ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נייד לאחותי עם מסך 15.6 . המחשב נועד לשימוש בתוכונות כמו פלאש, פוטושופ וכד'. יש עדיפות לסוללה חזקה יותר ופחות למשקל המחשב. dell 5110 נראה לי חביב
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הלוח בן כשבעה חודשים עם אחריות לעוד שנתיים+ מצבו מצוין כמובן. עמוד המוצר בפלונטר עמוד המוצר באתר Gigabyte
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד מארה"ב בתקציב של 800$ גודל מסך 14-15, משקל נמוך, זמן סוללה גבוה. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. נאלצתי לקנות לפני שנתיים את הSony VPCCW21FX בתקציב דומה ואני מאוד מרוצה ממנו אך ברצוני לדעת אם ישנן חלופות עדיפות כיום. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל בקרוב לימודים בגרמניה ומחפש לפטופ חדש, בתכלס אין בעיה ממשית להזמין מכל אירופה ולכן ביקשתי המלצות לקנייה באירופה באופן כללי. **** אם המחיר בארץ יותר זול כמובן שאעדיף לקנות בארץ **** * תקציב - עד 800 אירו (4000 שקל) * מיועד לשימוש סטודנטיאלי כללי, תכנות, עריכת תמונות ווידאו (בתכלס ברמה חובבנית) משחקים קלים בסה"כ אבל רוצה אופציה גם למשחקים חדשים יותר. * גודל המסך - 13.3-15.6 ברזולוציית FHD לפחות. * משקל של עד 2 קילו, אם מדובר במחשב יוצא דופן במאפיינים האחרים, אז עד 2.2 (אני מסתובב הרבה) * זמן סוללה במקרה הגרוע ביותר של שימוש כללי - גלישה, מעבדי תמלילים LYX וכו' 4-5 שעות * אם מתאפשר כונן SSD בנפח קטן במקביל לדיסק קשיח סטנדרטי, מה טוב - דרישות מיוחדות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין וחזק, שימוש להתחברות מרחוק למשרד בעיקר לטרמינל ומעט VPN + שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, סרטים - לא גיימינג. חשוב שיהיה אמין, חזק ומהיר.חייב מקלדת מלאה. תקציב עד כ- 5000 ש"ח. מתלבטת בין 2 דגמים (הLENOVO עם שידרוג ל- 8 GB+ אחריות ל-3 שנים. אחרי השידרוגים המחיר שלהם דומה) + אשמח להצעות נוספות תודה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד מארה"ב שיהיה לו לפחות core I3 סוללה 6 תאים מסך מט מסך 13.3-14.1 צורב DVD ובעדיפות לפד מולטי טאצ' ויציאת HDMI שיהיה דק ככל הניתן עד 1000$. כמו כן האם ישנם אתרים ששולחים לארץ או חברות שמתעסקות עם שליחה של מחשבים לארץ דרך כתובת בארה"ב? מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל? http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Icy+White/9705355.p?id=1218154377521&skuId=9705355
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך להתחיל ללמוד בקרוב מדעי המחשב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד לטובת הלימודים. בתחום המחשבים הניידים אני הדיוט גמור ולכן אני צריך עזרה בנושא זה. דרישות *תקציב - עד 4000 ש"ח. ניתן לחרוג במעט אם יש לכך הצדקה לדעתכם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית ופנאי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי HD) + עבודה ייעודית לסטודנט מדעי המחשב (תכנות, אני מניח שאצטרך מחשב יחסית חזק לכל החישובים והאלגוריתמים), בספק אם יהיה לי זמן בכלל לשחק במחשב ככה שתחום הגיימינג לא ממש רלוונטי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בין 13 ל-15 אינץ'. אני מניח שיש עדיפות למאט בגלל שאהיה בסביבה מוארת באוניברסיטה, עם זאת שמעתי שיש ציפויים של Anti-Glare למסכים המבריקים ככה שאני ממש לא יודע.. *…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon 2 X3 440 3.0Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 Gigabyte MA785GTM, יחידות 1 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 WD 500GB 7200RPM 16MB IDE, יחידות 1 PowerColor ATI Radeon 5450 , יחידות 1 [br]פורסם בתאריך: 16.07.2010 בשעה 15:24:06 לא שמתי ספק ומארז כי זה לא כזה רלוונטי לי.