עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף =) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל (עם יש משהוא חשוב אז אפשר עוד כמה מאות) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, אני אצלם גיימינג במחשב אז כדאי זיכרון גבוה לרינדור (לא משהוא מיוחד כי יש לי גיבוי חיצוני) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ברור לגיימינג ועריכת מדיה של גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים, אין לי משחק ספציפי כי עדיין לא החלטתי איזה משחק לקנות. -מהי הרזולו…

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  2. Started by dprog,

שלום לכולם, קניתי לא מזמן את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10066 וגיליתי שיחסית לנתונים שלו הוא די איטי (מעבד i3 וכו') בעקבות כך הוספתי לו זיכרון פנימי כך שכעת יש לו 6 ג'יגה. ועדיין - הוא מרגיש די איטי. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הסיבה ? (לא וירוסים, הארדיסק עמוס, רגיסטרי וכד') ומה אפשר לעשות כדי לתת לו הרגשה מהירה יותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by hananmori12,

שלום, אני בארה"ב ומחפש מחשב נייד משתלם לקניה פה,  חשוב שיהיה אחריות בינלאומית בארץ,  השימושים הם רגילים, עדיפות למהירות (אם צריך נרכוש SSD בנפרד), ראם גבוה, עדיפות למחשב שיחזיק 3 שנים לפחות.    תודה 1. מה התקציב המירבי? 400-700$ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים שוטפים, עבודה משרדית, צפיה ב4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אם המחשב מגיע ללא SSD ארכוש בנפרד …

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  4. שלום לכולם... אני משתמש בנייד של HP, פאויליון 5000ZV. הרשת האלחוטית עושה לי בעיות... זה התחיל כשעידכנתי לSP3, אבל מאז כבר פירמטתי והתקנתי גם SP2 וגם SP3 במחיצות נפרדות. בשתיהן אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית- הוא כותב לי תמיד "קישוריות מוגבלת או חסרה". כתובת הIP היא תמיד 169.254.9.20, ומסיכת רשת משנה-255.255.0.0, אין שער ברירת מחדל, אין שרת DNS\WINS. IPCONFIG- שיחרור/חידוש לא עוזר- הוא לא מצליח לחדש את הכתובת, ורושם שיש בעיה בDHCP. אבחון רשת של XP SP3 באקספלורר כותב: "לא הייתה אפשרות לאתר את כל הערכים של ספק השירות הבסיס בקטלוג WINSOCK יש צורך לבצע איפוס". בCMD- הפקודה Netsh winsock reset catalog לא עושה כלום. הפקודה Netsh int ip reset logfile.txt לפעמים מעלימה …

5. שלום רב לכל חברי הפורום! . מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ואינטרנט בצורה חלקה ומהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב מיועד לעבוד בהגדרות רזולוצייה גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by lerhand,

שלום רב אני מחפש המלצה למחשב נייד בסביבות 7000 ש"ח הדרישות הן: מסך טוב וכרטיס גרפי סביר (זה לרופא והוא צריך להקרין על זה אולטרסאונדים וכאלה) לא רגיש במיוחד כי הוא הרבה בנסיעות. יש למישהו רעיונות?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by OFIRN,

שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לתוכנת Vmware שזקוקה ליכולת RAM גבוהה יש 3 מפרטים שאשמח אם תתנו את דעתכם לגביהם 1)מחשב נייד Toshiba Satellite L850-141 12GB+256SSD http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12882 2)מחשב נייד HP Pavilion DV6-7200ej C1Y24EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7349 3)מחשב נייד Asus N550LF-CM025H אסוס http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13075 תודה רבה!!!!!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by yochze,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד לסטודנטית שיעבוד בעיקר עם Adobe Premier / Photoshop .. מסך שיהיה בינוני.. משקל לא פונקציה.. מה דעתכם על זה? http://www.ctm.co.il/product.asp?id=732 אשמח אם תגיבו

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by astricks,

מחפש פיתרון קירור לנייד, אני מתכנת ככה שהמחשב הנייד משמש תכלס כתחנת עבודה והמשטח הקיים על הפנים. יש לי נייד 15.6 wide והשאלה אם יש פה מישהו שיצא לו להתנסות עם zalman nc1500 ויודע אם הוא באמת מתאים ל15.6? זה משטח יקר חבל לי להוציא כסף ולראות בסוף שהוא לא תואם.. אני מקסימום יוסיף קצת לטובת nc2000 שמיועד בכלל למחשבים של 17'

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by ENROLL,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מחפש מחשב פיסי קטן כמו ה-MAC MINI ולא מצאתי (ולא HTPC). האם קיים מארז קטן כמו המיני שניתן להרכיב ממנו מפרט חזק כמו שהתפוח מציע? תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. אני רוצה לרכוש מחשב נייד DELL עם מסך מבריק. האם יש דרך לדעת אילו מהדגמים של Dell Inspiron הם עם מסך מבריק ואיזה עם מט? משיחה עם נציג תמיכה של DELL העולמית עולה שכל דגמי 3000 הם מט, כל דגמי 5000 הם מבריקים (עם ציפוי antiglare) וכל דגמי 7000 הם מבריקים (ללא ציפוי anti glare), אבל אני לא בטוחה שזו אכן קביעה נכונה (כי לא מצאתי תיעוד לזה וכי נראה שיש דגמי 3000 שכן מבריקים. אודה לכל מי שיוכל להאיר את עיני איך אפשר לחפש רק את הדגמים המבריקים (מבלי לגשת לחנות ולבדוק את המסך).

