עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD BATTLEFIELD AND MORE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by SuBeX,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב לשימושי מולטימדיה (צפיה בסרטים - יציאה לטלויזיה) ומשרד (אני סטודנט אז כל תוכנת word אבל הדגש הוא תוכנות כמו matlab ו ewb). מה שחשוב לי שהמחשב כרגע יהיה חזק כמה שאפשר ללא כרטיס מסך חזק מדי (הכי חשוב שתהיה יציאת tv-out). אני רוצה להוסיף בזמן הקרוב כ. מסך high end אבל רק שזה יתאפשר כלכלית , לכן מה שאני רוצה זה מעבד טוב (אין לי כוונה לעשות oc) אבל לא משהו תקציבי כי כאשר אני קונה כ. מסך אני רוצה ביצועים טובים. אין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by idann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם זה אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2.6K מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, הרצת קבצי FHD, גלישה באינטרנט וכו'. שימוש סטדנרטי של סטודנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  4. אני מחפש מחשב נייד לצורך עבודה משרדית קלה, אינטרנט וצפיה בסרטים על גבי מסך טלויזיה. המחשב הוא תחליף דסקטופ ולכן המשקל לא משנה. כמו כן השימוש בו ייעשה בעיקר בבית. דרישות: מעבד לפחות 2GHz זיכרון 3-4GB חובה: יציאה שתאפשר לראות סרטים על גבי מסך טלויזיה. הטלויזיה היא חדשה ודקה. שיהיה כמה שיותר אמין ושתהיה אחריות של לפחות שנתיים עדיף שלש שנים במקום אמין. המחשב לשימוש בידי אנשים שאינם מומחי מחשבים. אני יודע שהדרישות מאד מגבילות ומצאתי כמה מועמדים: Dell Studio 1537-2658 T3200 250GB Dell Vostro A860 T5670 X3100 DELL Vostro A860 T2410 Lenovo N500 2Ghz 15.4" Lenovo G530 4233-46G LG E310 GIGABYTE W576M T4200 2.0GHz 2GB לגבי יציאה שתאפשר לראות סרטים בטלויזיה אני לא יודע למי מהם יש. הא…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by elidoronline,

מעבד + לוח אם: 1690 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 7600K 3.8Ghz + Gigabyte Z270-Gaming K3 S1151 קירור אוויר למעבד: 49 ₪ - * מבצע * - Arctic Alpine 11 Rev.2 זכרון: 479 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL16 כרטיס מסך: 1859 ₪ - * מבצע לחברי הפייסבוק בהרכבת מחשב * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G G1 Gaming דיסק קשיח: 349 ₪ - * מבצע * - SSD Kingston 240G Sata3 UV400 דיסק קשיח: 210 ₪ - * בהרכבת מחשב * - WD 1T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE 7200RPM 64MB 2 Years Warranty מארז + ספק: 435 ₪ - * מבצע * - ZALMAN Z3 Plus Black (4x120mm) + Antec 500W (2xPCI-E) Active PFC מה אתם חושבים על המפרט???? ואני לא בטוח אם הספק קטן הזה מספיק אם אפשר חוות דעת על המפרט ועלה הס…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by shai769,

אני רוצה ליצור משחקים ולשחק במשחקים ב4K ואני רוצה שקט למשך 3 שנים והתוכנות האנימציה שאני משתמש בהם בmaya ו3ds max

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  7. Started by חש ז,

למוסד לימודים קיבלנו מחשבים נייחים של dell דגם: OPTIPLEX MT 7050 המפרט שלהם: ללי DELL יצרן OPTIPLEX MT 7050 דגם MT סוג המארז מערכת הפעלה מסופקת על ידי הלקוח גרפיקה Integrated Intel® HD Graphics כרטיס גרפי לוח אם Intel® Q270 Chipset ערכת שבבים מעבד i7-7700 מעבד זיכרון 16GB (4x4GB) 2400MHz DDR4 זיכרון אחסון DVDRW כוננים אופטיים SSD 240 גודל דיסק מאפייני הרחבה 4 2.0 USB 6 USB 3.0 1 HDMI 2 DisplayPort 1 RJ-45 1 יציאה סיריאלית (RS232) …

