עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד. שימוש: המחשב יהיה בייתי וישמש בעיקר לגלישה ואופיס, אך גם ישמש לעיתים לתיכנות (Eclipse) וניגון סרטים ב-HD (עם חיבור HDMI לטלוויזיה) דרישות: תקציב - בערך 2500 צג - 15.6" מעבד - לפחות i3 זיכרון - לפחות 4GB הארד דיסק - לפחות 500GB יציאות - HDMI ולפחות 3XUSB (אם יש USB 3.0 בתקציב שלי אז בכלל טוב, אבל אני מאמין שאין) יצרן - אני לא מספיק מבין בזה, אבל הבנתי ש-DELL ו-LENOVO מומלצות הערות: המחשב לא אמור לצאת מהבית, לכן פחות מטריד אותי עניין המשקל/זמן עבודה של הסוללה/צג מסנוור אני מתכוון לחבר אותו רוב הזמן לצג מחשב ומקלדת ועכבר אלחוטי.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by hardgore1,

מה נחשב לטוב ועמיד לאורך זמן? ממה להתרחק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מה דעתכם חברה על הנייד הבא? אני צריך להזמין היום מארה"ב תקציב שלי זה עד 850 דולר השימושים שלי זה לימודים, אינטרנט, משחקים פשוטים כמו פיפא ומנג'ר, סרטים. אני די סגור על זה שאני רוצה 14 אינץ מה דעתכם על המחשב הבא של סוני: http://www.buy.com/prod/sony-vaio-vpccw21fx-w-14-laptop-intel-core-i3-330m-2-13ghz-4gb-500gb/q/loc/101/213753266.html או זה של אסוס http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5648467 מה עדיף? יש המלצות אחרות? תודההה

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  4. כולם SSD הבחירה שלי לבינתים: http://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=881607 http://ksp.co.il/?uin=27303 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=895039 מה לדעתכם הכי טוב? האחרון גם כן קצת קורץ, 16 GB, וגם i7, אבל מצד שני רזולוציה נמוכה מאוד (אני מתכוון לחבר למסך של 22 אינץ או 27...) צרכים שלי: מחשב קל, קטן, חזק (מתכנת = הרבה tasks פתוחים, ושלוקחים הרבה RAM), ניידות, שיחזיק 8 שעות, מאט, צפייה ושמע ברמה גבוהה (סרטים, שירים)

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by גלאון,

מנסה להגדיר בביוס מהיכן לעשות BOOT אבל ה BIOS מכיר רק את הכונן הקשיח. כיצד מכירים לו שיש גם USB ב NETBOOK?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  6. יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? האם יש אפשרות שהוא יתמוך ויזהה אותם?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by shaylex,

בקשה קצת מיוחדת משחק בעיקר רק בפרו מחפש מחשב שיחזיק את הפרו החדש ולא יותר מזה לגבי תקציב זה כולה לפרו אם יהיה צורך בתקציב אני אפרסם בתגובה הבאה אבל ביינתים אני משחק במשחק אחד אז זרמו עם זה

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  8. אז ככה אני מתחיל בתהליכים של הרכבת מחשב רוב החלקים אני מזמין מחו"ל. ואני עוד לא סגור על הכל. המעבד כנראה יהיה Q6600 יש לי התלבטות בקשר לאיזה לוח להביא כנראה אחד מדגמי ...P5K של אסוס אבל יש כל מיני סוגים ואני לא בטוח עדיין על מה ללכת תנו המלצה ללוח עד 300 דולר (מחו"ל). שווה ללכת על ה Blitz extreme או שהוא סתם מיותר? ואולי ללכת על דגם כלשהו עם WIFI בשביל הנוחות של החיבור לראוטר... למשל ב P5KC יש 6 חריצי זיכרון שזה יכול להוות יתרון הכרטיס קול שם 8 ערוצים אבל פשוט יחסית. ויש רק 4 חיבורים SATA שיתכן שאני ארצה עוד בעתיד. בקשר ל OC יהיה אבל בעתיד, אין צורך בהתחלה לעשות. זיכרון אני רוצה 4 ג'יגה CL4 G.SKILL או OCZ או אחת מהחברות המובילות... HD סיגייט או WS אני כנראה אביא 2 HD בשב…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  9. Started by maayan4,

