עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by racheliZV,

הי כבר שבוע בחיפושים אחרי מסך מחשב שיענה לדרישות (ולמגבלות) שלי. נסגרתי על שלושה סופיים ולא יודעת להכריע. אשמח אם מישהו שמבין, התנסה ויוכל לעזור.. כבר הזמנתי מחשב ורק מתעכבת על מסך. רציתי מסך 24 IPS שמתאים לעבודה ממושכת, אך אני מוגבלת בתקציב של 750. רוצה לרכוש שני מסכים לעבודה במקביל. מצאתי את הדל SE2416H שלא ברור לי כל כך מההמלצות ביוטיוב על טיבו דל S2415H שממש משבחים ביוטיוב אבל המסך מבריק ולכן לא סגורה שיהיה מתאים לסוג העבודה שלי אחרון 24MP67HQ-P LG (שהתלבטתי בינו לבין הסמסונג) ושאלה אחרונה, האם יש מה להתעקש על מסך כמו דל מסדרת U עם הרגלית המתכווננת וחדות, למרות שהמחיר שהם מעל ומעבר לתקציב שלי? מנסיון של…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by דן,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]חדש לחלוטין לא הופעל עדיין מחשב נייד מיני asus 1015peg חדש לחלוטין ליצירת קשר 0527639489 במחיר טוב[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  3. Started by Zvika Mendeleev,

מחפש מפרט למחשב ב-2.5-3.0K גיימינג לילד, משחק משחקים כגון פורנייט ו OVER WATCH אשמח להמלצות איך המפרט הזה ? האם הכונן SSD נחוץ? בלוח אם הזה יש כרטיס קול וכרטיס רשת אלחוטי? 2830 ש"ח עם הSSD 2570 ש"ח בלי 50028 Processor AMD AMD Ryzen 3 2200G 3.5Ghz Radeon Vega 8 AM4 - Box 1 29795 CPU Cooler Arctic Freezer A11 CPU Cooler 1 54458 Motherboards for AMD Gigabyte B450 AORUS M AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI 1 51533 Memory Corsair Vengeance …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד ללימודים וחשוב לי שייהו בו את התכונות הבאות: 1) מסך בגודל 13 -14 אינץ לא יותר. 2) שיהיה קל, שלא ילך לי הגב שאני סוחב אותו. 3) שיהיה חזק שיהיה מסוגל להפעיל ברקע גם מסמכי office גם אינטרנט וגם פוטושופ מבלי להיתקע. זהו בגדול אשמח להמלצות שלכם ! תודה !

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. מטרות המחשב: בעיקר שימוש בית ספרי של אופיס. גלישה באינטרנט וסרטונים. צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה. הייתי שמח גם לשחק משחקים ברמה בינונית אבל פחות קריטי גודל וסוג המסך: סדרות ה 13 אינץ' רזולוציית המסך: 1366x768 זה בסדר, עקרונית הכי טוב שאפשר למצוא במחיר הזה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: רוב הזמן אשתמש בעכבר נפרד, הייתי שמח לקליק פד אבל לא קריטי. הייתי שמח לתאורה אחורית במקשי המקלדת. (דיי חשוב לי) משקל רצוי: עד 2 ק"ג. רצוי פחות! זמן סוללה: סביבות ה 5 שעות זה בסדר... דרישות ביצאות: חובה יצאיה של HDMI. מעדיף גם יציאה של USB3. אין צורך בקונן דיסקים! (סתם שמן ותופס משקל). Bluetooth: רצוי שכן גודל וסוג כונן קשיח: כונן קשי…

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by cool_man,

היי, אשמח לעזרה במציאת חלקים ומפרט . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 - עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, (ממש לא חובה הגדרות Ultra), עריכה גרפית ושימוש כללי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) WD Black SN750 500GB NVMe 1TB HDD Crucial Ballistix Sport LT 3200 MHz DDR4 16GB (8GBx2) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב מאוד (המחשב יהיה בחדר ש…

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by Psy,

כן, מחשב זקן מאוד אבל גם ההארדיסק שלו סיים את התיקון שלו.. אני מחפש הארדיסק חדש או משומש קצת שתואם לסדרה הזאת של hp pavilion dv1000 , איזה עוד הארדיסקים יכולים להתאים לדגם הזה? אשמח לקישורים , גם בארץ ויותר עדיף מחו''ל, שם בטח זול הרבה יותר.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  8. אהלן! אני מחפש מחשב שיחליף את הלפטופ-טאבלט HP הישן שלי שכבר עומד למות... אני צריך אותו ללימודי עיצוב גרפי, ומה שאני מחפש: טווח מחירים- 4000-5500 (מוכן להשקיע יותר אם באמת יהיה בדיוק מה שאני מחפש...) - 13"-14" (מוכן ללכת על 15" אם כל שאר הקריטריונים מצדיקים את זה) - מסך כמה שיותר איכותי (LED, צבעים אמיתיים, קונטרסט טוב וזוויות צפייה טובות... רזולוציה פחות עקרוני) - כמה שיותר קל, עדיף פחות מ2 קילו -i5 - i7 (מוכן להתפשר על i5 אם המשקל מצדיק את זה) - 4GB RAM + (מובן מאליו... עדיפות ל8 GB) - מבחינת כונן קשיח, עדיפות ל SSD, ואם לא אז 7200 RPM- כמות הזכרון לא חשובה לי. - סוללה שמספיקה ל5 שעות+ כדי שהסיכוי שאצטרך לסחוב ללימודים את המטען יהיה כמה שיותר נמוך... עד כה, שקלתי את המחש…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by rost1k,

