ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
הי, מישהו רכש אי פעם מהחנויות הללו? http://www.conics.net/ http://www.dynamism.com/#home אשר לפי הבנתי מתמחות בגאדג'טים יפניים ומוכרות worldwide דגמים כמו Kohjinsha ושות'... אם היה אמיץ-לב שרכש במחירים שלהם (אני בנתיים רק יכולה לעשות window-shopping ;D ומזילה ריר על ה-Kohjinsha SX ), מה הניסיון איתם לגבי משלוח לישראל?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מעוניין להתייעץ איתכם לגבי מפרט מחשב וחנות מומלצת עבור מחשב בסיסי אשר אני רוצה להזמין עבור חבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבור גלישה ותוכנות אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD …
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי רכשתי מכונת CNC בעלת 4 צירים. לעבודה איתה אני צריך להשתמש בתוכנת ARTCAM. המודלים יהיו תלת מימדיים ברובם, אני מבין שיצטרכו גם כרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מסך 22" א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות שרטוט solidwork, artcam, autocad -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1200*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נראה לי שבינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המחשב הבא: מעבד אינטל Intel Pentium G860, 3.0Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz On Board Intel HD Graphics Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin מארז Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) זה לא קריטי, אבל אני רוצה לנסות להתקין עליו האקינטוש. לפי הרשימות באתר של OSx86 אם אני …
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, הואיל ואני לא מבין בשוק המחשבים הניידים,החלטתי להיוועץ בכם בנדון. שנה הבאה אבלה את רוב רובו של זמני הרחק מהבית. משום כך החלטתי לקנות מחשב נייד לשימוש בעת הצורך, לשמר את הציוויליזציה נקרא לזה. בכל מקרה, הורי הקציבו לי למטרה 5000 שקל בלבד. ולטענתם, כמה שפחות, עדיף. לא צריך להיות גאון הדור כדי להבין שסכום כזה לא יספיק למחשב שיוכל להריץ משחקים חדשים וכבדים, עיין ערך Half Life 2 לדוגמא. מנגד, הייתי רוצה "למזער נזקים" ולקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים באופן טוב ככל האפשר. מטרותיו האחרות יהיו: יצירת מסמכים וסיכומים, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. גודלו של המחשב לא מפריע לי. להיפך, הייתי רוצה מסך גדול ככל האפשר למטרת הצפייה בסרטים. משקלו של המחשב גם אינו משנה לי. פרמטר שאכן כן מש…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אני צריך את המחשב בשביל משחקים בעיקר. כמו GW2 /battlefield 3 משחקים חדשים בעיקרון. לא חשוב איזה חברה הלפטופ יהיה!! גודל המסך גם לא ככך. יש לי כבר 2 מחשבים שהציעו לי. אני ישמח לשמוע את דעתכם אל המחשבים ולהציע משו טוב יותר אם תמצאו. מחשב ראשון: www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 מחשב שני: anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=1014&category_id=12&manufacturer_id=40
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לפי בדיקה ראשונית שלי הבנתי שאני אצתרך לקנות נטבוק בגלל התקציב הנמוך, יש אפשרות אחרת? מטרות המחשב - משחקים ברמה נמוכה, לימוד שפות תיכנות, סרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. גודל מסך - הבנתי שבתקציב שלי כניראה שאני אצתרך לקנות נטבוק אז שיהיה לפחות 10" זמן סוללה - כמובן שעדיף ארוך אבל הבנתי ששלוש תאים זאת הסוללה של נטבוק..? כונן קשיח- 120 GB ומעלה צורב dvd - גם פה הבנתי שבנטבוק אין צורב. יש כונן דיסק לפחות? יציאות- כמובן יציאות usb2, blutooth, wi fi אם יש גם hdmi, dvi לא יזיק. אחריות- לשלוש שנים. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מחפש נייד בשביל חבר שהוא סטודנט והתאיישתי מלחפש מרוב כל כך הרבה סוגים של ניידים . מה המטרות : סטודנט אופיס אינטרנט משחקים כמו PRO איוולושן לא דברים יותר מדיי תובעניים . צפיה בסרטים ( כנראה יחובר לטלויזיה 32 אינץ ) עדיף 500 HDD אבל גם 320 בסדר I5 נראה יהיה קשה במסגרת התקציב אז I3 כרטיס מסך נורמלי , לא יהיו משחקים תובעניים יתר אל המידה . עדיף אחריות 3 שנים אני מאוד מודה למי שיעזור עדיף בחנות מוכרת באזור באר שבע או חנות אינטרנטית מוכרת אחרת במקרה חריג אולי נלחץ שיחרוג בכמה גרושים בתקציב אם זה יהיה ממש שווה את זה !