שלום לכולם. כדי לא לחפור יותר מדי (עשיתי את זה מספיק בפורום של notebookreview) אני אתמצת. אני מתלבט בין המחשבים הבאים (כולם של ASUS) ul30vt ul30jt u35jc u36jc השיקול העיקרי שלי ביניהם (אחרי שקראתי הרבה על כל אחד) הוא משקל (כיוון שאני סוחב היום thinkpad r50e על הגב ומרגיש כל גרם), טמפרטורה ורעש. ה-U36 חדש מדי וחסר עליו חומר ברשת. לגבי שאר המכשירים - יש תיעוד ברשת על רעשים וחום בכל הדגמים פרט ל-VT, והמשקל הוא בכלל סוגיה לא ברורה (נעים בין 1.6 ל-1.9 ק"ג). יש לציין שאני מכוון לסוללת 8cell למרות שהבנתי שאין הבדל בין המשקל בסוללות עצמן. אני אשמח לשמוע כאן חוות דעת, בעיקר למי שיש את אחד מהנ"ל. תודה מראש ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by racheliZV,

הי כבר שבוע בחיפושים אחרי מסך מחשב שיענה לדרישות (ולמגבלות) שלי. נסגרתי על שלושה סופיים ולא יודעת להכריע. אשמח אם מישהו שמבין, התנסה ויוכל לעזור.. כבר הזמנתי מחשב ורק מתעכבת על מסך. רציתי מסך 24 IPS שמתאים לעבודה ממושכת, אך אני מוגבלת בתקציב של 750. רוצה לרכוש שני מסכים לעבודה במקביל. מצאתי את הדל SE2416H שלא ברור לי כל כך מההמלצות ביוטיוב על טיבו דל S2415H שממש משבחים ביוטיוב אבל המסך מבריק ולכן לא סגורה שיהיה מתאים לסוג העבודה שלי אחרון 24MP67HQ-P LG (שהתלבטתי בינו לבין הסמסונג) ושאלה אחרונה, האם יש מה להתעקש על מסך כמו דל מסדרת U עם הרגלית המתכווננת וחדות, למרות שהמחיר שהם מעל ומעבר לתקציב שלי? מנסיון של…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by דן,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]חדש לחלוטין לא הופעל עדיין מחשב נייד מיני asus 1015peg חדש לחלוטין ליצירת קשר 0527639489 במחיר טוב[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by Zvika Mendeleev,

מחפש מפרט למחשב ב-2.5-3.0K גיימינג לילד, משחק משחקים כגון פורנייט ו OVER WATCH אשמח להמלצות איך המפרט הזה ? האם הכונן SSD נחוץ? בלוח אם הזה יש כרטיס קול וכרטיס רשת אלחוטי? 2830 ש"ח עם הSSD 2570 ש"ח בלי 50028 Processor AMD AMD Ryzen 3 2200G 3.5Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box 1 29795 CPU Cooler Arctic Freezer A11 CPU Cooler 1 54458 Motherboards for AMD Gigabyte B450 AORUS M AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 51533 Memory Corsair Vengeance …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וחשוב לי שייהו בו את התכונות הבאות: 1) מסך בגודל 13 -14 אינץ לא יותר. 2) שיהיה קל, שלא ילך לי הגב שאני סוחב אותו. 3) שיהיה חזק שיהיה מסוגל להפעיל ברקע גם מסמכי office גם אינטרנט וגם פוטושופ מבלי להיתקע. זהו בגדול אשמח להמלצות שלכם ! תודה !

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  14. מטרות המחשב: בעיקר שימוש בית ספרי של אופיס. גלישה באינטרנט וסרטונים. צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה. הייתי שמח גם לשחק משחקים ברמה בינונית אבל פחות קריטי גודל וסוג המסך: סדרות ה 13 אינץ' רזולוציית המסך: 1366x768 זה בסדר, עקרונית הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רוב הזמן אשתמש בעכבר נפרד, הייתי שמח לקליק פד אבל לא קריטי. הייתי שמח לתאורה אחורית במקשי המקלדת. (דיי חשוב לי) משקל רצוי: עד 2 ק"ג. רצוי פחות! זמן סוללה: סביבות ה 5 שעות זה בסדר... דרישות ביצאות: חובה יצאיה של HDMI. מעדיף גם יציאה של USB3. אין צורך בקונן דיסקים! (סתם שמן ותופס משקל). Bluetooth: רצוי שכן גודל וסוג כונן קשיח: כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by cool_man,

היי, אשמח לעזרה במציאת חלקים ומפרט . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, (ממש לא חובה הגדרות Ultra), עריכה גרפית ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) WD Black SN750 500GB NVMe 1TB HDD Crucial Ballistix Sport LT 3200 MHz DDR4 16GB (8GBx2) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב מאוד (המחשב יהיה בחדר ש…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  16. Started by Psy,

