עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alonchen4,

איך המפרט הזה למשחקים? ושאלה- אם הקירור למעבד הוא נחוץ כל כך? תודה לעוזרים! מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪582 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪130 לוח אם: Gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪322 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪480 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪200 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪648 כונן אופ…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בערך 10000 ללא כרטיסי מסך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? סימוצליה , למידת מכונה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יזיק. לא קריטי כי ישב בחדר שרתים 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3K עם חריגה מקסימלית ל3.5K. אין לי ידע קודם במחשבים ניידים לכן אין לי העדפה לחברה מסויימת. המחשב נועד לצרכי גלישה באינטרנט, לימודים, הרצת סרטים ומעט משחקים (באינטרנט לא כבדים). כונן DVD ומסך בגדול 12-14 אינץ. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by Hwneeded,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות כמו Fl Studio, Cubase, Pro Tools וכל מני Vsts למינהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. יי צריך סיוע בבחירה של לפ טופ ללימודי עיצוב - המשמעות שימוש רב בתוכנות תלת מימד ורינדורים תקציב עד 5000 בוחן ברצינות סדרת ה ASUS של N550. יש שם כל מיני ואני לא בטוח באיזה מהם לבחור לינק לדף ההשוואה http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...837513&noidx=1 תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by aviwo,

רוצה נייד עם מערכת הפעלה של MAC מבקש המלצה והיכן ניתן להבין את המערכת על בוריה, תודה

• 0 תגובות
    • 333 צפיות
  7. שלום חברים, דוד שלי ביקש ממני לעזור לו במציאת מחשב נייד, איכותי, אמין ומבית טוב לעבודה משרדית (אינטרנט, OFFICE ושות') בתקציב של איזור ה4 אלף ש"ח. ממה שאני זוכר, המובילים בשוק הם LG, דל, LENOVO (שזה בעצם IBM) וASUS (איך HP?). אשמח לקבל הצעות ממכם על דגמים ספציפיים של אחת מהחברות הללו, או של חברה אחרת שתעמוד בדרישות שהצבתי למעלה. במידה ויש דגם אכותי של DELL, במחיר קצת יותר גבוה מ4K (נגיד באיזור ה5-5.5 אלף) גם אפשרי. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג טוב, כרגע בסביבות בין 6 ל 8 אלף (עוד לא החלטתי). השאלה שלי בתור התחלה איפה עדיף לקנות, בארץ או בחו"ל? ניסיתי לראות את ההבדל בבניה של מחשב מtom's hardwares (אחד מהיקרים שלו), וראיתי שההבדלים במחירים דיי משמעותיים: בהנחה שקונים את הקייס בארץ (שכו הוא כבד אז אין טעם לקנות מחול) והשאר מאמאזון המחיר יצא לי בערך 5.5 אלף, לעומת בארץ שיצא לי בערך 7 לאותו מפרט. מצד שני, אני לא יודע לחלוטין איך עובדת האחריות עם קנייה מחול. גם קצת קשה לי עם כל השמות של המוצרים ככה שיכול להיות שאני מתבלבל - לדוגמא אני רוצה לקנות כרטיס מסך גיימינג Nvidia RTX 4070, אבל נראה שיש לו כמה סוגים ואני לא בדיוק יודע מה לבחור בעצמי 😅 אז מה דעתכם? מה עדי…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. שלום לכם. בתור מבקר חדש באתר ובפורום אני רוצה לציין לטובה את איכות הכתבות ואת מקצועיות הכותבים. ולעניין: אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של 4000 ש"ח. המחשב ישמש לרוב לגלישה באינטרנט, אך מכיוון שאני חובב משחקים יש לתת לכך את הדעת. המשחקים הם: CALL OF DUTY MEDAL OF HONOR ודומיהם. במידה ואדרש לכך במסגרת "סיוע" לתקציב אוכל לפרק מהמחשב הישן צורב די וי די, עכבר מקלדת ורמקולים, ואולי את המארז-אם יתאים. ניתן גם להפנות אותי למפרט קיים של אחת החנויות (האמינות)במרכז, בתודה מראש מזור