אני רוצה דעה על המפרט, המחשב מיועד למשחקים קלים, ולא הכרחי על הגדרות גבוהות, לתוכנות כמו פוטושופ, סרטי HD וכאלה. התקציב בין 2000- 2400 ש"ח, אפשרי להציע מפרט חלופי יותר משתלם באותו הכסף, המחשב מיועד להחזיק הרבה זמן, 8 שנים לפחות, לא צפויים שדרוגים בעתיד, אולי רק ראם. מסך 20 אינצ' רחב. רזולוציה 1600 על 1080. לא חייב שקט, אבל עדיף.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כאן מפרט שהייתי רוצה שתגיבו לי עליו, המפרט הוא בעיקר למשחקים,...תגידו לי מה צריך לשנות או להוסיף וכו'..תודה. AMD athlon XP 2500 + barton (512k, 333mhz) tray CPU-583.89 nis Thermaltake smart & silent volcano 9 cool mod CPU cooler for AMD-121.49 nis 550.87 -(ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA 133, DDR400, AGPx8, 5.1 sound, USB 2.0 Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory-451.18 nis Western Digital 80GB 7200 rpm 8mb buffer ATA100 HDD-542.93 nis Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive-95.58 nis ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card-1199.98 nis CD-ROM LG x 52-119.42 nis LG 52/24/52 Bulk CD-RW-269.88 nis אני לא יודע איזה מארז לקחת...קיוויתי שאתם תוכ…
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
אני רוצה להריץ משחקים כבדים כמו Crysis, COD4, AA,NFSC,NFSMW. יש לציין כי אני גיימר מושבע של AA (America's Army), אני משחק בAA ברזולוציה 800x600, הגרפיקה על ההכי נמוך שיש, ואני סובל. עיזרו לי לבנות מפרט ב5.5K ללא מסך וללא OC כולל ציוד היקפי. אח שלי מסדר לי קומבינה, מסך 22 של סמסונג ה226BW הרחב, ב1K ש"ח... לכן אצטרך כרטיס מסך שיעבוד ברזולוציות המתאימות! תודה! אני מעדיף מעבד Intel מאשר AMD, כרטיס מסך Nvidia מאשר AMD! נקודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המחשב יתחבר למגבר שמחובר למקרן אמצעות S-Video וכבל קואוסיאלי לסאונד - digital out מהמחשב ל digital in במגבר. אני מקווה להשתמש במארז של מחשב ישן - האם צפויה לי בעיה עם זה? כמו כן, יש לי כבר דיסק קשיח IDE וספק כוח. מעבד: Athlon 64Bit AM2 3600 DualCore 65W Energy Efficient OEM AM236DCT כמות: 1 - מחיר: ¤215 קירור למעבד: Thermaltake RSI AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤45 לוח אם: Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2 כמות: 1 - מחיר: ¤366 זיכרון: Geil 1GB DualKit DDR2-800Mhz Value כמות: 1 - מחיר: ¤100 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DVD Rom X16/40 Black כמות: 1 - מחיר: ¤97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤100 סה"כ: ¤923 http://tms.co.il/preview/spec/m4nkqs61 אני יודע שזה נשמע כ…
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית 24/7 מיועד להיות פעיל בבית דפוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, מדובר ב hp pavilion dv6000. 500GB, intel core 2 dou 2.2GHz, T7500, 2GB memory יש רק בעיה קטנה, הוא לא ממש נייד. יש בעיה בסוללה והוא עובד רק מהחשמל. בחות תיקונים אמרו שכבר עדיף לקנות חדש ולא להתעסק עם הסוללה. אשמח אם תתערכו את המחשב הזה! תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מעבד+לוח אם+זיכרונות+כ.מסך והתקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. שימוש של מחשב למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש , אך ללא ספק כוח וכרטיס מסך ברשותי ASUS EN TOP 8800 GS הספק של טרמל טק 480W מקווה שהכרטיס והספק יחזיקו משחקים ברמה טובה למסך 19' תודה מראש עידן
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב HP Pavillion dv6000 ואני מחבר אליו מסך LCD של סמסונג עם VGA. למרות שהגדרתי בקונטרול פאנל Do nothing when closing the lid, ברגע שאני סוגר את המסך של הנייד, המסך של הLCD מוחשך, ועולה הודעה: "מצב לא נתמך". מה אפשר לעשות כדי לעבוד עם המחשב סגור ומחובר לTV? תודה, שמול