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  8. אני מתלבט עם לקנות מחשב דל Inspiron 3521 i3 עם מעבד 1.4 מסך 15.6 חצי טרה הארד דיסק 4 גיג'ה ראם (DDR3) כרטיס אינטל 3000 סוללה 4 תאים. זמן עבודה ממוצע באופיס - 3 שעות זה נשמע לי סביר. עכשיו אני סטודנט ואני צריך נטו מחשב לעבודה על וורד, קריאת מסמסכים ואינטרנט. גם סרטים לפעמים. לא מעניינים אותי משחקי מחשב במקרה של הלפטופ. עכשיו המפרט נשמע לי טוב. אך אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את המחשב הזה. גם קראתי עליו איזו ביקורת וכתוב שהתאורה האחורית במסך היא חלשה מהמצופה ואני לא יודע מה ההשלכות של זה. אשמח לשמוע לדעתכם. אגב יש פה קישור לאתר שעשה סקירה על המחשב. לא בטוח אם להסתמך על זה. אשמח לשמוע דעתכם גם על זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 2450 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכנות, גרפיקה מועטה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס, פוטושופ, משחקים בסיסיים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך קיים, 19',LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  10. טוב אז ככה, בעיקרון ההתלבטות בין שני דגמים כשלאחד מהם יש גם אופציה עם מסך מגע (ההוא שהצעתם כאן בזמנו) ההורים שלי חוזרים מארה"ב אז הם יכולים לקנות לי שם 1. ASUS N550JV WITHOUT TOUCH Asus G750JW .2 והאופציה השלישית זה הראשון עם מסך מגע בעיקרון זה האתר : http://www.gentechpc.com/index.asp אני מה שעשיתי זה יש שם אופציה להתאים לעצמך את המחשב ולהוסיף דברים, אז הוספתי ל16gb זיכרון לגבי דיסק קשיח מתלבט אם להוריד לגמרי או לשים 1000gb 7200rpm או שלהשקיע באיזה 250 ssd (יש לי שני חיצוניים של טרה) נראה לי שעדיף לי הדגם הראשון גם מבחינת מחיר וגם מבחינת גודל למרות שעל פניו הדגם השני חזק יותר (שניהם נראים מפלצות) אשמח אם תראו מה אתם יכולים להוציא את המירב מזה בתקציב של עד 1300 דולר (אפ…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב נייד רק למטרות קטנות, כמו גלישה באינטרנט, ICQ ו-MSN. רציתי לדעת אם בתקציב של 3500 ש"ח אני יכול להשיג מחשב נייד מתאים? לא מצפה שיהיה יותר מ-40GB כ/ק ו-256MB זיכרון. אם יהיה כלול בו כרטיס קשת אלחוטי זה יהיה מצויין. תודה . אם התקציב נמוך מדי אז בבקשה תציינו בכמה אני אמור להעלות אותו בשביל שאוכל לקנות נייד מתאים. (אני אשתמש בנייד רק בבית אגב, כך שחיי הסוללה/משקל לא חשובים)

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by BeBest,

אני מניח שהשווי שלו מאוד נמוך. אבל יהיה מעניין לדעת כמה לדעתכם הוא שווה.

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  13. Started by dudu2683,

שלום ברצוני לרכוש נטבוק ורציתי קצת יעוץ מכאלה שמבינם בנושא.. 1. קודם כל רציתי לשאול אם באמת המחשבים האלה מספיקים לסטודנטים או שהם ממש חלשים? 2. ישנם איזה שני דגמים שאני מתלבט לגביהם האחד הוא של ASUS דגם 1101HA עם מסך 11.1 אינט'ש והשני הוא ACER ONE החדש עם מסך 11 אינט'ש בעיקרון לשניהם יש מעבד אטום מסדרת Z אך מספרו שונה ואין לי מושג מה ההבדל בין שני המעבדים כמו כן שמתי לב שבנטבטקים קצת יותר ישנים שמו מעבדים מסדרת N ששם המהירות יותר גבוה האם הם יותר טובים מסדרת Z? תודה למי שיעזור לי

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by Accounter,

ברשותי מחשב נייד LG LW20 Express עם סוללה חלופית (שמתאימה לאותו דגם סוללה מקורי LB52114B), הסוללה עבדה מספר חודשים, אך כעת הלפטופ לא מצליח להטעין אותה (אור אדום מהבהב בלפטופ, במקום אור טעינה). כיצד ניתן לבדוק האם הבעיה הסוללה או במחשב ? (אין לי מחשב נוסף ו/או סוללה נוספת) תודה !

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  15. Started by simonldj,

שלום לכם, אני מועניין לשדרג את המחשב שלי, ובגלל שלמחשב הקיים יש הרבה בעיות והוא ישן, זה הולך להיות יותר סוג של הרכבת מחשב חדש, ושימוש בחלקים מהמחשב הישן. המפרט הקיים שלי: המחשב מתחילת שנת 2010, מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nforce 430 K9N6PGM2V2 G6100 AND MSI מעבד ATHLON II 620 Q.C AM3 AMD זכרון CEON 2GB DDR2 800Mhz- פעמיים, סה"כ 4GB כ.מסך ATI Radeon 5750 1G-5 GIGABYTE דיסק קשיח: 2 של 500GB, שעובדים כבר 3 ו 4 שנים. + אחד חדש 1TB שנקנה כרגע. עכשו, למחשב הזה יש מלא בעיות, שרובם כנראה נובעים מהלוח אם. (חיבורי USB ואודיו עושים בעיות, חסר לי חיוברי SATA (יש רק 2), חסר לי הרבה פעמיים זכרון בזמן עבודה, וכל כמה חודשים המחשב פשוט לא עולה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yousux,

