ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אחד של SanDisk מהירות https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15765 -520/180 השני של ADATA מהירות 560/410 http://www.amazon.com/ADATA-USA-Premier-SP550-ASP550SS3-120GM-C/dp/B013J7PP96/ref=sr_1_4?s=pc&rps=1&ie=UTF8&qid=1460631769&sr=1-4&keywords=120gb+ssd+2.5&refinements=p_n_feature_keywords_four_browse-bin%3A6158693011%2Cp_85%3A2470955011%2Cp_n_feature_three_browse-bin%3A6797517011 אז מה עדיף מבין שני הכרטיסים? בבקשה לא להגיב על גודל הכרטיס. רק לבחור אחד מבין השניים SAMSUNG EVO לא בא בחשבון יקר בטירוף לא רוצה אותו
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הי שלום לכולם בשעה טובה התחלתי ללמוד באוניברסיטה, אז התחלתי לחפש מחשב נייד מתאים. ראיתי את המחשב הזה, שקיבל ביקורות טובות. רציתי לדעת מה דעתכם עליו. מחיר בארץ: 3,799 http://www.laptopmag.com/review/laptops/toshiba-satellite-t235.aspx#axzz12iuaf8yV
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 4000 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 500 שימושים מהם השימושים במחשב? גראפיקה, תלת מימד ועריכת וידאו במידה ובחרת בעיצוב כלשהו, ציין שמות של תוכנות בהן אתה משתמש.- פוטושופ, מאיה, אפטר אפקט באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? XP ולא יודע מה ההבדל בין 32 ל-64 אבל לא קריטי לי שימושים מיוחדים האם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? אם יש מספיק בתקציב ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך? אם היא אינה ידוע לך כתוב את גודל המסך במקום. יש לי מסך 22 אינץ' FULL HD של DELL הרזולוציה המקסימלית 1680X1050…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה תואר במדעי המחשב ומחפשת לקנות מחשב נייד חדש. עניתי על כמה סעיפים רלוונטיים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. אבל בכוונה מקצה יחסית הרבה כדי שהמחשב יהיה טוב למהלך התואר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות שקלים בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, office, תכנות בסיסי, סרטים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לפטופ להורים שלי (בני 70) - שימוש:סקייפ/גלישה באינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים(מעונין לחשוף אותם לקודי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? FHD זה במק…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב של HP, הדגם שלו הוא: compaq nx9010. כשאני מדליק אותו, הוא עושה לי הרבה צפצופים קצרים, ואח"כ הוא מעלה את הווינדוס ועובד רגיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש מצלמת אבטחה ומתלבט בין כמה דגמים: 2 דגמים של Xiaomi: http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-YI-Dome-Home-Camera-112-720P-360-Degree-PTZ-WiFi-International-Edition-/112362011892?hash=item1a294c3cf4:g:8GkAAOSwmgJY3f92 דגם 360 http://www.wallashops.co.il/מצלמת-אבטחה-אלחוטית-yi-home-camera/pi6ja111095?ref=StoreYa&utm_source=stry&utm_medium=trafb&utm_campaign=storeya10 https://www.aliexpress.com/item/VStarcam-IP-Camera-WiFi-Wireless-Mini-CCTV-Camera-P2P-Baby-Monitor-P-T-Micro-TF-Card/32385677608.html בעדיפות אחרונה. אומנם זולה יותר אבל לא 360 ונראית מסורבלת יותר. בנוסף כל הד…
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר עצמאי בבורסה, שימוש במספר של מסמכים במקביל (4 מסמכים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלטפורמות המסחר השונות בבורסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),, צפיה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר, אבל לא כזה רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה טוב. * בלוטות? לא רלוונטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * צורב DVD? רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל לא רלוונטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. יש לי התלבטות בין שני מחשבים ב2000 שקל מוכרים לי... מחשב נייד HP 625 מעבד עוצמתי Dual Core 2.1GHz, דיסק 320G, זכרון 2GB, WiFi BT, מסך "15.6 LED HD, כונן DVD Write, כרטיס גרפי חזק ATI RADEEON, יציאת HDMI, רמקולים מובנים, מצלמת …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב ישן אפילו מאוד. 6GB RAM כרטיס מסך מעבד INTEL 920 2.67GHZ כרטיס מסך GEFORCE GTX 770 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל מעדיף פחות קרוב יותר ל 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אם לא רק Unity3d 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה אז כרגע אגיד שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת …
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מתלבט בין שני דגמים Asus דגם PC-eee 1101HA או Olidata Tehom 7800 אם יש המלצות טובות יותר אשמח לקבל
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, רכשתי אתמול את האסוס U31, שהמליצו לי עליו כאן, ואני מאוד מרוצה, חוץ מבעיה אחת. החל מהפעם השנייה שהפעלתי את המחשב, מופיעה לי ההודעה הבאה בכל הפעלה מחדש: ACMON Error Failed to prepare Critical file! Chameleon Engine out of service! אני לוחץ ok וההודעה נעלמת והכל בסדר, אבל ההודעה ממשיכה להופיע. מחקירה קצרה באינטרנט הבנתי שזה בעיה במחשבים של אסוס, אבל לא ממש הבנתי איך פותרים אותה. למישהו יש נסיון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווסטרוו 3550 ומשום מה הhdmi out וה- bluetooth לא עובדים.. הדריברים הכי עדכניים מותקנים(אחרי הסרבול של ההורדה שלהם מהאתר של דל) אבל כשאני מחבר את הHDMI לא קורה כלום. לגבי הBLUETOOTH - אין אפשרות לשנות שום הגדרה שלו כמו לכבות או להפעיל או משהו וכמובן שלא לחבר ציוד כזה או אחר - רק אשף העברת קבצים. אשמח לעזרה בנושא..
