ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אני מעוניין בעזרה בהרכבת המפרט האידאלי בשבילי. המחשב אמור להצטרף לרשת ביתית קיימת, אין צורך במשחקים בכלל, כרטיס מסך, קול, ואפילו רשת on board מספיקים בהחלט, 512 זיכרון לפחות, השאר, תחליטו בעצמכם, אין עדיפות לאינטל או אייאמדי. כמו שאמרתי, התקציב הוא עד 4 אלף ש"ח, כולל מסך (אני צריך גם מסך בתוך התקציב הזה), אין צורך בציוד היקפי. מסך lcd 17" לפי דעתי. אז קדימה נא לעזור, ואם אפשר מחנות מוכרת, מאזור ראשון לציון או שעושה משלוחים, כולל הרכבה. התשלום במזומן מלא. דרך אגב, בקשר למסך, אין טעם לשלם על סתם מסך יקר רק בגלל שהזמן תגובה שלו נמוך, כפי שאמרתי זה לא ממש משנה אני לא משחק שום משחק, תודה!
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום! ראיתי בהרבה אתרים בחול ניידים של HP שאין בארץ ויש די מחשבים בארץ שאין להם ולו זכר באתרים בחול. לאחר שביררתי את העיניין מסתבר שHP מוציא ניידים בשמות שונים בארץ ובחול. לכן רציתי לשאול האם יש אתר או טבלה שמפרטת על דגמי HP בארץ ואיך דגמים אלה ניקראים בחול?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לבית לסרטים בעיקרון עם קצת אינטרנט ואופיס פה ושם מסך גדול חובה (לא פחות מ-14 ז"א), אם יהיה כבד לא נורא מדי נא לא לחרוג מהתקציב תודה =)
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול, אבל רוצה מחשב גיימינג חזק שיתן לי להנות ממשחקים באיכות טובה וחלקה. חשבתי ללכת על מחשב i5 וכרטיס מסך gtx1060... 1. האם יש אתרים בחו"ל שכדאי לקנות מהם רכיבים? (ראיתי נניח את הכרטיס מסך gtx1060 זול משמעותית באמזון מאשר באייבורי) 2. האם יש מקומות ששווה לבדוק ביום שני (סייבר מונדיי)? 3. מקום אחר בארץ? אין לי בעיה להרכיב את המחשב לבד. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט צריך להיות מלא כולל 2 מסכים וכל שאר הציוד ההקיפ ובנוסף כרטיס עריכה של חברת מטרוקס תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. הייתי מעוניין לשמוע הצעה למפרט מנצח לפרטים הבאים בתקציב של עד 6.6 K לא כולל מסך ! : 1 - עריכת מוסיקה (עובד עם תוכנת Ableton live) מקלדת שליטה, מיקרופון וכרטיס קול חיצוני, ובקיצור אולפן ביתי.. 2 - גיימינג - יותר לכיוון של משחקים בסטייל מקס פיין, COD ומשחקי אסטרגיה, לא חייב שיהיה משהו מפחיד. 3- מהירות ומקום - יש לי SSD שקניתי לפני חצי שנה בערך, מבסוט עליו, חשוב לי בכל מקרה שהתפעול ברשת ובווינדוס יהיה מהיר כמו טיל עם דגש להרבה מאוד מקום (עד 3 טרה). בנוסף אשמח לשמוע את דעתכם על הדגם מסך - Dell U2913WM LED שזה בעצם WIDE ..... רציתי לשאול : מה אתם אומרים על סוג המסך הזה (שזה רחב) חשבתי שזה יהיה נחמד לגיימינג ובעיקר למוסיקה בגלל האורך של המסך שמאפשר יותר מר…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
השימוש המאסיבי ביותר במחשב יהיה ככל הנראה משחקים, אך כרגע - ע"ג 1280x1024 תיתכן רכישה של מסך עד 22" בעתיד הקרוב, אך טרם הוחלט. יש אפשרות חריגה עד 3K, אך עדיפות לטווח שבין 2-2.5K ההתלבטות העיקרית שלי כרגע היא בין INTEL ל-AMD, בצירופים: מעבד AMD Athlon II X2 250 Box ₪351 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX250OCGQBOX לוח אם Asus M4N78-AM ₪361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941015 סה"כ מחיר לכל המוצרים:712₪ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ומנגד: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ₪387 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L ₪260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950030 