ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
מדור מחשבים מומלצים שלנו עבר עדכון מאסיבי, והינו המתקדם ביותר שהיה עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי קצת מיקס של חלקים ואני לא סגור על חלקם, לכן אשמח לעזרה על המלצות בנוגע לחומרה שמתאימה לחלקים שכבר יש ברשותי. יש לי - DDR5 5600mhz 40cl Kingston fury gen4 nvme wd sn850 X 2 כרטיס מסך 1660S או Ti משהו בסגנון. עד כאן מה שכבר ברשותי. מעבד אני אקנה 13700K או 13600K, אני רוצה לפסול את ה- i7 רק בגלל הקירורים המטורפים שצריך עבורו. מארז - נוטה לכיוון phanteks 400 או משהו בסגנון. ספק - חשבתי על Antec HCG 750W. קירור למעבד - ראיתי שבאמזון יש דגם שנקרא Thermalright Peerless Assassin 120 SE עם המלצות טובות והוא יחסית זול. השימוש הוא תכנות, מערכות וירטואליות, קימפול קוד ופה ושם קצת גיימינג. אני לא צופה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בדרך כלל רק קורא אבל לא מצאתי תשובה על השאלה הזאת אז הנה: הם יש מחשב נייד וקטן, עם מסך 12" פחות או יותר, עם כרטיס מסך של ATI או nVidia? היחידים שמצאתי הם: DELL XPS 1210 ACER Ferrari לצערי הם טיפ-טיפה יקרים :-[ האם יש פתרון זול יותר או רק ללכת על הקטגוריה הבאה (14")? תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ניקיתי את המקלדת עם סמרטוט טיפה לח, ומאז חלק מהמקשים לא עובדים כמו שצריך. בהתחלה כל פעם זה היה מקשים אחרים אבל עכשיו זה נשאר רק החיצים. זו מקלדת של מחשב נייד, היא לא ממש נרטבה יותר מידי, נראה לי שמה שגרם לבעיה היה זה שלחצתי על מלא מקשים באותו זמן, כשהמחשב עבד. יש למישהו מושג מה ניתן לנסות ? גם כשאני מנסה לכבות את המחשב, להסיר את הבטריה וכד זה לא עובד. אותם מקשים לא עובדים גם בביוס ולא רק בחלונות וגם לא מוציאים את המחשב מ"שינה". כל עזרה תתקבל בברכה, זה נייד של LG דגם R400.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המכובד, אשמח לעזרתכם להצעת מפרט על פי השאלון הבא: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב יחסית קשיח של 3000 אלא אם יש סיבה ממש טובה לחרוג במעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש לעבודה משרדית - אופיס, אינטרנט, שיחות זום וכו׳. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך מומלץ שיתאים לזוג מבוגר (70+). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ח…
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום, האם חוץ מהמראה וממשקל קצת יותר נמוך, יש ל U36SD יתרון על ה- U31SD? האם יצא למישהו לעבוד אם אחד מהדגמים והוא יכול לכתוב קצת רשמים (בעיקר על חסרונות)? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
פתחתי כאן לא מזמן אשכול בבקשה למצוא נייד לסטודנט עכשיו קיבלתי שם תשובה ואני מתלבט אם לקנות משהו פחות טוב ויותר קל שרק כביכול מתאים לסטדונט או להשקיע קצת יותר על מנת גם להחליף את הנייח הזקן בבית חח אז בגלל זה פתחתי אשכול זהD: מה גם שבמכללה יש לי שקעים זמינים בשולחנות ובספריות וכו' ... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים אבל לא גיימר מטורף..אבל על MED וכאלה, צפיה בסרטים, סדרות בצפייה ישירה , שימוש במספר תוכנות במקביל או מספר חלונות במקביל כגון VISUAL STUDIO ועוד אתרים וכאלה..אופיס * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? הגודל לא הכי קריטי..תלוי באיכות החומרה ומאט זה נגד שמש ? אם כן אז למה לא חח * רזולוציית המסך? F…
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
רציתי המלצה ל רמקולים מקלדת ועכבר תקציב : בסביבות ה 500 שקל וזה המחשב שאני כנראה יזמין http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=13261 - - - תגובה אוחדה: - - - טעות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן אשמח לנתונים נוספים, כגון יחס בין מחיר לביצועים, ולא פחות חשובה לי היא האמינות. חשוב לציין אין לי צורך כעיקרון במערכת הפעלה כלשהי, אני מסוגל להתקין לבד (אלא אם כן תאירו את עיני לבעיות מיוחדות היכולות לצוץ). בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה הפוליסה לגביי "Dead on arrival" , מה קורה במידה והמוצר שהזמנתי מגיע פגום , מהם הזכויות שלי ? איפה אני יכול למצוא מידע לגביי האחריות והתנאי רכישה על המוצרים שאני קונה ?, אני לא מוצא שום פרטים לגביי אחריות ותנאי ההחזרה באתר אמאזון. תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - לא משנה , מצאתי את מה שאני צריך.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מבקש המלצה למחשב all in one. שימושים עיקריים - תוכנות משרדיות, אינטרנט, קצת עריכת וידאו (בקטנה). תקציב - כמה שפחות עדיף עד ~3500 תודה!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ערב טוב. זקוק לנייד לשימושים כללים (אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, לפעמים עריכת וידאו או קצת פוטושופ, לא משהו רציני, משחקים - גם לא משהו רציני, בד"כ לא, אבל אם כן, דברים ברמה של FIFA ). אחרי שקראתי הרבה המלצות פה בפורום, כבר גמלה בליבי ההחלטה לחרוג מהתקציב, ולרכוש Dell studio 1537 p8400 (סתם כי יש לי חיבה לג'אדג'טים ולמחשבים חזקים). אבל אז ראיתי את ההצעה הזו: מחשב NEC: http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=19 כדי לערוך השוואה קצת יותר הגיונית, השוויתי אותו עם dell inspiron 1525 הבא: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm איפה הקאטץ? איפה הפער של 1000 ש"ח בין המחשבים? לשניהם אותו מעבד, אותו גודל מסך, אותו משקל, אותן יציאות, סוללות מקבילות.. 1000 ש"ח (שה…
