ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
התלבטות לגבי שילוש מעבד-לוח אם-זיכרון במחשב שמיועד לפיתוח. אני בונה מפרט למחשב פיתוח ולשימושים הבאים: 1. תוכנות פיתוח (VS2015,Android Studio וכדו) 2. הרצת מכונות וירטואליות (לינוקס + מק) 3. עבודה בסיסית עם פוטושופ ולייטרום אני מתלבט לגבי איזה שילוש לשים: אופציה א' ASRock B85-Pro4 i7 4790 8 gb ddr אופציה ב' לוח אם עם ציפסט Z97 או דומה 16 גיגה זיכרון מעבד i5 4960 מה דעתכם? בהנחה שההתלבטות היא רק לגבי הרכיבים האלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום את החלקים הבאים יש לי: מארז,צורבים,והארדיסק של SATA 2 160 גיגה בייט . אני צריך המלצה לחלקים הבאים: :מעבד (עדיפות לאינטל), לוח,כרטיס זיכרון, וכרטיס מסך צנוע. המחשב לא מיועד לגיימר,אז לא צריך להשתגע. כאמור תקציב 1500 שקל.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
MSI M662 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=132 T2350 1.86Ghz C2D 533Mhz FSB 2mb Cache 1GB DDR2 15.4inch GMA950 80GB 5400RPM DVDRW Svideo/SPDIF/Firewire/Card Reader/WiFi/Bluetooth/Built-in Webcam 2.55Kg 2Y Warranty NO OS 3740 ש"ח למרות שכמובן אנחנו לא מתים על הרשת הזו, עדיין בתור היבואנים הרישמיים של MSI הם יכולים לספק אחלה סחורה - נראה לי שבשביל המחיר מקבלים מחשב לא רע בכלל. מישהו מכיר, שמע, ראה את הדגם הזה? גם ביקורות יהיה נחמד למצוא, מבחינת ביצועים, איכות המסך, חיי בטריה, התחממות, רעש. ביצועי תלת מימד אינם עקרוניים. בינתיים ביקורת אחת טוענת לחיי בטריה נמוכים, והתחממות באיזור שמתחת למקלדת עליו נחות הידיים. אבל בביקורת שניה אומרים שהחיי בטריה בס…
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי בבקשה לקבל התייעצות לקניית מחשב נייד. המחשב משרת את כל המשפחה בעיקר לעבוד משרדית(כתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט). מידי פעם נעשה שימוש במחשב כדי לראות סרט או לשחק במשחק. אז ככה: התקציב: באזור ה-4000 ש"ח. שימושי המחשב: בעיקר עבודה משרדתי, המחשב בקושי זז ממקומו, מידי פעם יוצא מהבית (אין יותר מידי חשיבות למשקל ולחיי סוללה). קצת סרטים ומשחקים (Might & Magic Heros - הישנים). חשיבות השקט בסולם של 1 עד 8: 6, מצפה שיהיה שקט בזמן עבודה משרדית העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית: לא ממש מעדיף בחולון/בת ים/ראשון. מתי מתוכננת קניית המחשב: בימים הקרובים. בקשות מיוחדות: גודל 15.6" או גדול יותר, רזולוציה 1900x1600 או 1920x1080 או גבוהה יותר, מעדיף ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש לעזור לו למצוא נייד טוב, ואני חשבתי בכיוון ה EDGE והG62 השימושים הם די בסיסיים, אין צורך בכרטיס או מעבד חזק במיוחד למשחקים. אבל שיריץ 1080P ושלא תיהיה בעיה עם מולטיטסקינג.אני מניח ש4500HD יספיק לזה. רצוי סוללה טובה ,משקל נמוך יחסית. המסך חייב להיות 15" . יהיה נחמד אם הטראקפד יתמוך במולטי-טאצ' , לא מולטיטאצ' אמיתי אלא דברים כמו pinch-to-zoom . והענין של איכות בנייה כמובן, שלא ירגיש כמו פלסטיק שלא הדביקו טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
התקציב קצת פחות קריטי כי הנטבוקים הכי יקרים זה באזור ה-2700 ממה שראיתי חשובה לי הניידות של המכשיר, השימושים יהיו בעיקר מדיה אינטרנט חשוב לי הזמן סוללה איזה הכי יתאים לי?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מהירה,אופיס,אינטרנט,סרטים שיהיו באיכות טובה ומהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס,אקסל ושאר תוכנות לסטודנטים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף שלא לכלול מערכת הפעלה אם זה חוסך לי 8…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קרובים שלי מתכננים לטוס לארה"ב בקרוב והחלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולקנות מחשב נייד... מה שאני מחפש זה מחשב עמיד, לא גדול וכבד מדי, מהיר כך שיגיב מהר אם אני צריך אותו בפתאומיות... כמו כן רצוי שאוכל להפעיל עליו משחקים חדשים ברמה טובה... התקציב שלי הוא עד 1000 דולר... אשמח להמלצה! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לחברי בפורום שלום רב, ברצוני לדעת איזה ספק כח מומלץ לחומרה הבאה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6750 FSB 1333mhz - Retail זכרונות: G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10600) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F3-10600CL9D-2GBPK - Retail כ. מסך: EVGA 640-P2-N821-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail לוח אם: ASUS P5K3 Deluxe/WiFi-AP כונן קשיח: SATA II STM3320820ASוSeagate המחשב אינו מיועד ל OVERCLOCK בתודה מראש. איתי
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF 3 BF4 כול מיני שוטריים שיצאו בעתיד ומשחקי מרוצים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כרגע אני אקנה מחשב בארץ, אבל יש אופציה בקצה המנהרה לארה"ב, אז לא לשלול הצעות מרתקות תקציב - עד 6000 מטרות- מחשב לעבודה שלי בצילום ולשימושים אישים, צריך להיות נייד קל ובנוי כמו שצריך, ומספיק חזק לפוטושופ וכדומה. מסך - 13.3 אבל לוקח בחשבון גם 14 או 15 מעניינים שנכנסים תחת קטגורית המשקל (כמו הסמסונג 9 15") רזולוציה- לא קריטי, יותר חשובה איכות המסך תכלס, כי גם FHD יכול להיות זבל (בהירות, זוויות צפייה.....) דרישות מיוחדות- מחשב בנוי טוב כי הוא יהיה צמוד אלי לכל מקום. משקל - עד 1.8 קילו יציאות - HDMI זה כבר בסיסי היום, בלוטות לא חשוב אחסון- עדין לא סגור על זה אופטי- לא חובה עגינה- לא מע' הפעלה- יכול להשיג לבד ללא עלות אחריות - זה טוב הבנתי שלפוטושופ אין צורך בכרטיס מסך ייעוד…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תיכנות, צפיה בסרטים, שימוש כללי (בעתיד סטודנט לתחום הנדסי, כך שצריך להתאים ללימודים) * גודל המסך? 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? 1080*1920 (FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות מן הסתם, אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר מן הסתם, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לMSATA/SSD, אך לא חובה כי במקרה הכי גרוע אשדרג לSSD בעתיד הקרוב-רחוק * כונן אופטי? לא חשוב, עדיף שלא כדי להקטין את הגודל הפיסי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה כתבתי לפני כמה זמן שהלך לחברה שלי המטען של הלפטופ והסוללה שלה גם לא מחזיקה הרבה זמן אז במקום להשקיע במטען וסוללה חשבתי לקנות לה את ה WIND. אחותה טסה היום לתאילנד וביקשתי ממנה שאם היא תמצא את ה WIND במחיר של עד 400-450$, אז שתקנה לה. מה את אומרים, כדאי במחיר הזה או להציב רף אחר? כדאי בכלל לקנות מתאילנד? יש דגמים מסוימים של WIND שכדאי לחפש? כל מידע נוסף יתקבל בברכה... ;D
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח (אשמח למחשבים שיש ב KSP / IVORY). חריגה מינימלית ככל הניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט - הנדסת בניין כולל שימוש בתוכנות שרטוט, מטלב וכו'... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, windows 10…
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, האם Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan יכול להיות יחד עם לוח אם Asus P5N7A-VM מארז Antec Fusion ? האם זה תואם בגובה?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
רק רציתי לשאול א המעבד הזה מתאים למה שנתתם לי מקודם מהאתר SKYPC: מעבד Intel Dual Core E2180 Box ואם הוא מתאים למשחק CRYSIS
