ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
לחברי בפורום שלום רב, ברצוני לדעת איזה ספק כח מומלץ לחומרה הבאה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6750 FSB 1333mhz - Retail זכרונות: G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1333 (PC3 10600) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F3-10600CL9D-2GBPK - Retail כ. מסך: EVGA 640-P2-N821-AR GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card - Retail לוח אם: ASUS P5K3 Deluxe/WiFi-AP כונן קשיח: SATA II STM3320820ASוSeagate המחשב אינו מיועד ל OVERCLOCK בתודה מראש. איתי
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג יותר מזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF 3 BF4 כול מיני שוטריים שיצאו בעתיד ומשחקי מרוצים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1050*1680 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
כרגע אני אקנה מחשב בארץ, אבל יש אופציה בקצה המנהרה לארה"ב, אז לא לשלול הצעות מרתקות תקציב - עד 6000 מטרות- מחשב לעבודה שלי בצילום ולשימושים אישים, צריך להיות נייד קל ובנוי כמו שצריך, ומספיק חזק לפוטושופ וכדומה. מסך - 13.3 אבל לוקח בחשבון גם 14 או 15 מעניינים שנכנסים תחת קטגורית המשקל (כמו הסמסונג 9 15") רזולוציה- לא קריטי, יותר חשובה איכות המסך תכלס, כי גם FHD יכול להיות זבל (בהירות, זוויות צפייה.....) דרישות מיוחדות- מחשב בנוי טוב כי הוא יהיה צמוד אלי לכל מקום. משקל - עד 1.8 קילו יציאות - HDMI זה כבר בסיסי היום, בלוטות לא חשוב אחסון- עדין לא סגור על זה אופטי- לא חובה עגינה- לא מע' הפעלה- יכול להשיג לבד ללא עלות אחריות - זה טוב הבנתי שלפוטושופ אין צורך בכרטיס מסך ייעוד…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תיכנות, צפיה בסרטים, שימוש כללי (בעתיד סטודנט לתחום הנדסי, כך שצריך להתאים ללימודים) * גודל המסך? 14-15.6 * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? 1080*1920 (FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות מן הסתם, אך לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר מן הסתם, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לMSATA/SSD, אך לא חובה כי במקרה הכי גרוע אשדרג לSSD בעתיד הקרוב-רחוק * כונן אופטי? לא חשוב, עדיף שלא כדי להקטין את הגודל הפיסי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריו…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה כתבתי לפני כמה זמן שהלך לחברה שלי המטען של הלפטופ והסוללה שלה גם לא מחזיקה הרבה זמן אז במקום להשקיע במטען וסוללה חשבתי לקנות לה את ה WIND. אחותה טסה היום לתאילנד וביקשתי ממנה שאם היא תמצא את ה WIND במחיר של עד 400-450$, אז שתקנה לה. מה את אומרים, כדאי במחיר הזה או להציב רף אחר? כדאי בכלל לקנות מתאילנד? יש דגמים מסוימים של WIND שכדאי לחפש? כל מידע נוסף יתקבל בברכה... ;D
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ש"ח (אשמח למחשבים שיש ב KSP / IVORY). חריגה מינימלית ככל הניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לסטודנט - הנדסת בניין כולל שימוש בתוכנות שרטוט, מטלב וכו'... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, windows 10…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, האם Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan יכול להיות יחד עם לוח אם Asus P5N7A-VM מארז Antec Fusion ? האם זה תואם בגובה?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
רק רציתי לשאול א המעבד הזה מתאים למה שנתתם לי מקודם מהאתר SKYPC: מעבד Intel Dual Core E2180 Box ואם הוא מתאים למשחק CRYSIS
