ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות ועצות לקניית מחשב חדש. מחפש מחשב שולחני חזק לשימוש ביתי. שימושים: צפייה בקבצי מדיה וב – BD / DVD. רוצה מחשב שיכול לנגן וידאו 4K בלי להתאמץ. גלישה באינטרנט. תוכנות משרדיות. גיימיניג זה לא השימוש העיקרי במחשב. יחד עם זאת, כשכבר כן יוצא לשחק, רוצה שהמחשב יהיה מסוגל לתת חוויית משחקיות חלקה במשחקים כמו Portal2, Starcraft2, Fallout4 על הגדרות גבוהות. אני מחפש מחשב חזק עם רכיבים איכותיים שיוכל לתפקד בצורה טובה למשך שנים קדימה. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2010, תיפקד יפה במשך 6 שנים אבל עכשיו מגיע לסוף דרכו. אני לא מעוניין לשדרג רכיבים בודדים כל שנה. רוצה סוס עבודה שיחזיק תקופה מכוב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות המפרט המעולה שהצעתם, החלטתי לקנות את המחשב. אני מחפש חנות מחשבים באזור ת"א שתהיה אמינה וזולה. מישהו יכול להכווין אותי? תודה מראש. tryf
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת בכמה אני יכול למכור את המקבוק שלי. נתונים: macbook pro i7 2.2ghz 15 inch נקנה בארהב ב 2011 תודה רבה לעוזרים !!!
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
מעבד i5 4670 לוח Asrock Z89 Pro4 כרטיס מסך Gigabyte GTX 760 זכרונות Corsair Vengernce 8GB 2133MHZ x 2 הארד דיסק Samsung SSD 840 Pro 128GB ספק Seasonic 560KM Active PFC F3
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לא מבינה בזה כל כך, אני רוצה לפטופ קצת יותר קטן מסטנדרטי נגיד 13״ משהו שיסחוב SIMS שיהיה לו זיכרון לסיכומים של התואר, תמונות, ושיסחוב תוכנות לעריכה של סרטונים וכאלה שתהיה סוללה טובה בנוגע למחיר אני לא יודעת כמה זה אמור לעלות מה שעומד בדרישות האלה מספיק טוב אני רוצה משהו במחיר נמוך לא רוצה להשקיע המון פה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשבוע מחשב נייד LG E500 SPINE, כמובן מחנות מורשת ע"י היבואן. המצלמה עבדה מעולה, וביום השלישי/הרביעי אחרי הרכישה המצלמה כבר לא עבדה, שאני נכנס לתוכנה של LG (LG Smart Cam), הוא מודיע לי את ההודעה הבאה: "מצלמת ווב לא מצוי. בדוק את המצלמת ווב (שלך)" ניסתי להתקין מחדש את התוכנה של המצלמה בתקווה שזה יתקן אולי וזה לא עזר.. יש למישהו רעיון מלבד לפנות למעבדה שזאת מבחינתי האופציה האחרונה? תודה אלון.
