עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doktor1,

המחשב הנייד לא נידלק כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה נידלקים לי הנורות בצד ומהבהבת לי הנורה של המנעול והוא נכבה וזה ממש בשניות ולא רואה שכלום עובד או מתחיל לפעול אחלפתי שנאי וגם לא עזר הודעה לכם בקבלת עזרא []

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by tomadar,

שלום רב, בעבודה שלי החליטו לפנק אותי ולרכוש עבורי מחשב נייד לצורכי עבודה. אני אמורה להגיש להם שלוש הצעות שמתוכן הם יבחרו איזה מחשב לרכוש עבורי. אינני מבינה דבר במחשבים ולכן זקוקה לעזרתכם. המחשב ישמש לצרכים משרדיים בלבד (גלישה ואופיס), אך מכיוון שאני נמצאת הרבה בנסיעות עליו להיות גם קל עם סוללה חזקה וכמובן אמין מאד. גודל מסך בסביבות ה- 12 אינץ'. אין לי צרכים נוספים כמו מסך מגע או יציאות מיוחדות. אשמח לכל הצעה וטיפ. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. Started by edgyl,

טוב המליץ עליו, מצד שני לא מגיע עם מערכת הפעלה .. אני צריך להתקין.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by Hatori_Hanzo,

כמה המחשב שלי שווה אם ברצוני לפרסם ולמכור? תודה לעוזרים מעבד AMD FX 8350 לוח אם Gigabyte ga-990xa-ud3 rev.3 קירור למעבד Antec kuhler h2o 620 זכרונות G.Skill 8gb 1866mhz cl9 ספק כח Thermaltake toughpower 750w כרטיס מסך Zotac GTX680 4gb מארז cooler master 832 stacker מקלדת + עכבר לוגיטק mx 3200 כוננים קשיחים: 1 טרה WD 2 של WD 250gb כל אחד 1 כונן SSD crucial m4 נפח 128gb הכל עובד מצויין..אחריות לרוב הרכיבים. שכחתי לציין גם 5 מאוורים + בקר של NZXT ומסך 24 אינץ של DELL דגם 2407

5. Started by one123,

אודה לכם אם תוכלו לסייע. מתכוון לרכוש בחלקים ולהרכיב בעצמי בעוד מספר שבועות אבקר בארצות הברית כך שאת החלקים היקרים אוכל לקנות שם.. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות C++, משחקים (מכוון לכרטיס מסך 2060 RTX לפחות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צו…

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  6. שלום לכולם! ותודה מראש אני חדש פה ואני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים שיהיה שקט ואם קירור טוב יש לי התלבטות די קשה בין כרטיסי המסך למש 9800 GTX או ה-READON HD 4850 ועוד... אם תוכלו לעזור לי ולהרכיב לי מפרט שרצוי שיהיה בטווח המחירים הנ"ל אני אשמח מאוד!!! תודה רבה רבה רבה!!!! וגמר חתימה טובה!!!!!! נ.ב אם אתם ממליצים לי להשקיע קצת יותר מ-3000 זה בסדר אבל הכי חשוב לי זה כרטיס מסך איכותי ואני לא כל כך מבין ובטוח מה לקחת

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  7. לשים את הנייד בשרוול האטום בלילה כדי שאבק לא יכנס לתוכו ? מעבר לכך השרוול מניילון עם ריפוד שמגן מפני שריטות - מה דעתכם ? (לצורך העניין של CASELOGICׂ

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by res1998,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15,000 אפשר לחרוג ב500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, עובד עם תוכנה MA2 וMA 3D זה תוכנה לתאורה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן מקלדת מכנית RGB ,עכבר גיימינג שיהיה כפתורים בצד העגודל לדוגמה RAZER NAGA EPIC CHROMA, מסך קעור גודל 34 או 27 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רוצה …

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by shmini88,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 כולל אחריות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תואר במערכות מידע 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6 אינץ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העד…

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  10. Started by yoavb,

שלום, מעיון בשרשורים רבים בנושא קונפיגורציות למחשבי גיימינג (בין היתר שלי) , התרשמתי שרובן המכריע של הקונפיגורציות המומלצות, הן כאן באתר והן באתרי החנויות, מציינות לוחות אם מהסדרות B460 ו Z490 שאינם כוללים רכיב תקשורת אלחוטי. אני מתקשה להבין את הסיבה. האם הכוונה לחסוך בעלות לוח האם ולפצות ע"י התקנת כרטיס רשת אלחוטי, לחבר בהמשך רכיב רשת USB, או להסתמך על תקשורת קווית בלבד? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  11. Started by matanmax,

