עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מטרות המחשב? לימודים (מדעי המחשב), תכנות, גיימינג קל ושימוש כללי * גודל המסך? 13-14 אינץ' * רזולוציית המסך? 720p ומעלה * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא במיוחד * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כדאי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא צריך מחשב עמיד שישרת אותי לפחות שנתיים- שלוש. אפשר להתגמש קצת בתקציב. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by נבון,

אני לכ כל כך מבין במחשבים ולכן אני אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט * רזולוציית המסך? בגודל הסטנדרטי שיש * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עדיפות למחשב קל מהממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 5 שעות זה המינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) מה שיאפשר חיבור למקרן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות למשהו מהיר, לא צריך עם הרבה זיכרון משום שרוב הזמן יריץ אופיס ומסמכים * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינ…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. קומפלט זה כמובן המחשב עם כל הציוד ההיקפי (מקלדת עכבר מסך 19 דק ורמקולים) עקרונית המחשב הוא למשחקים אבל גם לשימושים יותר פשוטים בנוסף, חשבתי על TMS כחנות לקנות ממנה למרות המרחק הפיזי, כי היא יחסית זולה עם OC והרכבה כמעט חינם וביקורות טובות... אבל אם חנות אחרת אז שהכל יהיה מאותה חנות, אני לא מתכוון להתרוצץ בשביל לקנות X מסוג Y כי אין אותו ב Z... תודה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. האם חיבור HDD של 5400 RPM ליציאת ה-DVD הקיימת במחשב נייד תאפשר עבודה מהירה וטובה איתו?

5. שלום אני מחפש מחשב שיעבוד עם כמה מכונות וירטואליות בו זמנית וגם שיהיה טוב למשחקים אני מעדיף לקבל מפרט שאוכל למצוא את החלקים שלו בחנות בראשון עדיפות שלי כרגע ליקנות ב KSP במחיר של 3500 שקל לא כולל מסך או ציוד נילוה אני מתכון לקנות מסך 19 אינץ אשמח לקבל הצעות גם לגבי הנושא הזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  6. אשמח להשוואה בין שני הניידים הספציפיים הללו. הכוונה שלי היא מבחינת דורות המעבדים וכו', הדל עולה 4, ומגיע עם 3 שנות אחריות. מעבד של 2ג"ה, לעומתו ה HP שעלותו אמנם 3200~, אך אחרי הרחבת אחרית יגיע אף הוא לעלות של כמעט 4000.. מדוע הפרש מחירים הגדול בניהם? ב HP אפילו מהירות השעון גבוהה ב 160מ"ה. אשמח לדעת מה השוני. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by Wunderbar,

שלום, יש לנו מחשב נייד ישן מסוג MSI CR500 שהמכסה שלו בחלק שמסומן באדום נפתח, בייחוד בחלק התחתון. האם יש איזשהו חומר שאפשר להדביק איתו את החלק הזה או לחילופין אם מזמינים את המכסה מהאינטרנט כמה תעלה החלפה (לא כולל מסך, כי הוא מתפקד)? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. 1. מערכת מחשב - (1YS) 2. לוח אם ASUS P5KC 3. מעבד Intel Q9300 2.5GHz/4x1.5MB/1333MHz :kopfpatsch: 4. מארז Antec 900 GAMING NO PS Thermaltake 550W 140mm/PCI-E/SATA/DUAL 12V .5 6. זכרון- 2GB (2x1GB) DDR2 800MHZ 7. דיסק קשיח Seagate 500GB SATAII 7200RPM 32MB 8. כ.מסך Asus EN8800GTS/HTDP/512M/A 9. מסך Asus MW221C 22" Wide logitech Deluxe 660 Cordless Desktop .10 11. כרטיס קול משולב בלוח האם 12. רמקולים-Creative SBS-A300 2.1 13. צורב LG GSA-H55N x20 IDE DVD 14. כ.רשת משולב על הלוח מתואר בלוח האם לעיל 15. סה"כ למערכת (מסעיף 1 עד סעיף זה) 7600

