עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב עומד על 600$. זה מחשב לסבא שלי ככה שהשימושים העיקריים הם: אינטרנט, תמונות ואולי צפיית סרטים פה ושם. לא מבין בניידים בכלל אז אני אשמח לעזרתכם. אם זה ממש משתלם ניתן לחרוג טיפה. וואו חבר'ה כמה תגובות. חכו רגע, אחד אחד... זה שאני קונה בארצות הברית לא אומר שאתה צריכים ללכת עכשיו ולחפש חנות שמוכרת בארצות הברית. מיצידי כנסו לאתר היצרן ותבחרו לי משם מחשב לשימושים שציינתי למעלה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by victor99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fallout 4 eitcher 3 gta 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  3. אהלן, אשמח לקבל עזרה בייעוץ לרכישת מחשב לטובת התקנת HACKINTOSH. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לממש את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (Dual Boot עם וינדואוס) תכנות וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB , VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שיריץ את המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  4. אני צריך עזרה מהמבינים שבכם .... אז ככה ידידה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים ואך ורק לצורכי לימודים . אני צריך שתתנו לי את המפרט הכי טוב במחיר הנקוב למעלה כולל חנות ...שהחנויות צריכות להיות מוכרות כי לאבא שלה לא תהיה סבלנות להתרוצץ . חנויות כמו KSP,נעה,איבורי או מה שתגידו .... תודה רבה לכל העוזרים. אף אחד לא יכול לעזור ???

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. שלום חברים. אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני צריך מחשב נייד חדש. מעדיף לקנות אחד שיחזיק לי לטווח ארוך (4 שנים) 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,500 ש"ח (למחשב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (בעיקר), עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): MATLAB (תדיר) + פוטושופ (מזדמן) + ייתכנו תוכנות נוספות בהמשך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימיניג 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  6. מחפש מחשב נייד למטרת לימודים ומשחקים ברמה בינונית (לא גיימר). מסך 14" או 14.1" שיהייה core 2 due לפחות 1 גיגה זיכרון. תודה : )

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  7. היי חברים! החלטתי לנצל את הבלאק פריידיי כדי לפנק את עצמי במחשב גיימרים שווה, עליו אני חולם כבר שנים! הבעיה היא שאין לי מושג מה ממה שהחנויות מציעות משתלם ומה נועד לנקות להם את המדפים. חשוב לי כונן SSD משתלם של 128 ג'יגה לקיצור זמני טעינה וזכרון של לפחות 750 ג'יגה. המחשב נועד להוציא את ההנאה המקסימלית מהמשחקים החדשים ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן ממש ממש משתלם. חשוב לי שיהיה איכותי ויחזיק לשנים הקרובות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במי…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  8. האם מחירי הניידם ירדו בקרוב ? ומה כדאי לי לקנות ? לחקות 2 חודשים אן לא ? ועל מה אתם ממליצים עד 3500 שח ומאיפה ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. אורח אלברט
    Started by אורח אלברט,

ברצוני לקנות מחשב נייד 17 אינץ עד לסכום של 6500 ש"ח כמובן שאשמח לזול יותר, האם יש עדיפות למחשב שנותן 3 שנות אחריות? הדרישות הם: אינטרנט,אופיס,סרטים,משחקים. כמו כן ברצוני מחשב חזק ואמין לאורך זמן רב, יש לציין שהמחשב לא יצא מהבית אני פשוט רוצה להחליף את המחשב הנייח הישן שלי(נמצא אצלי כבר 10 שנים)למחשב נייד לפינת העבודה ובכך לחסוך בחוטים וליצור פינת עבודה נקייה ומסודרת יותר. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש אלברט

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by k3mot,

אהלן אנשים. אני מתכנן לקנות מחשב נייד, ולאחר סקירה ברחבי האינטרנט הגעתי למחשב שמתאים לתקציב שלי ולפי הבנתי הכי משתלם. המטרה בקניית המחשב הוא מחשב לשימוש יומיומי וגיימינג ברמה בינונית (אני לא גיימר כבד במיוחד). מצאתי את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17707 ע"פ notebookcheck.net כרטיס המסך מריץ משחקים רבים באיכות נמוכה-בינונית וחלק גם באיכות גבוהה. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-635M.66964.0.html מה דעתכם, והאם יש לכם המלצות אחרות במחיר זה (לא יותר מהמחיר של המחשב הנ"ל)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by ip2pi,

בעלי דל למינהם האם אתם יודעים מה זה : return to base פשוט באתר שלהם זה מופיע כחלק מהאחריות שלי חיפשתי בגוגל ומצאתי דברים מעורפלים ולא תשובה חד משמעית וגם לא באתר של דל מישהו יודע משהו על זה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by anatoli,

