ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי dell n3010 חדש והתקנתי עליו windows 7. התקנתי את כל הדרייברים הדרושים אבל ה Function keys לא עובדים. מישהו יודע איזה דרייבר/ תוכנה אני צריכה להתקין כדי שיעבדו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי תקציב : עד 3000 ש"ח המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ותוכנת האופיס בעיקר בשימוש תדיר ולא למשחקים ציוד היקפי: מדפסת ועכבר. אין העדפה לחנות ספציפית תודה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב החדש שאני כניראה עומד ליקנות לצורך קצת משחקים לא משהו רציני אבל חביב, קצת גרפיקה ויותר לימודים ותוכנות בית ספר.. הינה הקישור למוצא: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2373&scat=181&tcat=20 אני מבקש להתייחס רק למחשב הזה ולא למחשבים אחרים כי זה האופציה שניתנת לי ליקנות , רציתי לדעת עם המחיר שלו שווה ואיך הוא ביחס למיתבחרים ולמעבדי דותן , זה מעבד AMD 64 TURION תסתכלו בקישור למעלה זה יותר מפורט תודה !
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד קטן לעבודה משרדית. אופיס ואינטרנט. הוא צריך להיות בעל מסך בגודל 10 אינץ. והוא צריך להיות מעוצב. לאחרונה ניתקלתי ב LGX120, האם למישהו יש משהו יותר טוב להמליץ שעונה על הדרישות? טל
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניינת לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי בסיסי, ועריכה בפוטושופ ואילוסטרייטור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש מזדמן בפוטושופ ואילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - רזולוציה גבוהה, גודל מסך בינוני - גדול …
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי lenovo S10-2 עם מעבד Atom 1.6GHz. מותקן עליו ווינדווס-7 וזיכרון RAM מוגדל - 2GB. המחשב מחובר לטלויזיה ומשמש לצפיה בסרטים. חוץ מנגנים שונים לא מותקנות עליו שום תוכנות. כשאני מנסה להקרין סרטים בפורמט MP4 ב-1080P או 720P הסרט מוקרן לאט מדי, רואים כאילו בהילוך איטי. ניסיתי לעשות המרה לקבצים לפורמט AVI או פורצט MOV אבל גם הקובץ המומר מוקרן לאט מדי. מה ניתן לעשות ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד! מה התקציב המקסימאלי? - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - יצירת מוסיקה, - ומשני עריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Abelton,Cubase,Traktor,plugins,Premiere 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. גר בתל אביב 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? - שבוע הבא חשוב שהמחשב יהיה עמיד במצבי שטח, חום וכאלה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב השרת הולך להחזיק שרתי CS ושרת מירק . דוד שלי קונה מחברת אקסלנט בכמויות לכן אני אקנה מהם את השרת . www.hardware.co.il השרת יישב בחוות שרתים . הנה 2 דגמים שחשבתי עליהם : Intel *Dual Xeon* Based Server ClearWater2 *Rack 1U* תרש / וSCSI ויש גם IDe -עכשיו זיכרון אני אשים 2 gb -וצריך להוסיף הרד דיסק , ראיתי שה scsi מאד יקרים . לכן נראה לי אני אלך על 150ג'יגה sata 7200rpm הדגם השני IBM xSeries X336 1U SCSI Xeon 3Ghz/1GB DDR2/3Y תרש בזה-צריך להוסיף גם זיכרון והרד דיסק מתאים זה : דיסק קשיח: 10000rpm IBM Hot Swap Ultra 146GB אתם יכולים להיכנס באתר שלהם ולראות בדיוק את המפרט . מה אתם אומרים על אלו וכמה שרתים אתם חושבים שאפשר להריץ על שרת כזה . אולי תתנו לי מפרטים אחרים…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד HP DV6406NR יש לו שלט רחוק בגודל של כרטיס אשראי, שמשמת בעיקר למדיה סנטר. רציתי לדעת אם יש אפשרות לתכנת את הכפתורים שלו לפעולות שונות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
Lenovo IdeaPad G570 M513QIV HP Pavilion dv6-2110ej WH702EA Dell Inspiron N3010 i5-460M HD 5470 בלי כונן אופטי Acer Aspire 5740G i5-430M 640GB מטרות השימוש במחשב עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,מוזיקה,הורדות ישירות מהאינטרנט. חשוב לי מאוד שהמחשב לא יתקע ויריץ תוכניות ואפליקציות באופן רציף, כי אני נתקל בהרבה מחשבים שנתקעים בזמן גלישה באינטרנט למשל. בתודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לפורום היקר ותודה מראש. אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה בבן גוריון ואני תוהה איזה מחשב נייד אני אצטרך ללימודים שם. ראיתי את התוכניה אבל אשמח ממי שלמד הנדסת תוכנה לסייע לי. איפה כדאי להשקיע יותר? אני רוצה נייד שייתן לי שקט לתקופת הלימודים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר חריגה עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיהיה טוב ללימודי הנדסת תוכנה. גיימינג קז'ואל בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם :-)) מתלבט (אשמח אם תענו לי) 1- מק בוק פרו 13 ; 2017 128 gm בסכום של 4666 שקל . 2-DELL xps 2017 בסכום של 5900 שקל השאלה היא כזו מה עדיף ? הצרכים שלי למחשב זה כתיבה,מוסיקה סרטים ,ולימודי אנגלית 3 שעות ביום בממוצע.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש מיפרט למחשב חזק למישחקים כמו call of duty 5 מעבד של אינטל (כי פשוט לא מכיר את AMD) מארז לא משהו (הכי פשוט פשוט פשוט ) ללא כונן קשיח וללא צורב. מה העבדל בין GeForce לבין ATI באיזור ת"א
