עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hwnadir,

היי יש לי מחשב נייד HP ישן המסך יש בו קו באמצע איפה אני יכול לתקן אותו ? pavilion ze4500

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by morbidangel,

שלום ברשותי מחשב די ישן AMD2800 עם זיכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800 pro. בעיקרון אני יודע שהמערכת די עגלה ואני רוצה לקנות מחשב חדש עוד בערך חצי שנה. רציתי בינתיים לסחוב איכשהו את התקופה הקרובה כי יצאו כמה משחקים ממש טובים. האם כדאי לשדרג את המערכת באיזשהו אופן? אם כן, האם כדאי לקנות עוד 512 ושהזכרונות יעבדו בדואל צ'אנל או לקנות סטיק של 1 ג'יגה? זה משנה אם החברות של הזכרונות יהיו שונות? תודה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by noobster,

אני מחליף נייד MSI U100PLUS ששרת אותי שנה וחצי נאמנה. היה בחול ושרד לספר על זה (מישהו רוצה לקנות? PM ) אני מחפש עכשיו משהו טיפה יותר טוב. מעוניין לעלות מ10'' ל12'' אבל לא עד 13 ובטח לא 15 כי זה אמור לשמש מחשב מיטה ואני לא רוצה גדול וכבד מידי. מבחינה תקציבית אין לי ממש בעיה (עד 4000 נגיד) אבל אני רוצה אותו איכותי. כמובן שעדיף מאוד שיתמוך בHD ומשחקים סבירים (לא WOW או DN 4EVER). המומלץ ביותר הוא כנראה Asus Eee PC 1215N http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239052&db147729=147746 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5757 (הכי זול ואמין) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9366&perur=2&t=1&c=331 (הכי יקר אבל הכי קרוב) יש…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  4. היי חברים, לאחר המון חפירות והתלבטויות הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לחוות דעת: - מטרות עיקריות - וירטואליזציה וגיימינג מארז - יש לי כיום 5 דיסקים קשיחים (לא SSD) בנפחים שונים מלבד ה-SSD שהרכבתי במפרט, לכן בחרתי במארז Define 5 ( יש לו קייג' של עד 8 דיסקים קשיחים 2.5"/3.5", בנוסף הבנתי שהוא שקט מאד) ספק כח - כנראה שגם 650W יספיק, אבל תמיד מעדיף לקחת אקסטרה אם אצטרך שידרוגים מתישהו. לוח אם - חשובה לי האופציה להרחיב את הזכרון עד 128GB RAM ולכן בחרתי בלוח הנ"ל. מעבד - 6 ליבות פיזיות 12 לוגיות, מפלצת ובדיוק מה שאני צריך לצורך הקצאת משאבים למס' מכונות וירטואליות במקביל. קירור מעבד - רציתי את ה-NH-D15 , לאחר בדיקה הוא "גונב" סלוט PCI-E בלוח הנ"ל, ה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אחרי עזרתכם והרבה מחשבות, קניתי X201 לעצמי! מודה לעצמי על הבחירה הנכונה! עכשיו חברה שלי ואח שלה צריכים נייד ללימודים. מצאתי לחברה שלי שמתעשקת על כונן דיסקים ובגלל זה הU35 יורד מהפרק יש כמה אופציות Q330 של סמסונג. L412 של לנובו. הראשון 3350, השני 4100, הראשון שנתיים אחריות ואיי3, השני איי5 ו3 שנים, לעומת זאת השני גדול וכבד יותר. לאח שלה שמתעקש על 15 אינץ וכרטיס מסך חיצוני מצאתי את האופציות הבאות- R590 של סמסונג, שנתיים אחריות, איי 5 כרטיס מסך חיצוני, 4000 ש"ח. ASUS A52, איי 3, כרטיס מסך חיצוני ושנתיים אחריות 3700 ש"ח. לא להתעסק בענייני המחירים זה מחירים שכבר קיבלתי. איזה הייתם לוקחים ולמה?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  6. אני מחפש לקנות מחשב בייתי לשימוש אינטרנט וצפיה בסרטים יש לי בחדר LCD 32 אינץ' של סמסנוג עם כניסת HDMI אז חשבתי למנף את זה ולקנות מחשב עם כרטיס מסך עם יציאת HDMI. יש לכם מפרט להציע לי עד 2000 שח לקניית מחשב לגלישה באינטרנט ולצפיה בסרטים ללא מסך כי יש לי כבר. עוד דבר ששחכתי לציין:אני צריך שלמחשב יהיו 2 יציאות למסך אחת לטלווזיה של HDMI שיהיה מחובר קבוע ועוד אחת של VGA או DVI לחיבור למסך שלי בחדר. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  7. בגדול כמו בכותרת. מחשב נייד 10 אינץ' עד 2000 ש"ח.. חשוב אם אפשר שהסוללה תחזיק יותר משעתיים שלוש הבנתי שלאסוס יש נייד עם זמן סוללה של 8 שעות +-. אשמח לכל המלצה ! תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. יש לי קרוב שגר בברוקלין ועומד להגיע ארצה, ואני רוצה לשלוח איתו נייד חדש מחו"ל. אשמח לדעת מבעלי הנסיון מאיזה חנויות שווה לקנות שם, כאלה שעושות משלוחים מהירים, כי הוא אוטוטו מגיע. אם יש כאלה שקנו ככה לאחרונה - אשמח לדעת מהיכן קנו, ואיזה דגם. אשמח לקבלת תגובות מהירות, כי העניין די דחוף. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  9. Started by shimibbb,

