עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לא מצאתי באף מקום, למה? אני מתכוון לסוללה אוניברסלית מקורית. אם אין סוללה אוניברסלית, האם יש סוללה חלופית המתאימה לנייד שברשותי? היש סיכון בשימוש בסוללה לא אוניברסלית? אני מיואש, זקוק לסוללה בדחיפות ומחפש בנרות כבר מזה שבועיים ! תודה. נ.ב - עדיפות לסוללה 9 תאים אך אם אין ברירה, 6 תאים יהיה גם טוב.[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 19:09:20 16 צפיות ואף לא תגובה אחת..אף אחד לא יודע?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  2. מתכננים רכישה של מחשב פשוט לבית או למשרד? הגעתם למקום הנכון. במדריך זה נעשה לכם סדר, ונוציא את התמורה הגבוהה ביותר עבור הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a4%d7%a9%d7%95%d7%98-%d7%90%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%9b%d7%95-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%91%d7%95%d7%93-%d7%9e%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%9a/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן שלום לכולם ! אני מחפש מחשב לשימושים משרדיים (לסטודנטית )- אופיס וכו וקצת אינטרנט פייסבוק . כמה דברים שחשוב לי שהיו : מעבד Core i3 או i5 אם נכנס בתקציב מסך 15.6" כרטיס מסך אין צורך וגם המשקל לא כ"כ חשוב . לא חובה מערכת הפעלה אני אתקין לה . איך הדגמים האלו ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8656&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7693&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8374&CatCode=315 הם בערך שווים במפרט שלהם - אם כן מה ההבדלים ? תודה רבה מראש ! דודי

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by yarins5,

שלום לכולם, מחפש מחשב נייד שיהיה חזק ואמין (עקב שימוש מרובה בחו"ל), להלן הדרישות: * מטרות המחשב: אינטרנט/אופיס/סרטים, קצת גיימינג ותוכנות שמצריכות גרפיקה גבוהה (סימולציות). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: - * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: סוללה שתחזיק לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HD, חיבור USB מהיר. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: שילוב SSD ורגיל. * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עד עכשיו העדפתי ASUS אך לאחר שקרא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by RS4,

יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עכשיו הוא נהיה בעייתי ואיטי רציתי לפרמט אותו ולהתקין ,-VISTA מחדש אני יודע שהיא נמצאת על מחיצה נפרדת יחד על כל הדרייברים אבל איך אני בדיוק עושה תזה ומעלה אותה? בשביל לפרמט ושזה יתקין אחרי זה מיד תמערכת הפעלה מחדש...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by yoel14,

היי, [אם השאלה בפורום הלא נכון נא להעביר, לא הייתי בטוח היכן בדיוק למקם] קבלתי לאחרונה את הנטבוק הזה Acer Aspire One 8.9-inch Mini Laptop (1.6 GHz Intel Atom N270 Processor, 512 MB RAM, 8 GB Solid State Drive, Linpus Linux Lite) ZG5 העניין הוא שקבלתי אותו ללא הספק מתח שלו!! לפי חיפוש באינטרנט מצאתי שהספק שלו אמור להיות משהו בסגנון 19V 1.58A עכשיו, האם אני חייב חייב להשיג ספק בעל נתונים כאלו בדיוק? או שאני יכול לחבר ספק עם מתח זהה אך זרם גבוה יותר, או להיפך... ייתכן נזק אם לא אחבר את הספק בעל הנתונים הספציפיים? והאם יש דרך זולה להשיג חיבור מתח כזה? מצאתי לינקים מסוימים מהארץ לספקים בעלות של כ 150-200 ש"ח... אבל לא הייתי רוצה להשקיע סכום כזה, מאחר והנטבוק עצמו [כ…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by Classify,

איזה נטבוק מומלץ כיום למטרות של אינטרנט וצפיה בסרטים בגודל 10 אינץ בתקציב של עד 1400 שקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם מישהו יודע האם מחירי המחשבים הניידים בהונגריה זולים יחסית לישראל ? ואם כן, האם תתוכלו להמליץ על חנויות ספציפיות. תודה.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. שלום, אני מחפש נייד בתקציב הנ"ל, בעיקר לעבודה משרדית/אינטרנט. הדגשים שלי (לפי סדר החשיבות) הם: - משקל - חשוב מאד שיהיה קל - מסך לא רחב ובגודל של לפחות 14" - זמן סוללה סביר, לא נמוך מדי - זכרון 1GB - כל השאר, כגון מעבד, אמנם חשוב - אך משני עבורי. אני בספק אם בכלל קיים דבר כזה בתקציב הנ"ל... אבל אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by AvivSB,