שלום כולם אז ככה אני מחפש מחשב נייד חדש אחרי שהDELL M1.3 שלי הלך אני מחפש משהו שיעבוד חזק עם אווטלוק אינטרנט ואופיס בעיקר. סקייפ וX-LITE גם יהיו עליו. אז ככה חשבתי על משהו עם מעבד T7200 זיכרון של 1G כ.מסך לא חשוב כנ"ל קול שיהיה עם וירלאס משקל מאוד חשוב שלא יעבור את ה2.5!!! מערכת הפעלה XP HOME\PRO דיסק של 80GB+ כונן+צורב לא חייב DVD בלוטוס יתקבל בברכה אבל ממש לא חייב! אני חשבתי על משהו דומה לDELL D620 הדגם עם 80GB ו512 שאני יעשה הרכבה.. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3607 או http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3606 [שגם אותו יש צורך להרחיב(זיכרון..עוד 512) אז תוסיפו לכל אחד 350 שקל איך הנידים שנתתי מה מומלץ ביותר? יש משהו אחר להציע? רצוי DELL א…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by dani9998,

אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב מיועד לעבודות ומשחקים אם אפשר המלצות למחשבים במחיר הזה אני אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. אני מחפש נטבוק לחברה שלי סטודנטית בתקציב מינימלי, מיועד רק להקלדה בכיתה. אני רואה שההבדל היחיד הוא באחריות, אבל המפרטים זהים לחלוטין בין דל, טושיבה, אייסר, לנובו במחיר הזה. אין הבדלים בכלל?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  14. שלום, אני מנסה למצוא מחשב נייד בתקציב של 4000 שקלים ששימושו העיקרי יהיה עבודה גראפית photoshop, illustrator, flash, after affects בעיקר כרגע ההצעה הכי טובה שמצאתי היא זאת: מחיר: 4250 אני יודע שהמעבד יחסית טוב אבל הכרטיס מסך אני לא בטוח לגביו וגם החברה שמעתי עליה דברים פחות טובים וגם, מזה אומר: ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 2234 MB HyperMemory מה דעתכם? ואם יש למישהו רעיון יותר טוב אני אשמח לשמוע...

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  15. intel core to dou 6300 250gb לוח אם בסביבות ה-700 ש"ח מסך 19 pva של חברה טובה צורב dvd כרטיס מסך - 1) asus--geforce 7600gt 2)ati--x1950 pro 256 ddrlll זכרון 1024ddr 667/800

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  16. אפשר למתוח טיפה את התקציב אם זה שווה. המחשב לא מיועד להיות נייד מידי. רוב הזמן יהיה בבית. תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by Dusk,

קיבלתי מחו"ל והוא לא מספק את הצרכים שלי ואני עובר למקבוק, נשמע הזוי אבל הוא כבד ללימודים והסוללה לא מחזיקה אז צריך להתפשר ולבכות בשקט. [h=1]Alienware 15 15.6" (In-plane Switching (IPS) Technology) Notebook - Intel Core i5 i5-4210H 2.90 GHz - Epic Silver[/h][h=2]8 GB RAM - 1 TB HDD - NVIDIA GeForce GTX 965M - Windows 8.1 64-bit (English) - 1920 x 1080 Display - Bluetooth - English Keyboard[/h][h=5]Product Overview[/h]UPC Code: 884116165507 Manufacturer Warranty: 1 YEAR [h=5]General Information[/h]Manufacturer: Alienware Corporation Manufacturer Part Number: ANW15-1421SLV Manufacturer Website Address: www.alienware.com Brand Name: Alienware Product Series: 15 Pro…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by silverpist,

antec 300 hec 600w לוח GA- P55 US3L גיגבטייט core I5 750 קירור למעבד 775/1156 COLD BIT זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Gforce 470X 1280MB WD 1000 64 MB דעות יתקבלו בברכה, מה כדאי לשנות, להוסיף, לגרוע. המחשב מיועד למשחקים על הגדרות גבוהות, מסף 22 אינצ' 1680X1080, תוכנות, סרטי HD אני קצת חלוק בדעתי על הלוח M והספק, אבל האיש מכירות אמר לי שזה יחזיק את המערכת בלי בעיה. דגש על הלוח M. התקציב זה 4800- 5000 תלוי אם החלק משתלם. אני גם לא סגור על הקירור, אם צריך בכלל, אמרו לי שזה קירור טוב, שקט ומשתלם. שוב, דעות והצעות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. שלום רב לחברי הפורם אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לשינוי על מפרט עבור תחנת עבודה (לא כולל ציוד נלווה) המחשב כנראה ישב בסלון יחד עם ציוד מדיה ותקשורת אחרים בתוך ארונית עם פתח אוורור קטן ולכן 1. חשוב שיהיה כמה שיותר קטן (אבל יוכל להכיל לאופציה עתידית כרטיסי מסך, HD וכדומה) 2. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט 3. יש לי רשת תקשורת קווית Giga על CAT6 עם NAS של 9Tb כך שאין לי בשלב זה צורך בנפח איחסון גדול על התחנה ובנוסף יש לי HD נוסף WD BLACK ממחשב ישן אחר שאוכל לחברו 4. המחשב בשלב ראשון ישמש כתחנת עבודה להעלות מחשבים וירטואלים ללא צורך בגרפיקה מסובכת ולכן אין צורך בשלב זה בכרטיס מסך נפרד 5. חשוב לשמור על האופציה שהמחשב כן יוכל להפוך למחשב גימינג חזק (עם הוספת כרטיס מסך ואחסון) 6. חשובה …

