ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
אהלן , הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב נייד חדש . המחשב מיועד ללימודים ] אינטרנט , מסמכים והרצת מדיה בצורה נורמלית. אני מתכוונת לקחת אותו מדי פעם למכללה אבל בעיקרון הוא הולך לשבת פשוט בחדר שלי , לכן אני לא צריכה חיי סוללה ארוכים ומידות קטנות במיוחד. אני לא ממש יודעת את טווח המחירים ואני די קצרה בכסף אבל חושב לי שיהיה אמין ושיחזיק לי לכל אורך הלימודים לפחות לכן אני חושבת שאולי עדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על מחשב אמין שלא יעשה לי בעיות מאשר להדפק עם מחשב שימות תוך שנה. אז התקציב הוא 3500 אבל אם יש משהו יותר זול אז זה יהיה עדיף. נראה לי שזהו. תודה. קארין.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2300 , מעדיף כמה שפחות אבל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי. הרצת אופיס. גלישה. Vmware אבל לא הרצה של מספר מערכות הפעלה בו זמנית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וורד, אקסל. יכול להיות שגם אווטלוק. Vmware שימוש באופן תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שניתן להתקין היום מערכת הפעלה של מק (APPLE) על MSI WIND יש למישהו מושג איך עושים את זה ועד כמה זה קשה לביצוע? מישהו עשה את זה בכלל מחברי הפורום? אשמח לשמוע פרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום! אבקש דגם של מחשב נייד שעונה על הדרישות שלי, לפי הסדר הבא, מהחשוב לפחות חשוב: 1) עד 5000 ש"ח 2) מסך 17 אינצ' לפחות 3) עד 3 קילו 4) יוכל להריץ AUTOCAD בצורה חלקה לגמרי. 5) שלא יהיה לו בעיה בפעולות רגילות של גלישה ושימוש רגיל במחשב. 6) שיוכל להריץ סרטים של 720P לפחות חלק לגמרי. 7) עדיפות של DELL (אוהב את האחריות שלהם). 8) עדיפות לקנייה מחנות http://www.mds.co.il (קרוב למקום עבודתי, ונוח לי משם). אני לא מבין מספיק במחשבים ניידים כדי לדעת אם הדרישות שלי הם ריאליסטיות או לא. אם אין כזה נייד, אשמח לדעת איזה דרישה היא זאת שלא ברת ביצוע. תודה מראש! דניאל
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
Asus ZenBook Pro 15.6" UX501VW מפרט מסך UHD 3840 x 2160 4K כולל מסך טאצ'!!! מעבד I7 6700HQ (הדור החדש 6M) שהוא 2.6GHZ כרטיס מסך NVIDIA GTX 960M 2GB זיכרון 24GB DDR4 במהירות 2133MHz דיסק קשיח M.2 EXPRESS בעל מהירות קריאה 2200MB לשניה ומהירות כתיבה של 900MB לשניה בנפח 256GBהמחשב נרכש מאמזון לפני פחות מחצי שנה , יש על המחשב אחריות בארץ ע"י ASUS ישראל. מחשב מצב חיצוני ללא שום פגע או שריטה! שמור ביותר!! מחיר : 4800 ש"ח גמיש טיפה לאנשים רציניים! מי שמעוניין שישלח הודעה פרטית ואתן לו מספר טלפון. תמונות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הציעו לי את המחשב ב3200 השימוש שלי זה AUTOCAD החדש קצת סרטים ומוזיקה איך המחשב יהיה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, חברה שלי מעצבת פנים והיא צריכה מחשב נייד חדש, בעיקר לעבודה על תוכנות Revit (תלת מימד) ו-AutoCad. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לעיצוב פנים - בעיקר Revit (תלת מימד) ו-AutoCad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע ב-Revit, AutoCad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט לעיצוב, אני רוצה לקנות לפטופ ללימודים ובהמשך לעבודה חשבתי להזמין workstation מארה"ב תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכ500ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב למטרות עיצוב- Photoshop,Solidworks,Illustrator (מן הסתם גם שימוש רגיל אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למטרות עיצוב, כרגע בתור סטודנט בהמשך לפרנסה, בעיקר סוליד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מה העניינים חברה? המחשב שלי כבר בן איזה 3-4 ובא לי לדעת כמה הוא שווה היום. Q9550 + קירור קולר מסטר לא זוכר את הדגם לוח אם GB EP43 4GB DDR2 PALIT HD4870 1GB SEASONIC 500W מודולרי CM590 תודה!