אבקש לרשום הצעות למפרט מחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדר…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by karbosilan,

היי, אני חדש בתחום המחשבים הניידים ולא יצא לי להכיר את השוק יותר מדי. אני מחפש מחשב נייד לצרכי לימודים בעיקר ( Office, VS אולי ו Acrobat) וגם לצפיה בסרטים ( שתהיה לי אפשרות גם להריץ סרטי HD 720p/1080p בצורה חלקה). ואני בונה על מחשב שיספק אותי בשנתיים הקרובות לפחות. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש, Karbosilan

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שם המחשב [h=1]MSI - GE62[/h]המחיר: 1150 USD * מטרות המחשב: גיימינג קל עד כבד. כמו כן לצורך תכנות ולימודים * גודל המסך:15.6 * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 * סוללה 6 תאים המפרט: [h=4]5th Gen Intel Core i7-5700HQ processor[/h][h=4]12GB ram ddr3L( ניתן להרחבה ל16gb)[/h][h=4](1TB 7200 rpm (SATA[/h][h=4]NVIDIA GeForce GTX 960M 2gb ddr5[/h] Wireless-AC אשמח לחוות דעת על על התמורה למחיר,האם המחשב יתאים לגיימינג כבד, ובכללי על msi כחברה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by inonlll,

אהלן, אני צריך לקנות נייד שישמש אותי לעבודה עם תוכנות כמו AVID ופרמייר. התקציב שלי הוא 6000 שקל עם אפשרות למתוח את זה עוד קצת.. דברים שחשובים לי שיהיו: 1. מסך 15 מט. 2. לפחות 8 גיגה ראם 3. כרטיס מסך לא מובנה - כלומר NVIDIA או ATI (עדיפות לכרטיס מקצועי - למרות שלדעתי אי אפשר להשיג מחשב עם כרטיס מקצועי במחירים האלו). תודה רבה ואחלה סופש לכולם!

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by mx-3,

שלום, חברה שלי מחפשת נייד פשוט וטוב לשימוש כללי. (אינטרנט/ אופיס/ סרטים/ מוסיקה) 15" רצוי אחד שמגיע בצבעים ולא של HP. עד 3000 ש"ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  15. Started by tal89,

הבטריה שלי התחילה לסיים את הקריירה. חיפשתי בארץ ולא מצאתי שום דבר במחירים נורמליים. מצאתי באמזון את הפריט הזה. אבל אני לא יודע אם מומלץ לקנות בטריה לא מקורית. אשמח אם מישהו יכול לזרוק לי עצם. יש גם אפשרות שיביאו לי אותה ממיאמי, כך שיש עוד דלתות פתוחות. תודה מראש ושלא יגמר לכם המיץ.

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מחשב בסיסי לזוג מבוגרים. מיותר לומר שהשימוש יהיה בסיסי. אשמח לחוות דעת: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤374 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1197 לוח אם ASUS M2A-VM ¤304 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31540 כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 160GB SATA2 16MB ¤280 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1601ABYS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL 5-5-5-15 NT ¤191 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB (כן אני יודע, הם התעקשו- מיותר לומר משהו …

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by ofiryeger,

שלום. אני מחפש נייד בגודל 15.6 מעבד i7 בסביבות ה 4000. אני משתמש בו לאנימצייה (תכנת אפטר) ועיצוב. פוטושופ אילוסטרייטור וכו'. הוא לא מחשב עבודה עיקרי. בבית יש לי נייח, אבל לנסיעות ולניידות, אני צריך נייד. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by Itamarben,

