עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. אני רוצה להריץ משחקים כבדים כמו Crysis, COD4, AA,NFSC,NFSMW. יש לציין כי אני גיימר מושבע של AA (America's Army), אני משחק בAA ברזולוציה 800x600, הגרפיקה על ההכי נמוך שיש, ואני סובל. עיזרו לי לבנות מפרט ב5.5K ללא מסך וללא OC כולל ציוד היקפי. אח שלי מסדר לי קומבינה, מסך 22 של סמסונג ה226BW הרחב, ב1K ש"ח... לכן אצטרך כרטיס מסך שיעבוד ברזולוציות המתאימות! תודה! אני מעדיף מעבד Intel מאשר AMD, כרטיס מסך Nvidia מאשר AMD! נקודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. המחשב יתחבר למגבר שמחובר למקרן אמצעות S-Video וכבל קואוסיאלי לסאונד - digital out מהמחשב ל digital in במגבר. אני מקווה להשתמש במארז של מחשב ישן - האם צפויה לי בעיה עם זה? כמו כן, יש לי כבר דיסק קשיח IDE וספק כוח. מעבד: Athlon 64Bit AM2 3600 DualCore 65W Energy Efficient OEM AM236DCT כמות: 1 - מחיר: ¤215 קירור למעבד: Thermaltake RSI AM2 כמות: 1 - מחיר: ¤45 לוח אם: Gigabyte MA69GM-S2 GMA69GMS2 כמות: 1 - מחיר: ¤366 זיכרון: Geil 1GB DualKit DDR2-800Mhz Value כמות: 1 - מחיר: ¤100 כונן אופטי: Sony/HP/Lg DVD Rom X16/40 Black כמות: 1 - מחיר: ¤97 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤100 סה"כ: ¤923 http://tms.co.il/preview/spec/m4nkqs61 אני יודע שזה נשמע כ…

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עריכה גרפית 24/7 מיועד להיות פעיל בבית דפוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24…

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by watermelon,

שלום, מדובר ב hp pavilion dv6000. 500GB, intel core 2 dou 2.2GHz, T7500, 2GB memory יש רק בעיה קטנה, הוא לא ממש נייד. יש בעיה בסוללה והוא עובד רק מהחשמל. בחות תיקונים אמרו שכבר עדיף לקנות חדש ולא להתעסק עם הסוללה. אשמח אם תתערכו את המחשב הזה! תודה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מעבד+לוח אם+זיכרונות+כ.מסך והתקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. שימוש של מחשב למשחקים.

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב חדש , אך ללא ספק כוח וכרטיס מסך ברשותי ASUS EN TOP 8800 GS הספק של טרמל טק 480W מקווה שהכרטיס והספק יחזיקו משחקים ברמה טובה למסך 19' תודה מראש עידן

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  8. שלום! יש לי מחשב HP Pavillion dv6000 ואני מחבר אליו מסך LCD של סמסונג עם VGA. למרות שהגדרתי בקונטרול פאנל Do nothing when closing the lid, ברגע שאני סוגר את המסך של הנייד, המסך של הLCD מוחשך, ועולה הודעה: "מצב לא נתמך". מה אפשר לעשות כדי לעבוד עם המחשב סגור ומחובר לTV? תודה, שמול

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by Phyro,

קרוב משפחה צריך מחשב חדש, התקציב שלו זה עד 4K עדיף פחות, הוא מתקשה להרשם לפורום אז אני שולח את זה בשמו ... 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4K מקסימום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לחסוך! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - מחשב ביתי, עבודה כללית כולל משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - לעבודה יומיומית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אין צורך במסך * לאיזה סוג …

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. בבקשה רק תגידו לי אם המפרט הזה שווה 1100 ביחס לעובדה שאני זקוק מחשב רק לשימוש ביתי ולא למשחקים.... מעבד ?AMD Sempron 3400+ Socket AM2 לוח אם ASROCK AM2NF4G-SATA2 AM2, DDRII 800 זכרון DDR II 667 512MB Twinmos דיסק קשיח Western Digital 80GB 7200 8MB WD800JB כרטיס מסך GF 6100 128MB ON BOARD כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100 מארז 4JA-7610 ATX MIDI 350W Beige and Silver

11. Started by Mipmip52,

שלום אני חדש בפרום. אני צריך עזרה בבנית מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ללא ציוד הקפי. אני לא מבין הרבה במחשבים אז אני לא כול כך מבין את השאלון . אני אשמח עם תגידו לי מה כדי לקנות ומה טוב תודה על העזרה מראש.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by EyalOnn,

הי רציתי לקנות מפרט מחשב בשלושת אלפים שקל, בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים יש לי התלבטות מה הכי משתלם והכי חזק ביחס מחיר/ביצועים, ה-8800gt/9600gt/4850, אני רוצה דיסק קשיח של 320 גיגה או יותר, ספק כוח לא ג'נרי, אם יש משולב עם המארז ומשתלם אבל חזק אז זה טוב לי, למרות שרציתי לקנות את ה-enermax liberty 400watt, אבל אולי זה לא יכנס בתקציב. זכרון ראם לפחות 2 או 4 גיגה, אני זוכר שהרכבתי לי ככה לפני איזה חודש מפרט, רציתי לדעת אם עכשיו כדי לי לשנות אותו קצת, עקב כך שהמחירים והמוצרים משתנים די במהירות: מפרט מחשב יחסית זול אך אפקטיבי מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by kop,

