ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נייד לסרטים ועיבוד תמונות. מסך של לפחות 15 אינטש, עד 1000 דולר. עדיף שגם יריץ משחקים אבל לא במחיר של אובדן חיי סוללה מוחלט. הקניה בארה"ב.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש נטבוק לעבודה קלה באופן יחסי (וורד, מיילים, שמיעת מוסיקה). אודה להמלצות. יש עדיפות לחברת HP. אשמח לשמוע מה חשוב לבדוק במחשב שכזה טרם קנייה. תודה ! ת
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
פירקתי את המחשב הנייד שלי קצת Fujitsu-Siemens Amilo Pro v2020. ומצאתי משהו מוזר. ליד הדיסק הקשיח יש תא קטן ריק עם שקע USB פנוי. מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות איתו?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למחשב נייד, רכישה בארה"ב תקציב של 600-700$. * מטרות המחשב? תוכנות סימולציה כבדות יחסית (מתמטיקה, MATLAB וכו'), עריכת מסמכים וריבוי משימות. * גודל המסך? 14"-13" * משקל רצוי? כמה שפחות =] * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, זמן סוללה סביר של 3-4 שעות יספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 120 * צורב DVD? די סטנדרטי בימינו אני חושב * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה גדולה ואמינה תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שאני זקוק לזמן אספקה קצר כי אני לא אשאר באותו מקום יותר מיומיים לכן דגמים בהתאמה אישית הם די מחוץ לתחום.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מחפש לאישתי מחשב לעבודה (אופיס) ואולי ללימודים, גם אופיס, עם דגש על זמן סוללה, משקל נמוך ואחריות טובה. היא נורא נדלקה על רעיון הלפטופים שהציר מאפשר 360 מעלות ובהתאם מצב טאבלט, לי זה נראה גימיק טיפשי ולא יעיל. טאבלטים בדרך כלל שוקלים כמה מאות גרמים ומשקלים של 1.2 עד 1.8 ק״ג לא נראים לא פרקטיים, מעבר לזה שכל הסיפור נראה מאד שברירי. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט, משחקים בסיסיים מאד, עריכת תמונה קלילה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12.5״ עד 14״. מטעמי משקל. * רזולוציית המסך? FHD עדיף כעיקרון, מעל רק אם זה לא עולה בזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, היא רוצה נייד שיכול לשמש כטאבלט, מסך מגע עם ציר מסתובב, אני לא משוכנע אם ללכת ע…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד, השימושים בעיקר זה קבצי Word , Excel אולי סרטים מדי פעם.. לא משהו רציני. אני מתלבט בין 2 מחשבים או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 8GB DDR3 מאיץ גרפי Nvidia GeForce 920M או מעבד Intel® Core i5-5200U דיסק קשיח 1TB 5400RPM זכרון 4GB DDR3 מאיץ גרפי Intel HD Graphics איך סדרת מעבד הזאת ? לא מצאתי כל כך הרבה פרטים עליה ברשת , יש דעות? אולי משהו יותר טוב? בכל מקרה, אם זה יעזור לבנות מחדש . אשמח גם להצעות טובות יותר * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס בעיקר * גודל המסך? 14-15.6'' לא יותר . * רזולוציית המסך? לא קריטי , ממוצע . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כדאי שיהיה מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב וותיק (מאוד) שהגיע הזמן לשדרג אותו. כרגע יש לי: מעבד: Amd athlon 64 X2 dual core processor 3800+ 2.00 Ghz לוח: GA-K8N Ultra-SLI or GA-K8N Pro-SLI or GA-K8N-SLI כרטיס מסך ששדרגתי אליו לפני כמה שנים): Nvidia EVGA GeForce GTX 650 Ti BOOST 2GB ספק כוח (ששדרגתי אליו לפני כמה שנים): antec high current gamer 900w זיכרון: 4GB כדי לחסוך כסף אני לא מתכנן להחליף כרטיס מסך או ספק כוח או מארז וכו'. נראה לי שמה שחשוב זה לשדרג את לוח האם, המעבד והזכרונות - ואת כל הקיים לשמור. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ו…
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לעבודה,בעיקר לימודים(תוכנות OFFICE וגלישה באינטרנט) * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אפשר,לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל אני חושב על TOSHIBA בגלל האחריות המורחבת שלהם ל 3 שנים... * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם?…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
I'm watching HD movie using w/ T61P (nvidia FX570M ) Docking station : DVI2HDMI connecting to LCD LG scarlet 42 [FULLHD] Plugin : CoveAVC 1.9.2 / MPC I'm experincng qulity diffrent from 720p HDrip vs 1080p . in short HDRIP in 720 are much better then 1080p the same when using my T61p as stand a lone (it not an LCS Q) I'M wondering has anyone else using his T61P for HDRip playing .... Thanks