* מטרות המחשב? הקלדת שיעורים, קצת אינטרנט, לימוד דרכו דרך WORD וכוליי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש מבין בזה, העיקר שיראו טוב. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מתכנן לסחוב אותו איתי ממקום למקום, אז שלא יהיה ממש כבד, אבל זה לא פאקטור רציני * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נורמלי, לא שיגמר אחרי שעה ושלא יחזיק ימים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא יודע בשביל מה צריך בלוטוס במחשב, אשמח להסבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה * כונן אופטי? אין לי מושג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כנר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by EpicShow,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200-300 ₪ אם ההבדל ממש ממש ניכר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה גיימינג והפקת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש Cubase 8,Komplete 11 Ultimate של Native Instruments שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadow of Mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב כרגע 1024*1280 אבל מתכנן לשדרג למסך רחב יפה, כמו כן מתכנן להשתמש בשני …

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  20. הי, לאחר שיטוט ארוך באתר וקריאה כמעט אין סופית בפורומים השונים החלטתי להיזהר מאותן מודעות מכירה של מחשבים בעיתונים ולפנות אליכם לקבלת המלצה לרכישת מחשב. הורי פנסיונרים והם מאוד רוצים לרכוש מחשב שישמש אותם לטובת קבלת אימיילים וגלישה באינטרנט (ואולי קצת משחקי און-ליין לאחיינים שלי), הסכום שהם מוכנים להשקיע הוא בסביבות 1600 ש"ח (ללא מסך ושאר האביזרים הנלווים). אודה לכם מקרב לב על המלצתכם למפרט מסוג זה וכן על המלצה לחנות אמינה שבה אזכה לחומרה טובה ולא מיושנת (כפי שראיתי במספר פוסטים כאן בפורום). בברכת יום נעים לכולם, שי

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה למחשב לשימושים כמו אופיס,אינטרנט ,צפייה בסרטים איכות HD ,שיבוא עם צורב, עם מסך כמה שיותר גדול, סוללה שמחזיקה הרבה זמן ושיהיה קל יחסית.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  22. היי יש לי לוח אם Gigabyte X58a-ud3r בעמוד המפרט של הלוח באתר החברה לא מצויינת תמיכה בזיכרון במהירות 1600, אבל כן מצויינת תמיכה במהירות 1333. יחד עם זאת מצויינת תמיכה במהירות 2200. איך זה הגיוני? אני רוצה לקנות את הזיכרון Crucial Ballistix Sport 4GB Single DDR3 1600 .. שעובד במהירות 1600. הוא יעבוד ב-1600 עם הלוח אם שברשותי?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  23. Started by wooper,

היי יש לי בעיה בנייד DELL STUDIO 1537 הדיסק נשלף מהכונן בכל הפעלה מחדש אני פשוט רואה את הסימן של ה eject זוהר זה קורה בעיקר שאני עושה רסטרט למחשב מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. היי חברים , אחרי כמה שנים טובות שאני עם נייד בגלל לימודים למי שרוצה לדעת Y720 LEGION של לנובו , אני רוצה לחזור לDESK שיתן לי פתרון למעבדות וירטואליות וקצת גיימינג . מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - נע בין 5K ל6.5K מתי מתוכננת רכישת המחשב? בימים הקרובים כמובן במשלוח. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): מחשב לוירטואליזציה + גיימינג בינוני כבד. -משתמש בתוכנת WM WORK STATION + EVE NG - GNS 3 , משחקים כמו CSGO CALL OF DUTY WARZONE \ MW. (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא רק STOCK. (מידע …

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  25. אני חייל, ככה שאין לי הרבה כסף והסכום שציינתי הוא הגבול של התקציב שאני מסוגל למתוח. אני מעוניין במחשב נייד שישמש אותי במשרד בעיקר לתיכנות ועבודה משרדית, אך אני מעוניין שיהיה מאופיין טוב לשם משחקים (לא צריך את ההכי כבדים שיש היום בשוק, מספיק דברים קלים שיעבירו לי את הזמן במקרה הצורך) וצפיה בסרטים. בנוסף נראה לי הגיוני שאם אני כבר מוציא הרבה כסף, שהאיפיון יהיה כזה שהוא יוכל לשמש אותי גם עוד מספר שנים. עשיתי חיפוש מקיף בעניין והמחשב הכי טוב שמצאתי שעונה על הדרישות שלי, ואפילו מעבר לזה הוא HP Pavilion dv6102ea RM478EA http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1953 מכיוון שאני לא הולך לטייל איתו הרבה, אלא בסיס-בית וזה העיקר, לא משנה לי כל כך המשקל אך כן מ…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.