שלום אני מעוניין במחשב נייד ב2800 שח.מבקש המלצה לדגם וגם מאיפה לקנות.מחפש את המחשב הכי טוב שיש בסכום הזה. הצרכים שלי: "15.6 מקלדת מלאה (כולל המספרים בצד ימין)וצורב DVD רוב השימוש זה אינטרנט ,צפייה ישירה, והרבה אופיס לא חייב מערכת הפעלה . מעדיף כמה שיותר קל עם אחריות לכמה שיותר זמן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. אורח אורח
    Started by אורח אורח,

יש לי מחשב משנת 2012 ואני מעוניין להריץ עליו את witcher 3 בגרפיקה גבוהה (מעבר לדרישות הספציפיות של המשחק הזה אין לי עניין בעוד משחקים ולכן אני מעוניין לצמצם הוצאות ולא לקנות מחשב חדש מאפס). הבעיה היא שאני לא בטוח שזה עוד אפשרי בשבילי לשדרג את המחשב שלי כאשר יתכן הרכיבים המתאימים לי יצאו מיצור או אינם נמכרים בארץ יותר. אני צריך לשדרג מעבד וכרטיס גרפי ומעוניין להוסיף עוד ראם למרות שהוא עוד אמור להספיק. אני מסתמך עד הדרישות המומלצות של cd project אם הדרישות שלהם לא הולמות את הדרישות בפועל אשמח לדעת גם מזה בבקשה לוח האם שלי הוא H77 G3H המעבד הנוכחי הוא i5 3570K כשאני צריך לשדרג ללפחות לi7 3770 הכרטיס גרפי הוא HD7800 הראם הוא gskill ares 1600 4x2gb. …

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. אני לא יודע כיצד אני יכול לראות את השימוש ב VRAM באופן שוטף מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  12. אני מברר בשביל חבר. הוא מעוניין לשדרג את המחשב שלו על מנת להתאים אותו לעבודה עם תוכנות סאונד Studio One ו Qbase. המפרט שלו כרגע Intel Pentium D Core E5300 (2.6GHZ 2MB Gigabyth GA-G41M-ES2L CEON 2GB DDR2 800MHZ Nvidia GeForce 9300GS 512MB אילו מן הרכיבים הכי קריטי לשדרג כדי שהמחשב יריץ את התוכנות והפלאגיינס בצורה טובה ? חשבתי לשדרג את הזכרון ל 6GB (להוסיף סטיק של 4GB) + לבצע OC למעבד בתוספת קירור כמו Thermalright Ultra Extream השאלה היא אם זה יספיק. אין לי מושג מהו כוח החישוב הדרוש בשביל תוכנות אלו. המטרה היא להגיע למצב שניתן לעבוד עם המחשב במינימום השקעה של כסף. מה דעתכם ? מה כדאי לשדרג ומה אפשר להשאיר ?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  13. צריך הכל מעבד לוח זיכרון מארז הרדיסק מסך מקלדת + עכבר ( כרטיס מסך אפשרי גם onboard) צורב DVD מטרות ,מוזיקה סרטים אינרטנט. לא צריך איזה 6600 או אפילו 6200. עוד משהו מאוד חשוב חנות בירושלים!!!! מדגיש ירושלים והסביבה הקרובה מאוד! תודה לכל העוזרים! פרוייקט לא קטן

14. מעבד P6500 דיסק 320 2 ג'יגה זיכרון ראם יציאת HDMI כונן אופטי מקלדת מלאה ווינדוס 7 אופיס סטארטר אחריות 3 שנים עד הבית מחיר 2000 ש"ח הצרכים-אינטרנט ואופיס איך השירות והאחריות שלהם? תודה ערן

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by Gritzman,

ברשותי הנייד dell e6400 ולאחרונה בעבודה עם סוללה יש ריצוד ירוק בתחתית המסך כל מספר שניות. האם זאת בעיה במסך עצמו?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן צריך מקלדת עכבר אלחוטיים ורמקולים. - לא חלק מהתקציב הרשום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם …