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ב500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, תכני מדיה (סרטים,תמונות,שירים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, העיקר הוא סימולטור טיסה כדוגמת FSX ו- X-Plane, ומשחקים קטנים כמו LOL. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: League of Legends, FSX, X-Plane -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
משהו ליפניי הבעייה אני מיצטער עם זה לא המקום להודעה הזו אני דיי חדש פה ולא ידעתי היכן ליפתוח את זה בבקשה תעזרו לי אנשים.... אז ככה יש לי פוול בעיות עם המחשב בעיות של וירוסים וכל החרטא הזה ויש עוד הרבה בעיות.. שאני קיבלתי את המחשב שלי הם טענו שאין את הצורך בדיסק ההתקנה שאלתי למה והם טענו שיש קובץ גיבויי בשם HP_RECOVERY שנימצא בכונן \זה מה שרשום מחיצת שחזור אזהרה! אזור זה (או מחיצה זו) בדיסק הקשיח מכיל קבצים המשמשים את PC Recovery. אל תמחק קבצים אלה ואל תשנה אותם. ביצוע של שינוי כלשהו במחיצה זו עלול למנוע את האפשרות לשחזור במועד מאוחר יותר.[br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 04:31:11 שכחתי לישאול את השאלה איך אני מתקין את זה או מבצע הפעולה להתקנת הוינדוס דרך ז…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי הכי זול שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בעיקרון מסניף KSP אילת כי יותר זול שם. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך לוח מעבד זיכרון ומארז המחשב יחובר למסך 32אינץ (TV). קשיח+SSD+צורב כבר יש לי ממחשב קודם. זיכרון אני חושב ללכת על Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz CL16 מעבד אני חושב ללכת על Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Tray מארז Antec Dark Fleet DF500 R…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב מחשב שיהיה אידאלי בשבילי, בתור מפתח משחקים לתלת מימד\VR או IMAGE PROCESSING(לא קשור למשחקים). אחת הבעיות היא לדעת איזה רכיבים להתאים לאיזה, אז מצאתי אתר שעושה את זה אוטמטית. בגדול הדברים שאני יודע שאני צריך ממחשב לפיתוח זה 32 GB זיכרון RAM SSD מהיר (NVME) הרבה מקום איחסון במהירות סבירה(יש אפשרות גם לאחסון על הרשת אבל זה לרוב פחות מהיר). כרטיס גרפי חזק עם תמיכה לCUDA. אז 1080TI לפחות. עם כוונה לשדרג לRTX בעתיד, כי העתיד בגרפיקה זה משחקי RAY TRACING. מארז שקט יחסית והכי חשוב, שקל לנקות אותו ולשדרג בעצמי בעתיד. לכןם הלכתי על FRACTAL DESIGN R6 שהוא בנוי בצורה מאוד מודרנית וקלה לתחזוקה ולשינוי. חשוב לי לא לעשות OC לכרטיס …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי DELL INSPIRON 1525. חיברתי אותו לכבל HDMI לטלוזיה - יש לי תמונה אבל לא SOUND. בדקתי הגדרות הוא רושם שחסרה לי הגדרה של SIGMATEL HD AUDIO . הורדת דרייבר מתאים מהאתר של דל ועדיין הוא לא מוגדר. מישהו יודע מה הבעיה ? גיל
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד שישמש לצרכי משרד ביום ולרנדרים תלת מימדיים בלילות. ידוע לי שהמחיר שאני נותן לא יביא לי מפלצת, אבל מצד שני, רנדרים של תלת מבוססים בעיקר על מעבד איכותי. ולשם אני מעוניין לכוון. המחשב יקנה בחו"ל (ארה"ב) ולכן אם יש למישהו דגם עם שם שונה, אשמח לדעת על זה. תודה רבה! נפתלי.