ערב טוב ושבוע טוב לכולם.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני צריך את עזרתכם.. ההבנה שלי במחשבים לא גבוהה במיוחד לכן יכול להיות שאשאל שאלות בסיסיות כדי להבין ולעשות את הרכישה הטובה ביותר עבורי.. אני מעוניין במחשב בעיקר לשימושים בסיסיים כמו WORD, אינטרנט, הורדות, צפייה בסרטים מוזיקה. אבל אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ומספיק איכותי כדי שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים ברמה טובה ומהנה. הגודל הרצוי הוא סביב ה-13-14 אינ'צ משקל- כמובן שהייתי שמח שישקול כמה שפחות אבל אם זה משקל קטן יותר בצורה לא משמעותית מעלה בצורה משמעותית את המחיר אז אפשר להתפשר. קישוריות- אני צריך חיבור אינטרנט סביר, לא חייב משהו מדהים, משהו שיספיק לשימושים יומיומיים רגילים. כמובן שאחריות היא דבר חשוב ועליו אי אפשר …

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  14. שלום לכולם< חבר שלי מחפש ליקנות מחשב נייד ללימודים. הוא מתחיל לילמוד השנה, השימושים שלו הם בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים ומוזיקה. הוא הולך לילמוד הנדסת חשמל ואני לא כול כך יודע אילו שימושים הוא צריך מבחינת תוכנות. )לדעתי לא משהו יותר מהמשתמש הרגיל) הוא מעוניין במחשב של DELL. תודה רבה לכולם על העזרה. אלדד כהן.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום היתה לי את הבעיה המתוארת פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454250.0 ולאחר כמה פעמים שהכנסתי DOK עם WIN 7 איתחול ..והתחהל של התקנה (שהיא נעצרה בכך שבעצם לא ראיתי את הכוננים במחשב לאן להתקין את הWIN7)פתאום בבחירה בבוט הופיעה האפשרות לבחור הפעלת BOOT מהHDD ואז כל המחשב חזר לעצמו.. כרגע המחשב עובד לאחר הפעלה מהבוט ע"י בחירה של HDD השאלה האם הבעיה הזאת אמורה לחזור על עצמה כי זה מראה על כשל בין החיבור של הHDD למחשב או שלא...? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by kisin,

אני רוצה לקנות את המחשב נייד של מיקרוסופט surface pro מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה בארץ?

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. אורח רון
    Started by אורח רון,

אני צריך מחשב נייד חדש אבל אני זוכר שאמרו פה מתישהו ששווה להמתין עם זה בגלל המעבדים החדשים שצפויים לצאת. יש צפי מתי כדאי לקנות או שיצא כבר?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  18. אהלן, יש לי מחשב שאני מתלבט אם לשדרג או לקנות חדש, שימוש קצת תיכנות (כמחשב שני ולא מרכזי), עבודה משרדית (אינטרנט , הורדות וסרטים), מפרט: i3 2100 , 4gb ram , tb 1 drive 7200 כרגע הממחשב ממש מקרטע חח האם כדאי להוסיף לו ssd של איזה 250 + 8 gb ram נוספים?יתן שיפור מספיק? או שכבר לא שווה להשקיע בו ולמרות השימוש המועט לקנות מחשב חדש? יש לי מסך 23 אינץ' של דל , חשבתי אולי לשדרג גם אותו ל27 בתקציב של 1000 ? המלצות?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  19. אז ככה, רשמתי כאן מספר הודעות לגבי מחשב שהרכבתי, שבסוף יצא מחשב בזבזני ביותר ב9300 שקל וכרגע יש לי מחשב שחלש מידי ואני רוצה לשדרג אותו על מנת לעבוד איתו על תוכנות ADOBE- פלאש פוטושוב פרמייר ואפטר אפקטס, ובטח אני אשים בו כמה משחקים פה ושם, אבל לא יותר מדי רציניים, וכן לחבר אותו למחשב החדש והחזק ולהוסיף לא כוח ומהירות לרינדור של מאיה ושאר תוכנות התלת מימד אז ניסיתי להרכיב מפרט תוספת ויצא לי 3000+, התכנון שלי זה להוסיף 2000 שקל, תוספת של מעבד של 4 ליבות, או שאני יכולה להישאר עם הליבה הכפולה?לוח אם וזכרונות, אין לי בעיה שתיהיה חריגה של כמה מאות שקלים, אבל עדיף שכמה שפחות אם בכלל, כי זה לא הולך להוית מחשב ראשי סתם כלי עזר לשני אז המפרט של המחשב הנוכחי שיש לי עכשיו מעבד: …

