עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ​אהלן , אני צריך המלצה למפרט למחשב נייד עם דגש על יצירת מוזיקה , שיהיה אפשר לעבוד עם קיובייס ונוח עם קבצי מוזיקה. אני כרגע נמצא בחול ככה שעדיף פשוט לפרט את החלקים ואני אקנה כאן. סביבות תקציב של 3-5 אלף ש''ח. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. עם אפשר לאזור לי מהר למה אני רוצה לקנות השבוע תודה מראש משה... 1 מה התקציב המקסימלי? עד5500עם אפשרות לחרוג בכמה מאות שקלים, אבל לא לעבור את ה6000 כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, סרטיםHD,ואיטנרנט א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - GTA IV, PRO10!!! , fifa10, VC#, Eclipse, VMwareWorkstation, Fallout 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ? שימוש יום יומי למעלה מ8 שעות ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. ? אני מתכנן לקנות מסך - לכן אני בונה עליכם למלא את הפרטים הנ"ל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), עכבר, מקלדת מסך (23 אינצ!)צורב dvd 4. רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוג…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by alons126,

היי ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה וגם לפיתוח תוכנה עצמאי תקציב: לא משנה..עד 10000 מטרות המחשב: לימודים ופיתוח תוכנה גודל המסך: 13.3" או 14" מקסימום, מאט. רזולוציית המסך: בין 1366x768 לבין 1920x1080.. לא משנה דרישות מיוחדות: מעבד מסדרת ה-Haswell, ללא מסך מגע. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת עדיף..אבל לא חייב משקל רצוי: פחות מ-2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, יותר מ-6 שעות לפחות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא Bluetooth: כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לדיסק קשיח, עדיפות גבוהה ל-SSD בנפח 128GB ומעלה. כונן אופטי: לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Roenix,

לאחרונה בקשו ממני המלצה למחשב נייד. לאחר בדיקה קלה הבנתי שאין לי שום מושג בנושא ושהידע שלי מתחום המחשבים הנייחים לא ממש רלוונטי. זאת הסיבה שאני פותח את השרשור. המחשב חייב להיות בצבע לבן. הוא ישמש בעיקר לעבודה עם יישומי אופיס אבל גם לצפיה בסרטי 720p ממוצעים. יציאת HDMI תהיה יתרון אבל VGA בהחלט תספיק. 2GB RAM 250GB לפחות גודל המסך חייב להיות "15.4 ומעלה והרזולוציה הטבעית לא גבוהה מ1366X768 שלט מדיה רחוק כלול יהיה נחמד אבל לא הכרחי. אשמח להוסיף כל פרט שלא צוין. תודה רבה מראש למגיבים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by bennash,

סליחה שאני כותב את זה באשכול חדש תראו ערך זהה בשמו בפורום "מפרטי מחשב" יש לו מחשב עם מעבד אתום על סף לא שמיש: הוא משתמש במקלדת וירטואלית כי המקלדת לא עובדת, הוא משתמש USB מצד ימין ורכזת USB כי צד שמאל לא עובד. הוא מעוניין במחשב עם מקסימום 11.9 אינץ' ואני עוד מגזים ושיהיה קל ככול הניתן. מעבד שיכול להריץ W IN8(חשבתי עלAMD A4-A8), זיכרון שיכול להריץ "יריד תעסוקה וירטואלי" של יד2 (חשבתי 2-4 ג'יגה), כרטיס מסך שיכול להריץ HD רֶדִי, יש לו 15 מגה מהירות גלישה בבית ו5 מגה מהירות גלישה בחוץ + 1.5 גיגה הורדות עד לגמר השימוש במודם הסלולרי לכן הוא משתמש בעידן +. )כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. ישראל, ת"א-יפו אפשר גם כל גוש דן, אי אפשר חנ…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  6. Started by high_hopes,

שלום בשבועות הקרובים אח שלי יהיה בארה"ב והוא מעוניין לרכוש מחשב 17", כרגע הוא לא יודע לומר כמה הוא מוכן להוציא על המחשב, ולכן אני פונה לעזרתכם: א. זה נייד ראשון שלו, הצרכים מבחינת נידות ומשקל לא ברורים לא כרגע, הוא לא בטוח שהמחשב יהיה נייד יותר מידיי (אבל לצורך הפוטנציאל עדיף שלא יהיה כבד מידיי) ב. הוא צלם ולכן חשוב שהמסך יהיה איכותי. ג. למרות שהוא לא משחק, לאח שלי יש נטייה מוזרה לפתוח הרבה מאוד תוכניות במקביל, ניסיתי לחנך אותו להתחשב קצת במחשב אבל זה לא עובד ;D בדרך כלל גם הפוטושופ עובד, גם דפדפן עם הרבה מאוד טאבים, גם itunes ומסנג'ר, וacdsee כדי לבחור את התמונות וכמה חלונות של אקספלורר וכו... לצערי אני לא אהיה איתו כשהוא קונה את המחשב, ולכן חשוב לי לקבל את דעתכם על איזה…