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני מחזיק ב E600 של IBM - פנטיום 2 עם WIN98. יש לו (בין הייתר) שני חריצי PCMCIA פנויים וחיבור USB 2.0 אחד. אני מעוניין להוסיף לו אפשרות לחיבור לאינטרנט אלחוטי, כרטיס רשת רגיל ולרכוש סוללה חדשה (כי הנוכחית פשוט לא נטענת בכלל). תוכלו להמליץ על השלושה? מלבד זאת, האם אוכל להרחיב את הזכרון? יש להשיג? יש כעת 64.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מעבד pentium D 805 לוח אם ASUS P5L-MX DVDRWX16 LG זכרון 2X512 AENEON 533MHZ מארז COMPUCASE 6A21 ספק CHIEFTEC 400W PSU, 12cm fan, 24 pin, PFC HD WD 160GB SATA2 מקלדת +עכבר אופטי לוג'יטק הכל ב - 2700 עגול... איך הספק - טוב? יותר טוב מג'נרי? יש לו שתי מסילות 12V סה"כ 31 אמפר אם אני זוכר נכון המחשב מ - KSP, יש איזה שינוי מומלץ? תודה חבר'ה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף =) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל (עם יש משהוא חשוב אז אפשר עוד כמה מאות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, אני אצלם גיימינג במחשב אז כדאי זיכרון גבוה לרינדור (לא משהוא מיוחד כי יש לי גיבוי חיצוני) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ברור לגיימינג ועריכת מדיה של גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים, אין לי משחק ספציפי כי עדיין לא החלטתי איזה משחק לקנות. -מהי הרזולו…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10066 וגיליתי שיחסית לנתונים שלו הוא די איטי (מעבד i3 וכו') בעקבות כך הוספתי לו זיכרון פנימי כך שכעת יש לו 6 ג'יגה. ועדיין - הוא מרגיש די איטי. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הסיבה ? (לא וירוסים, הארדיסק עמוס, רגיסטרי וכד') ומה אפשר לעשות כדי לתת לו הרגשה מהירה יותר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה, חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ, השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות. תודה 1. מה התקציב המירבי? 400-700$ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים שוטפים, עבודה משרדית, צפיה ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם המחשב מגיע ללא SSD ארכוש בנפרד …
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני משתמש בנייד של HP, פאויליון 5000ZV. הרשת האלחוטית עושה לי בעיות... זה התחיל כשעידכנתי לSP3, אבל מאז כבר פירמטתי והתקנתי גם SP2 וגם SP3 במחיצות נפרדות. בשתיהן אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית- הוא כותב לי תמיד "קישוריות מוגבלת או חסרה". כתובת הIP היא תמיד 169.254.9.20, ומסיכת רשת משנה-255.255.0.0, אין שער ברירת מחדל, אין שרת DNS\WINS. IPCONFIG- שיחרור/חידוש לא עוזר- הוא לא מצליח לחדש את הכתובת, ורושם שיש בעיה בDHCP. אבחון רשת של XP SP3 באקספלורר כותב: "לא הייתה אפשרות לאתר את כל הערכים של ספק השירות הבסיס בקטלוג WINSOCK יש צורך לבצע איפוס". בCMD- הפקודה Netsh winsock reset catalog לא עושה כלום. הפקודה Netsh int ip reset logfile.txt לפעמים מעלימה …
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום! . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט בצורה חלקה ומהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לעבוד בהגדרות רזולוצייה גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש המלצה למחשב נייד בסביבות 7000 ש"ח הדרישות הן: מסך טוב וכרטיס גרפי סביר (זה לרופא והוא צריך להקרין על זה אולטרסאונדים וכאלה) לא רגיש במיוחד כי הוא הרבה בנסיעות. יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתוכנת Vmware שזקוקה ליכולת RAM גבוהה יש 3 מפרטים שאשמח אם תתנו את דעתכם לגביהם 1)מחשב נייד Toshiba Satellite L850-141 12GB+256SSD http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12882 2)מחשב נייד HP Pavilion DV6-7200ej C1Y24EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7349 3)מחשב נייד Asus N550LF-CM025H אסוס http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13075 תודה רבה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד לסטודנטית שיעבוד בעיקר עם Adobe Premier / Photoshop .. מסך שיהיה בינוני.. משקל לא פונקציה.. מה דעתכם על זה? http://www.ctm.co.il/product.asp?id=732 אשמח אם תגיבו
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מחפש פיתרון קירור לנייד, אני מתכנת ככה שהמחשב הנייד משמש תכלס כתחנת עבודה והמשטח הקיים על הפנים. יש לי נייד 15.6 wide והשאלה אם יש פה מישהו שיצא לו להתנסות עם zalman nc1500 ויודע אם הוא באמת מתאים ל15.6? זה משטח יקר חבל לי להוציא כסף ולראות בסוף שהוא לא תואם.. אני מקסימום יוסיף קצת לטובת nc2000 שמיועד בכלל למחשבים של 17'
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מחפש מחשב פיסי קטן כמו ה-MAC MINI ולא מצאתי (ולא HTPC). האם קיים מארז קטן כמו המיני שניתן להרכיב ממנו מפרט חזק כמו שהתפוח מציע? תודה.