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, לא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב בייתי, תוכנות אופיס, משחקים קלים, מתנה לבת מצווה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגבול הטעם הטוב, אין עדיפות לשקט מופתי.. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' וכמה שפחות כבד שאפשר להתאים בתקציב ולביצועים 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  18. שלום! אשמח לחוות דעתכם בנוגע למפרט המחשב. גיימר אני לא זאת אומרת שפעם בכמה זמן אני משחק משחקים לא כבדים מידי.. כמו כן אני אשתמש בו לשרטוט וסימולציות.. לוח אם: Intel G31 1600Mhz C2Q כרטיס מסך: AXLE 3D Geforce 8600GT 512MB מעבד: Intel C2Q q6600 זיכרון: Kingston DDR2 1024*2 800MHZ דיסק קשיח: Hitachi -Seagate 250GB כונן: משהו של סוני X20 מסך: 22"-2ms 3000:1DFC מארז: סוג Atx - Mid Tower מספר מאווררים; 2+ AirGuide מחיר: 3,058 ש"ח מה דעתכם על המפרט? על המחיר? ערוך: המפרט מהחנות http://www.pcdeal.co.il. יש למישהו מפרט יותר טוב במחיר שציינתי?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by cool_man,

אז יש לי כרטיס מסך במחשב אחר 460 GTX... ואני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי (במחשב הקודם אני חושש שהסלוט בלוח אם מתחיל להדפק... בכל מקרה זה המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרון: Crucial DDR 3 4GB מארז + ספק: SilverStone Precision 08 Black + SilverStone Strider 400W צורב: DVDRW Lite-ON x24 השאלה זה האם נשמע סביר להוסיף את הכרטיס מסך הזה? והיותר חשוב זה האם הספק הזה מספיק לי..? בנוסף אני שוקל גם להחליף בין הקירורים, יש לי KATANA 3 שאני יכול לשים עליו אז גם את זה אני אוסיף לשאלה

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב נייד לילדה בחטיבה, היא משחקת בעיקר מיינקרפט וסימס 4, אז המחשב צריך להיות מסוגל להריץ אותם וכמובן לשימוש כללי. התקציב הוא 3500, אפשר חריגה ל 4000 תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by ch33,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שבכלל לא. 2. מה שימושי המחשב : מעבר לשימוש רגיל כמו גלישה וכו', גיימינג, אבל אני לא גיימר כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, משחקים קצת יותר ישנים שכרגע זוחלים לי, אין צורך לחרוג מהתקציב כי אני לא גיימר כבד אבל אני רוצה את מחשב הגיימינג הכי טוב שאפשר להוציא בסכום הזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 1440x900, מסך 19 רחב, אבל בעתיד אני כנראה אקנה גדול יותר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : כמה שיותר גבוהות אבל שוב, אנ…

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  22. Started by rbaron,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ללימודים, חשובה לי אחריות ארוכה ככל הניתן (עדיפות ל3), 4 ג'יגה זיכרון, מעבד i3 מהדור החדש, עכשיו אחרי מספר בדיקות הבנתי שמחשב מאוד מומלץ זה המחשב הזה: ASUS K53E-SX569V http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonl... עכשיו מבדיקה באתר וואלה ראיתי עוד כמה מחשבים נחמדים ורציתי לדעת איך הם בהשוואה למחשב הזה: 1. SAMSUNG 300V3A-A04IL http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK300V3AO413 2.ASUS X54HY http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1INX54HY האם יש לכם המלצה למחשב אחר בסביבות התקציב הזה? (כ2800 ש"ח)תודה

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  23. Started by AloNs01,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף להמנע מחריגה למרות שאני בעצמי חרגתי קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים שיוצאים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני קונה (בלי קשר לתקציב) את המסך Dell U2312HM (הוא המומלץ נכון?) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by Moor,

שלום. אני סטודנט מחפש נייד לשימושים די כלליים: סרטים, office, אינטרנט... התקציב גמיש אך אשמח לא לעבור את ה-3K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? 2 ק"ג בערך, עדיפות לכמה שיותר קל (יודע שעם המסך זה קצת בעייתי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * אם יש המלצה למסך יותר קטן במחיר משלתם, אז אשמח אם תצרפו גם אותו.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  25. Started by shlomi224,

אני מעוניין לקנות נייד במחיר שנע בסביביות 4000 ש"ח אני סטודנט להנדסה ומשתמש בו בעיקר לגלישה אבל גם בתוכנות כמו מטל"ב ואוטוקאד הציעו לי את המחשב הבא של LG http://www.zed.co.il/Product.asp רציתי לדעת אם למשהו יש חוות דעת על המחשב הנ"ל או בכלל על מחשבים של LG כי אני לא מתמצא . תודה!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.