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג מתי אמורים לצאת/להגיע לארץ הדגמים החדשים של dell? למשל inspiron 1318, latitude e4200' latitude e4300.... היתה איזשהיא הודעה רשמית? שווה לחכות עם הקנייה עד שאלו יצצו ואולי ישנו מעט את המצב כיום?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי חברים, מחפש מחשב חדש עם אופציה להזמנה מחו"ל (זו העדיפות). מתלבט לגבי הנייד הזה של Dell : http://www.dell.com/us/p/inspiron-15r-se-7520/pd או כל אחד מהסדרה של ה-15R. * מטרות המחשב?,משחקים לימודים ותכנות (לא גרפי) * גודל המסך? 14-15.6. * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות, אבל לא קריטי כי הנייד ישמש כנייח רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כדאי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB, לא משנה הסוג, כל עוד הוא סביר. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא, אבל יכול להיות נחמד אם תהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי אבל מ…
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
[מדובר במחשב ישן DV1000] כשאני מנסה להפעיל את המערכת (במצב רגיל ובמצב בטוח) עוד לפני שהווינדוס עולה אני מקבל את המסך הכחול עם הודעת שגיאה שלמטה כתוב: בהתחלה זה היה מופיע אחרי הרצת הווינדוס (XP) אחת לכמה זמן, הספקתי להריץ בדיקת שגיאות לדיסק. כרגע הווינדוס אפילו לא מספיק לעלות ומתקבלת ההודעה. הוצאתי את הכרטיסי זיכרון (ישנה תופעה אחת לפחות שגורמת למסך כחול שקשורה לכרטיסי זיכרון) ניקיתי והחזרתי, כנ"ל עם ההארדיסק. הרצתי בדיקת דיאגנוסטיקה להארדיסק דרך הביוס - הראה שהוא תקין. הכנסתי דיסק של ה WIN XP שהותקן על המחשב, הוא מזהה את הבוט דיסק, לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתחיל לעלות אבל ברגע שהוא סופסוף עולה ישר קופצת ההודעת שגיאה שציינתי - מה שאומר שלא ניתן אפילו לפרמט את הכונן ו\או ל…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לתכנות בEclipse, ושימוש משרדי(אופיס+אינטרנט) אני אנסה לעבור על הרשימה. לא דרוש שום ציוד היקפי(יש כבר עכבר מקלדת מסך רמקולים...). לגבי התקציב- כתבתי 2000 בעיקר כי אני לא ממש מעודכן במצב המחירים, המטרה היא לקנות את המחשב המתאים במחיר הנכון, ולא את המחשב שינצל כול שקל בתקציב כי אפשר. כלומר אם אפשר לחסוך מאה, מאתיים 500 או 1000 בלי שאני מתפשר על הדרישות שאני אכתוב בהמשך מצויין. דרישות: מארז וספק מחברה מוכרת, לא צריך להשתגע כי לא יבוצע שום OC, אבל אני לא רוצה משהו סיני(תיכנון עם ייצור סיני אין בעיה). אציין שיש לי שני מאווררי 120MM מצויינים שיכולים לעבור למחשב החדש. דיסק קשיח 1TB, לא צריך יותר. עדיפות ל3 שנות אחריות. לא ישמש למשחקים אז אין צורך לכרטיס מסך מעבר …
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM שעברה גיור לעברית בעזרת VISTALIZATOR עכשיו פתאום שמתי לב שWINDOWS UPDATE הפך לאנגלית אבל הכל בעברית,ממה זה יכול להיות האם לבטל את WINDOWS UPDATE?
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם - אני מחפש לרכוש מחשב מיני נייח מחודש לצורכי גלישה באינטרנט בעיקר (וקצת עריכת קוד על כלים רזים - כלומר לא IDE כבדים). מפרט: מחשב מחודש. מעבד: i5. ראם: 8gb. דיסק: 240 ssd. מערכת הפעלה: ללא. מארז: עדיפות לדל או לנובו. אני מחפש ספק אמין שאפשר לסמוך על במקרה של תקלות ואיכות מוצר. תודה
-
- 0 תגובות
- 311 צפיות
-
-
חברה שלי התחילה ללמוד באונ' והיא החליטה שהיא צריכה מחשב נייד(דה) * מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס * גודל המסך? החליטה ש10.1 קטן לה מדי, 13 זה כבר בסדר * משקל רצוי? קל מאוד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי בעליל * כונן CD/DVD? צורב?רצוי כונן Bluray?אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר מחשב בלי ושאני אתקין לה(זול יותר) אז בכיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא בקשות נוספות: מחשב לא אפור שחור וכו', אדום או צבע חי יהיה טוב
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-