ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,390 דיונים בפורום זה
-
המחשב הנייד שלי ( מסוג dell Latitude E7440) עבר בעצמו למצס טיסה ( ולכן אין לי יכולת להתחבר ל-wifi) וזה לא משהו שאני יכולה לשנות בהגדרות הפשוטות של המחשב. זה קרה לי גם אתמול אבל בניגוד להיום אז הצלחתי לסדר את זה באופציה של סריקת בעיות. מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך אני יכולה לטפל בה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~117283,00.html PS אין לי מושג לאיזה חלק בפורום זה שייך. אם לא לכאן=תעבירו בבקשה. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 4.05.2007 בשעה 23:55:10 ליאור תודה.לא ידעתי על קיומו של האשכול "מחשבים ניידים".
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה שהמסך יהיה גדול (כלומר 15 אינץ) ועדיף שתהיה לו תקופת אחריות בינלאומית שמכוסה בבלגיה (חבר שלי צריך מחשב והוא טס לשליחות לזמן הקרוב לשם, אז עדיף שיהיה לו כיסוי) בלי להתעמק יותר מידי ראיתי את זה http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=5705#prodtop אבל אני פתוח לעוד חברות, שיתנו יחס עלות מול תועלת במגמה להגיע למחיר הזול ביותר, אבל מצד שני שיהיה מחשב אמין (לשם הדוגמא, לי יש VOSTRO 1510 והוא עומד לחגוג יום הולדת ארבע, והוא בשימוש מסיבי) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל שנה הבאה ללמוד רפואה, ואני צריך לקנות לפטופ... התקציב הוא עד 4000 ש"ח מטרות המחשב? בעיקר עבודה עם תוכנות אופיס, צפייה בסרטים, הורדות וכל מה שקשור לאוניברסיטה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 ל-15 מבחינת גודל, עדיף מאט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מעדיף אם אפשר בסביבות 9 שעות זמן בטריה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, הלוח אם של הלפטוט HP G-62 הלך, הזמנתי מאיביי את הלוח הנ"ל 605140-001 US http://www.ebay.com/itm/HP-G42-G62-CQ42-CQ56-CQ62-CQ64-Intel-LAPTOP-MOTHERBOARD-605140-001-US-/271894682776? העניין הוא שהצלע קירור שהייתה בלפטופ לא תואמת ללוח האם החדש, ובכלל אני לא מצליח למצוא משהו תואם שיעשה את העבודה. אשמח להצעות או/ו פתרונות. בברכה,
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
צריך עזרה במחשב עד 4K אני לא משחק משחקים כבדים מידי בעיקר Dota2 וcs:go משתמש בafter effects וSony Vegas לעריכת וידאו. אני רוצה שסיאס ירוץ הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב תודה לעוזרים. (SSD) חשוב לי גם כן.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, לאחותי נגנב המחשב. היה לה Dell Vostro 5470 עם: i5, 8gb ram, 128gb SSD, כרטיס מסך של Nvidia בנוסף לכרטיס מסך של אינטל. המסך הוא 14 אינץ' מן הסתם. היא הייתה מאד מאד מרוצה ממנו ורציתי לדעת איזה דגם אפשר לקנות היום שיהיה תחליף ראוי לזה? ראיתי שיש במבצעי בלאק פריידי בארץ את האסוס UX305CA. האם הוא שווה במחיר הזה? האם יש דגמים טובים יותר במחירים דומים? אשמח לשמוע המלצות. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מוצרים סה"כ Intel Core 2 Duo 6320 - 1.86 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 994.07 ש"ח ASUS P5N-E SLI (nForce 650i SLI) - ATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 738.52 ש"ח 2GB Cellshock V² (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (Elpida) 800M לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 975.78 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 375.56 ש"ח Thermaltake TR2 420W - PFC - ATX 2.01 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 303.38 ש"ח Leadtek GeForce PX8600 GT 256MB TDH - PCX - retail 737.06 ש"ח ASUS TS-6A1 250w (Black) Mini Tower - mATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 247.60 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,371.9…
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