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קניתי פעם מ BUG והמחשב היה מדהים!!! וקניתי מאייבורי לא מזמן מחשב והוא על הפנים, ברור שאני לא יילך לBUG כי יקר שם.. ואני לא יילך לאייבורי כי הם זבל.. מוכרים חומרה חרא. אז אני מחפש המלצה לחנות פרטית/חברה גדולה.. אני מהרצליה.. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של DELL, קניתי לו כרטיס MINI EXPRESS מודם סלולרי שכולל גם רכיב GPS. עכשיו אני מחפש או רעיון איך אפשר לראות איפה המחשב נמצא , נגיד אם הוא נגנב וכו" האם קיים כזה אופציה? ואם כן יש אופציה לעקוב גם דרך אנדרויד? בתודה מני
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם! אני מחפש מפרט למחשב חדש בשביל אשתי האדריכלית התוכנות שבהן היא משתמשת - Adobe Photoshop, Illustrator, Rhino+VRAY, Sketch-UP, 3D. לפי מה שהבנתי ממנה יש צורך ברינדור, תלת-מימד, ודו-מימד. שאלה מקדימה קטנה - האם יש כרטיס מסך ייעודי לגרפיקאים / אדריכלים? או שיש רק לגיימרים והוא עונה על אותן הדרישות? או שמא בכלל לא צריך כרטיס ייעודי אלא רק מעבד חזק? אשמח שמישהו יעשה לי סדר לגבי מה הדרישות של התוכנות הללו ומה החומרה המתאימה להן. להלן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5k~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות אז לנסוך לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים כאלה קטנים?
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends ועוד משחקי רשת וגם משחקים שאמורים לצאת בקרוב שהם לא רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך מחשב שאני לא מתכוון להתנייד אתו אלא שישב בבית. השימוש שלו הוא לסרטים ב-HD, משחקים לא חזקים במיוחד, בעיקר משחקי אונליין(MAPLE STORY,MU ONLINE וכדו') ומעט עבודה בפוטושופ.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בעבור חבר מחשב נייד ושמח לקבל את המלצותיכם. • מה התקציב המקסימלי? עד 5000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. • במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. • מה הם השימושים הצפויים של המחשב – אוטוקאד, עבודה משרדית • אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך רחב ירכש ע"פ המלצה בהמשך. • לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - גבוהות • האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) ? עכבר.מקלדת אלחוטיים. • האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (צורב) ? לא • עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 – 7 • האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא • האם י…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המטרה: אופיס ואינטרנט. חשוב שתהיה יציאת DVI (אלא אם כן זה ממש לא סטנדרט בכרטיסי OB בטווח התקציב הזה). זיכרון: 512X2 twinmos 667 ב- 670 ש"ח - נראה לי טוב. מקלדת חוטית, עכבר (מיקרוסופט אלחוטי - ~200 ש"ח). רמקולים - מעוניין ב- R20 Logitech ב- 170 ש"ח http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=353279 חשוב ספק נורמלי לכן נראה לי שאבחר במארז: FOXCONN TLA397 F400A FSP PSU+ CPU V-TUBE ב-250 ש"ח. סה"כ, ניתן לחרוג בכמה מאות ספורות, בהנחה שכדאי לעלות קצת במעבד (3600?) או בלוח האם (ממש התרשמתי מהאסוס M2NPV...). תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
מה שיש לי עכשיו זה : -6400E -DS4 GIGABYTE -ASUS 7900GS סהכ 2800 שח בערך ב3000 שח אני צריך: -ספק -מארז -כ.לכידת וידיאו -זיכרונות טובים לאובר (אם אפשר 2G אם לא אז 1) -קירור איכותי למעבד -משחה טרמית טובה אני מתכוון לעשות אובר למחשב אני צריך שיקליט אות וידיאו (ברמה הכי גבוהה שאפשר במסגרת התקציב) תודה לכם על העזרה..
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי4.5k) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לבזבז בכוח אבל אם תוספת מחיר קטנה תביא שיפור בביצועים אז למה לא) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג מהתקציב המקסימלי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד, תכני HD) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- arma3 , gta החדש ומשחקים עתידיים כבדים. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- גודל המסך הוא 22 אך המחשב מתחבר למסך טלוויזיה בגודל 39 hd לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב הזה ומאז שהתקנתי עליו XP(הוא הגיע עם VISTA) אני לא יכול להפעיל את הבלוטוס שלי הוא טוען שלא קיים DEVICE כזה למרות שהתקנתי DRIVER שהרדתי מהאתר הראשי שלהם למה זה ואך אני גורם למחשב לזהות אותו?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק, בתקציב הנ"ל, כאשר הצרכים הוא מחשב חזק לפיתוח (תוכנה), שישמש גם לחיבר למסך הטלויזיה, צפייה בסרטי Full HD וכו'. חשבתי על Dell Latitude E6420 LT-RD33-5439 הוא מגיע עם מעבד I7 / ארבע ליבות, עם 8 ג'יגה זכרון, יציאת HDMI וסוללה חזקה (9 תאים). 1. מה דעתכם ? האם יש המלצות טובות יותר ? 2. באופן כללי, האם המחשב הנ"ל מגיע As Is, או שאפשר להגדיל לו את הדיסק הקשיח ו/או לבקש מסך גדול יותר ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-