עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מוכן להשקיע הרבה כסף על מחשב טוב משו תותח שבתותחים עם מעבד של אינטל אז בבקשה ממכם למי שמבין טוב במפרטים תנו לי הצעות איזה מפרט לקחת הכי טוב שיכול להגיע לסכום הזה אני רוצה שהמחשב יהיה עם גרפיקה הכי טובה והכי מהיר שיש בסכום הזה . רק מי שבאמת מבין ויודע מה הוא כותב אז אני מאוד ישמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  2. Started by Roy-L,

שלום, המחשב לגביו אני שואל הינו HTPC די ישן שאני מתלבט אם שווה למכור, וזה המפרט שלו: מעבד Intel E5300 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר של Thermaltake לוח אם של Gigabyte 4 GB זיכרון כונן 320GB של Seagate כונן אופטי של LG כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD5450 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר כרטיס רשת פנימי (PCI) של TP-Link מארז HTPC של Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה כ- 350 ש"ח) ספק כוח שקט של Thermaltake (כנ"ל, עלה בסביבות 300 ש"ח). Windows 7 המחשב שקט לחלוטין, המאוורר היחיד (והשקט) הוא של ספק הכוח. [h=1][/h]

3. שלום חבר'ה! אני רוצה לרכוש מחשב כף יד לשימוש גם בן היתר של התוכנה של ה-NAVIGATOR, ורציתי לשאול על איזה מכשיר אתם ממליצים. HP IPAQ 2210 או מחשב כף יד Mio 168 או משהו אחר לגמריי??? תודה על העזרה מראש!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by MadGhost,

שימושיים עיקריים: סרטים , מוסיקה , וגם קצת משחקים. זה מה שחשבתי עליו עד עכשיו : לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 Intel Socket 775 ATX - ש"ח670 מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 - ש"ח1400 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX - ש"ח250 זיכרון פנימי: G.Skill* DDR2 2048MB(1024MBx2)800Mhz CL4 ש"ח400 כונן קשיח: 500GB-SATAII - 7200RPM-16MB - Western Digital WD5000KS ש"ח600 צורב: - Asus DRW1814BLT X18 ש"ח180 כרטיס מסך: 1450ש"ח - GeForce 8800 GT 512MB 256bit כרטיס קול: - (אולי)auzentech prelude 7.1 - או שאני אלך על DAC במקום(אם משהו יכול להמליץ אני אשמח) ... ספק כוח: - Enermax Liberty ELT400AWT 400W ש"ח440 מארז: עדיין לא החלטתי .... אשמח לקבל המלצות (חשוב שיראה…

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  5. Started by splendor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים, בעתיד אולי גם לתכנות בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, Mortal Kombat ,Titanfall -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (יהיה מחובר ל-2 מסכים עם רזולוציה כזאת) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by MagnuM_47,

שלום אני צריך לקנות מחשב נייד מאחד האתרים בחו"ל - אני מכיר את האתר הזה שהוא מצויין:http://newegg.com/ אם אתם מכירים אחרים אז אני אשמח... שהמחשב יהיה מהמעבדים החדשים DUAL CORE ואם התקציב מאפשר אז 2G זיכרון.. ושהכרטיס מסך יהיה סבבה... ממממ ואם אפשר גם אז מסך שיהיה קטן, 13 אינץ' גג 14!... תודה רבה לעוזרים... !! (אפשר לחרוג ב50-100$ אבל לא יותר מידי...)

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by raanann,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבדים: The devision, forbes,batmen arkham וגם יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום אני רוצה את המפרט בעיקר למשחקים ואינטרנט ולפעמים לסרטים איך המפרט הזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/rsedwn96