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פלוס מסך ב4500 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו וקריאת מיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת תכנון גראפית (unigraphics) ותוכנת עריכת סרטי וידאו ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. התקציב המירבי: 5K, חריגה עד 5.5K ועדיף שלא שימושי המחשב: עריכה גרפית מתונה, פוטושופ ואילוסטרייטור, ופרימייר אפטר ואודישן בעיקר לסרטים קצרים ולא מורכבים (כרגע, ייתכן שבהמשך אערוך דברים ארוכים ומורכבים יותר) ציוד היקפי נוסף דרוש: מסך מתאים שקט פעולת המחשב: די חשוב אבל לא קריטי דרושים גם מערכת הפעלה מקורית אין הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו' מועד קניית המחשב: ברגע שאמצא הצעת מחיר (וקודם לכן מפרט מתאים...) הערות נוספות: אין לי בעיה לקנות באילת אם הפער במחיר שווה את זה. אשמח לעזרה בהרכבה. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by idanshir,

שלום לחברי הפורום אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי עדיפות בין שני המחשבים הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61310ej לבין http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61320ej הבדל המחירים בין השניים הינו 200 ש"ח ה320 מגיע עם 4GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 שנה אחריות ה310 מגיע עם 2GB זיכרון דיסק קשיח 250 ושנתיים אחריות שאר הנתונים שווים הייעוד של המחשב הינו בעיקר אינטרנט . אופיס , סרטים ומשחקים שאלתי היא האם יש משמעות ל 4GB לצרכים הנ"ל והאם עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולהפסיד שנה אחריות אודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by abarlev,

שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  11. חבר שלי שמתחיל ללמוד עוד מעט ביקש ממני לבדוק לו לגבי מחשב נייד שיוכל לתמוך בדברים הנ"ל, תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by lior505,

זה המפרט שאני בניתי זה בסדר? מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55N-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI זכרונות: DDR2 800Mhz 2GB Kingston Value [ דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II [ כרטיסי מסך: GIGABYTE - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E [ צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארזים: סתם מארז ב150 בערך [ מחיר החבילה: 1955

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. * מטרות המחשב?- בעיקר לשימוש בתוכנה After effects ופוטושופ, בגדול מדובר בגרפיקה 2D אבל למי שמכיר את האפטר אפקטס יש לה מין יכולת תלת מימד אבל היא שונה בתכלית מתוכנות כמו מאיה ו- 3d max למינהם, אני לא יודע כמה ההבדל משמעותי מבחינת הדרישה לביצועים. מערכת ווינדוס 7 אולטימט 64 ביט. אולי בעתיד יהיה גם לצורכי לימודים. אופציה שולית זה גם סרטים, אבל לא HD. * גודל המסך?- המחשב צריך להיות נייד. לא מוכן להסתובב עם מחשב שעדיף שהיה נשאר בבית אחרת הייתי קונה מחשב רגיל. לפי מה שהבנתי מדובר בגודל סטנדרטי של סביבות 15". * משקל רצוי?- כמו הסעיף הקודם, רצוי שיהיה קל יחסית למה שניתן לקבל ממחשב בגודל כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- רצוי שיהיה אפשר…

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by kornov,

שלום רב לכולם. אני שוקל לקנות מחשב נייד. כבר בחרתי דגם וחברה. אני בוחר אחד מהשתיים או acer aspire 5102 או HP pavilion dv6160ea. ההתלבטות היחידה היא בתמיכה בו. אני נוסע לשבדיה לשנתיים וידוע לי כי יש תמיכה בינלאומית גם ל acer וגם ל hp. השאלה למי יש תמיכה יותר טובה בשבדיה ואירופה בכלל ? אשמח נורא אם תוכלו לעזור לי ואם למישהו היה נסיון עם התמיכה בחו"ל או שמע משהו ממישהו, אשמח עם יספר לי. תודה רבה מראש וסוף שבוע נעים לכולם.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. היי, אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מחשב חדש ואודה לעזרתכם. תקציב עד 6500 שח באילת, עדיף לא לחרוג מהתקציב אך במידה ויש חריגה של 100-200 שח עדיין אשמח לשמוע. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג - VR, FPS, DRIVING SIMULATORS, צפיה בסרטי 4K אין צורך בציוד הקפי חשוב שהמחשב יהיה שקט אין הגבלה או העדפה לגודל אין צורך במערכת הפעלה או אופיס, עדיפות להרכבה בחנות אך גם לא חובה מעדיף לרכוש באילת בTMS או KSP למחשב יהיו מחוברים 3 מסכים מבחינת כרטיס מסך אני מעוניין לקנות את הRTX3070, המחירים ממש סבירים (יחסית) כרגע מבחינת מעבד אין לי בעיה ללכת עם AMD בשביל משהו טוב שיכנס בתקציב, המליצו לי על ryzen 3700x אשמח לשמו…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  16. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים. * גודל המסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בהכרח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא השאלון אכן מלא בלוואים, זאת מפני שנדרש מחשב נייד פשוט לצרכים ביתיים של אישה בת 50 שאינה משתמשת במחשב לדברים מצד עבודה משרדית, גלישה וצפיה בסרטוני יוטיוב. החשיבות הינה יותר בדברים כגון הנדסת אנוש, איכות המסך, איכות הבנייה וכי…

