עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני חייל, ככה שאין לי הרבה כסף והסכום שציינתי הוא הגבול של התקציב שאני מסוגל למתוח. אני מעוניין במחשב נייד שישמש אותי במשרד בעיקר לתיכנות ועבודה משרדית, אך אני מעוניין שיהיה מאופיין טוב לשם משחקים (לא צריך את ההכי כבדים שיש היום בשוק, מספיק דברים קלים שיעבירו לי את הזמן במקרה הצורך) וצפיה בסרטים. בנוסף נראה לי הגיוני שאם אני כבר מוציא הרבה כסף, שהאיפיון יהיה כזה שהוא יוכל לשמש אותי גם עוד מספר שנים. עשיתי חיפוש מקיף בעניין והמחשב הכי טוב שמצאתי שעונה על הדרישות שלי, ואפילו מעבר לזה הוא HP Pavilion dv6102ea RM478EA http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1953 מכיוון שאני לא הולך לטייל איתו הרבה, אלא בסיס-בית וזה העיקר, לא משנה לי כל כך המשקל אך כן מ…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by redead,

DELL XPS M1330 לא מטעין לי את הסוללה לא יודע אם הבעיה בסוללה , במטען או במחשב עצמו

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  3. Started by erashel,

אני רוצה מחשב לצבא, שישמש לאינטרנט,סרטים(גם HD), ומשחקים בקטנה(בעיקר מנגר) אני לא רוצה מחשב עם מסך 15, זה גדול מדי חשבתי על נטבוק ASUS 1215N או 1215B שאני לא מצליח להבין מה עדיף מהם, הבעיה עם הB גם שהוא עדיין לא בייבוא רשמי אני לא יודע אם כדאי נטבוק אבל, אם זה באמת מספיק מהיר, מצד שני קשה למצוא NOTEBOOKS עם מפרט טוב ועם מסך שהוא לא 15.6 אז אני צריך המלצות, אם למישהו יש נסיון עם הנטבוק תקציב: 2.5K מקסימום, עדיף פחות - יותר לכיוון ה2 *מעדיף שיהיה גם יציאת HDMI

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by NK27,

שלום לכולם יש לי תקציב של 3600 למחשב נייד עבור לימודים , איך המחשבים של ACER? הדגם הזה Acer Swift 3 SF314-59-52QB NX.A0REC.001

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  5. Started by DJ_VAKNIN,

שלום חברים... קניתי את המחשב נייד הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 וברצוני לפרמט אותן (עם ויסטה-שגם היתה מותקנת מקודם),כשקניתי אותו הוא בא כלול עם חלונות ויסטה! המחשב מחולק לשתי כוננים C&D וברצוני לפרמט את כונן מערכת ההפעלה בלבד C-מבלי לפגוע בכונן ה-D... בחור מחברת ACER טוען שבעיקרון בעליית המחשב עושים ALT+F10 והוא יעשה פרמוט אך הוא טוען שהוא יפרמט את כל הכוננים גם C וגם D. האם ישנה אפשרות לפרמט ללא כונן D...??? תודה רבה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by Krager,

היי, חדש פה - נעים להכיר. אני רוצה לקנות בקרוב מחשב נייד חדש, אלו הבקשות שלי: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים - עקרונית כבדים אם זה אפשרי בתקציב הזה * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: NUMPAD * משקל רצוי: כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: אם אפשר אז עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: בלי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256GB SSD/כונן משולב * כונן אופטי: בלי כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Sharon12435,

מטרת המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים וסדרות, גיימינג קל (כגון סימסיטי 5) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.3, לא יודע מה ההבדל בין מבריק ללא מבריק אבל שיהיה טוב. * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אם יהיה hdmi זה יהיה מגניב * Bluetooth? אם אפשר אז כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?מה זה? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם ב…