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. שלום לכולם, * מטרות המחשב - עבודות משרדיות: אינטרנט ואופיס (בדגש על קבצי אקסל מורכבים ומרובים בו זמנית). * גודל המסך - 14.1 ומעלה, עדיפות למאט. * משקל רצוי - באופן מפתיע כמה שיותר קל, בהתחשב כמובן בשאר התנאים שכתבתי. * סוג של כונן קשיח - עדיפות ל SSD. * רישיון למערכת הפעלה - כן. * תקציב - באיזור ה 5K-6K אבל מוכן להשקיע גם יותר, תלוי בהמלצות. חשבתי בכיוון של i7, לפחות 8GB זכרון, חשיבות גבוהה למראה מעוצב ויוקרתי (עד כמה שאפשר תחת מגבלת התקציב). תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  21. שלום בניתי לעצמי מפרט. כבר מזמן לא עשיתי את זה...אבל אני רוצה לדעת שעשיתי את ההחלטות הנכונות. מה חשוב לי...לקנות מחשב שיחזיק לפחות 4-5 שנים לצרכים אלו. חשוב שיהיה מהיר. חשוב גם לא להגזים כי אני לא אדם שמשחק משחקים. בעיקר עובד גולש באינטרנט מקסימום רואה סרטים.. אגב במידה ויש לכם אופציה נהדרת לנייד (למרות שיש לי חדר עבודה בבית) אני מאוד אשמח. אני מתכון לחבר מסך 4K למחשב. בגודל של 27 אינטש או 2 מסכים של 24... (עוד לא החלטתי). [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolor: #FFFFFF, align: center]ספק כח Antec 300W BP300PS[/TD] [TD=class: cartcolprice, bgcolor: #FFFFFF, align: c…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by mztik,

טוב ביגלל שאני לא ממש מבין ענק במפרטים וכאלה.. אני מחפש מחשב גיימינג ב2500 שקל ..(עד 2500) שיוכל לסחוב .. תודה מראש - התקציב ללא מסך !!

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם INTEL BLKDG35EC EVA COVE ¤439 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG35EC כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤322 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 HP ¤248 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996576 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤126 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז כולל ספק Antec NSK2480-EC 380W ¤475 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NSK2480 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2213¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il אני משתמש במארז HTPC בכדי לשים את המחש…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  24. שלום לכולם, אני סטודנט להנדסת מכונות ומעוניין בנייד למטרת עבודה שוטפת רגילה (Office, אינטרנט וכו') אך גם לצפייה בסרטי HD ועבודה עם Solidworks (הרכבות לא גדולות). גודל מסך: ''13 משקל: עד 2 ק"ג זמן סוללה: ארוך ככל האפשר- מינימום 4 שעות יציאות מיוחדות: רצוי HDMI גודל מינימלי של דיסק קשיח: לא משנה גודל או מהירות צורב DVD: לא משנה אחריות בינלאומית: ניתן להסתדר ללא אך מאוד חשוב לי שהאחריות שתינתן תהיה מ"בית טוב" כלומר מקום אמין שלא עושה בעיות. אני אשמח לקבל הצעות למפרטים מתאימים. יש לציין שכרגע אני מתלבט בין 2 ניידים: Samsung Q330 JS01IL או Asus U35JC-RX057V - תוכלו לומר לי בבקשה אם הם מתאימים לי מבחינת מפרט והאם האחריות עליהם טובה ואמינה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 עם אפשרות לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה מאה מאתיים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים הכי חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינצ' משחקים על איכות הכי גבוהה עם פילטרים והכל 1650X1050 - אם אינני טועה - ראיתי 7850 נראה כרטיס טוב. אם יש אפשרות לדחוף אותו. -לא…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.