12. Started by Crapy,

אני צריך מפרט למחשב קניתי כבר כרטיס מסך Sapphire 7870 GDDR5 2GB OC עכשיו אני צריך הכל מארז מעבד לוח אם כל העסק ללא ציוד היקפי. התקציב שלי הוא בין 2000 ל 3000 שקלים עדיף כמה שיותר קרוב ל 2300 ככה. אם אפשר מארז כמה שיותר קטן זה יהיה נחמד (אבל לא אם זה אומר שצריך להתפשר על קירור פחות איכותי) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gluz,

שלום, אני מנסה לסדר לחבר שלי שפירמט את הלפטופ IBM שלו. הוא איבד את דיסק ההתקנות. מישהו יודע איך לשחזר איזה דרייברים צריך ומאיפה להשיג אותם? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by Doritali,

שלום , מבקשת את המלצתכם איזה מחשב נייד לקנות לצורך עיסוק בעריכת תמונות וצילום תודה רבה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by drunkedwarf,

זה המפרט: Laptop Exterior: Laptop Exterior: No Paint The ORIGIN Difference: Truly Custom PCs. Want a component that is not on our site? Call or email us and we will include it in your system. Included Chassis and Primary Display: EON17 platform with Intel Core i7 and 1920 x 1080 Full HD 17.3" LED Backlit Glossy Screen Included Graphics Card: Single 2GB GDDR5 ATI Radeon HD 6970M (2GB of Total GFX) $192.00 Processor: Intel Core i7 970 3.2GHz LGA 1366 Hex-Core Processor (12MB L3 Cache) $355.00 Memory: 12GB Triple-Channel DDR3 SDRAM at 1333MHz - 3 X 4GB $232.00 RAID Configuration: RAID 0: For better speed and performance (2 or more identical drives needed) - ORIGIN Recommende…

16. שלום לכולם, מה דעתכם ? מדובר על LCD 32 אינץ מדגם HD READY של סמסונג. אני מעוניין לצפות בסרטים בצפיה ישירה וגלישה באינטרט(כששני המחשבים בחדר עבודה תפוסים) ואני מתלבט בין השניים הנ"ל בקטגוריית המיקרו קיימים האייסר ריבו או funtwist fiono בקטגוריית הניידים אני לא מכיר את הדגמים השונים ואשמח לקבל המלצה מה התקציב המקסימלי? ניתן לחרוג עד 2300 ש"ח בעיקר בתמורה לביצועים טובים חזקים(קרי הרבה מסכים פעילים בו זמנית) מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר צפיה ישירה דרך אתרים וגלישה באינטרנט - דגש על הרבה חלונות פתוחים ופתיל קצר ....יתכן שמתישהו ארצה לפתח קרירה בתחום עריכת וידאו ביתית - לא יותר מכך 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מקלדת בלותות' כולל trackball כדוגמת דינובו של לוג'יטק - ל…

17. אני מחפש נייד לאחותי עם מסך 15.6 . המחשב נועד לשימוש בתוכונות כמו פלאש, פוטושופ וכד'. יש עדיפות לסוללה חזקה יותר ופחות למשקל המחשב. dell 5110 נראה לי חביב

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by דובי770,

הלוח בן כשבעה חודשים עם אחריות לעוד שנתיים+ מצבו מצוין כמובן. עמוד המוצר בפלונטר עמוד המוצר באתר Gigabyte

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by andeimirqhan,

דרוש מחשב נייד מארה"ב בתקציב של 800$ גודל מסך 14-15, משקל נמוך, זמן סוללה גבוה. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. נאלצתי לקנות לפני שנתיים את הSony VPCCW21FX בתקציב דומה ואני מאוד מרוצה ממנו אך ברצוני לדעת אם ישנן חלופות עדיפות כיום. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מתחיל בקרוב לימודים בגרמניה ומחפש לפטופ חדש, בתכלס אין בעיה ממשית להזמין מכל אירופה ולכן ביקשתי המלצות לקנייה באירופה באופן כללי. **** אם המחיר בארץ יותר זול כמובן שאעדיף לקנות בארץ **** * תקציב - עד 800 אירו (4000 שקל) * מיועד לשימוש סטודנטיאלי כללי, תכנות, עריכת תמונות ווידאו (בתכלס ברמה חובבנית) משחקים קלים בסה"כ אבל רוצה אופציה גם למשחקים חדשים יותר. * גודל המסך - 13.3-15.6 ברזולוציית FHD לפחות. * משקל של עד 2 קילו, אם מדובר במחשב יוצא דופן במאפיינים האחרים, אז עד 2.2 (אני מסתובב הרבה) * זמן סוללה במקרה הגרוע ביותר של שימוש כללי - גלישה, מעבדי תמלילים LYX וכו' 4-5 שעות * אם מתאפשר כונן SSD בנפח קטן במקביל לדיסק קשיח סטנדרטי, מה טוב - דרישות מיוחדות…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shira11,

