray..…
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מחפש נייד מיני לגלישה ואופיס. חשוב שיהיה מתאם אלחוטי תקן N ואחריות של יותר משנה אחת. תקציב עד 2K.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מפרט נוכחי: Intel Pentium D 805 - מתחנן ל קירור אוברסטוק ו אוברקלוק GIGABYTE GA-8I945P-G-RH - היה מאוד שמח אם היו מארגנים לו קרור GIGABYTE GV-NX62TCB8 - מרגיש ישן ומוכן לצאת לפנסייה מוקדמת SAMSUNG 256X2 DDR2-667 4-4-4-11 - שתי אחים תאומים שלא היו מתנגדים לקרור וחברים בגילם SAMSUNG SpinPoint 40G - מאוד מלא ולא סובל מי בעיות התחממות TzagElita/Prosource Generic 6 80mm Fans - סובל מבעיות רעש, ו אבק - היה שמח לצאת לפנסייה --- תקציב 1000שקלים חדשים המחשב בעיקר למולטיטסקינג ו משחקים בינוניים. --- תודה.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב בעיקר ללימודים (אופיס,אינטרנט וכו'), מוזיקה ואולי גם קצת סרטים. אני לא צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך). רצוי 4gb זיכרון וצורב די.וי.די תודה
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אשמח לדעת בכמה אוכל למכור את המסך האגדי DELL U2410 שברשותי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני צריך בקשה מפרט למחשב שיהיה לאחותי, משחקת בדרך כלל בSIMS וכאלה אז שיריץ כמו שצריך בלי תקיעות. לא צריך ציוד היקפי ולא ווינדווס אפשרות לOC מקובלת אבל שהרכיבים יתאימו לדבר יש לי מחשב שכרגע לא עובד בגלל הלוח אם: AMD ATHLON 2500+ XP 1GB KINGSTON 7600GT - חיבור AGP 2 הארד דיסקים סה"כ 200 ג'יגה חיבור SATA אם אני לא טועה אם יהיה אפשר להשתמש בחלק מהחלקים במחשב הנ"ל כדי שיחסוך כסף הדבר אפשרי אם לא אז שהכל יהיה חדש תודה והמשך יומטוב אריאל
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג ולהוסיף זיכרון וכרטיס מסך זולים ככל האפשר. בבקשה המלצה לכרטיסים שמתאימים לשדרוג לוח-אם MS-7309 VER 1.0 המטרה: משחקי רשת [LEAGUE OF LEGENDS] , עריכות וידאו פשוטות. קיים כיום: מעבד AMD ATHLON 64X2 +3800, כרטיס זיכרון אחד של 1G תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אשמח לשמוע אם מישהו חושב שמשהו המפרט ובתאימות של החלקים בעייתית או שהוא היה ממליץ על חלק אחר, שמתי 2 אפשרויות לספקים אחד 750W והשני 850W מה אתם אומרים יש סיבה לקנות את ה850W ולא את ה750W? KSP מחשבים וסלולר.pdf
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4468 הקרדיט לאתר - NOTEBOOKREVIEW.COM
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום שהוריד מחירים לכבוד ה"אירוע" מישהו יכול לתת לי קישור לחנויות שמוכרות ניידים עם הנחה?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מחשב 1 מתקפל מחשב 2 מהיר יותר אני מתלבט האם הירידה בביצועים והעליה במשקל פחות חשובים מזה שהמחשב מתקפל או שהם לא ועדיף את המחשב המהיר יותר. אני כנראה אשתמש הרבה בהתקפלות וזה יועיל לי אך האם ארגיש הבדל של ממש בביצועים או בנוחות עקב המשקל?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
תכנה שתבדוק הכל תקין במחשב הנייד- איזו הכי מומלצת? לפני קניית מחשב נייד יד 2 כוונתי היא להתקנים תקינים: בלוטוס, ויפיי, בטריה וכו' וכו'... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-