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אובכן, כידוע, או לא, המקלדת בניידי אפל משנת 2015 והלאה רגישה מאוד לאבק ולכלוך, דבר הגורם לתפקוד לקוי, אם בכלל. כעת, עם הכרזת דגמי ה - 2018, הוכרז כי העניין סודר באמצעות מעין ממברנת סיליקון שמכסה את המנגנון של המקלדת. יופי, אבל לא לבעלי הדגמים הבעייתיים. http://m.ynet.co.il/Articles/5312142
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד 14 אינטש מעבד I5 - איזה מעבד כדאי ( 480 ומעלה?) והמחשב הוא לצורך הדגמות יש צורך בכרטיס מסך טוב וחזק להרצת סימולציות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום. הלפטופ מיועד בעיקר לגלישה מהירה וחלקה ולשימוש בתוכנות OFFICE ומצגות. הוא לא אמור להריץ משחקים או דברים כבדים, אולי רק סרטים פה ושם, אבל זה לא המיין ג'וב. * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא חשוב, שיהיה אפילו 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא צריך. * בלוטות? לא צריך, מספיק רק ווירלס. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב, 160 יכול להספיק. * צורב DVD? לא צריך, מספיק כונן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד (לא מק) למטרת גיימינג קל צפייה בסרטים ועשיית עבודות במחשבים לבית הספר מה שאני צריך שיהיה לי במחשב זה שיעבוד מהר לפחות 8GB RAM שיהיה בו הרבה מקום לתוכנות וכ'ו ושיהיה לו כרטיס מסך טוב למשחקים ולסרטים ושיהיה דיי דק ושכל זה יעלה עד 6,500 שקלים יש כזה דבר?? שמעתי גם על המחשב ASUS TUF Gaming FX504GM - EN006T איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP 1179 כבר 4 שנים יש רגעים שהספק לא מעביר חשמל למחשב ורק כאשר אני מוציא אותו מהחשמל ומהחשב וגם מפרק את הספק מהכבל שלו למשך כמה שעות טובות אז הוא עובד למה זה קורה??
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 3500 -4000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון COD WARZONE , BATTLEFIELD וכל המשחקים העדכניים - תוכנות SKETCHUP, AUTOCAD וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר אלחוטיים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים 3D/120HZ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF3/CODMW3/3D/120HZ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 ברזולוציית FHD מן הסתם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימושים ביתיים רגילים וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. TOTAL WAR ROME 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אני צריך את המחשב ללימודים באוניברסיטה ולמשחקים, נגיד שכבדים. גודל מסך 15.6. משקל לא חשוב יציאת HDMI 500 גיגה לפחות, עם דיסק SSD גם. בלוטות לא משנה צורב בלוריי אין לי העדפה לחברה כלשהי התקציב לא כולל רשיון למערכת הפעלה תודה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
פתחתי לא מזמן נושא על מפרט עתידי שאני מתכנן לקנות, סביבות ספטמבר כנראה, המחשב סטוק (ללא OC) זה משפיע רק על בנצ'ים לא? ללא הבדלי ביצועים הרי.. (?) כנראה שזה יהיה לוח H87 או 97 תמליצו לי אתם (העדפה על 4 סלוטים ולא 2 כי זה תמיד שדרוג פוטנציאלי), מתכנן על I7 משהו באיזור ה4770 (אך ורק סדרת HASWELL כמובן) ו16GB ראם כדי להימנע משדרוג עתידי (אני לא משדרג חלק חלק כל פעם, מפרט שלם פעם בכמה שנים) כרטיס NV כנראה 780 (כי יש לי מסך VG248QE של אסוס ה144HZ וזה דורש FPS ממש גבוה במשחקים כדי לקבל סינכרון ואשכרה תועלת מהמסך , SSD של סמסונג EVO 250GB , מארזים של פאנטום באמת שווים ת'השקעה ? כי אני מתכנן על אחד .. קירורים של NOCTUA (המפרט פרט למארז ייקנה בחו"ל אז על תקציבים אין לי מה לדבר בנת…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בחודש הקרוב תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500-600 יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות מערכת הפעלה מועדפת: windows גודל כונן קשיח מועדף: 250gb לפחות ואם יש אפשרות לSSD משקל הנייד המועדף: 1.5 גודל הצג: 13-15 זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3. ישמש בעיקר ללימודים ולסרטים. בינתיים ראיתי את dell vostro 4570 המלצות בבקשה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש לקנות מחשב וקיבלתי הצעה מחברה כלשהי, הייתי שמח אם התותחים פה יוכלו להעיף מבט כי אני לא ממש מבין בספציפיקציות כאן... מבחינת צרכים המחשב יהיה לצרכי פיתוח, מבחינת דברים כבדים אמור לתמוך בכמה אינסטנסים של IDEs, קונטיינרים של דוקר, (לא מעט טאבים בכרום בו זמנית). הייתי רוצה שגם תהיה אפשרות להריץ תוכנות עיצוב כמו Illustrator וPS בקלות אבל ממה שהבנתי צריך בשביל זה GPU וזה קצת מחוץ לתקציב שלי כרגע, אז מוכן לוותר על זה אבל הייתי שמח שתהיה אפשרות להוספה בעתיד. מה שחשוב לי בעיקר הוא שהמחשב יוכל להתחבר לדוקינג סטיישן שלי עם כבל USB-C וככה להתחבר לעכבר, מקלדת, מסכים, כבל רשת, usbים למינהם וכו'... ממה שהבנתי לוח האם בהצעה לא תומך בalt mode ולכן לא יעבוד. התקציב של…
-
- 0 תגובות
- 344 צפיות
-
-
קיבלתי היום נייד HP דגם 1130 רציתי לברר אם לדגם הנ"ל יש את לחצני המגע שמוארים בירוק שממוקמים מעל למקלדת שעושים כל מיני פעולות כמו להשתיק קול .להחזיר קדימה ואחורה .להגביר קול? אני קיבלתי את הנייד בלי הלחצנים האלה ואני חושש שקיבלתי אותו דגם אבל ישן מישהוא ראה את הדגם הזה ויכול לגיד אם זה בא עם הלחצנים האלה? בשאר הדגמים כמו 1160 ו1179 הם קימים
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? המחשב מיועד בעיקר לסלון עבור קולנוע ביתי וגלישה. XBMC , סטרימר וכול אתרי הVOD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. הכל נדרש. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור השפלה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב.…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד, שיחזיק לזמן ארוך (כ- 5 שנים). זו הדרישה העיקרית שלי מהמחשב. תקציב: עד 4000 ש"ח, גמיש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכת וידאו ותמונות (חובבנית). * גודל המסך? עד 14 אינטש. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? עדיפות ל FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מוארת, אך לא קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב, המחשב לא מיועד להתנייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לזמן סוללה של 4 שעות ומעלה, ולסוללה שתחזיק לאורך זמן (מס' שנים). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם ניתן להכניס בתקציב שילוב HDD עם SSD. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעצב מוצר ואני צריך מחשב נייד חזק, כמובן עם כרטיס מסך חזק! האם מישהו מכיר מקום אמין וזול לקנייה של מחשבים ניידים? אני עובד עם תוכנות כבדות כמו-PHOTOSHOP ,SOLIDWORKS, 3D SMAX
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך מפרט לחבר עד 4500 ש"ח, כולל מסך רצוי : 22-24 אינץ. אין צורך בציוד היקפי (עכבר,מקלדת,רמוקלים). צריך שהמעבד יתמוך ב VT (עבודה עם VMware ו Virtual PC ). כרטיס מסך חשבתי על ה 9800 GT, שיריץ משחקים בסיסיים, זוהי לא מטרתו העיקרית של המחשב. תודה, חג שמח.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-