עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500₪. חריגה תתאפשר, אם יש סיבה טובה, תגידו. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב. משחק בעיקר Dota 2 אך משחק לא מעט solo rpgs חדשים ובכל מקרה רוצה להשאיר אפשרויות פתוחות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ראו הערות (12) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, לא יודע כמה זה כבר יכול להיות רועש אך שלא יהיה מוגזם. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מחפש נייד לחברה שלי בתקציב של 5500 בערך. נראה לי שכדאי שהמעבד יהיה מהדור החדש ה-C2D,ג'יגה זיכרון,הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים אז לא נראה לי שיהיה צריך כרטיס מסך בנפרד ויספיק פה ON BOARD (אלא אם כן אני טועה אז תקנו אותי). בכל מקרה החברה שלי הרבה בחו"ל אז צריך חייב אבל חייב שיהיה לו יכולות אלחוט (זה נקרא WIFI ???). תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by agator,

שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד עד סכום של 3000 שח. קנייה בארץ או מארה"ב עם משלוח. * מטרות המחשב? עבודה עם RHINO כולל רינדור. בעיקר לעיצוב טבעות ועגילים. * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NA * משקל רצוי? NA * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? NA * Bluetooth? NA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? NA * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? NA * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? NA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם זיכרון 8GB כריס מסך nvidia geforce עדיף עם אחריות ארוכה בשל מגבלו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tzolerguy,

היי ככה סופ"ש ההורים עולים על מטוס לארה"ב ... יש לי I7-920 שהוזמן מאינטל בדרך מה שנשאר זה לוח וזכרון (רצוי 6GB) בתקציב של על איזור ה 350$ .... מהאתר www.newegg.com או כל חנות גדולה אחרת בארה"ב ... מבחינת שימושים משחקים כבדים והרבה הכרטיס מסך שברשותי 5870 יצורף לחבילה עם ספק 620W של אנרמקס פשוט צריך לוח וזיכרון לOC ....

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by GGuyZ,

משתמשים יקרים שלום רב. צוות ביקורות המתפתח מחפש בימים אלו כתבים חדשים ומוכשרים שיצטרפו למלאכה ולצוות האתר. אם הנכם רואים את עצמכם מתאימים, זוהי אפשרותכם לתרום למערך התוכן הגדול מסוגו בארץ, ולהפוך לחלק מצוות קטן, איכותי, ומקצועי שנחשף לחידושים הטכנולוגיים המעניינים והעדכניים ביותר. נוסף על הזכות הגדולה להחשף לרכיבי החומרה החדישים ביותר, ולתואר המכובד הנלווה, לאחרונה התחלנו לתגמל בצורה נאה את כתבינו. דרישות התפקיד הן כדלקמן: א. מומחיות\הבנה עמוקה בתחום אחד לפחות בעולם המחשוב והחומרה. עדיפות למומחים בתחומי הליבה - לוחות אם, מעבדים, זיכרונות וכרטיסי מסך. ב. כשרון כתיבה ויכולת ביטוי בכתב. ג. אחריות אישית, ועמידה בזמנים. ההרשמה פתוחה לכולם. אין מה לחשוש מלנסות היות ואנו נברור א…

• 0 תגובות
    • 11k צפיות
  6. ראיתי מחשב נייד של HP מדגם Compaq Presario CQ60-220EJ רציתי לדעת האם המחשב שווה את התמורה במחיר הזה? בעיקרון אני צריך אותו לצבא לסרטים וקצת משחקים, מה דעתכם על המחשב ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. המחשב מיועד למוזיקה עבודה משרדית וצפייה בסרטים.... אני חשבתי על Inspiron 1520 2.0 120gb t7250 שמחירו 4200 ש"ח ולהוסיף עוד 470 ש"ח ל- 1.5gb אשמח לתגובות ולהמלצות נוספות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  8. שלום.. אני זקוק למחשב נייד לפיתוח תוכנה, חשוב שיהיה חזק שיסחוב את האפליקציות הכבדות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 ש"ח, אשמח אם אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) פוטושופ, פלאש ב) עבודה משרדית אינטנסיבית (חישובים מורכבים באקסל, אקסס ועוד) ג) ריבוי משימות - אינטרנט, שיתוף קבצים, Itunes ועוד השימושים הם אמנם די סטנדרטים אבל אני משתמש כבד, עבודה על המון דברים זוללי זיכרון במקביל. 2. לא צפוי גיימינג באופן קבוע, אולי לעיתים, אם אפשר להכניס כרטיס מסך מתאים אז אשמח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. דרוש מפרט מלא 5. שקט 6 6. ללא OC 7. לא צריך מערכת הפעלה אין בקשות נוספות, אם יש אופציה ל-Firewire אז לא אתנגד, לא אקנה כרטיס במיוחד בשבילי זה (רק ONBOARD). לא משנה לי …