שלום חברים, בהמשך לדיון שפתחתי אתמול בו שאלתי על נטבוק שיתאים לי, אחרי הרבה קריאה ה-1000HE נראה כמו בחירה טובה שכן הוא נוח ומחזיק יפה סוללה, והמחיר שלו הגיוני. כיוון שיש לי קרוב שמגיע לארץ עוד 3 שבועות חשבתי אולי להביא מארה"ב, מחיפוש זריז באיביי מצאתי את המכירה הזו: http://cgi.ebay.com/NEW-ASUS-Eee-PC-1000HE-160GB-BLACK-10-LCD-1000-HE-160G_W0QQitemZ180377490536QQcmdZViewItemQQptZAU_comp_laptop?hash=item29ff561468&_trksid=p3286.c0.m14 המחיר שם דיי זול, 1400 שקלים עם הדולר הנוכחי, ולמרות שהצבע שחור (למשהו באיביי מצאתי רק שחורים וכחולים), הוא כן חדש לגמרי ולמוכר יש פידבק חיובי מאוד בסך הכל. מה גם שהשנאי של המחשב הוא אוניברסלי אז אין בעיות לטעון אותו בארץ. האם לדעתכם זה מ…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  13. Started by avihaikiz,

שלום לכולם, מחר אני הולך לאסוף את הנייד החדש שלי ואני מתלבט האם להשקיע עוד כסף ולהוסיף כרטיס זיכרון. האם הוספת הזיכרון [4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB)] תשפיע על ביצועי המחשב? המפרט: Fujitsu LifeBook AH532-MPAS5IL - 3 Years Warranty [/t][/r][/t][table][tr][td][table][tr][td][/td][td]AH532-MPAS5IL [/td][/tr][tr][td] צבע [/td][td] שחור [/td][/tr][tr][td] מעבד [/td][td] Intel® Core™ i3-3110M Processor, 3M Cache, 2.40 GHz [/td][/tr][tr][td] זיכרון [/td][td] 4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB [/td][/tr][tr][td] כונן קשיח [/td][td] 500GB SATA 7200rpm [/td][/tr][tr][td] תצוגה [/td][td] 15.6'', TFT, (HD), LED backlight, glossy, (1366 x 768) pixel, 500:1 (min),…

• 0 תגובות
    • 7.7k צפיות
  14. שלום לכולם, אני לפני רכישת מחשב ועכשיו עומדות בפני שני אופציות: 1. ASUS ZENBOOK PRIME UX32VD 2. SAMSUNG NP730U3E-S01IL 3. SAMSUNG NP540U3C-A01IL על ה-ASUS קראתי המון ביקורות של אתרים (cnet, pcmag וכו') ורוב הביקורות טובות - אך מצד שני קראתי גם חוות דעת של משתמשים שטוענים שהנייד מתחממם, זליגת תאורה מהמסך ועוד כמה תלונות. ה-SAMSUNG מסידרה 7 - לא הצלחתי למצוא כל כך הרבה ביקורות וחוות דעת. ה-SAMSUNG מסדרה 5 עם מסך טאץ' מבריק - החומרה שלו הכי נמוכה אבל: כולם מגיעים עם win8 - האם מסך טאץ' עולה על שאר הפרמטרים בקשר לחוויות שימוש של כל הפיצ'רים החדשים של win8????? מבחינת חומרה - קשה להחליט - לשניהם יש כרטיס מסך נפרד - AMD vs. NVIDIA לסמסונג יש 128gb SSD ואילו לאסוס יש משולב המשק…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  15. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מיד שנייה: רציתי לשאול שאלה ספציפית: האם T23 במחיר 1500 ש"ח זו עסקה משתלמת? ושלא הכללית: כמה כדאי להשקיע בנייד P3? כמה כדאי להשקיע בנייד P4? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by Zeev86,

היי אני מחפש מחשב נייד עד 4000 שקל. שימוש: תוכנות די כבדות וסרטים. מה אתם אומרים על זה: https://www.nanashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKBFAA912 אם לא טוב, תציעו לי בבקשה משהו אחר. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  17. עזרתכם. ייתכן כי אין מקום להשוואה, אבל חבר מחפש מחשב נייד לשימוש ספיציפי - תקלוט בעזרת תוכנת TRAKTOR לפי ממה שהוא שמע מחברים, מומלץ להשתמש במחשב מאק מאשר "PC רגיל". (זה נכון?) המאק- http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-13-2-5-ghz-md101hb-a הדל- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8540 לפי מה ששמתי לב במק המעבד הוא דואל קור בעוד שמחשב הדל הוא מרובע ליבות. בנוסף הארדיסק 5400RPM במאק ובדל 7200 התקציב הוא עד 4-4.5K, אך אם יש "אמת" במאק פרו לשימוש הנ''ל מוכן להשקיע 6.5 אלף. עד כמה הדברים האלה משמעותיים?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by Udie,