8. Started by yshekel,

מבקש חוות דעת על המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/h2cvyl1m הצעות לשיפור יתקבלו בברכה. אני מודע לכך שאין כרטיס מסך. תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by NEUROMA,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4992&CatCode=315 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4850&CatCode=315 ?? תודה - שי ו. [br]פורסם בתאריך: 17.04.2010 בשעה 07:58:17 * כיום אני עובד על מחשב מתוצרת אייסר 12 " במפרט של : 4 גיגה בייט זכרון + כרטיס מסך 4500 אינטל ודול קור טיפה ישן אבל 2 הרץ * אני עובד מרבית היום על תוכנות גראפיות כבדות ועיבודים רבים , המחשב הזה שברשותי מספק אותי אך כאשר מגיע לעיבוד גדול אפשר ללכת לישון .. * טכלס אני מאוד מאוד מרוצה מהאייסר והייתי הולך על ה 15.6 החדש אבל מתלבט עם שווא לי להוסיף עוד וללכת על ה HP 15.6 DV6 שמעתי שהשירות בארץ על הפנים ... ואף פעם לא התנסתי ב HP בתור מחשב נייד

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. בגלל שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בתחום המחשבים, הידע שלי שואף ל-0 בתחום, אשמח להמלצות שלכם * מטרות המחשב? מטרת המחשב היא עבודה מחוץ לבית (אני עובד בשטח, חול ואבק), שימוש של אינטרנט, אופיס והקרנת סרטים * גודל המסך? שאיפה למסך קטן, ואם הבנתי נכון מט יהיה יותר טוב לצרכים שלי (בגלל השמש) * רזולוציית המסך? לשיקולכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הרגילים.. USB, HDMI, VGA וכו.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יותר חשוב לי שיהיה זיכרון חזק ואמין ללא תקלות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. The Thread is moved to the forum it belongs to. This forum is meant for recommending complete systems, not board and cpu only, as stated in the Forum Rules . [iurl=http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=32948[/iurl]

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  12. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט הקלטות צריבות וכו' * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shira11,

היי, מבקשת המלצה למחשב נייד מתלבטת בין שני דגמים, אבל אקבל בשמחה המלצות נוספות - אין לי מושג בזה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463 הלנובו עם הגדלת זיכרון ל 8 gb + הרחבת אחריות לשלוש שנים , מגיע למחיר דומה תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ע"י התחברות מרחוק בעיקר לטרמינל, מעט ישירות לעמדה VPN+שימוש ביתי -אינטרנט, סרטים - חיבור ל TV אופיס - מעט משחקים (בשוליים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by sh8335904,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה בתוכנת cubase עם כרטיס קול חיצוני , ועריכת ההקלטה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב מאוד להקלטות. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by asi148,

יש לי מחשב של טושיבה וכנראה שמחקתי את מחיצת השיחזור מבלי למחוק את הקבצים עצמם מישהו יודע האם ניתן לצור דיסק שיחזור עם הקבצים שיש בתוך התיקיית שיחזור???? סוג הקבצים זה swm

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  16. Started by gbox,

שלום רב אני קונה הי'ום\מחר מחשב חדש הנה המפרט: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 995.65 ש"ח 1 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) - original - C2.5 464.16 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 697.36 ש"ח 1 Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 1,094.61 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JB -7200RPM ATA100 370.29 ש"ח 1 LITEON X16 DVD - RETAIL- WHITE 159.53 ש"ח 1 .SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 52.66 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 315.45 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.46 ש"ח ואני מחפש משחק יפה שיראה את הביצועים של המחשב אני לא רוצה HALF LIFE 2 אני מחפש משהו…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by omri4,

שלום לכולם. אני צריך שתציעו לי מפרט למחשב נייד ב 5000 אלף ש"ח לשימושים של אינטרנט אני טס לארה"ב וצריך שהאינטרנט יפעל מהר בלי תקיעות וזה תציעו רק מחנויות של אזור הדרום עדיפות לחנויות שבב"ש אני משלם באשראי וגם אני קונה wirless כך שאם צריך משהו מיוחד בשביל זה אז תשימו גם יום טוב