סה"…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך לגיימינג ברזולוציה של 1440P ואני מתלבט בין שני המסכים האלה Asus VG27AQ ו- LG GL850B. לפי מה שהצלחתי לקרוא באינטרנט יש המלצות על שניהם אבל יש גם חסרונות. אשמח לקבל כמה חוות דעת מהמומחים פה בפורום לגביי כל אחד מהמסכים האלה. חשוב לציין שאני משחק בעיקר משחקי FPS לכן מהירות תגובה זה משהו חשוב (לא הולך להתחרות), אך גם איכות התמונה זה משהו שהייתי שמח שתהיה ברמה גבוה. אציין במבחינת מחיר אני יכול להשיג את שתי המסכים האלה בכמעט אותו מחיר לכן המחיר הוא לא פקטור בהחלטה זה נטו איזה מסך יותר איכותי, טוב וישאר ללא בעיות לתקופה של כמה שנים! תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
חברים יקרים שלום, לאחר תקופה של חיפושים וציפיה בארה"ב, הוא הגיע והוא ענק (תזכורת במה מדובר). למעט החלפת כונן אחד ב-SSD והתקנת מערכת הפעלה עוד לא עשיתי דבר. מצ"ב מדד חווית Win7. תודה לכל העוזרים בבחירה. שנה טובה, סיקור מפורט בשבועות הקרובים אחרי שאני יעבוד איתו קצת. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט, אופיס) ושימוש ביתי (סרטים, אינטרנט וכו'), בנוסף אני צריך חיבור למסך מחשב רגיל * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.4 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לדעתי כן, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, אני צריך שהמחשב יתפקד …
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן כבר שנים שאני לא בתחום לכן אני צריך את עזרתכם ומבקש מפרט של מחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר) התקציב הוא בסביבות ה5000 עם אפשרות חריגה לא מוגבלת אבל במידת הצורך, לא כולל ציוד היקפי תודה רבה לכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לסביבות ה5000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור. מטרות עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מחפש נייד למשחקים רצוי dell או hp מינימום זיכרון 4gb וארד דיסק מינימום 320gb חשוב שיהיה מחשב חזק
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים ברמה בינונית וסרטי תלת מימד * גודל המסך? מינימום 15.6 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לפחות שעה וחצי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?hdmi * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין אפשרות לחריגה ואפילו רצוי להצמד ל5 כמה שיותר תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מחשבים בעלי אותו מפרט .. ASUS Eee PC 1000H MSI Wind U100 לשניהם מסך 10" לשניהם מעבד אטום 1.6GHZ משקל לא מפריע לי .. לשניהם יש 1GB זיכרון.. ואני בכל מיקרה יוסיף עוד 1GB .. לשניהם בטרייה 6 תאים לMSI יש 160GB קשיח ולASUS יש 80GB קשיח .. גם האסוס עולה איזה 200-300 שקל יותר .. אבל קראתי כל מיני ביקורות של אנשים שאומרים שהאסוס לוקח .. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות (Machine Learnning) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים: כבד, תכנות: תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GuildWars2, Witcher3, GATV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1024 (24 אינץ) בעתיד אולי יחבור מסך 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה לאפטופ כדאי לי לקנות מחו"ל בתקציב של עד 6000 ש"ח.... הוא מיועד לטיפה סרטים ווהור עבודה עם תוכנות רשת וכו.... תודה נ.ב: היצרן לא כל כך משנה לי (אם יש אופציה לאחריות בארץ מה טוב, אם לא אז לא קריטי, ואם אפשר לציין זאת).