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לבית לעבודה משרדית וסרטי HD אני לא צריך כונן קשיח ומארז אני כן צריך מאורר 120 אמין בנוסף כרטיס המסך חייב להיות חיצוני אין תוכניות שדרוג מרחיקות לכת,ללא אוברקלוק מאיזור באר שבע עם חריגה מינימלית ככל האפשר וללא ציוד היקפי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מריך מפרט לאחותי ב 2500 ש"ח בעיקר למשחקים אבל לא כבדים..סימס וכאלה.. בלי מסך ןציוד הקפי אלא רק את המארז ומה שיש בתוכו..בלי סדירום או צורב.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי, כנראה שנהרס לי הנייד אז אני חייב לקנות אחד חדש. * מטרות המחשב? בגדול אני סטודנט אז אני צריך כמובן אינטרנט, יכולת מולטי טאסקינג (אני מריך לפתוח מספר תוכנות כמו אקספלורר, וורד, אקסל PDF וכד' בו זמנית), סרטים, מוזיקה, יהיה נחמד אם גם אוכל לשחק משחקים אני מבין שזה כמעט בלתי אפשרי בתקציב כזה... אני לא יודע מה נחשב משחקים כבדים או קלים אבל סוג המשחקים שאני אוהב הם לרוב משחקי ספורט (כדורגל פיפא\פרו אבולושין, כדורסל וכד') * גודל המסך? עדיף 15.6 בגלל שאני קורא הרבה מאמרים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפעמים נמצא בנסיעות אז עדיף שיחזיק מעמד לפחות שעתיים-שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יהיה נחמד אם תהיה יציאת HDMI וכמו…
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, חשוב שיהיה קל ומהיר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 4 שעות לפחות *…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, במידה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך : http://www.tms.co.il/product/12806 וספק כוח : http://www.tms.co.il/product/12467 וזיכרון: http://www.tms.co.il/product/12438 אז זה משנה איזה מסך יש לי ומה הרזולוצייה שלו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם, תקציב: עד 2500 אם לא תהיה ברירה אז יותר. * מטרות המחשב?| : עבודות משרדיות - עבודה אינטנסיבית באינטרנט ובאופיס ותוכנות פשוטות באיזור ה12 שעות ביום.| משחקים -לא משהו רציני, | צפיה בסרטים-מעט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?|:עדיף 14 אינצ-לא קריטי אם מייקר משמעותית , רוב היום מחובר למסך חיצוני גדול יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?| לא משהו מיוחד, משתמש בעכבר חיצוני * משקל רצוי?|סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?| רוב היום מחובר לחשמל, עדיף שיהיה לפחות 4 שעות- לא קריטי אם מייקר משמעותית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?| HDMI, VGA * Bluetooth? |כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?| 500 GB , לא מבין בסוגים * כונן אופטי?| כן * האם דרוש…
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש נייד איכותי שיכול להפעיל פוטושופ ואדוב פרימייר ושידע להתמודד גם עם משחקים בצורה טובה. מצאתי את המחשב הבא : http://www.skypc.co.il/pl_product~71765~14~0.htm יש לו מפרט יפה חוץ מכרטיס המסך. אני לא מתלהב מ HP,ACER, אבל ממתין לראות אם יש לכם רעיון טוב יותר מאחר ואינני מבין בניידים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי, אני לא כ"כ יודעת אם זה המקום הנכון, אם לא אני אשמח להכוונה. יש לי לפטופ של DELL INSPURON1520, התקנתי עליו לא מזמן ווינדוס 7. לפני כמה ימים האייקון של ההתחברות לרשת אלחוטית פשוט הפסיק לעבוד, הוא מראה שהוא מתחבר ומסמן X על התקשורת למרות שבפועל יש לי אינטנרט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? כשאני פותחת את החלון של ההתחברות הוא מראה לי שיש תקשורת לנתב אבל אין תקשורת לרשת. במחשב אחר (שגם מחובר אלחוטית), הכל תקין תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-