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. היי, אני מחפש מחשב נייד בגודל של 10" פחות או יותר, במחיר הכי זול שאפשר להשיג, התקציב יכול להמתח עד סביבות ה1100, הצרכים הכי הכי בסיסים שיש, קצת אינטרנט אלחוטי ולא יותר מזה. מצאתי ביד שתיים מחשב Acer Aspire One בגודל 10.1" שנכנס יופי לתקציב, עם מעבד Atom N280 ו1GB RAM, יעשה את העבודה?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  19. * מטרות המחשב - שימוש עיקרי הוא תכנות (קומפילציה, סביבות עבודה שונה, הרצה של סרביסים שונים וכו). * גודל המסך - 14 או 15 * משקל רצוי - ממש לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - צריך יציאה טובה למסך חיצוני (עדיפות למשהו יותר טוב מ VGA) * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי של הארד דיסק - 500 במהירות 7200. אם אפשר יותר אז מצוין. עדיפות מאוד גבוהה לכונן נוסף של SSD (אם בכלל יש תמיכה ב2 כוננים) * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל נדרשת אחריות מאוד טובה בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אין צורך במערכת הפעלה בכלל (עדיף בלי) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן, עדיפות ר…

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  20. שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. במידה ואני מנתק את החיבור לרשת ומנסה להתחבר מחדש אני לא מצליח לתפוס את הרשת. גם אופציית "תקן" (התנתקות מהמתאם(?) והתחברות אליו מחדש) לא עובדת ובכלל מוחקת את האפשרות לראות את הרשתות (המערכת לא מצליחה להפעיל מחדש את המתאם?) רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) ש…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by aviiel,

אני רוצה בבקשה לדעת מה ההבדל בין core 2duo לבין I5, והאם הוא כ"כ משמעותי? האם כדאי לקנות את המחשב מלמעלה ב1000 ש"ח יותר ממחשב טושיבה עם מעבד I5? אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by zekit,

אז אחרי ארבע שנים בערך, הגיע הזמן לשדרג את המחשב. המפרט הנוכחי שלי הוא: מארז:Gigabyte 3D Aurora כרטיס מסך: 6850 (חדש) זיכרון: 4GB דדר2 ספק כוח של טלמרק - ליברטי 400 וואט. לוח אם: שחכתי את הדגם, אבל בכל מקרה אני מחליף. מעבד: E6600. מה שאני רוצה להחליף זה כנראה: -את הזיכרון, ל8GB דד3. -לוח אם ומעבד חדשים (תגידו לי אתם איזה כדאי). בלוח אם חשוב שיהיה אפשרות ל-Crossfire לעתיד. וזהו אני חושב, לדעתכם יש צורך להחליף ספק כוח? הספק כוח אמנם ישן, אבל נחשב לספק כוח מעולה והוא לא עושה בעיות, מעבד חדש גם כך יצרוך פחות אנרגייה, לא? (אני לא מתכוון לעשות OC). בעיקרון, אני רוצה שהמחשב יהיה מחשב טוב, כזה שיכול לסכוב משחקים על הגדרות גבוהות. אם לדעתכם צריך לשדרג עוד דברים, אז תגידו. התקציב …

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך (מעדיף סביבות 6500) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. אבל באמת שלא חייב את הצעקה האחרונה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית ולפעמים תלת מימד ועריכה מקצועיים (לרוב הסתפקתי בכלים שנדרשו למשחקים אז אין צורך בכרטיס יעודי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה תלת מימד (מאיה, מקס) - פרנסה אילוסטרייטור - פרנסה אינדיזיין - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by rikimaru,

אני מאוד הייתי רוצה לדעת האם כדי או לא כדי לי לירכוש למפרט המחשב שלי את המערכת WIn 64Bit, הרבה אומרים לא כדי 64Bit דרייברים לא מוצלחים תוכנות לא מותאמות בצורה מלאה, בקיצור טוענים שבכדי להפעיל משהו קטן צריך לעבור טירטור גדול... אז מה אתם ממליצים :s05: אני מקווה שזה המקום הנכון לפרסם את הנושא הזה...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  25. Started by talofek23,

יש לי מחשב hp האם אני יכול לקנות[ חלופית לדוגמא מהאתר הזה www.solelot.com ולדעת שהסוללה תחזיק מעמד זמן רב? סוללה למחשב נייד של hp

• 0 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.