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני מעולה למשחקים. מחפש מחשב נייד פשוט כדי לעבוד בו (בעיקר latex) ושיהיה לי מה לעשות כשאני בבית של ההורים (ז"א לראות סדרות) מחפש עד 2000 שקל. מעדיף כמה שפחות. מישהו יכול לעזור פה? וד"א. איך המחשב הזה לדעתכם? https://www.groupon.co.il/deals/gg-merchant-0-11305915092-26
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע באיזה פורום לשים את השאלה, לכן אני שם אותה כאן כי היא קשורה למפרט המחשב שלי. מפרט המחשב נמצא בקובץ המצורף. מעבד: מבחינת יחס עלות/תועלת לטווח של כשנה עדיף לשדרג את המעבד או לקנות מערך חדש של מעבד INTEL? ראם: האם להעלות את גודל הראם? כ.מסך: ATI 4200 מובנה: האם להוסיף כ.מסך דומה כדי שיעבדו במקביל או לקנות אחד חדש או לעשות מערך SLI/CROSSFIRE וכמובן לקנות לוח.אם אחר. האם ביצועי המחשב מושפעים מרשת האינטרנט? האם מחשב שלא מחובר לרשת יותר מהיר? האם "לא מגיב" זו בעית חומרה או תוכנה? ואיך אפשר לטפל בבעיה זו? כמו כן האם לשמור על המחשב עם תוכנות שונות ומשונות או לפרמט מידי 3-4 חודשים? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=77536 ויש לי עוד שאלה לגבי אמינות האתר מכיוון שחבר שלי הזמין מהם מחשב חדש לפני 3 חודשים והגיע אליו כרטיס מסך שלא עבד לאחר תקופה של שבוע ( התקלקל ).. עכשיו הוא סיפר לי שהוא התווכח איתם במשך זמן ולבסוף הם תיקנו לו בחינם. אני מפחד שזה יקרה לי, ובמידה אם יש מישהו שקנה משם שיכול לתת חוות דעת אני אשמח. תודה וערב טוב !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.קוראים לי יותם ואני לא ממש מתמצא במחשבים (חוץ מאיזה מעבד טוב יותר או פחות וטיפה בכרטיסי מסך באותה מידה לגבי מעבדים).אני משחק הרבה league of legends ו overwatch. מאחר שהמחשב שכרגע נמצא בבעלותי ממש לא טוב ומריץ את המשחקים שהוזכרו בגרפיקה הכי נמוכה ועדיין עם לאגים,אז החלטתי לפנות לאתר הזה ולשאול אתכם איזה מחשב אתם חושבים שכדאי לי לקנות שיוכל להריץ overwatch על אולטרה (בoverwatch אולטרה זו הרמה הכי גבוהה לפני האחרונה שהרמה הכי גבוהה נקראת epic) וגם יוכל כנראה להריץ לי rainbow six siege בצורה איכותית ללא לאגים. אני אשמח מאוד אם תוכלו להסביר לי על חלקים שיהיו טובים למחשב חדש שיתאים לגיימינג בתקציב של 3500 כולל מסך מקלדת ורמקולים או המלצה על מחשב מסויים. תוד…
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
דוד שלי הזמין בשבילי את המפרט הבא: AM2 4600 X2 DUAL CORE 64BIT לוח אם: MSI K9N NEO דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200 RPM 16MB זיכרון: 1024MB DUAL DDR II 667MHz צורבPIONEER X 18 DVD Dual layer כרטיס מסך: MSI RX1550 UPTO 512MB מסך: LCD 5MS DVI 197VK AOC מקלדת -עכבר- רמקולים מארז: הסטנדרט שלהם (פחות יפה אבל יותר חזק מהרבה מארזים שראיתי) סה"כ: 3050 ש"ח שווה את המחיר?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
לאחר ברורים רבים הצלחתי לסנן את בחירותי ל10 מחשבים שמתוכם קשה לי להחליט(אם יש מחשב שלא ברשימה ואתם חושבים שהוא מתאים תוסיפו המלצה)אשמח לעזרה מחלקכם המבינים והמנוסים ללא אינטרסים אשייםאני סטודנט למדעי המחשב חשוב לי מחשב חזק שישאר לאורך זמן מהיר עם ביצועים גבוהים ועם הרבה זכרון קשה לי לדעת על מה להתעקש ועל מה להתפשרמי שיוכל לעזור לי בכך-אודה לו על כך מאד(אני המון זמן בהתרוצצויות מאחד לשני וחייב כבר את המחשב)10 המחשבים:http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931774,925774,925775,925776http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931770,931777,925772,931809http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931491,931771 …
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כמובן שאם יש עוד פרטים חסרים אשמח לספק. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש נייד לצורכי אופיס ואינטרנט (אני מניח שמעבד t4500 יספיק לצרכים האלו). בתקציב של 2500 ש"ח (ניתן לחרוג גם עד 2800 ש"ח אם זה עם אחריות ארוכה משנה). בכרחי שיהיה עכבר לא עם משטח אלא עם כדור כמו שהיו בדגמי t41/r50 וכדומה של ibm בזמנו. האם קיימים עדיין ניידים עם עכברים כאלו ? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להרכיב מחשב שנועד לצרכי עריכת סאונד באולפן ביתי. הציעו לי את המפרט הבא, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות לחלקים אחרים במידה ויש. יש מספר חלקים שלא רשום דגם או יצרן - אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפיים. מארז Antec Sonata IV (כולל ספק כוח 620W ומאוורר למארז) לוח אם Gigabyte GA-X79-UD3 (עדיף עם קירור פסיבי ללא מאוורר) מעבד Intel Core i7-3820 Box קירור מים למעבד קירור נוזלי למעבד+Antec Kuhler H20 זיכרון זכרון 16GB (2*8GB) DDR3 1600MHz (עדיף עם צלעות קירור) כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR (עדיף עם קירור פסיבי ללא מאוורר) דיסק Intel 520 120GB SSDSC2CW120A310 SSD דיסק קשיח Western Digital Caviar …