שלום אני מתלבט בין 2 מפרטים מKSP CORE I3 2100 SCYTHE KATANA 3 ASUS P8H61-M G.SKILL 1333 MHZ 4GB SEAGATE 500 GB sata 3 GIGABYTE GTX460 SOC SAMSUNG צורב THERMALTAKE V4 SEASONIC 620W 80+ עם הרכבה חובה . 3006 שקל. ומפרט שני : ANTEC 100 GTS 450 INTEL I3 2120 SEASONIC 500W ואותו לוח אם 4GB 1600 MHZ GSKILL אם יש יותר טובים מKSP פתוח להצעות . תודה גולדמן

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by cgbSpenser,

מיועד לשימוש משרדי ואינטרנט. שיהיה WIFI,BLUETOOTH. גודל מסך סטנדרטי - 15 אינץ משהו כזה. לא חובה מקלדת מלאה ברצוני שהמחשב יחזיק מעמד לאורך זמן. תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by Ran Novenstern,

שלום, אודה לעזרתכם בייעוץ החלפת מארז. אני מרכיב מחשב לפי המפרט הבא (אמור לקבל החלקים בשבוע הקרוב) - מעבד – i5 13600 לוח אם – Gigabyte b760 gaming X AX DDR4 כ. מסך – Gigabyte GeForce GTX 1660 super 6GB ספק כח – Enermax Revolution DF 650W 80 plus gold זיכרון – Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3200 C16 קירור מעבד – Thermalright Peerless Assassin 120 SE אחסון SSD – Crucial P3 Plus 1TB NVMe M.2 PCIe Gen4 אחסון HDD – Seagat…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  12. Started by armadolph,

* מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? 13 אינצ' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320K * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  13. אז המחשב שלי יחסית ישן, החלפתי לא מזמן כרטיס מסך וכל המשחקים רצים לי מעולה על 1080 בULTRA/HIGH על 50-60 FPS.. בקיצור למפרט: מעבד: QuadCore Intel Core i5-750, 3179 MHz (24 x 132) לוח אם: Intel DH55TC זיכרון: DIMM1: Team Group Team--Elite-1333 *2 (2*2GB RAM)x כרטיס מסך: PCI Express 3.0 x16: Asus R9 270X-DC2T-2GD5(עדיין באחריות לעוד שנתיים) הארד דרייב: SAMSUNG HD502HJ (500 GB)x ST1000DM003-9YN162 (1TB) Seagate ספק: Seasonic Eco 500W (עדיין באחריות לבערך שנתיים) מארז: Huntkey אני לא מחפש למכור אבל אם יש הצעות להחלפות תציעו (לא כתוב אם זה נוגד לחוקים אם כן אז פשוט תמחקו) וגם לקנות אני מעוניין בזכרון של 8GB או קיט של 4*2 ומארז טוב (-||-)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעונין לקנות את הנייד דגם HP DV6265US נראה לי שאין אותו בארץ,והמחיר שלו הוא בערך 5K מצורף לינק למפרט : http://shop1.outpost.com/product/5112046?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG אשמח לשמוע תגובות..

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by Liad344,

שלום , יש לי מחשב נייד hp envy15 j002ea יש אפשרות להחליף סוללה לאחת חזקה יותר? או להוסיף סוללה "מאולתרת" באזור של הhard drive ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מחפש מחשב נייד חזק לפיתוח בעזרת לינוקס (אובונטו) * מטרות המחשב? פיתוח אתרים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ ומעלה ואשמח לשמוע אם מומלץ מסך מגע * רזולוציית המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI ו DisplayPort כדי לחבר שני מסכים * Bluetooth? אין חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן אופטי? עדיף שיהיה אבל לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות גבוהה בלי חלונות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מחיר : עד 4000 באילת. * מטרות המחשב? עבור סטודנט להנדסת בניין. שיריץ אוטוקאד, REVIT, וכל שאר התוכנות חלק בלי תקיעות. * גודל המסך? 14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?- לא * משקל רצוי?- רצוי שיהיה קל כמה שיותר, כי אני צריך להסתובב איתו כל היום על הגב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)- לא * Bluetooth?- לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)- כמובן שאעדיף SSD, אבל ראיתי שיש SSHD, קצת לא מבין איזה עדיף, האם 8giga sshd מספיק מה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by shlomi8,

