ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בגודל של 10" פחות או יותר, במחיר הכי זול שאפשר להשיג, התקציב יכול להמתח עד סביבות ה1100, הצרכים הכי הכי בסיסים שיש, קצת אינטרנט אלחוטי ולא יותר מזה. מצאתי ביד שתיים מחשב Acer Aspire One בגודל 10.1" שנכנס יופי לתקציב, עם מעבד Atom N280 ו1GB RAM, יעשה את העבודה?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - שימוש עיקרי הוא תכנות (קומפילציה, סביבות עבודה שונה, הרצה של סרביסים שונים וכו). * גודל המסך - 14 או 15 * משקל רצוי - ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - צריך יציאה טובה למסך חיצוני (עדיפות למשהו יותר טוב מ VGA) * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 במהירות 7200. אם אפשר יותר אז מצוין. עדיפות מאוד גבוהה לכונן נוסף של SSD (אם בכלל יש תמיכה ב2 כוננים) * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל נדרשת אחריות מאוד טובה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אין צורך במערכת הפעלה בכלל (עדיף בלי) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן, עדיפות ר…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. במידה ואני מנתק את החיבור לרשת ומנסה להתחבר מחדש אני לא מצליח לתפוס את הרשת. גם אופציית "תקן" (התנתקות מהמתאם(?) והתחברות אליו מחדש) לא עובדת ובכלל מוחקת את האפשרות לראות את הרשתות (המערכת לא מצליחה להפעיל מחדש את המתאם?) רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) ש…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה בבקשה לדעת מה ההבדל בין core 2duo לבין I5, והאם הוא כ"כ משמעותי? האם כדאי לקנות את המחשב מלמעלה ב1000 ש"ח יותר ממחשב טושיבה עם מעבד I5? אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז אחרי ארבע שנים בערך, הגיע הזמן לשדרג את המחשב. המפרט הנוכחי שלי הוא: מארז:Gigabyte 3D Aurora כרטיס מסך: 6850 (חדש) זיכרון: 4GB דדר2 ספק כוח של טלמרק - ליברטי 400 וואט. לוח אם: שחכתי את הדגם, אבל בכל מקרה אני מחליף. מעבד: E6600. מה שאני רוצה להחליף זה כנראה: -את הזיכרון, ל8GB דד3. -לוח אם ומעבד חדשים (תגידו לי אתם איזה כדאי). בלוח אם חשוב שיהיה אפשרות ל-Crossfire לעתיד. וזהו אני חושב, לדעתכם יש צורך להחליף ספק כוח? הספק כוח אמנם ישן, אבל נחשב לספק כוח מעולה והוא לא עושה בעיות, מעבד חדש גם כך יצרוך פחות אנרגייה, לא? (אני לא מתכוון לעשות OC). בעיקרון, אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב טוב, כזה שיכול לסכוב משחקים על הגדרות גבוהות. אם לדעתכם צריך לשדרג עוד דברים, אז תגידו. התקציב …
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מעדיף סביבות 6500) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אבל באמת שלא חייב את הצעקה האחרונה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ולפעמים תלת מימד ועריכה מקצועיים (לרוב הסתפקתי בכלים שנדרשו למשחקים אז אין צורך בכרטיס יעודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה תלת מימד (מאיה, מקס) - פרנסה אילוסטרייטור - פרנסה אינדיזיין - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאוד הייתי רוצה לדעת האם כדי או לא כדי לי לירכוש למפרט המחשב שלי את המערכת WIn 64Bit, הרבה אומרים לא כדי 64Bit דרייברים לא מוצלחים תוכנות לא מותאמות בצורה מלאה, בקיצור טוענים שבכדי להפעיל משהו קטן צריך לעבור טירטור גדול... אז מה אתם ממליצים :s05: אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הנושא הזה...
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מחשב hp האם אני יכול לקנות[ חלופית לדוגמא מהאתר הזה www.solelot.com ולדעת שהסוללה תחזיק מעמד זמן רב? סוללה למחשב נייד של hp
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט מחשב לשימוש ביתי/משרדי בתקציב של עד 1900 ש"ח. אשמח לעזרה לחוות דעת על שתי מפרטים שבניתי באתר של RSM 1. מה התקציב המקסימאלי? 1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייבים לחסוך הרבה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש בקצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד ולפרנסה. שימוש אופיס, אינטרט, הורדת סרטים וצפייה בסרטרימינג. ללא משחקים בכלל. יחובר למסך 21.5 אינץ'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני מתעניין לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 6500 ש"ח יכול להתגמש עד 7000... האמת שביררתי קצת ובניתי את המפרט הזה: מעבד + לוח אם: 2159 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + Gigabyte Z270-Gaming K3 S1151 קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 זכרון: 575 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2029 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1556Mhz WindForce2 OC דיסק קשיח: 462 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 311 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO מארז …
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן חברים. מחשב נייד חדש, הדגם שבכותרת. נקנה לפני 3 חודשים. חלונות 8. חרשתי את ההגדרות של סמסונג (כולל פונקציית שינוי עוצמת המאוורר), המחשב מוגדר לעידכוני ווינדוס אוטומטיים. המאוורר מרעיש נורא באופן קבוע, לפעמים משתתק לדקה וחוזר לעבוד ולהרעיש. רמת הרעש היא כזו שמפריעה לריכוז ולשקט בספרייה למשל. אשמח להצעות, תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה, אני צריך את החומר הכי טוב להמהרה שאפשר למצוא בתקציב הנ"ל בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 שימושים : לימודים , אינטרנט , סדרות , תיכנות ועוד כל מיני שטויות... לא למשחקים