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. שלום :-) רציתי לשמוע מה דעתכם לגבי המפרט הבא, המחשב הוא לחבר שמשתמש בו בעיקר לאינטרנט ומסנג'ר ולא לגיימינג. טווח המחירים הוא בסביבות 1700-1800 ש"ח .. ביקשתי כבר מפרט כזה לפני זמן מה, אבל מתברר שבSKYPC אין להם את החלקים הדרושים והם הציעו לשנות כמה דברים. רציתי לדעת מה דעתכם על ההצעה שלהם: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤504 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 זיכרון Exceleram DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤175 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-2800P2-SK כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIe ¤381 כמות:1 http://www.skypc.co.il…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום אשמח לחוות דעתכם על מפרט למחשב שייעודו העיקרי הוא עריכת וידאו, עריכת סאונד ומיקסים 1. תקציב מקסימלי של 6.5K א) אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך-ניתן לחרוג ב 1000 שקל 2. המחשב משמש לעריכת וידאו וסאונד כאשר יש לקחת בחשבון שיתבצעו עליו המרות וידאו ברזולוציה של HD, 2K ו-4K כשהמהירות היא גורם חשוב בעבודת ההמרה. א) תוכנה עיקרית לעריכת וידאו - Avid Media Composer, ואדובי אפטר אפקטס(Adobe AE) לגימור ב) המחשב לא מיועד לגיימינג -הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של שני המסכים שיחוברו למחשב היא 1920X1080 -הגדרות גרפיות גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים ו- CDROM 5. השקט מאוד חשוב: בסולם של 1 עד 10- 8 6. מתוכנן אוברקלוק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by PsyDream,

אהלן יש לי בערך 2500 שקל עכשיו יש לי יום הולדת וההורים שלי יוסיפו לי כסף למפרט והקטע שאני מתלבט בין לקנות xbox360 למחשב לפי מה שאני יודע מפרט ב-4000 + לא יהיה חזק יותר ממחשב לכן אני מתלבט (המפרט עצמו 4000 כי זה המחיר של ה-xbox360 עם התוספות ככה שיהיה שווה) כרגע זה המחיר למפרט יש סיכוי שאני יעלה את המחיר שלו ל-5000 אפילו השאלה מה אתם מציעים לי קודם לעשות עם ה-4000 מחשב או xbox360 ואז נראה מה קורה...

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. אני מתחיל ללמוד בספטמבר קורס ניהול רשתות,הייתי מעוניין להמלצה במחשב נייד ,שיהיה כמובן חזק,אך ללא צורך בכונן DVD או צורב,מעבד שיגיע עם I3 זה מספיק,יהיה בעל מערכת הפעלה של WINDOWS ובעל 320 ג"ב בדיסק,המחיר שיהיה בסביבות ה 3000 שקל,וגודל המסך 15.5 ,תודה.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. שלום רב לכולם, למרות שלפני חודש בערך פרסמתי כאן הודעה לגבי רצון שלי לקנות מחשב נייד, טרם הגעתי להחלטה והייתי שמח להתייעץ איתכם שוב. בכל מקרה אני צריך מחשב לאחותי הסטודנטית, כיום היא משתמשת ב-X60 של IBM, אבל ברצונה לרכוש מחשב חדש עם מערכת ההפעלה, חלונות 7. מהשיחות שלי איתי, היא רוצה בעיקר מחשב עם מסך גדול יותר (15 אינץ', כרגע יש לה רק 12), עם מעבד וזיכרון טובים, היא מוכנה להתפשר על הסוללה, המשקל, כרטיס הוידאו (אין לה צורך בהרצת משחקים, אבל ניגון סרטים ויציאת HDMI יתקבלו בברכה), ונפח הדיסק הקשיח. לגבי הזיכרון, אני חושב שכמות של 2-3 ג'יגה תספיק (כמובן שצריך מחשב עם חריצי הרחבה לעתיד). השאלה שלי על איזה דגם אתם ממליצים (טווח מחירים של 3000-4000 שקל כולל מערכת ההפעלה). ומה האמ…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  25. מדובר על הדגם עם מסך 13.3. הסיבה שאני שואל את זה, היא כי המחשב כבר פעם שניה במעבדה שלהם, תוך שנה, על אותה בעיה, כאשר אחרי הטיפול הראשון החליפו לי את המסך למסך חדש. מה שקורה זה שעל המסך יש ריצודים. לא ריצודים של תדר לא מתאים, אלא יותר ריצודים כמו שיש כשמצמידים טלפון סלולרי למסך, רק הרבה יותר גרוע. צריך לתפוס את המסך בזווית הנכונה כדי שהריצודים יפסיקו, ואחרי כמה דקות הם חוזרים ושוב פעם צריך לחזור על התהליך. כשמחברים למסך חיצוני אין ריצודים. קרה לעוד מישהו? ואם השירות שלהם הוא הבעייתי פה, יש לאן להתלונן? חיפוש בגוגל לא העלה לי כלום.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.