כן, מחשב זקן מאוד אבל גם ההארדיסק שלו סיים את התיקון שלו.. אני מחפש הארדיסק חדש או משומש קצת שתואם לסדרה הזאת של hp pavilion dv1000 , איזה עוד הארדיסקים יכולים להתאים לדגם הזה? אשמח לקישורים , גם בארץ ויותר עדיף מחו''ל, שם בטח זול הרבה יותר.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  17. אהלן! אני מחפש מחשב שיחליף את הלפטופ-טאבלט HP הישן שלי שכבר עומד למות... אני צריך אותו ללימודי עיצוב גרפי, ומה שאני מחפש: טווח מחירים- 4000-5500 (מוכן להשקיע יותר אם באמת יהיה בדיוק מה שאני מחפש...) - 13"-14" (מוכן ללכת על 15" אם כל שאר הקריטריונים מצדיקים את זה) - מסך כמה שיותר איכותי (LED, צבעים אמיתיים, קונטרסט טוב וזוויות צפייה טובות... רזולוציה פחות עקרוני) - כמה שיותר קל, עדיף פחות מ2 קילו -i5 - i7 (מוכן להתפשר על i5 אם המשקל מצדיק את זה) - 4GB RAM + (מובן מאליו... עדיפות ל8 GB) - מבחינת כונן קשיח, עדיפות ל SSD, ואם לא אז 7200 RPM- כמות הזכרון לא חשובה לי. - סוללה שמספיקה ל5 שעות+ כדי שהסיכוי שאצטרך לסחוב ללימודים את המטען יהיה כמה שיותר נמוך... עד כה, שקלתי את המחש…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by rost1k,

שלום אני מתלבט בין 2 מפרטים מKSP CORE I3 2100 SCYTHE KATANA 3 ASUS P8H61-M G.SKILL 1333 MHZ 4GB SEAGATE 500 GB sata 3 GIGABYTE GTX460 SOC SAMSUNG צורב THERMALTAKE V4 SEASONIC 620W 80+ עם הרכבה חובה . 3006 שקל. ומפרט שני : ANTEC 100 GTS 450 INTEL I3 2120 SEASONIC 500W ואותו לוח אם 4GB 1600 MHZ GSKILL אם יש יותר טובים מKSP פתוח להצעות . תודה גולדמן

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by cgbSpenser,

מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט. שיהיה WIFI,BLUETOOTH. גודל מסך סטנדרטי - 15 אינץ משהו כזה. לא חובה מקלדת מלאה ברצוני שהמחשב יחזיק מעמד לאורך זמן. תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by Ran Novenstern,

שלום, אודה לעזרתכם בייעוץ החלפת מארז. אני מרכיב מחשב לפי המפרט הבא (אמור לקבל החלקים בשבוע הקרוב) - מעבד – i5 13600 לוח אם – Gigabyte b760 gaming X AX DDR4 כ. מסך – Gigabyte GeForce GTX 1660 super 6GB ספק כח – Enermax Revolution DF 650W 80 plus gold זיכרון – Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3200 C16 קירור מעבד – Thermalright Peerless Assassin 120 SE אחסון SSD – Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 PCIe Gen4 אחסון HDD – Seagat…

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by armadolph,

* מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? 13 אינצ' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320K * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  22. אז המחשב שלי יחסית ישן, החלפתי לא מזמן כרטיס מסך וכל המשחקים רצים לי מעולה על 1080 בULTRA/HIGH על 50-60 FPS.. בקיצור למפרט: מעבד: QuadCore Intel Core i5-750, 3179 MHz (24 x 132) לוח אם: Intel DH55TC זיכרון: DIMM1: Team Group Team--Elite-1333 *2 (2*2GB RAM)x כרטיס מסך: PCI Express 3.0 x16: Asus R9 270X-DC2T-2GD5(עדיין באחריות לעוד שנתיים) הארד דרייב: SAMSUNG HD502HJ (500 GB)x ST1000DM003-9YN162 (1TB) Seagate ספק: Seasonic Eco 500W (עדיין באחריות לבערך שנתיים) מארז: Huntkey אני לא מחפש למכור אבל אם יש הצעות להחלפות תציעו (לא כתוב אם זה נוגד לחוקים אם כן אז פשוט תמחקו) וגם לקנות אני מעוניין בזכרון של 8GB או קיט של 4*2 ומארז טוב (-||-)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מעונין לקנות את הנייד דגם HP DV6265US נראה לי שאין אותו בארץ,והמחיר שלו הוא בערך 5K מצורף לינק למפרט : http://shop1.outpost.com/product/5112046?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG אשמח לשמוע תגובות..

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by Liad344,

שלום , יש לי מחשב נייד hp envy15 j002ea יש אפשרות להחליף סוללה לאחת חזקה יותר? או להוסיף סוללה "מאולתרת" באזור של הhard drive ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.