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by 3rr0r,

אהלן חברים אני צריך עזרה בהחלטה סופית בין 2 הצעות שקיבלתי אחת מTMS ואחת מא&א מחשבים. התקציב שלי כעקרון הוא בסביבות ה2500 רק לחלקים שרשומים. חשוב לומר שמעבר למה שרשום במפרט כבר קיים אצלי כונן WD 1 TB GREEN והכונן הבא http://ksp.co.il/?uin=20316 כרגע יש לי כרטיס מסך אז לא צריך.(בעתיד יהיה אקנה משהו כמו GTX 970 ) המפרטים : [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1023[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪137[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]חדש במלאי - MSI H9…

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: חובב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA - NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על …

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  12. מחפש מפרט למחשב שימושים אינטרנט+אופיס וזהו ללא ציוד הקפי אשמח לקבל לינק לחנות - באזור המרכז בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by Moon-Mage,

שלום, המחשב מיועד לסטודנטית בטכניון ומטרותיו הן: לימודים (משרדי), מטלאב, שפת סי ושימושים בייתים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מטעמי משקל, אבל אם יש דגם טוב עם מסך 15 הוא לא יפסל על הסף * רזולוציית המסך? קשה לי להאמין שאפשר יהיה למצוא מחשב בתקציב ולא 1366X768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? יהיה נחמד אם יהיה טאצ' אבל ממש לא קריטי * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מאד SSD אם לא אז לפחות היברידי עם רכיב SSD גדול מספיק למערכת ההפעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by geebor,

(לא רואה איפה אני יכול למחוק בעצמי, סליחה)

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  15. אחותי רוצה מחשב נייד , תאמת ממש בסיסי: לצורכי ICQ,מסנג'ר,אינטרנט,מוזיקה בלבד אם משחקים אז לא משהו כבד אני חושב שכדאי מחברה מוכרת ושיהיה אחריות ארוכה חייב במחשב נייד-צורב DVD, אינטרנט אלחוטי WIFI ,מינימום 120G,זיכרון וירטואלי 1G יספיק לדעתי זהו אשמח לעצות ושוב מחברה מוכרת... ואם יש במחיר פחות מ4 זה יהיה מעולה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by Orit Cohen,

היי צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד עד 4000 שקלים. התנאים: מסך 17 אינץ' ומעלה. מחשב מהיר ואמין מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט ואופיס. חשוב שהכרטיס רשת יהיה טוב כך שיצליח לקלוט ראוטר שנמצא בקומה אחרת (הנייד הנוכחי בקושי מצליח לקלוט ולכן הגלישה על הפנים. גם כשיש מגדיל טווח זה לא עוזר והמגדיל טווח עושה בעיות). חשבתי על lenovo z710 או אולי hp probook 470 ולהחליף את ההארד דיסק ב SSD של 256 ג'יגה (בתקווה שבאמת לא יהיה צורך ביותר מזה. לא נראה לי שנשמור שם ספריית סרטים אבל כן נוריד שם סרטים) או lenovo g70-70 כנ"ל או lenovo g780 כנ"ל שוב המטרה היא שהוא יהיה מהיר ביותר ויעבוד חלק. אם יש אופציות טובות אחרות אשמח לשמוע. מבחינת המעבד אני מאמינה שמעבד i3 גם יספיק אבל מן הסתם עדיף…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. התוכן נמחק והת'רד ננעל בגלל ספאם ברמה הכי דבילית שקיימת את השטויות האלה השאר להבא לפורום פקאצות בתפוז או שתורחק לאלתר. במידה והבלתי יאומן (ברמה של 1 ל-100000000000000) קרה ומדובר בבקשה אמיתית פנה אלי בהודעה פרטית והסבר איך זה בדיוק קרה ואז נראה. למען הסר כל ספק - פתיחת ת'רד נוסף בעניין לא תתקבל בברכה!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by soika,

יש לי מחשב נייד של טוושיבה וצורב pioneer dvd-rw dvrkd08a לאחרונה אני מנסה לצרוב דיסק של שירים אבל כל צריבה הוא נתקע לי באמצע אחרי כ 60 אחוז אני צורב דרך ווינדוס מדיה פליר וניסתי גם תוכנות אחרות והוא אומר לי כי הצורב תפוס ואינו זמין הצריבה נעצרת אחרי 60 אחוז ואז מופיעה ההודעה מה ניתן לעשוצת? תודה