SHUTTLE XPC SN95G5B 2200 ש"ח Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 510 ש"ח 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 X2 550 ש"ח בסה"כ = 3260 ש"ח אני קצת מבולבל בנוגע לכונן קשיח, יש לי כונן קשיח 160GB של SAMSUNG אבל ATA IDE האם אני יוכל לחבר אותו למערכת או שאני יצתרך כונן קשיח SATA ? איך בכלליות המפרט? אפשר מפרט יותר טוב בתקציב הזה? ובכמה המחיר של המעבד כבר יוכל לרדת עד חודש הבא?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מכוון ללא יותר מ-4000.א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1002. מה שימושי המחשב? משחקים וכל משחק כבד שיצא/ייצא בזמן הקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1920x1080p, מסך 40-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות.3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? . מסך מחשב גודל 27 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד לוח אם מארז מחשב RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 86. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
חבר ביקש שאני ארכיב לו מפרט...אמרתי לו שכדאי לחכות לפחות עד חילת 2006 בגלל הלוחות מבוססי CROSSFIRE שאמורים לצאת...אבל סתם בשביל הכיף ניסינו לבנות מפרט...הוא שאל למה AMD ולא אינטל...והתשובה הראשונה שלי הייתה בגלל המחיר... לא מצאתי עוד סיבות...כי עד כמה שאני זוכר אינטל לוקחים את AMD ברוב הקטגרויות...אבל לא בהפרש ניכר ברור שהשאלה היא למה משמש המחשב...והתשובה היא לקצת מהכל...כוללל קידודים, כולל משחקים... אז כמובן שהשאלה הראשונה היא למה באמת AMD ולא אינטל...או מה ההבדלים ביניהם? אלו שתי התחלות של מפרטים...אינטל יצא באותו מחיר כמו AMD, ויותר מזה...אינטל נותן יותר באופן אובייקטיבי, פירוט בהמשך: אינטל INTEL Pentium D - 2.8 (820) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI 1,628.59 ש"…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
עד היום רכשתי 4 מחשבי פנטיום (לא בבת אחת... ) ואני בודק אפשרות לרכוש מחשב חדש. קצת מפחיד הנושא של AMD עם הקרור המאסיבי (אם אדליק מזגן על חום בחדר, הוא ישרף...? ) אני צריך מחשב חזק לכל האפשרויות מאופיס דרך תכנות ועד משחקים לא תהיה לי בעיה עם AMD? אני יודע שמחשבי AMD יותר זולים ממחשבי אינטל (עם אותו מפרט +/-). יש לי P2-400 של אינטל והוא עובד למעלה מ-5 שנים בלי הפסקה, הוא של החברה האמריקאית gateway 2000 (מייצרת מחשבים מצויינים, וגם DELL). תמיד רכשתי מחשב מותג למרות שזה עולה יותר יש אחריות ל- 3 שנים ולמעשה כמעט ואין תקלות. בקיצור אני אשן בשקט עם אקנה AMD? פשוט שמתי לב שהפורום מדבר בעיקר על AMD אז אשמח לקבל עיצה ומידע. תודה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לא אסוס לחברה שלי, לעריכה גרפית, בתקציב נמוך. הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? . 5000 מקיסמום אך ורק אם חייבים. עדיף לרדת מ3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר. עדיף לחסוך באלפים, ואין בעיה לאבד איכות למען זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשום אופן לא מעל 5000. עדיף לא מעל 3500, ואם אפשר עוד יותר זול עדיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. לא משחקים. לא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, illust…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. התקציב 3000 עם חריגה של 500 2. מטרות המחשב: צפיה בסרטים באיכות מאוד גבוה, משחקים חדשים באיכות סבירה, הורדות, עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי צורב DVD חדש אז אין צורך ברכיב זה. 5. אין העדפה לחברה כלשהי. 6. אין חשיבות לעיצוב. 7. יש צורך בהרכבה בלבד. 8. יש צורך ביציאת HDMI לטלויזיה, 4 ג'יגה זכרון, הרד דיסק 1TB ואם אפשר מעבד quad. 9. עדיפות למחשב שקט אבל לא על חשבון ביצועים. 10. לא מתוכנן OC רציני, אולי בקטנה. 11. יש לי מסך Samsung SyncMaster 206BW, רזולוציה 1680 על 1050. אני כבר לא משחק הרבה במחשב אז אני לא רוצה שרוב התקציב ילך לטובת משחקים, אבל אני בהחלט רוצה את האפשרות לשחק משחקים חדשים באיכות סבירה. לפי מה שקראתי ה-quad של AMD לא נופל משל …