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מחשב נייד DELL עם מסך מבריק. האם יש דרך לדעת אילו מהדגמים של Dell Inspiron הם עם מסך מבריק ואיזה עם מט? משיחה עם נציג תמיכה של DELL העולמית עולה שכל דגמי 3000 הם מט, כל דגמי 5000 הם מבריקים (עם ציפוי antiglare) וכל דגמי 7000 הם מבריקים (ללא ציפוי anti glare), אבל אני לא בטוחה שזו אכן קביעה נכונה (כי לא מצאתי תיעוד לזה וכי נראה שיש דגמי 3000 שכן מבריקים. אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני איך אפשר לחפש רק את הדגמים המבריקים (מבלי לגשת לחנות ולבדוק את המסך).
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מפרט למחשב קניתי כבר כרטיס מסך Sapphire 7870 GDDR5 2GB OC עכשיו אני צריך הכל מארז מעבד לוח אם כל העסק ללא ציוד היקפי. התקציב שלי הוא בין 2000 ל 3000 שקלים עדיף כמה שיותר קרוב ל 2300 ככה. אם אפשר מארז כמה שיותר קטן זה יהיה נחמד (אבל לא אם זה אומר שצריך להתפשר על קירור פחות איכותי) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לסדר לחבר שלי שפירמט את הלפטופ IBM שלו. הוא איבד את דיסק ההתקנות. מישהו יודע איך לשחזר איזה דרייברים צריך ומאיפה להשיג אותם? תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום , מבקשת את המלצתכם איזה מחשב נייד לקנות לצורך עיסוק בעריכת תמונות וצילום תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זה המפרט: Laptop Exterior: Laptop Exterior: No Paint The ORIGIN Difference: Truly Custom PCs. Want a component that is not on our site? Call or email us and we will include it in your system. Included Chassis and Primary Display: EON17 platform with Intel Core i7 and 1920 x 1080 Full HD 17.3" LED Backlit Glossy Screen Included Graphics Card: Single 2GB GDDR5 ATI Radeon HD 6970M (2GB of Total GFX) $192.00 Processor: Intel Core i7 970 3.2GHz LGA 1366 Hex-Core Processor (12MB L3 Cache) $355.00 Memory: 12GB Triple-Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz - 3 X 4GB $232.00 RAID Configuration: RAID 0: For better speed and performance (2 or more identical drives needed) - ORIGIN Recommende…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם ? מדובר על LCD 32 אינץ מדגם HD READY של סמסונג. אני מעוניין לצפות בסרטים בצפיה ישירה וגלישה באינטרט(כששני המחשבים בחדר עבודה תפוסים) ואני מתלבט בין השניים הנ"ל בקטגוריית המיקרו קיימים האייסר ריבו או funtwist fiono בקטגוריית הניידים אני לא מכיר את הדגמים השונים ואשמח לקבל המלצה מה התקציב המקסימלי? ניתן לחרוג עד 2300 ש"ח בעיקר בתמורה לביצועים טובים חזקים(קרי הרבה מסכים פעילים בו זמנית) מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר צפיה ישירה דרך אתרים וגלישה באינטרנט - דגש על הרבה חלונות פתוחים ופתיל קצר ....יתכן שמתישהו ארצה לפתח קרירה בתחום עריכת וידאו ביתית - לא יותר מכך 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מקלדת בלותות' כולל trackball כדוגמת דינובו של לוג'יטק - ל…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-