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. הכי חשוב שיהיה בו מסך LED 15 ומעלה. זיכרון 4 גיגה ומעלה ןאם אפשר מעבד I5 אני מקווה שלא הגזמתי תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. אהלן אני מעוניין לקנון לפטופ לסטודנט (שימושים כללים+צפייה בסרטים), 14', סוללה חזקה של חברת Dell ב ksp אילת התקציב שלי הוא בערך 2500 שח חשבתי ללכת על זה: http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=27164 מה אתם אומרים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח לדעת האם קיימים הבדלים נוספים בין הדגמים הבאים, מלבד SSD: http://ksp.co.il/?list_compare=.27121..27753. במידה ולא קיימים הבדלים נוספים, אני פשוט אוסיף SSD בעצמי. משתלם יותר, לא כן? במידה וכן - אשמח לקבל המלצות מהיכן לרכוש SSD בנפח של 512 GB. תודה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  12. * התקציב: רצוי 3K, כמובן שעדיף למטה אך אם הדבר הכרחי ו\או חשוב אז אפשר טיפה למעלה (עד 3.5K). * מטרות המחשב: כל מה שהתואר דורש: מעבודות משרדיות עד תיכנות והרצת VMware (מערכת הפעלה מפוצלת). לא צריך למשחקים\סרטים\שמיעת מוזיקה, נטו ללימודים. * דרישות המסך? רצוי לא מסך גדול ואחד שלא מעייף את העיניים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רק שלא יהיה איזה מקלדת מזעזעת בקטע חריג. אשתמש בעכבר אלחוטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל. יהיה איתי הרבה על הגב ולרוב אין לי רכב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי כמה שיותר ארוך אך יותר חשוב לי המאפיינים האחרים. כמובן שאני לא רוצה שהזמן סוללה יהיה קצר מידי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי כלכך בין טרה לחצי * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ברור שלחסוך אם אפשרי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח אם יש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אני סטודנט להנדסת מכונות,אז בעיקר לימודים+הרצת תוכנות גראפיות(סוליד לדוגמה)+גיימינג לא כבד מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).סוליד,תכנות וכדומה.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אולי קצת... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by c5123,

אולך לקנות אותו אבל לפני מה אתם חושבים מחשב טוב? Toshiba Satellite L655-113

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yossiabdu,

היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. לנובו מודיעה שיש תקלה מערכתית בחלק מהסוללות של THINKPAD http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?sitestyle=lenovo&lndocid=MIGR-67765 מתנצל מראש אם זה פורסם פה

17. Started by baruch28,

את המפרט לקחתי מהאתר של אייבורי מעבד: AM2 4000 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם: GIGABYTE GAM61SME-S2 דיסק קשיח: 200GB SATA2 7200 RPM 8MB זיכרון:1024 MB מהירות 667 צורב: LG\NEC\PIONEER X18 DVD Dual layer כרטיס מסך: GeForce Nvidia 6100 128MB משולב ומארז: הסטנדרט מה שיש להם וספק ez cool 300 real וזה כולל גם - מקלדת - עכבר גלילה (???) ורמקולים סה"כ: 1450 ש"ח (למזומן) מה אתם אומרים על המפרט הזה? והאם כדאי לקחת את הלוח הזה או את הלוח שהם מייבאים - MSI K9NSGM שהפלוס בו זה שיש 4 סלוטים של זיכרון

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  18. שלום! אחרי שראיתי חוות דעת ברשת,קיבלתי עזרה בנוגע למפרטים, הגעתי למפרט סופי שאותו אני מעוניין לרכוש. לציין כי המחשב ירכש בסניף אילת KSP בגלל שאין שם מע"מ. עכשיו יש לי הרבה שאלות ומקווה שתוכלו לעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מסך **בסניף KSP אילת** (שזה משו כמו 8500 במקום עם מע"מ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + גראפיקה + עבודות יום יום א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by haims84,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי VR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). STEAM VR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי VR מכל הסוגים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by The Corpse,

שלום! ברצוני לשדגר את המחשב, אני נשאר עם המארז(thermaltake, strike mx), ובעיקרון מחפש להחליף רק לוח אם, מעבד, זכרונות, כונן קשיח, מאוורים וספק כוח 1. מה התקציב המקסימאלי?1900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי מחשב ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פורטל, METRO, COD..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) טלוויזיה 40'' -…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  21. שלום רב, אבקש סיוע בבנית מפרט למחשב נייח לעיבוד תמונות ועריכת וידאו 4K להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000-6,000 ש"ח. במידת הצורך תתאפשר חריגה של עד כ-1,000 ש"ח פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? מלבד עבודה משרדית סטנדרטית שימוש בתוכנות שרטוט AUTOCAD, SOLIDWORK , עיבוד תמונות בעזרת תוכנת PHOTOSHOP, עיבוד ועריכה של סרטי וידאו בתוכנת PowerDirector 17 (לעיתים ב-4K) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Koral Ozana,