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך המפרט הזה למשחקים? ושאלה- אם הקירור למעבד הוא נחוץ כל כך? תודה לעוזרים! מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪322 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪648 כונן אופ…
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 10000 ללא כרטיסי מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימוצליה , למידת מכונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יזיק. לא קריטי כי ישב בחדר שרתים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3K עם חריגה מקסימלית ל3.5K. אין לי ידע קודם במחשבים ניידים לכן אין לי העדפה לחברה מסויימת. המחשב נועד לצרכי גלישה באינטרנט, לימודים, הרצת סרטים ומעט משחקים (באינטרנט לא כבדים). כונן DVD ומסך בגדול 12-14 אינץ. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות כמו Fl Studio, Cubase, Pro Tools וכל מני Vsts למינהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יי צריך סיוע בבחירה של לפ טופ ללימודי עיצוב - המשמעות שימוש רב בתוכנות תלת מימד ורינדורים תקציב עד 5000 בוחן ברצינות סדרת ה ASUS של N550. יש שם כל מיני ואני לא בטוח באיזה מהם לבחור לינק לדף ההשוואה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...837513&noidx=1 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה נייד עם מערכת הפעלה של MAC מבקש המלצה והיכן ניתן להבין את המערכת על בוריה, תודה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
שלום חברים, דוד שלי ביקש ממני לעזור לו במציאת מחשב נייד, איכותי, אמין ומבית טוב לעבודה משרדית (אינטרנט, OFFICE ושות') בתקציב של איזור ה4 אלף ש"ח. ממה שאני זוכר, המובילים בשוק הם LG, דל, LENOVO (שזה בעצם IBM) וASUS (איך HP?). אשמח לקבל הצעות ממכם על דגמים ספציפיים של אחת מהחברות הללו, או של חברה אחרת שתעמוד בדרישות שהצבתי למעלה. במידה ויש דגם אכותי של DELL, במחיר קצת יותר גבוה מ4K (נגיד באיזור ה5-5.5 אלף) גם אפשרי. תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג טוב, כרגע בסביבות בין 6 ל 8 אלף (עוד לא החלטתי). השאלה שלי בתור התחלה איפה עדיף לקנות, בארץ או בחו"ל? ניסיתי לראות את ההבדל בבניה של מחשב מtom's hardwares (אחד מהיקרים שלו), וראיתי שההבדלים במחירים דיי משמעותיים: בהנחה שקונים את הקייס בארץ (שכו הוא כבד אז אין טעם לקנות מחול) והשאר מאמאזון המחיר יצא לי בערך 5.5 אלף, לעומת בארץ שיצא לי בערך 7 לאותו מפרט. מצד שני, אני לא יודע לחלוטין איך עובדת האחריות עם קנייה מחול. גם קצת קשה לי עם כל השמות של המוצרים ככה שיכול להיות שאני מתבלבל - לדוגמא אני רוצה לקנות כרטיס מסך גיימינג Nvidia RTX 4070, אבל נראה שיש לו כמה סוגים ואני לא בדיוק יודע מה לבחור בעצמי 😅 אז מה דעתכם? מה עדי…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכם. בתור מבקר חדש באתר ובפורום אני רוצה לציין לטובה את איכות הכתבות ואת מקצועיות הכותבים. ולעניין: אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של 4000 ש"ח. המחשב ישמש לרוב לגלישה באינטרנט, אך מכיוון שאני חובב משחקים יש לתת לכך את הדעת. המשחקים הם: CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR ודומיהם. במידה ואדרש לכך במסגרת "סיוע" לתקציב אוכל לפרק מהמחשב הישן צורב די וי די, עכבר מקלדת ורמקולים, ואולי את המארז-אם יתאים. ניתן גם להפנות אותי למפרט קיים של אחת החנויות (האמינות)במרכז, בתודה מראש מזור
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
נתקלתי בלפטופ הזה: מחשב נייד Asus Zenbook 14 UX3405CA ST1217 צבע Ponder Blue נרתיק כלול בתוך האריזה האם הוא יתאים לצרכים? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרבה עבודה משרדית - ריבוי TAB-ים, קצת פוטושופ ופרמייר ברמה ביתית, מידול לתלת מימד, פיתוח וקצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-