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם.. אני צריך המלצה למחשב נייד לבת דודה שלי שגרה כרגע בארה"ב היא מעוניינת לקנות מחשב נייד מהחנות בסט ביי שם משום שהם נותנים אחריות בינלאומית או משהו כזה על כל המוצרים... בכל אופן המחשב שלה משמש בעיקר לאינטרנט,אימיילים,מסנג'ר וכ'ו...לא משהו רציני בכלל אבל היא מחפשת משהו טוב .. זהו האתר אם תוכלו לכוון אותי למחשב נחמד שיהיה מתאים בשבילה זה יהיה מעולה..תודה רבה ושוב פעם חג פסח שמח וכשר לכולכם http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0502000&type=category
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה בכפתור 'מ' זה לא נלחץ לי לפעמים.. ליתר דיוק הצד הימני של הכפתור עובד והצד השמאלי לא ממש פעיל... מה עושים במצב זה?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום רב ושנה טובה לכולם! אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, בתקציב שלא יעלה על 4K. עיקר השימושים - WIN7, אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים לא כבדים ומתוחכמים מדי, וכן תוכנות גראפיות לא כבדות כמו CS4. גודל המסך צריך להיות 15.6". אני מעדיף מחשב בעל כרטיס מסך, ובכל זאת אשמח לשמוע ממביני עניין על ההבדלים במחשבים עם יעוד כזה בין כאלו עם כרטיס מסך לבין כאלו עם intel GMA מכל סוג שהוא (שיכול להוזיל עלויות, אך גם להוריד ביצועים). חשוב שהמחשב יהיה מהיר וחזק יחסית, ויוכל להריץ מספר יישומים במקביל מבלי להתחמם או להתעייף יותר מדי מהר. זמן הסוללה פחות קריטי, אוכל להתפשר עלשעתיים-שלוש שעות עבודה. גם המשקל פחות קריטי. כרגע אני מתלבט בין כמה דגמים, ואשמח לקבל את חוות דעתכם עליהם מכל בחינה ש…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב לעריכת וידאו גג עד 3900 וברור לי שתמיד אצטרך להתפשר על משהו אבל מה שחשוב לי הוא המעבד, כרטיס N-VIDIA וזיכרון.אני משתמשת בתוכנות אביד, פוטושופ ואולי מעט אפטר אפקט. העיצוב של המחשב וכו לא משנה אבל משנה לי האחריות על המחשב, כי כבר קראתי כתבות על התביעה של אסוס וכו.בכל אופן אלה שני המחשבים שאני מתלבטת ביניהם, מה דעתכם?1. דל אינסיפיריון 5000, 5748http://www.nett.co.il/shop/%D7%93%D7...7%A8-p-88.html2. לנובו IdeaPad Yoga500 80R60079IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17593&added=1 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי נייד בעל 1GB זיכרון פנימי, כאשר לכ.מסך (x1600) יש 128 זיכרון dedicated ועוד 384 מגה משותפים (shared). כאשר אני עובד בישומים אשר אינם דורשים עיבודים גרפים מהכרטיס מסך, האם ה 384MB המשותפים תפוסים ע"י הכ.מסך למרות שהם לא בשימוש ואי אפשר להשתמש בהם ביישומים אחרים?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים הרצת מכונות וירטואליות - שימוש בתוכמה GNS למי שמכיר, התוכנה מדמה רשת ע"י הרצה של כמה מכונות וירטואיליות. הרצת מכונה וירטואלית על VMWARE שמדמה שרת (לדוגמא שרת DNS שירותי RADUIS וכל מיני). * גודל המסך? 14 אינצ' * משקל רצוי? עד 2.5 קילו ועדיף כמה שפחות - זה אחד הקריטריונים הכי חשובים לי כי אני מתכוון להתנייד איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, רוב הזמן הוא יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) דרוש יציאת COM כדי להתחבר לראוטרים של CISCO, אם כבר לא מייצרים יציאה כזו אני אסתפק במתאם כלשהו. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב…
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
לשימוש כללי בעיקר -עבודה באופיס ,סרטים.משחקים לא חשוב ממש. גודל מסך בין 14-ל15.6 שיהיה שקט וקל . עדיפות לחנות במרכז הארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כפי שהכותרת רומזת אם לא רועמת,. מדוע אין מפרטי קולנוע ביתי למחשבים קטנים/זעירים ? יש שלל מחשבים קטנים עד זעירים של INTEL של GIGABTTE של ZOTAC ומה לא שהם מתאימים במיוחד למחשב מולטימדיה בסלון ליד הטלויזיה/ממיר. מדוע קולם לא נשמע במרחב המפרטים ?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-