שלום, אני מעוניין בקניית מחשב למטרת לימודים ואינטרנט קונה את המחשב בישראל שיהיה לו סוללה חזקה בסביבות 2000 שקל תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  19. Started by erezb84,

שלום, מה דעתכם על המחשב הבא? Lenovo yoga 500-14 80N4006CIV http://ksp.co.il/?uin=27226 שימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Erez Mor,

הי,שלום לכולם מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי כדי שיתאים לעריכת וידאו משתמש בתוכנה : Adobe Premire Pro CC מפרט נוכחי: M: Gigabyte - GA-770T-USB3 Processor: AMD Phenom II x4 945 4CPUs 3.0GHZ Memory: 4GB RAM ( שני סטיקים שונים אחד קינגסטון והשני אוסיזי, לא רשום עליהם את הסדרה או DDR) Display - AMD Radeon HD5700 דיסק קשיח - 500GB מעוניין בעוד 1TB יש ברשותי (לא מותקן במחשב) 4GB RAM GSKILL DDR3 - 1333 pc3 - 10666 2GBX2 SPD CL9-9-9-24 אפשר להשתמש בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD א)…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by Ovid,

יש לי מחשב ממש ישן מכמעט לפני עשור, כך שאין טעם לשדרג בו חלקים מסויימים. אני צריך מחשב חזק ככל הניתן שייתן לי להריץ : * מכונה וירטואלית * תכנות בסביבות עבודה שונות * שיריץ הכל במקביל בלי תקיעות כולל מלא טאבים בדפדפן מה לא.. וזאת אגב נקודה מאוד חשובה, אני לא סובל שום תקיעות או זמן "לחשוב" במחשב. * אין צורך בכרטיס גרפי למשחקים. * שיהיה שקט. לגמרי. אני חשבתי ללכת בכיוון i7 , עם 16 גיגה ראם . אבל פה יש לי שתי התלבטויות : 1. האם ללכת על 4790 או על החדש 6700. הבנתי שההפרש בביצועים די זניח , אבל הליבה הגרפית משמעותית יותר חזקה. (זה אולי קריטי בשבילי מכיוון שלא יהיה כרטיס מסך חיצוני). בהקשר הזה, האם DDR4 באמת מהווה יתרון על DDR3 ? 2. רציתי משהו קומפקטי ככל הניתן. שאלה אם אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חברה שלום, אני מעונין להרכיב מחשב HTPC לסלון. היעוד העקרי הוא לצפות/להקליט תוכניות מYES וכן לראות סרטים ב-HD או FHD, אבל אני מעונין גם שיהיה אופציה לשחק משחקים בצורה סבירה חשבתי על המפרט הבא: מארז : THERMALTAKE DIGITAL HOME SERIES DH101 VF7000BNS - 800 ספק כוח: Thermaltake toughPower 600W four rails - 475 לוח אם:730 - ASUS P5K-E מעבד: E6700 - יש לי ממחשב אחר (0) קירור מעבד: 150 - Thermaltake Golden Orb II זכרון:500 - DDR2 2x2048MB 800MHZ CLI4 OCZ כרטיס גראפי:800- Sparkle nVidia 9600GT 512Mn PCIe כרטיס קול: On Board (8 channels) (0) כרטיס טלוויזיה: Hauppauge PVR150 MCE - יש לי ממחשב אחר (0) דיסק קשיח:413- WD 500GB (WD500AAKS) 7200 RPM 16MB SATA2 DVD: ASUS DRW-2014…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  23. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בהגדרות מקסימליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים גם בשנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  24. אני כבר מבולבל לגמרי מכל המפרטים שהציעו לי, עד שחשבתי שכבר מצאתי מפרט טוב אני רואה פה דברים שונים ממה שהציעו לי. :s05: אני אשמח אם תבנו לי מפרט (או שתשנו את המפרט שכתבתי) של מחשב חזק שיריץ את כל המשחקים החדשים הכבדים ושיהיה טוב בעתיד. הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1280X1024 (לא יודע אם זה עוזר). אני לא צריך צורב וכונן DVD. יש לי עוד שאלה: הציעו לי לקנות לוח אם intel eva cove במקום מה שכרגע מופיע במפרט שלי. זה טוב? בבקשה תבדקו ואל תגידו ישר ש-intel זה לא טוב. תודה! http://www.skypc.co.il/sg_product~BLKDG35EC~10~0.htm במפרט הנוכחי בחרתי בכרטיס מסך NVIDIA 9800GTX כי אני לא יודע אם שווה לי לשלם עוד 500 ש"ח בשביל RADEON HD3870X2 - אני לא יודע אם אני באמת אנצל את כל…

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.