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 וכן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
כאמור - התקציב הוא 2500-3000, עדיפות לחיסכון אך אפשרות לחריגה קלה במקרה הצורך. מחשב מיועד לקריאת מאמרים, SPSS, שמיעת מוזיקה + צפיה בסרטים בסטרימינג מדי פעם. גודל מסך - הייתי רוצה לשמוע על אפשרויות למסך 15' ולמסך 13.5'. משקל - לא קריטי שיהיה נמוך באופן יוצא מן הכלל, אבל יצויין שהמחשב צריך להיות עמיד לטלטולים לנשיאה בתיק. לא נדרש זמן סוללה ארוך, המחשב לרוב יהיה בקרבת שקעים. יש צורך בכונן DVD, אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'. העדפה לחברה - הומלץ לי על DELL ע"ר מדיניות שירות נוחה (בעיקר למשתמשים שלא בקיאים במחשבים), אבל אשמח לשמוע חוות דעת של חברה' פה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
החלטתי על מחשב רק עוד התלבטות אחת קטנה לגבי הספק אני רציתי Cooler Master 550W Real Power Pro והמליצו בחנות לקחת SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 המוכר אמר שאין הבדל וסי סוניק יותר אמינים ואין משמעות ל50W מה אתם אומרים הסי סוניק זול ב100 שקל בערך זה שאר המפרט אמרו לי בחנות שאין הבדל בניהם Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS, יחידות 1 ¤385 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1405 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SA…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מעצב גראפי שנכנס עכשיו חזק לעריכת וידאו. מה אני צריך מבחינת מפרט מחשב? האם יש מערכת מחשב מומלצת? (בבקשה לא מק - אני בתחום האינטרנט) האם יש ציוד עריכה נוסף שאני צריך להכיר? תודה אביב
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש אפשרות במסך מגע במחשב נייד לגלול, לדוגמא בדפדפנים, גם כשאין אופציית גלילה מובנית על המסך מגע עצמו? (הכוונה שלי אם יש קונפיגורציה שאפשר לכוון שלמשל לחיצה על CTRL וירידה עם הסמן במסך מגע תגרום לגלילה מטה) תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להרכיב מערכת הייבריד שתשמש אותי גם למשחקים וגם לכריית לייטקויין. לצורך זה אני רוצה לשים 3 או 4 כרטיסי מסך, לא סגור על זה עדיין. הכרטיסים יהיו מסדרת R9 280x. בכל מקרה, אין שום צורך ב-crossfire או שכל חיבורי ה-pcie יהיו מדור 3 או אפילו יעבדו על X16 - העיקר שיהיה אפשר לחבר כרטיס והוא יעבוד. צריך רק חיבור אחד "טוב" על מנת שכשאני ארצה לשחק אוכל לכבות את הכרייה על אותו כרטיס ולהשתמש בו למשחק. אז ככה, אני צריך המלצה ללוח אם, ספק ומארז לדבר הזה. המעבד שיהיה בשימוש הוא i5 3570k (שיעבור המהרה) והזיכרון 16GB DDR3 מסדרת ripjaws, אם זה משנה. דבר אחרון חביב, באשר למארז, הוא יהיה ממוקם בשכיבה ולא בעמידה. לכן, עובי המארז המירבי יכול להיות עד 24 ס"מ ואורך מירבי 58 ס"מ.…
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לקבל המלצות מגדולים ממני על מחשב נייד לתלמיד, סוללה ארוכת טווח (6 שעות), עיקר השימוש יהיה אופיס, אבל גם לפעמים קומפילציות של ג'אווה, אממ אני מניח שאני גם יראה סרטי HD מידי פעם.. עוד שאלה, נגיד ויש לי מחשב נייד האם אני יוכל להתחבר לאינטרנט כמעט מכל מקום? האם כדאי לעשות בימינו נט-סטיק בשביל קצת גוגל ופייסבוק?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חברים, צריך לרכוש לאישתי מחשב נייד לעבודה, היא מנהלת מכירות. והשימושים שלה קלים, למשל אופיס, מיילים וכו׳ לאישתי חשוב שהוא יהיה בעל עיצוב נקי, דק וקל משקל (היא אוהבת את הסגנון של לנובו YOGA) לי חשוב לנצל את ההזדמנות ולרכוש מחשב שיוכל להחזיק גם משחקים, עבור הבן שלי (בן 10) לכן הייתי רוצה למצוא לפטופ מאוזן עד כמה שניתן המשלב עיצוב דק, משקל נמוך וגיימינג. מקווה שיש חיה כזו.. תודה. אני מעוניין שהמחשב יהיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, אופיס, מיילי…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם ,, מתלבט בין שני ניידים באותו טווח מחיר "3000 שיקל" .. השימוש יהיה ללימודים + סרטים + קצת משחקים .. התפריט של ה MSI Bravo EX627 מעבד ליבה כפולה Intel® Dual Core Processor T4400 2.2GHz מסך "16 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD4570 זכרון 2048MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400rpm כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי (IEEE 802.11 b/g/n (draft כרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 x3 ,eSATA ,HDMI ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch קורא טביעת אצבע, סאונד 2 רמקולים + סאב וופר http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4474&CatCode=315 התפריט של Compaq Pre…
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
למה נמחקה ההודעה שלי
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי נייד dou core 2 1.66Ghz הוא מתחמם לי יותר מדי(לפחות ככה אני מעריך) סביב 50-55 מעלות בעומס הבעיה שהוא ממש חם, רציתי לשאול על פלטת קירור(אני ממש לא מתמצה בנושא)... תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-