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by Vidati,

אני לא ממש מבין במחשבים ניידים אז אני פונה אליכם. אני צריך מעבד DC אכותי. זכרון מינימום 1GB נפח דיסק קשיח (לא קריטי אפשר אפילו 40GB). חובה מסך 17'. (לא רחב). יש אפשרות להביא מחשב טוב במחיר הזה? אם לא אולי נצליח להגדיל את התקציב. תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  10. ראיתי פרסום למחשב הנ"ל במחיר הנ"ל וחשבתי לעצמי שזה נראה דיל די טוב. נתחיל קודם כל מהקאטץ' - מדובר על מחשב מוחדש (ככה כתוב), שזה כנראה התרגום העברי למונח refurbished. האם עצם היות המחשב מוחדש הופך אותו לפחות טוב? ציטוט מהפרסום: "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם." מעבר לכך, יש את העניין שהאחריות היא רק שנה, שזה קצת מטריד. מה דעתכם? מצורף המפרט המלא

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  11. הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by yaloner,

מה דעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר - skypc.co.il 18/06/2007 23:04:58 403 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 Box 302 1 לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 223 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB 211 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 174 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD 185 1 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W 6 פריטים 1,499 ¤ סכום כולל מע``מ אם אפשר לשפרו ולהישאר באותו סדר גודל של מחיר, או לחילופין להוזילו ולהישאר באותו סדר גודל של ביצועים, אשמח לשמוע... תודה עריכה: אני מבין שאין תגובות בכלל בגלל שכולם מסכימים שזה המחשב הכי טוב שאפשר לקנות בארץ ב-1500 ש"ח ?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  13. צריך עזרה בהרכבת מפרט השימושים אינטרנט ומשחקים אבל אין צורך להגיע לרזולוציה גבוהה במשחקים -כך שאפשר לדעתי להתפשר על כ.מסך לטובת מעבד משהו בסגנון 7300-NV אין חשיבות AMD או INTEL אבל רוצה DUAL CORE 1GB זכרון האם אפשר לדחוף בתקציב כזה את ה6300 או ללכת על 3800? HD - שיהיה 160GB + עדיפות לחנות מירושלים דוגמה של משהו שאני חשבתי Athlon"64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer eVGA 7300GT 256MB, TV, DVI, PCI-E תודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by Slavikik,

המחשב הוא בעיקר לצורכי אינטרנט .לחילת.. ומצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4838 מה אתם אומרים אליו? אם יש המלצה אשמח לקבל מהחנויות : KSP TMSFOX או נועה מחשבים.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by LiranRor,

היי לכולם מה דעתכם על המפרט הבא? מה מיותר? מה חסר? תודה לעונים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 901/883 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-D2V - Gigabyte - LGA 1151 - 2x up to 16 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - PCIe x16 slot - 2x PCIe x1 - 6x SATA3 - 6x USB3.0 - 6x USB2.0 - mATX (22.6X17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 304/298 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח AD4U2…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Vidati,

Hey, sorry no Hebrew in this PC Im looking for a laptop that can do 2D/3D graphics and gaming. what i found was this: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924705-REG/toshiba_psplzu_06r002_intel_i7_3630qm_12gb_ddr3_1tb_hd_windows.htmlim going to order from B&H but if you have any other options please share. do you think this price is good? are there any other laptops in this range? Thanks. P.S. i will order from any where thet ships to New zealand.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by shshmul,

ערב טוב לכולם. מחפש מפרט מחשב לילד בגיל 10 למשחקים ,ללא מסך ללא מקלדת וללא עכבר. מעבד אינטל בלבד dual core לוח-אם תומך ddr2 +pciex +sata2 כרטיס מסך pciex ממוצע שיאפשר לשחק משחקים חדשים בצורה נורמלית [ללא פילטרים וכו'] לא high end ד.קשיח sata2 זכרונות ddr2במהירות 667mhz גודל של 1gb צורב דיוידי מארז פשוט+ספק ג'נרי האם זה אפשרי במסגרת התקציב שלי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. עד היום לא היה משחק שעשה לי בעיות אבל הבנתי שזה משחק ממש כבד מפרט בחתימה

19. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, פיתוח תוכנה (Web - javascript ודברים בסגנון) לכן אני עוד לא בטוח אם להתקין עליו Windows אבל אני מתכוון גם להריץ עליו מכונה וירטואלית של Ubuntu. * גודל המסך ? כנראה שעד 13-14 אינץ' לכל היותר * רזולוציית המסך? לא קריטית במיוחד, עדיפות ליחס 4:3 אבל באמת שלא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא, אם אפשר שהטאצ'פאד יהיה יותר נוח זה יכול לעזור * משקל רצוי? יותר מ2 קילו זה כברר ייחשב הרבה אז משהו עד לתחום הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה תמיד טוב אבל לא הפרמטר החשוב ביותר, זמן של 6 שעות נגיד זה יותר ממספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חייב להיות SSD,…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by מיכאל מלמד,

החלטתי לקנות מחשב חדש לגיימינג. סיכמתי כבר על כל המרכיבים של המחשב (מעבד i7-8700, כרטיס מסך 1060-gtx וכו') אך נתקעתי בבחירת מארז למחשב. עד שכבר חשבתי שמצאתי את המארז המתאים, הביקורות שנכתבו עליו היו שליליות ואמרו שאסור לקנות אותו בגלל זרימת האוויר הגרועה שבו (המארז הוא cooler master masterbox lite 5 RGB). מישהו יכול להסביר לי אם המארז בסדר בכל זאת או להמליץ על מארז בעל מראה טוב שיש בו זרימת אוויר טובה?

21. מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 5450 512MB DDR2 PCIE HDMI אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 ספק: Seasonic SS-500ET מארז: CoolerMaster CM 690 (שבע מאווררים) כולל מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate 64 Bit + Microsoft Windows 8 Pro 64 Bit חוקיות!!!

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by אליהו פלג,

היי חברים מחפש מחשב נייד עד 1300 שח, הטוב ביותר- יהיה אשר יהיה. נקודות למחשבה- מעוניין לערוך מצגות על המחשב .מעדיף מעבד טוב או זיכרון על פני מסך איכותי או גדול וכד'. תודה

23. שנה טובה, הידע שלי בחומרה וכיוצ"ב ברמה נמוכה מאוד, אשמח אם תוכלו לעזור לי. מחפשת מחשב נייד, תחליף לנייח. שימושים: 1. מספיק חזק לעבודה בתוכנות כמו פרימייר, פוטושופ 2. צפייה בסרטים באיכות גבוהה 3.עבודה במקביל במספר תוכנות. **עדיפות לגודל מסך בינוני ומשקל קל- כדי שיתאים גם לנסיעות. **שיהיה מספיק מקום וזיכרון במחשב לעבודה רציפה ואחסון. זהו. יש דבר כזה? תודה. חג שמח!:) הדר

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Motherboard: ASUS P6T CPU: intel i7 920 d0 stepping CPU cooler: Zalman 9900LED GPU: Gigabyte GTX 285 Case: Antec 1200 PSU (powersupply): Corsair TX750W RAM: OCZ 6GB DDR3 1333mhz Optical: LG 24x DVD R/W תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by NI4NI,

שלום אני צריך מחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה. אלו הדרישות: 1. מעבד i5 או i7 עם 4 ליבות (רצוי haswell אבל לא חייב). 2. כונן של לפחות 500GB עם SSD Cache. 3. לא חייב כונן DVD 4. 8GB זיכרון, או 4GB עם מקום לתוספת. 5. מסך 15.6 אינטש 6. משקל קל ככל האפשר, רצוי מתחת ל-2 קילו. 7. 3 שנות אחריות לפחות. לא יהיה שימוש במשחקים רציניים, מעט צפיה בסרטים. עיקר השימוש יהיה תיכנות, התחברות מרחוק ותמיכה בלקוחות. המפרט צריך להיות חזק יחסית כי לפעמים אני אריץ שם VMים. לא אכפת לי שלא תהיה מערכת הפעלה ואני אתקין בעצמי. תקציב: עד 5000 שקל. האם יש חיה כזאת ? על מה אתם ממליצים ? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מה דעתכם על הבחור הזה ? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210246

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.