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  10. אני מחפש נייד שיתאים לסטודנטים עיוורים. עיוורים מצד אחד לא צריכים מן הסתם מסך גדול כך שמסך גודל 13 אינץ פלוס מינוס הוא אידיאלי. כמו כן הם נאלצים לסחוב איתם את המחשב לכל מקום כך שזקוקים למחשב קל ונייד. מצד שני הם משתמשים בתוכנות מיוחדות שדורשות יותר ממשתמש רגיל. אם אגדיר את המינימום להפעלה של התוכנות הללו אז מעבד בחוזק דומה ל- su7300 עם זיכרון 2 ג'יגה זה המינימום כאשר יש עדיפות למעבד חזק יותר וזיכרון 4 ג'יגה. חשוב שהמקלדת תהיה מקלדת סטנדרטית ולא משהו אחר משום שלזה הם מורגלים. התקציב הוא עד 5000 שח פלוס/מינוס . בנתונים הללו נדמה לי שקטגוריית האולטרהפורטבל היא המתאימה למרות שייתכנו גם מחשבים מתאימים שלא בדיוק בקטגוריה הזו. השאלה היא - 1) על איזה ניידים שנמכרים בארץ ומתאימים …

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  11. שלום אני צריך לקנות בסביבות מאי נייד , די חזק שיוכל להריץ כמה תוכנות באותו הזמן להיות אם ככל שיותר יציאות שונות hdmi וכו' תואם usb 3 ומאוד חשוב איכות המסך, צבעים ועומק לא ממש למשחקים וסרטים. המלצה שניתנה זה HP LV046UA Envy 17-2070NR 17.3 http://qsys.co.il/items/58901המחיר עד סביבות 7500לא מעוניין ב MAC** תודה!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by danmch,

שלום לכולם! אני אודה לעזרתכם בהמלצה לגבי מחשב נייד ללימודים (אקסל, וורד ואינטרנט) במחיר 1500-2000 ש"ח. אשמח לדעת גם אם מחיר זה ריאלי לטובת המטרה. תודה רבה! ראיתי את המחשבים הבאים בטווח המחירים: HP Pavillion AHP-T14-B109 ב-1477 HP Pavillion AHP-15R052 ב-1969 AD15-TS-i3 של דל אינספיריישן ב-1969 Dell Latitude 3340 i3 ב-2042 DELL XPS-14-L421X ב-2459 (אם אחליט להתפרע) אשמח לדעתכם עליהם במידה ואתם מכירים. ראיתי שיש עליהם הנחות גדולות כרגע. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. תודה כבר קיבלתי תשובה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  14. נלחץ לי פעמיים, ויש דאבל בפוסטים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום! רציתי לשאול איך ניתן במערכת הפעלה 7 להיכנס להגדרות הכרטיס מסך, כמו שהיה ניתן להיכנס הגרסאות קודמות של חלונות לאפשרות של הגדרות כרטיס המסך, שמראה לך אפשרויות לעדכון גרסת הדרייבר של הכרטיס, ביטול הדרייבר, וכו..

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. שלום למומחים, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הבוס לא מאשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטונים ב Sony Vegas 11 - כתבות של 5-10 דקות באיכות HD עבור אתר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש דיסק של 320 ג'יגה שיכול לשמש עבור מערכת הפעלה ותוכנות. אם אפשר לכלול במפרט דיסק נוסף של SSD עבור ביצועים ואז אין צורך בדיסק SATA נוסף. …