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי הוא המפרט הבא: מעבד: pentium 4 3.0 ghz presscot 1 mb cache לוח אם : msi 865pe neo2-p כרטיס מסך:msi rx9800 pro-td128 זיכרון: 2x256 ddr 400mhz kingstom 2x256 ddr 400mhz infineon המחשב אצלי הוא כבר שנתיים ולכן אני חושב שכדאי לשדרג את הכרטיס מסך לאחד הטובים שיצאו לכניסת הagpx8. התקציב שלי הוא כרגע 2000 שקל ואני חושב שאם אני רוצה לקנות כרטיס מסך pci-exspres *16 אז אני יצטרך להחליף את הלוח אם לאחד טוב שיעלה לא מעט וגם את הram שאצלי הוא בטכנולוגיית הddr וכל הלוחות האם החדשים הם בטכנולוגיית ddr2. אני לרוב מחשב משחקי גוף ראשון לכן אני צריך כרטיס שיריץ משחקים כאלה בצורה חלקה ככל האפשר עם כל הגרפיקה המירבית. תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות לאמא שלי מחשב נייד. אני אישית לא מבין גדול במחשבים ניידים כי אני תמיד קונה/בונה מחשבים נייחים. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול, באזור 3000 ש"ח ומטה. אבל אני מוכן להשקיע קצת יותר אם יש צורך. אמא שלי בעיקר עושה עבודה משרדית: אינטרנט, WORD, Power Point. לא מחשב שמיועד לגיימינג או משהו רציני. לגבי סוללה, לא קריטי כי היא בעיקר עובדת איתו בבית. אמא שלי לא יודעת מה זה מאק, אז כמובן שווינדוס 10. לגבי SSD וכל השאר, כמו שאמרתי אני לא מבין גדול במחשבים ניידים, אבל אני אשמח לקבל המלצה על משהו מוצלח. בעיקר מה שחשוב שזה יהיה מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות, מסך גדול ויהיה בסביבות 3000 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי LCD 32 FULL HD אני רוצה לשים מחשב HTPC עם כרטיס מסך חזק... (מתכוון לשחק בו די הרבה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש שאני אבדוק לו מחשב נייד לפני שהוא קונה MSI מאייבורי. http://ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 האם יש נייד שעדיף עליו במסגרת התקציב, ואם לא, למה בכל זאת לא כדאי לקנות מאייבורי? עיקר השימושים הם אינטרנט, סרטים ומשחקים (לא כבדים מדי, לא משתמש בפילטרים). עדיפות למסך גדול יחסית, אין משמעות גדולה לגודל ומשקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מפרט מבין השלושה הבאים עדיף עבור עבודה בפוטושופ. אני כולל פה את החלקים הבסיסיים ללא צורבים, כוננים ומארז. 1. מבוסס פנטיום מעבד: P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוח אם: SG-80 (661FX) LGA775, AGP, VGA, SATA כרטיס מסך: fx5200 זכרון: 2*512 של a/data מחיר סה"כ 1870 2. מבוסס אתלון וניס מעבד: Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: K8NSC-939 (s939) nForce3 כרטיס מסך: x300 זכרון: 1*512 של a/data מחיר סה"כ 1955 3. מבוסס סמפרון מעבד: (Sempron 2800+ (S-754 לוח אם: K8U (S-754+ULI+AGP+SA…
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש את אימי. באופן עקרוני המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה פשוטה מאוד באופיס. אך אני מעוניין במחשב חזק יחסית שיחזיק כמה שנים בשקט. בלי יותר מידי תחזוקה והתעסקות. המחשב חייב להיות בעל כרטיס רשת אלחוטי. רצוי שהמחשב יהיה אלגנטי, בעל מראה יוקרתי ובנוי היטב. התקציב לא מוגדר. אני מאמין שאיפושהו בין 3000 ל5000. המון תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
* תקציב עד 3500 * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי, 15 אינץ בערך. לא כל כך ברור לי ההבדל בין מט למבריק או מה היתרונות של כל אחד אז לא משנה. * רזולוציית המסך? לא יודע אך חשוב שאוכל להריץ סרטי HD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? ממוצע - עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - לא יודע. רצוי 500 גיגה * כונן אופטי? רצוי אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס ר…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-