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לבית לעבודה משרדית וסרטי HD אני לא צריך כונן קשיח ומארז אני כן צריך מאורר 120 אמין בנוסף כרטיס המסך חייב להיות חיצוני אין תוכניות שדרוג מרחיקות לכת,ללא אוברקלוק מאיזור באר שבע עם חריגה מינימלית ככל האפשר וללא ציוד היקפי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מריך מפרט לאחותי ב 2500 ש"ח בעיקר למשחקים אבל לא כבדים..סימס וכאלה.. בלי מסך ןציוד הקפי אלא רק את המארז ומה שיש בתוכו..בלי סדירום או צורב.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, כנראה שנהרס לי הנייד אז אני חייב לקנות אחד חדש. * מטרות המחשב? בגדול אני סטודנט אז אני צריך כמובן אינטרנט, יכולת מולטי טאסקינג (אני מריך לפתוח מספר תוכנות כמו אקספלורר, וורד, אקסל PDF וכד' בו זמנית), סרטים, מוזיקה, יהיה נחמד אם גם אוכל לשחק משחקים אני מבין שזה כמעט בלתי אפשרי בתקציב כזה... אני לא יודע מה נחשב משחקים כבדים או קלים אבל סוג המשחקים שאני אוהב הם לרוב משחקי ספורט (כדורגל פיפא\פרו אבולושין, כדורסל וכד') * גודל המסך? עדיף 15.6 בגלל שאני קורא הרבה מאמרים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפעמים נמצא בנסיעות אז עדיף שיחזיק מעמד לפחות שעתיים-שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יהיה נחמד אם תהיה יציאת HDMI וכמו…
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, חשוב שיהיה קל ומהיר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 4 שעות לפחות *…
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, במידה ואני רוצה לקנות כרטיס מסך : http://www.tms.co.il/product/12806 וספק כוח : http://www.tms.co.il/product/12467 וזיכרון: http://www.tms.co.il/product/12438 אז זה משנה איזה מסך יש לי ומה הרזולוצייה שלו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרתכם, תקציב: עד 2500 אם לא תהיה ברירה אז יותר. * מטרות המחשב?| : עבודות משרדיות - עבודה אינטנסיבית באינטרנט ובאופיס ותוכנות פשוטות באיזור ה12 שעות ביום.| משחקים -לא משהו רציני, | צפיה בסרטים-מעט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?|:עדיף 14 אינצ-לא קריטי אם מייקר משמעותית , רוב היום מחובר למסך חיצוני גדול יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?| לא משהו מיוחד, משתמש בעכבר חיצוני * משקל רצוי?|סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?| רוב היום מחובר לחשמל, עדיף שיהיה לפחות 4 שעות- לא קריטי אם מייקר משמעותית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?| HDMI, VGA * Bluetooth? |כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?| 500 GB , לא מבין בסוגים * כונן אופטי?| כן * האם דרוש…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש נייד איכותי שיכול להפעיל פוטושופ ואדוב פרימייר ושידע להתמודד גם עם משחקים בצורה טובה. מצאתי את המחשב הבא : http://www.skypc.co.il/pl_product~71765~14~0.htm יש לו מפרט יפה חוץ מכרטיס המסך. אני לא מתלהב מ HP,ACER, אבל ממתין לראות אם יש לכם רעיון טוב יותר מאחר ואינני מבין בניידים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, אני לא כ"כ יודעת אם זה המקום הנכון, אם לא אני אשמח להכוונה. יש לי לפטופ של DELL INSPURON1520, התקנתי עליו לא מזמן ווינדוס 7. לפני כמה ימים האייקון של ההתחברות לרשת אלחוטית פשוט הפסיק לעבוד, הוא מראה שהוא מתחבר ומסמן X על התקשורת למרות שבפועל יש לי אינטנרט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? כשאני פותחת את החלון של ההתחברות הוא מראה לי שיש תקשורת לנתב אבל אין תקשורת לרשת. במחשב אחר (שגם מחובר אלחוטית), הכל תקין תודה מראש לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים באיכות HD * גודל המסך? 15.6 העדפה למאט , לא קריטי * רזולוציית המסך? רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל עדיפות לאחריות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ASUS תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הדרישות ממנה עד עכשיו שהוא יהיה כמה שיותר מהיר בתקציב הזה עם VS2010 ו SQL2008R2 ומסך 15.6 תודה