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by godis,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ללימודים. השימושים העיקריים של המחשב הם כתיבת עבודות, צפיה בסרטונים(באתרים כדוגמת גול), מדי פעם סרטים(באיכות טובה), קצת אינטרנט ולעיתים יתכן שימוש בתוכנות כגון SPSS או VISUAL STUDIO. יש באפשרותי לקנות את המחשב הזה יד שניה : Dell Inspiron 3521 IN-RD09-7468 מה דעתכם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=869080 תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום חברים יקרים אני מגלה עניין קל בניידים (למרות שיש לי שולחני מפלצתי)...עכשיו עשיתי בדיקה ואני לא מוצא את הרגליים ואת הידיים מרוב מגוון יצרנים. אני לא אתבייש ואומר שאני פאן בוי של AMD ואני רוצה מבוסס טוריון X2.אני לא מחפש ויכוחים מה יותר טוב מה פחות טוב זה לא מעניין אותי ואני לא מבקש לריב פה עם אף אחד אז כל אלה בבקשה להדיר רגלייהם מדיון זה. מה חשוב ? אני מתעניין בנייד למיסמכים ולא למיסמכים קצת לסרטים משהו כמו ה TX2620 דיי הלהיב אותי אני חייב לציין.אבל הוא קצת יקר ואני לא רוצה מערכת הפעלה עם המחשב אבל אני רוצה את כל החומרה מסביב..כונן קשיח לפחות 250 זיכרון 3 גיגה ואני לא יודע מה ההבדלים בין סדרות הטוריונים השונות לכן אני מבקש עזרה פה וכן אפשר להסביר על ההקבלות של אינ…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  19. שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 3500 שח לצורכי: אינטרנט, אופיס, Visual Studio 2008, emule. הדרישות שלי: מסך גדול (15.4 למשל). חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר (הפעלה של הישומים לעיל במקביל). תודה מראש, תומר.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. שלום, אני מחפש מחשב נייד עבור עבודה עם פוטושופ (ציור דיגיטלי ועריכת תמונות) וכזה שיאפשר גם עריכת וידאו. הבנתי שהמעבד והram הכי חשובים, לכן חשוב לי שיהיו חזקים ככל האפשר. המשקל לא חשוב. זמן סוללה לא חשוב. עדיף מסך מט. רזולוציה של 1920 על 1080 מספיקה, לא צריך 4K. כרטיס מסך, מעדיף NVIDIA. מבחינת כונן קשיח, אני מעדיף SSD, או תצורה משולבת בין הארד דיסק "רגיל" לאחד קטן יותר שהוא SSD, אם אפשר במסגרת התקציב. מחפש מחשב עם אחריות לשלוש שנים (או כזה שאפשר להרחיב את ההאחריות לשלוש שנים). התקציב הוא עד איזור ה-6000 - 6500 ש"ח. אני שוקל לקנות את המחשב הזה של לנובו: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=6729 מה אתם אומרים? יש המלצות? טיפים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  21. שלום אנשים, הגעתי למסקנה שאני אקנה מחשב נייד ללימודים אם קצת יותר אפשרויות בגלל שהאמת היא שיש שם שקעי חשמל (אז למה סוללה של 12 שעות...?) ולא אכפת לי לקחת איתי 7 קילוגרמים במקום 1.5. הדרישות שלי הם: מסך: לפחות 14 ושלא יהיה קשה להסתכל עליו במשך שעות מרובות. סאונד: לא קריטי... גרפיקה: יהיה נחמד אם הכרטיס יהיה מעל לסביר, המחשב לא מיועד לGAMING באופן כללי אבל אני מקווה שהוא יצליח לעמוד במשחקים חדשים אחרי הורדת הביצועים. יציאות: אני לא דורש הרבה, USB יספיק לי. כונן קשיח: אני זקוק לכונן של לפחות 250G רצוי מהירות על כמות זיכרון. זכרון פנימי: כמה שיותר יותר טוב, ולא פחות מ 4G. תוכנות הפעלה: יש לי העתק משלי, אין צורך. אחריות: קריטי, אני מעוניין מאפשרות ל3 שנים אחריות (אתפשר על פחו…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by LORIANTA,

מארז: antec sonata iii כולל הספק שמגיע איתו (500W) מעבד: intel e8400 לוח אם: asus p5k זכרונות: Geil dragon 4gb 800mhz model pc2-6400 דיסק קשיח: wd black cavier 1tb כרטיס מסך: hd 5770 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. 5K דגש על כרטיס מסך חזק 1800XT 512 או 7900 בלי מסך ! עדיפות בחנות בדרום ב"ש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by ALAV,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעיקר לסרטים, לקחת לצבא. תודה לעוזרים! *מטרות המחשב- אינטרנט ואופיס ובעיקר לראות סרטים ב HD. *גודל מסך- מעדיף סביבות ה 15. *משקל רצוי- לא קריטי. *זמן סוללה- שלוש שעות בזמן צפייה בסרטים. *יציאות מיוחדות- HD *בלוטות- לא צריך *כונן קשיח- מעדיף 1TB אבל אם אין ברירה אני אסתפק גם ב 500GB *כונן CD/DVD- צריך. צורב לא חובה. *bluray-לא צריך *אחריות בינלאומית- צריך. * מערכת הפעלה- לא צריך * העדפה לחברה- שמתי עין על dell אבל אני לא מקובע עלייה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.