מעוניינת לקנות מחשב נייד אמין וחזק, שימוש להתחברות מרחוק למשרד בעיקר לטרמינל ומעט VPN + שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס, סרטים - לא גיימינג. חשוב שיהיה אמין, חזק ומהיר.חייב מקלדת מלאה. תקציב עד כ- 5000 ש"ח. מתלבטת בין 2 דגמים (הLENOVO עם שידרוג ל- 8 GB+ אחריות ל-3 שנים. אחרי השידרוגים המחיר שלהם דומה) + אשמח להצעות נוספות תודה http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15283 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=15463

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  22. מעוניין במחשב נייד מארה"ב שיהיה לו לפחות core I3 סוללה 6 תאים מסך מט מסך 13.3-14.1 צורב DVD ובעדיפות לפד מולטי טאצ' ויציאת HDMI שיהיה דק ככל הניתן עד 1000$. כמו כן האם ישנם אתרים ששולחים לארץ או חברות שמתעסקות עם שליחה של מחשבים לארץ דרך כתובת בארה"ב? מה אתם אומרים על המחשב הנ"ל? http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+VAIO+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Icy+White/9705355.p?id=1218154377521&skuId=9705355

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום לכולם, אני הולך להתחיל ללמוד בקרוב מדעי המחשב ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד לטובת הלימודים. בתחום המחשבים הניידים אני הדיוט גמור ולכן אני צריך עזרה בנושא זה. דרישות *תקציב - עד 4000 ש"ח. ניתן לחרוג במעט אם יש לכך הצדקה לדעתכם. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית ופנאי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי HD) + עבודה ייעודית לסטודנט מדעי המחשב (תכנות, אני מניח שאצטרך מחשב יחסית חזק לכל החישובים והאלגוריתמים), בספק אם יהיה לי זמן בכלל לשחק במחשב ככה שתחום הגיימינג לא ממש רלוונטי * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - בין 13 ל-15 אינץ'. אני מניח שיש עדיפות למאט בגלל שאהיה בסביבה מוארת באוניברסיטה, עם זאת שמעתי שיש ציפויים של Anti-Glare למסכים המבריקים ככה שאני ממש לא יודע.. *…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by silverpist,

AMD Athlon 2 X3 440 3.0Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 Gigabyte MA785GTM, יחידות 1 זיכרון Kingston 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 WD 500GB 7200RPM 16MB IDE, יחידות 1 PowerColor ATI Radeon 5450 , יחידות 1 [br]פורסם בתאריך: 16.07.2010 בשעה 15:24:06 לא שמתי ספק ומארז כי זה לא כזה רלוונטי לי.אני רוצה דעה על המפרט, המחשב מיועד למשחקים קלים, ולא הכרחי על הגדרות גבוהות, לתוכנות כמו פוטושופ, סרטי HD וכאלה. התקציב בין 2000- 2400 ש"ח, אפשרי להציע מפרט חלופי יותר משתלם באותו הכסף, המחשב מיועד להחזיק הרבה זמן, 8 שנים לפחות, לא צפויים שדרוגים בעתיד, אולי רק ראם. מסך 20 אינצ' רחב. רזולוציה 1600 על 1080. לא חייב שקט, אבל עדיף.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  25. שלום לכולם... יש לי כאן מפרט שהייתי רוצה שתגיבו לי עליו, המפרט הוא בעיקר למשחקים,...תגידו לי מה צריך לשנות או להוסיף וכו'..תודה. AMD athlon XP 2500 + barton (512k, 333mhz) tray CPU-583.89 nis Thermaltake smart & silent volcano 9 cool mod CPU cooler for AMD-121.49 nis 550.87 -(ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA 133, DDR400, AGPx8, 5.1 sound, USB 2.0 Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory-451.18 nis Western Digital 80GB 7200 rpm 8mb buffer ATA100 HDD-542.93 nis Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive-95.58 nis ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI OEM Video Card-1199.98 nis CD-ROM LG x 52-119.42 nis LG 52/24/52 Bulk CD-RW-269.88 nis אני לא יודע איזה מארז לקחת...קיוויתי שאתם תוכ…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.