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איזה כיף לראות שהפורום הזה פעיל, פעם אחרונה קניתי דרך ההמלצה שלכם מחשב לפני 3 שנים שהייתי מאוד מרוצה (היה של dell). מקווה גם הפעם לצאת עם רכישה שווה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 3200 (קונה באילת) אם יש צורך לחרוג אפשרי אבל נראה לי שזה יהיה מוגזם לדרישות המחשב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה און ליין בסרטים וסדרות ומטרות לימודים (תואר שני) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אהלן אנשים ריצית דעת אם יש אפשרות להחליף לנייד מסוג Lenovo ThinkPad Edge 15 0301-GRG את המעבד מ -i3 ל- i5 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, מפרט של המחשב נייד : מעבד I7 740QM זכרון 2X4 DDR3 דיסק קשיח של Kingston SSD 240GB ועוד אחד של 250GB 7200RPM כרטיס מסך ATI 6970M גודל המסך 15.6 - 1600X900 מה המחיר שלו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה הצעות מהמחיר המקסימלי והמינימלי.* מטרות המחשב? משחקים כבדים* גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא משנה * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש לציין שהמחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב), כנראה בEBAY. נ.ב - מה המושג BAREBONE ב-EBAY? תודה רבה לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש אז הרכבתי מפרט. אתם יכולים להגיד לי אם הכל מתאים אחד לשני (למשל שהמעבד לא יגביל את הכ מסך) במפרט ואולי איפה אני יכול לקנות את אותו הדבר ביותר זול? מפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/ct8qareu
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לחמותי כמה שיותר זול לשימוש מינימלי באופיס ובאינטרנט. דגשים: צריך להגיע עם מערכת הפעלה. אם זה רלוונטי, כנראה שארצה להוריד את הרזולוציה כדי שהכל יהיה יותר גדול. כנראה אקח 15 אינץ' אם משהו מכיר איזה מבצע זול, זה יהיה טוב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחשב ללימודים + עבודה (כולל הרצת תוכנה שדורשת קצת כוח עיבוד מידע ויכולות גרפיות סבירות). מסך 13.3 (או 14), 1366x768. ללא כונן אופטי (משקל מיותר) ודרושה מערכת הפעלה (אם כבר, אז 8.1). תקציב של סביבות 3000 ש"ח. הגעתי לשתי אפשרויות של lenovo: http://ksp.co.il/?list_compare=.22125..19932. היתרון של הu330p במפרט הזה הוא בזכרון (8 לעומת 4), היתרונות של הs310 הם במחיר ובמאיץ גרפי טיפה יותר טוב. אשמח לדעת מה אתם חושבים ואם יש אלטרנטיבות רלוונטיות לדעתכם. ובנוסף, ראיתי פה בפורום שהאחריות היא לא בארץ אלא עולמית(?) לכן, מה דעתכם על הרחבה של האחריות כפי שמוצעת בעסקה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בחרתי במעבד הבא (לאחר שהבנתי שהתוספת ל-939 מיותרת בשלב הזה) Athlon 64 3000+ (S-754) אני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל: 1. K8NS-Pro (s754) Nforce3 250, GBL, Fwire האם יש טעם לקנות את ה- pro או להסתפק ברגיל ? 2. EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 אני מתלבט בין כ.מסך: 1. PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 2. GIGABYTE GeFORCE FX6600GT 128MB RETAIL ההתלבטות נובעת בגלל שב-KSP אין את הלוח אם וכרטיס המסך שרציתי לקנות (EPOX, geforce) אז רציתי לדעת כמה זה משנה לקנות את השניים האחרים ב-KSP... אני גר בראשל"צ ואני לא מצליח למצוא חנות מחשבים נורמלית באזור, אני אשמח לקבל המלצות (בכל אופן יותר נוח לי לקנות ב-KSP ולא בנעה - גאוגרפית :s05:). תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הייתי רוצה מחשב שמתאים למשחקי סימולטור טיסה בתקציב של 5000. קבלתי את הצעה הבאה ואני לא בטוח לגביה לך מבקש את עזרתכם. קישור להצעה https://docs.google.com/a/kadosh.me/file/d/0B2PJZxPFFvNHWVAtLVVUQ3lRTm8/edit?usp=docslist_api . מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי סימולטור טיסה ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). FSX, X-PLANE, Office ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן הוא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500-2000 ש"ח לקניית כרטיס מסך ולוח אם, יש לי זיכרונות ומעבד חדשים מאחיך שקנה מחשב חדש .. עכשיו תנו לי המלצות על כרטיס מסך ולוח אם .. שיריץ משחקים מהדור הבא [br]פורסם בתאריך: 23.04.2007 בשעה 18:10:12 זה ממש דחוף לי
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אשמח לעצתכם. אני ובת זוגי עובדים כאנימטורים עצמאיים, במתכונת של סטודיו קטן. המחשבים המקרטעים שלנו כבר בני 4-5 שנים, וכבר נעשה די מתסכל להריץ עליהם פרוייקטים כבדים.הגיע הזמן להחליף. בעיקרון אני זקוק לשני מפרטים כשהמשותף להם (והתכונה החשובה ביותר) זה שיהיו מסוגלים להריץ פלאש (תוכנת אנימציה וקטורית,דו מימד.) במהירות הגבוהה ביותר ולהתמודד עם קבצים כבדים מאד. מעבר לזה ישנם הבדלים קטנים באופן השימוש המיועד – לצורך העניין בת זוגי תצטרך גם לערוך על המחשב (פרמייר) ולהתעסק עם פוטושופ ואני אשמח מדי פעם להעלות איזה ולראות אותה מסתכלת עלי בגועל בזמן שאני טובח בחפים מפשע. (גיימינג, בקיצור). GTA לגבי התקציב - השאיפה שלי היא לייעד לכל הענ…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-