אני מחפש טאבלט עבור אמא שלי. יש לה כרגע Note 10.1'' ישן. הוא משמש אותה לקריאה (ואת הנכדים למשחקים, אבל לא משהו כבד). גרסת האנדרואיד שלו כ"כ קדומה שהוא כבר לא תומך באפליקציות שימושיות. מכיוון שרצוי משהו שנראה פחות או יותר כמו המכשיר שיש לה, הסתכלתי על טאבלטים מסדרות A ו-S באותו גודל. ה-S4 נראה לי קצת overkill לדרישות שלה וגם מכשירי ה-2 ב-1 למיניהם. התבייתתי פחות או יותר על ה-Tab A T595 (למרות שהוא היקר בקטגוריית המחיר שלו) בגלל התמיכה ב-4G ובאנדרואיד 8. יש משהו שפספסתי? במקביל אני שוקל לשדרג את הטאבלט שלי. יש לי Tab S2 מ-2014. אני מריץ עליו משחקים ולאחרונה התחלתי להתקל בבעיות של תקיעות (אם כי אין לי מושג אם זה נובע מהתוכנה או מהחומרה). גם הס…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  19. Started by ori_fadida,

שלום! אני מעוניין לקנות מחשב כולל מסך (עדיך שיהיה 22) בתקציב של כ2500 שקל הצרכים של המחשב זה אינטרנט סרטים מוסיקה מחשב פשוט.אבל ממש חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר וללא תקיעות !! שמעתי שמעבדי amd החדשים טובים מאוד ולכן אני רוצה שתרכיבו לי מחשב עם מעבד amd.מה אתם חושבים על כך? אני לא מעונין ב-overclock ! אני גר בזכרון יעקב,(זה בצפון ליד חדרה למי שלא יודע),אז איזה חנות טובה יש באיזור כאן? תודה רבה לעוזרים,אורי.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by Tzlil Padael,

אהלן מחפשת לקנות לפטופ חדש. עיקר השימוש בו יהיה אינטרנט וכתיבת מסמכים. בלי תוכנות גרפיות כבדות או משחקים. מחפשת משהו קל יחסית שיהיה אפשר להתמיד איתו בקלות ובמחיר זול. נוסעת השבוע לארצות הברית יכולה לרכוש גם שם. אשמח לייעוץ הכוונה וכו

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  21. היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודות אודיו שכוללות הקלטה, ועריכה של הרבה ערוצים ושימוש נרחב בפלאגינים. חקרתי קצת והגעתי למפרט הבא: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray, יחידות 1 ₪863 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 1 ₪45 מאוור Cooler Master Geminii S Socket AMD 775 I3 I5 I7 , יחידות 1 ₪184 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue, יחידות 1 ₪270 הרכבת מחשב כולל בדיקות מאמץ למזמינים מחשב מעל 3000 ש"חו לחברי הפורומים , יחידות 1 ₪50 Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Z68 Chipset HDMI + FireWire, יחידות 1 ₪418 G.Skill RipJaws-X 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL, יחידות 1 ₪400 ENERMAX OSTROG ECA3250 Blue Front USB3 + Ene…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by Jenia24,

שלום! אני מחפש מחשב נייד קטן 10.1 אינץ' , בעיקר לסרטים וגלישה באינטרנט אולי פה ושם משחקים קלים. תקציב משוער 2,000 לומרות שכמה שפחות ככה יותר טוב , חשוב לי שיהיה עשוי מחומרים איכותיים שתהיה אחריות נוחה וסוללה מספיק חזקה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by zwex35,

אהלן, הגיע זמני למחשב נייד חדש לאחר שהHP הישן שלי תם זמנו והמחשב הנייח שלי מצוין. אני חייב מחשב נייד של HP מעדיף מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר חזק למשחקים שיריץ CS:SOURCE וכאלה בקלות. התקציב שלי הוא עד 4500ש"ח ושיהיה מהארץ אפשר לחרוג טיפה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by nini04,

מעוניין בהמלצה למסך 4k לקונסולה של אקסבוקס סיריוס איקס. 24" לפחות.תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. שלום אני כנראה מחר הולך לקנות מחשב של אפל רק שאני לא סגור על איזה אני ילך.. כי יש לי מחשב נייח יחסית חדש והוא מצויין הוא בנוי למשחקים כבדים והכל ככה שבמפרט אין מה להגיד הכל עשר.. אז בגלל זה בהתחלה חשבתי ללכת על המחשב הנייד בעצם (MACBOOK PROׁ 13" ) כדי שיהיה לי משהו נייד שאני יוכל לקחת בתוך הבית בשביל אינטרנט וכל השאר.. משחקים אני ימשיך לשחק במחשב הנוכחי.. בקיצור לשימוש בתוך הבית וגם לבחוץ למרות שזה יהיה נדיר מאוד שאני יצא איתו החוצה.. בכל מקרה אם אני לוקח תנייד אני יאבד את כל החווית צפייה המדהימה שיש בiMac זאת אומרת.. על המסך הגדול.. אף על פי שאם חושבים על זה.. גם הiMac די נייד.. כי הוא בסך הכל מסך עם כבל חשמל אחד בלי יותר מדי סיבוכים.. אבל עדיין יש מגבלויות בנייח ש…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.