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. התקציב שברשותי בין 5000 ל-6000 שקל. המחשב אמור לשרת אותי בעיקר לפוטושופ ולייטרום באופן מאסיבי. לייטרום בעיקר היא תוכנה שמרנדרת הרבה תמונות ברקע ועובדת על בסיס נתונים עמוס מאד - העיסוק שלי הוא צילום אירועים. חשובה לי המהירות והיכולת של המחשב לגמוע את המאסות של התמונות. אני כמובן מחפש את השילוב הנכון בבחירת מעבד, לוח אם וזכרונות (כמות, מהירות ומותג), כרטיס מסך ומארז. בנוסף, האם כדאי לקנות כונן בטכנולוגית פלאש רק בשביל מערכת ההפעלה? האם זה ישפר את ביצועי המערכת? תודה רבה נ.ב. - תתעלמו מהחתימה שלי.. זה כבר לא רלוונטי
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש פה. יש לי בקשה לעזרה / עצה אני מפתח תוכנה, ואני הולך לקנות נייד שישמש אותי לעבודה יומיומית. התקציב שלי הוא עד 7300 ש"ח אני מעוניין לקנות בתקציב הזה את המחשב ה"חזק" ביותר עבורי (אני לא הולך לשחק משחקים איתו). קניתי DELL 6400 שהיה על הנייר הכי "חזק" (עם 2 GB זיכרון + דיסק קשיח 7200) ב-7100. אבל נאלצתי להחזירו ולקבל הכסף מאחר והוא היה קורס (מסכים כחולים) בזמן שפתחתי את התוכנה SQL SERVER Express 2005 (מפתחים - שימו לב) ול-DELL ול-MS לא היה פיתרון, אפילו שהחליפו מחשב פעמיים. חשבתי לקנות -?P1-JPROE T5600 1.83GHz? שב-KSP מוכרים ב-7000 ש"ח עם אחריות לשנתיים (שנה בחו"ל-אני מבלה תקופות ארוכות בחו"ל). יש למישהו הכרות עם המחשב הנ"ל, או המלצה על מקום איפה לקנות ? א…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? יותר מ14" * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעדיף שהספק יהיה KSP..והחברה תהיה DELL או כל חברה אחרת ברמה של DELL
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
צרכים כלליים -משרדי, ניידות וכו'. רכישה בארה"ב
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק, קל ועם זמן סוללה ארוך. נכון להיום (לא כולל Asus UL30JT שעוד לא יצא) מצאתי את שני המחשבים הבאים כמועמדים רציניים לקניה: Sony Vaio y series HP dm4 המחשב שיבחר יוזמן ישירות מהאתר של היצרן, לפי קסטומיזציה שלי (מעבד core i5 החזק שבחבורה, הסוללה החזקה יותר וכרטיס גראפי). למישהו יש המלצה מי מבין השניים עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא באתר של DELL. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח מאוד לעזרתכם על מחשב נייד לגרפיקה בתקציב 4200-5000 ש"ח כולל מע"מ להלן הפירוט : מטרות המחשב? עבודה גרפית כבדה ב- ADOBE - פוטושופ אינדיזיין ואילוסטרייטור . עיצוב לWEB עיצוב לדפוס . עבודה משרדית * גודל המסך? 15.6 מבריק/מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ומעלה * משקל רצוי? 2.5 ק"ג ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? – HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח – שילוב של SSD (חשוב ) ו HDD לפחות 500GB * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – זכרון 8GB-16 GBעדיפות DDR3L מעבד חזק ואיכותי לפחות Intel® Core™ i7 עדיפות לquad CORE מאיץ גרפי איכותי NVIDIA GeForce שאתם מכירים את המחשב מניסיון * כונן אופטי? כן * …
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-