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני חייב לציין משהו, אני לא בטוח שאני אקנה את המחשב עכשיו, אני בצבא והסופשים שלי קצרים ויכול להיות שאני יחליט בסוף שעדיף לי לחכות מספר חודשים עד השחרור כדי שאוכל לקבל יותר תמורה לכסף שלי. אני רוצה בכל חוות דעת על המפרט בעיקר בשביל להבין דברים שהשתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי מעודכן בחומרה של מחשבים. למרות שאני די סומך על העצות של האנשים פה אני מעדיף תמיד לדעת איפה עומד הידע שלי בנושא ככה שאני אוכל להחליט בעצמי מה אני רוצה. אז לפני הכל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני מעדיף כמה שיותר לחסוך, אבל השגתי את התקציב בשביל לנצל אותו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל, מעדיף שלא לחרוג אבל אם זה שווה אני אספוג את…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חג שמח לכולם ! אני צריך מחשב בעיקר אמין.מיועד לעבודה מסיבית עם אפליקציות רבות וכבדות רצות במקביל, אך בשלב זה, משחקים זה לא העניין העיקרי. ולכן אני מעדיף לקחת לוח עם כרטיס מסך OB.אך לא במחיר פגיעה בביצועים !! חשוב שיהיה חזק, אבל אני מעדיף צ'יפסט ש'רץ' בהצלחה כבר תקופה, וידוע כמוצלח ! אינטל בלבד. כמו כן, היות והפרמטר העיקרי מבחינתי הינו אמינות, אני מראש מוותר על OC, ונוטה לבחור בלוח של INTEL. השאלות שלי: 1)האם G33 הכולל כרטיס גרפי נופל בביצועיו מ P35 ? האם G33 'יצא מוצלח' ? ( הלוח המדובר הוא Intel Buffalo Crick DG33BU Intel G33 + VGA 1333 M) 2)בהנחה שOC לא עניין עקרי, האם להעדיף Intel Dragontell Pick DP35DP Intel P35 1333 MHz M על פני לוח של GA ? מה הGA המקביל ? …
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה דגמים של ultrabooks יש בדיוטי פרי ? פניתי לאלמ דיוטי.פרי והם לא מוכנים לגלות לא מה יש ולא מה המחירים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מחשב יותר טוב להרצת משחקים ויותר מהיר בקטעים של הווינדוס..: שלי: מעבד:CPU Type DualCore Intel Pentium D 945, 3400 MHz (17 x 200) לוח אם:Motherboard Name MSI 945PL Neo (MS-7236 v1) (4 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב שלי רועש הרבה כי המאוורר של המארז והספק לא יודע מה קרה להם אבל הם מרעישים מאוד..!!!! ושל אחשלי: מעבד:Intel DuelCore E2160... לוח אם:945gcm.... כרטיס מסך:Video Adapter GeForce 8600 GT (512 MB) והמחשב של אחשלי המארזים יותר טובים משלי..!!! תענו לי בכנות איזה מחשב יותר טובב..?ואיזה מחשב מריץ יותר טוב ווינדוס כאילו מהר..!!! האאא והמחשב שלי ישלו דיסק קשיח לא כזה טוב ישן.....וה…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב עדיפות גבוהה למחשב נייד אבל אולי בגלל התקציב אקח נייח בעיקר השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך אני צריך לחפש כדי לעבוד על תוכנה מאיה בעיקר. התקציב שלי3500 אבל יכול להתגמש עד 3900 בערך. אשמח לשמוע אם יש אופציות יותר זולות. 3. אין צורך בציוד נילווה 4. עם SSD 5.עדיף שיהיה שקט אבל יכול להתפשר מעט, אשמח גם להסבר מה היתרונות וחסרונות בנושא 6.אין העדפה לגודל או כל דבר כזה 7. מערכת הפעלה-windows 10 ניתן לשינוי אם יש המלצות 8.בגלל המצב (קורונה) אני צריך שהחנות תהיה מתל אביב או עם משלוחים 9.הכוונה לרכוש בימים הקרובים 10.יציאות רגילות 11. עדיף תמיד אופציה לשדרוג בעתיד 12.אני מחפש מעבד I7 בדור מתקדם ת…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCAD, Sketchup, Lightroom - כל התוכנות בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Path of Exile -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל קיים בו כפתור מדיה אותו הכפתור נתמך בווינדוס וויסטה ע"י דרייברים ולי יש אקספי .... מי שיודע דל לא תומכת באקס פי ועם המחשב מגיע רק דרייברים לוויסטה אין את הדרייברים של הכפתור באתר דל.. מישהו יודע מה לעשות אולי דרייברים או תוכנה כלשהיא כדי להפעיל אותו באקס פי תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה בבחירת מחשב ביתי . אני עורך מידי פעם וידאו בפרמייר. עורך תמונות בפוטושופ. זה לא העיסוק שלי רק כתחביב. אין צורך במסך. תודה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח +/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות בפוטושופ, עריכת סרטים בפרמייר, משחקים(לילדים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
קניתי נייד של MSI לפני כחודש וחצי מIVORY בדיוק אתמול ואחרי חודש וחצי שעבד בסדר גמור הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים שנשמעים כמו מאוורר דפוק בנוסף, לפעמים המאוורר (או שאולי זה הHD) מתחיל לעשות רעשים ממש חזקים שנפסקים רק כשאני מכבה את המחשב סיבת הרעשים לא ממש ידועה לי מה אפשר לעשות כדי לנטר ולטפל בבעיה? לא בא לי להתחיל להתרוצץ עם המחשב עכשיו בין המעבדות של אייבורי בנוסף אני סטודנט ואני צריך את המחשב ללימודים מה עושים? ???
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-