היי, אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש ומתלבטת בין Dell Inspiron ל- HP Pavilion. מצרפת קישורים למפרט של כל אחד מהמחשבים. HP-https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26166&iszap=1 DELL-https://www.bstudent.co.il/Dell-Inspiron-5482-14-i5-8265U-–-256GB-SSD-8GB-3Y-WIN10.html אציין כי רוב השימוש שלי הוא יותר משרדי מבחינת אופיס ופחות תיכנות ומשחקים. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק ולא יתקע לי כשאני משתמשת בכמה דברים במקביל. חשוב לי שיהיה קל כיוון שאצטרך אותו איתי ביום יום שלי. אציין כי לאחר כל הבדיקות שעשיתי מבחינת זיכרון, מעבד, מערכת הפעלה, אלו שתי הדגמים הסופיים לגביהם אני מתלבטת ולכן אשמח לשמוע חוות דעת לגביהם ומה יותר מומלץ גם ברמת החברה

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by eladteib,

אז ככה אני לא מבין גדול במחשבים וכאלה וניסיתי להיעזר במדריכים שונים ברחבי האינטרנט אבל אני לא מצליח להיסגר על דגם מסויים. קצת פירוט: * מטרות המחשב? עבודה משרדית,סרטים,משחקים(אני לא גיימר מטורף) * גודל המסך? 14 או 15 יהיה בסדר * משקל רצוי? 2 ק"ג אם אפשר אז פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא יודע * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא כמו כן דרוש מסך איכותי ומחשב שלא יישבר אם מתעטשים עליו. תודה מראש לכולם. ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by Bukur,

שלום לכולם, הלוח אם במחשב שלי נהרס והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אני מעונייין לשדרג כרטיס מסך ולוח אם ולהוסיף הארד דיסק מכיוון שכרגע יש ברשותי רק SSD 120GB. התקציב הוא עד 2000 ש"ח ללא חריגות. זהו המפרט הקיים: מארז: Thermaltake M9 , כמו בדף המידע ללא החלון, כולל המאווררים.. דף מידע: http://www.thermaltakeusa.com/produc...?id=C_00002083 ספק כח: ACBEL PC6018 700W דף מידע : http://www.acbel.com/eng/Product.asp...sd=31&&pid=169 דיי חדש (שנה)לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO דף מידע: http://www.intel.com/content/www/us/...p+board+dx58so מעבד: Intel Core i7 920 2.67 GHZ Socket 1366 LGA. כרטיס מסך: GAINWORD GeForce 260 GTX 896 MB. זכרון: Kingston Hyper 4GB DDR3…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by yakir_123,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בזמן שהותי בחו"ל יש כל כל הרבה מחשבים וכל כך הרבה הצעות שראיתי שאני כבר הולך לאיבוד ואני בטוח שתוכלו לתת לי המלצות על מחשב שיתאים לי אלו הדברים הקריטיים שחייבים להיות כלולים במחשב: גודל מסך 15 אינץ' hard drive ssd 128/256 זמן סוללה לא קצר (לפחות 5 שעות ב-פועל) מעבד: עדיפות לדור רביעי אבל לא חובה גם דור שלישי i5 או i7 זה בסדר משקל : לא יותר מ 1.9 ק"ג (אני יודע שזה מקפיץ את המחיר משמעותית אבל זה הכי חשוב לי כי הוא יהיה בתיק שלי רוב הזמן) כמו כן עדיף שלא יתחמם יתר על המידה. כמו כן אני אעדיף חברה שתספק אחריות גלובלית כך שאם אתקל בבעיה במחשב יהיה לי למי לפנות (אפילו בתוספת תשלום סביר). בנוסף הבנתי שיש חברות שנותנים מבצעים לסטודנטים אבל אני משע…

• 0 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.