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. הי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (הערכה אקראית לגמרי) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו, עדיף לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים, לא יודע כמה כבדים. בעקרון כיום זה CoD ו Diablo 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  20. שלום אני מחפש מפרט למחשב בתקציב כ-4000 ש"ח, אם סביר פחות - אז סבבה! כבר קיבלתי הצעות (ראה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395493.0) אבל עכשיו אני מבקש להוסיף את העובדה הזו: היות ואני ממש לא מבין במחשבים (לא בחומרה בכל אופן) אשמח להצעות שיורכבו דרך חנויות ספציפיות. קיבלתי המלצות על החנויות הבאות: http://www.skypc.co.il/builditems.asp http://logicpc.co.il/heb/aboutus.aspx http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php אם אפשר לקבל מפרט שאפשר למצוא באחת החנויות האלו - אודה לכם. אם יש השגות על מקצועיותה של אחת החנויות הללו - אשמח לשמוע... אז השימושים שלנו הם: גרפיקה - פוטושופ, שרטוט, גם בתלת מימד (למשל REVIT, אוטוקאד, מעט מאוד מקס) עריכת סרטים, לא ברמה …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by psycho killer,

שלום לכולם יש לי לפטופ שנדפק לו ה CD ואין לי עליו ווינדוס(כשאני מדליק רשום לי NTLDR) הורדתי ווינדוס שמתאים להפעלה דרך USB ולא הצלחתי להעלות אותו הגדרתי את הבוט סיקוונס בBIOS ועדיין לא עולה לי הויינדוס מהדיסק און קיי מה נראה לכם שהבעיה פה במחשב או ששמתי את הווינדוס לא טוב?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by yoni8866,

אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי לשימוש משרדי-ביתי. המחשב בעיקר הולך לעמוד במקום אחד בבית. השימוש הוא עבודות משרדיות בלבד. חשוב לי שהוא יהיה נוח לעבודה לאמא שלי, ולכן המסך צריך להיות יחסית גדול, לפחות 15 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, כמובן שעדיף פחות, אבל אני מוכן להשקיע במחשב טוב שיעשה את העבודה. מה שכן, אני מעדיף לקנות ב-TMS או KSP בנתניה, כל מה שקניתי אצלם היה שווה את הקנייה. אבל זה לא חובה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אופיס ואינטרנט. לא הולכת להיעשות שם עבודה רצינית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל לפחות 15 אינץ', אני רוצה שהמסך יהיה גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום אני מעוניין לקנות מחשב ומסך ללא שאר הציוד ההקפי. התקציב הוא 5.5 אלף ואני מעוניין לשלם במזומן. הדבר הכי חשוב במפרט הוא שעל המחשב להיות כמה שיותר שקט. אני עוסק הרבה בוירטואליזציה והרצת כמה ישומים לכן אני מבקש מעבד 4 ליבות ובגלל עניין העלות מול תועלת אני מעדיף AMD. מבחינת משחקים אני לא מרבה לשחק במחשב, אבל שהמחשב יוכל להריץ משחקים קלים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות, חשוב אבל שלכרטיס מסך יהייה יציאת HDMI ללא צורך במתאם. כפי שאתם רואים המסך הוא 22. בעניין הOC אני חושב על לעשות OC קל, אני לא ממש מבין בתחום אז חשבתי לעשות בעזרת תוכנת הoverdrive של AMD במצב Novice שזה עושה הכל אוטומטי ולהפעיל את זה במידת הצורך. עשיתי מחקר קל והרכבתי את המפרט הבא: הרכבתי את זה בKSP …

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. יש לי לוח אם עם הכרטיסים G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws F3-10666CL9D-4GBRL האם אפשר לשלב גם את הכרטיס הזה G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  25. Started by orjerby,

שלום, אני צריך חוות דעת על המפרט שבניתי בעזרת הפורום. *אני לא גיימר כבד. *אני הולך לשחק על LCD 42' FHD. *אני הולך לצפות בסרטי 1080P(בלורי אמיתי) *בחרתי במעבד 4 ליבות כי אני יצטרך אותו בעתיד. *בחרתי כרטיס מסך עם 1GB כי זה עדיף בשביל המסך שלי, בחרתי PALIT SONIC כי הוא יותר שקט וגם אין לו מתאם ל-HDMI(יש לו חיבור HDMI רגיל - עדיף). *לא עושה OC. *חשוב לי השקט במחשב. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ¤830 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ8200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤468 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון Mushkin DDR2 4096M…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.