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  17. היי, אני מחפשת המלצה ללפטופ או לחנויות בארה"ב לקניית לפטופ. אני צריכה מחשב קל ונייד יחסית (בחורה, קטנה ורזה), שיתאים לסטודנטים עם צרכים של תכנות - בלי משחקים או גרפים. תכנות, אינטרנט וסרטים. שישמש אותי נחמד בשנים הקרובות. שיהיה זול, כי אין תקציב. ואני קונה בארה"ב עכשיו השאלות שלי מעבר לשאלון - - המלצה לחנויות בארה"ב? אני קונה אונליין ושולחת לדודים שיביאו לי אותו. אולי יש חנויות טובות עם אאוטלטים וסיילים שאני לא מכירה וחבל שאפספס. עברתי על דל אאוטלט ולנובו ואמזון, אבל לא ראיתי שום דבר קוסם במיוחד. בוולמרקט ובבסט ביי יש בעיקר מחודשים. - יש בעיה לקנות מחודש מבסט ביי או וולמארט? חוצמזה בטווח המחירים של 500-600$ ראיתי שחלק מהדגמים במחירי הארץ, מה שה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. **** הפורום הוא לא לוח קניה/מכירה **** http://hwzone.co.il/tradezone/index.php

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Dell Latitude E6440 LT-RD33-7978 Vs Lenovo ThinkPad Edge E540 i7-4702MQ FHD רציתי לדעת מה יותר כדאי לי לקנות כי הם פחות או יותר אותו מחיר וההבדלים הם בכרטיס מסך ומעבד לפי מה שאני רואה..אשמח לתגובתכם. תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by Kgoba,

שלום חברים מבקש את עזרתכם ועצתכם בעניין קניית מחשב נייד חדש לאשתי היקרה שתחי' הקדמה: אשתי עובדת כמורה ואחרי 5 שנים של שימוש הגיע הזמן (בהחלט) להפתיע אותה בצעצוע חדש תקציב: עד 3000K - מסקירה מהירה בהחלט נראה שזהו רף הדוק היטב להתאמת מחשב לדרישות. דרישות: עבודה יומיומית רגילה, דהיינו גלישה בדפדפנים, Office , הצגת וידיאו וכו'..(לא משהו כבד במיוחד). דרישות אישיות: כמה שיותר קל ודק (גירסאות האולטרה למיניהם בהחלט נראות קורצות) אחרי הכל היא נסחבת עם התיק מכיתה לכיתה ובחזרה הביתה, סוללה יחסית חזקה וכמובן אחריות טובה. יציאות מיוחדות: VGA או/ו hdmi לחיבור למקרן. רזולוציית מסך: נוחה ונעימה לעיניים ( אני ממש לא מבין בזה) גודל מסך: עדיפות ל14 אינצ' ( נראה לי גודל סטנדרטי ונוח …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by binyaminil,

אני רוצה לקנות מחשב מהם באינטרנט מישהו מכיר אותם? הם אמינים?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר אפטר אפקט תדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 …

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  23. אחר הצהריים טובים לכולם. אני מבקש שתבנו לי מפרט בסך של 3500 ש"ח לצורך עבודה משרדית שכוללת אינטרנט+ מוסיקה, חשוב שמסך וציוד הקפי יכלול. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by finish7777,

היי, לאחר מיפוי הצרכים שלי, וסקירה של חלק מהדגמים שקיימים בשוק, מצאתי שני דגמים של מחשבים שמתאימים לי: 1) Dell XPS 13 UltraBook (מעבד i7) 2) Lenovo ThinkPad T450s על הדל יש ביקורות טובות. שני חסרונות לעומת הלנובו - טענה שמתחמם מהר יחסית, וזמן עבודה בינוני. עד היום נטיתי ללנובו - אבל אדם שמתעסק בתחום טען שבמחשבים של לנובו יש הרבה תקלות יחסית לדל (וגם, לטענתו, יחסית לטושיבה). למישהו יש המלצה או דרך להאיר את עיני בעניין? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכל המבינים בתחום. עד כה התעסקתי רק במחשבים שולחניים, וכעת, אולי זה עניין של גיל, אני מעוניין לעבור לנייד. אני מחפש מחשב נייד פנטיום3 מהטובים ביותר!!! הייתי מעוניין לדעת איזה לוח אם הוא הטוב ביותר עבור מעבד פנטיום3 1000MHZ [או שיש מעבדי P3 יותר טובים לניידים?], איזה זכרונות הכי טובים לאותו הלוח אם, והרדיסק - מה יהיה טוב ביותר ? [אולי סקאזי?]. אשמח לתשובות בהקדם כיוון שאני ממש לפני רכישה!!! תודה רבה, ניב. אם יש לכם מה להציע, אשמח לקבל הצעות לאימאיל: bhc@netvision.net.il

• 0 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.