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קרוב משפחה צריך מחשב חדש, התקציב שלו זה עד 4K עדיף פחות, הוא מתקשה להרשם לפורום אז אני שולח את זה בשמו ... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4K מקסימום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לחסוך! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - מחשב ביתי, עבודה כללית כולל משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - לעבודה יומיומית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אין צורך במסך * לאיזה סוג …
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בבקשה רק תגידו לי אם המפרט הזה שווה 1100 ביחס לעובדה שאני זקוק מחשב רק לשימוש ביתי ולא למשחקים.... מעבד ?AMD Sempron 3400+ Socket AM2 לוח אם ASROCK AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800 זכרון DDR II 667 512MB Twinmos דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיס מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100 מארז 4JA-7610 ATX MIDI 350W Beige and Silver
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפרום. אני צריך עזרה בבנית מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ללא ציוד הקפי. אני לא מבין הרבה במחשבים אז אני לא כול כך מבין את השאלון . אני אשמח עם תגידו לי מה כדי לקנות ומה טוב תודה על העזרה מראש.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הי רציתי לקנות מפרט מחשב בשלושת אלפים שקל, בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים יש לי התלבטות מה הכי משתלם והכי חזק ביחס מחיר/ביצועים, ה-8800gt/9600gt/4850, אני רוצה דיסק קשיח של 320 גיגה או יותר, ספק כוח לא ג'נרי, אם יש משולב עם המארז ומשתלם אבל חזק אז זה טוב לי, למרות שרציתי לקנות את ה-enermax liberty 400watt, אבל אולי זה לא יכנס בתקציב. זכרון ראם לפחות 2 או 4 גיגה, אני זוכר שהרכבתי לי ככה לפני איזה חודש מפרט, רציתי לדעת אם עכשיו כדי לי לשנות אותו קצת, עקב כך שהמחירים והמוצרים משתנים די במהירות: מפרט מחשב יחסית זול אך אפקטיבי מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני צריך את עזרתכם.. ההבנה שלי במחשבים לא גבוהה במיוחד לכן יכול להיות שאשאל שאלות בסיסיות כדי להבין ולעשות את הרכישה הטובה ביותר עבורי.. אני מעוניין במחשב בעיקר לשימושים בסיסיים כמו WORD, אינטרנט, הורדות, צפייה בסרטים מוזיקה. אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ומספיק איכותי כדי שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים ברמה טובה ומהנה. הגודל הרצוי הוא סביב ה-13-14 אינ'צ משקל- כמובן שהייתי שמח שישקול כמה שפחות אבל אם זה משקל קטן יותר בצורה לא משמעותית מעלה בצורה משמעותית את המחיר אז אפשר להתפשר. קישוריות- אני צריך חיבור אינטרנט סביר, לא חייב משהו מדהים, משהו שיספיק לשימושים יומיומיים רגילים. כמובן שאחריות היא דבר חשוב ועליו אי אפשר …
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם< חבר שלי מחפש ליקנות מחשב נייד ללימודים. הוא מתחיל לילמוד השנה, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים ומוזיקה. הוא הולך לילמוד הנדסת חשמל ואני לא כול כך יודע אילו שימושים הוא צריך מבחינת תוכנות. )לדעתי לא משהו יותר מהמשתמש הרגיל) הוא מעוניין במחשב של DELL. תודה רבה לכולם על העזרה. אלדד כהן.
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום היתה לי את הבעיה המתוארת פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454250.0 ולאחר כמה פעמים שהכנסתי DOK עם WIN 7 איתחול ..והתחהל של התקנה (שהיא נעצרה בכך שבעצם לא ראיתי את הכוננים במחשב לאן להתקין את הWIN7)פתאום בבחירה בבוט הופיעה האפשרות לבחור הפעלת BOOT מהHDD ואז כל המחשב חזר לעצמו.. כרגע המחשב עובד לאחר הפעלה מהבוט ע"י בחירה של HDD השאלה האם הבעיה הזאת אמורה לחזור על עצמה כי זה מראה על כשל בין החיבור של הHDD למחשב או שלא...? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב נייד של מיקרוסופט surface pro מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-