מפרט למחשב שכולל את הדברים שרשומים במפרט שכתבתי. מעדיף לא לשלם יותר על מה שלא ממש צריך (אם כי שוב, אין לי בעיה להעלות את התקציב מתי שצריך כמו שרשום בכותרת). המטרות הם מחשב שיהיה חזק בכל מה שלא קשור ליצירה (שזה אומר משחקים, גלישה, תכנות, אופיס וכו'). כרגע חשבתי על משהו כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤593 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤508 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤797 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤420 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 כרטיס מסך: Pa…

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by dorman2,

קיבלתי מאחד מאתרי המכירות הצעה אטרקטיבית. אני מתלבט לגבי המסך: TFT. למחשבים המתקדמים יש מסך מבוסס LED. האם הוא פחות איכותי? האם יש למישהו ניסיון עם המחשב הזה? האם יש ניסיון עם מחשבי טושיבה? המחשב הנ"ל מיועד לסטודנט באקדמיה למוסיקה: יחובר לקלידים ויריץ תוכנות לכתיבה ועריכת מוסיקה. חשוב התגובה המהירה בין הקלידים למוצא שמע. קישור למפרט המחשב: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&CategoryName=TOSHIBA&AuctionId=7730844

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by Rinaty,

היי, מחפשת מחשב נייד להורי לשימוש של אינטרנט, זום, ואופיס. תקציב: 2500 עם חריגה של 500 כמה דגשים חשובים: מחשב עם מעבד לא פחות מ-I5, מסך מחשב 15 אינץ לפחות עם רזולוצייה טובה + מערכת הפעלה. אזור המרכז תודה מראש

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  19. Started by Proger1989,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד עם פורט thunderbolt זה חשוב לי בגלל היציאת firewire שזה מאפשר. אשמח לשמוע הצעות על פיתרונות, חשוב לציין שאני לא שוקל לקנות מאק, אז כל המלצות רק לפיסי. חוץ מזה המחשב צריך להיות חזק בהכל חוץ מהכרטיס קול. Ssd כמובן תקציב 5500, תודה לממליצים ולעוזרים

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  20. תקציב - נגיד שבאיזור 8K אבל יש גמישות. שימוש עיקרי - משחקים (Far Cry 6 למשל) ותכנות כרגע רץ עם מערכת בת 6-7 מבוססת i5-6600k ו -GTX 970 כרגע עם מסך 27 60HZ אבל עומד לרכוש גם מסך חדש (גיגהבייט M27q) עם קצב רענון גבוה יותר. מעוניין במפרט שמבוסס על: i5-12600K GTX 3060TI עדיפות ל-SFF או מארז קטן ככל הניתן. קירור אוויר. בלי RGB בכלל. 32GB זכרון ו-1TB NVME האם יש תמורה ממשית ל-DDR5 כרגע ?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. אהלן כולם אני מחפש כרטיס טלויזיה, ננעלתי על זה... חיפשתי המון ולא הצלחתי למצוא איפה מוכרים אותו, לא בארץ ולא בחו"ל אשמח אם תוכלו לעזור לי או להמליץ על חלופה ברמה גבוהה כמו הכרטיס מלמעלה חובה שיהיה שלט לכרטיס טלויזיה תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by 4d,

שלום אני מעוניין במחשב נייד שיעבוד טוב עם התוכנה solidworks 2007. איזה מפרט טכני ואיזה מחשב מתאימים לי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. היי לכולם, ביום שני הקרוב אהיה באילת ורוצה לקנות מחשב נייד חדש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-3000 ש"ח, גמיש מעט במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות: * ML עם פייתון - לא משהו סופר כבד, רק התחלתי ללמוד ולהתנסות קצת * בניית משחקים - גם משהו שרק התחלתי ללמוד - Unity/Godot. שום דבר לא יהיה סופר מורכב או עם גרפיקות מטורפות. הכל יהיה יחסית לייט. משחקים קלילים: ביוםיום אני משחק בעיקר בקונוסולה ככה שהמחשב הוא לא המכשיר העיקרי שלי לגיימינג. זה יהיה דברים שהם יותר לייט כמו משחקי אסקייפ רום למיניהם או דברים בסגנון. שום ד…

• 0 תגובות
    • 287 צפיות
  24. שלום. אני מעוניין לבנות מערכת Mini PC בחדר אורחים, מחשב קטן שיעשה את העבודה הפשוטה של אינטרנט בעיקר ואולי טיפה סרטים. אני לא רוצה מארז גדדול ורועש אלא משהו קטן ומינימליסטי שיתאים לצרכים שלי. אני מחפש עזרה בהרכבת מחשב שכזה מכיוון שאני לא יודע איזה לוח אם מתאים שם והאם יש צורך ברכיבים מיוחדים אחרים. התקציב הוא 1500 ש"ח במקסימום. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי מחפש לקנות בפעם הראשונה מחשב נייד לגיימינג בארץ עד 9000 שקל. אם קיים דבר כזה, אשמח לדעת האם קיים לפטופ שלא צורח מחום ברמה קיצונית. שמעתי על lenovo legion, acer predator וasus rog strix תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.