ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר - skypc.co.il 18/06/2007 23:04:58 403 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3600+ Socket AM2 Box 302 1 לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 223 1 כונן קשיח Westren Digital WD800JD 80GB 211 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 174 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD 185 1 מארז כולל ספק JSP-TECH M-100A 400W 6 פריטים 1,499 ¤ סכום כולל מע``מ אם אפשר לשפרו ולהישאר באותו סדר גודל של מחיר, או לחילופין להוזילו ולהישאר באותו סדר גודל של ביצועים, אשמח לשמוע... תודה עריכה: אני מבין שאין תגובות בכלל בגלל שכולם מסכימים שזה המחשב הכי טוב שאפשר לקנות בארץ ב-1500 ש"ח ?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
צריך עזרה בהרכבת מפרט השימושים אינטרנט ומשחקים אבל אין צורך להגיע לרזולוציה גבוהה במשחקים -כך שאפשר לדעתי להתפשר על כ.מסך לטובת מעבד משהו בסגנון 7300-NV אין חשיבות AMD או INTEL אבל רוצה DUAL CORE 1GB זכרון האם אפשר לדחוף בתקציב כזה את ה6300 או ללכת על 3800? HD - שיהיה 160GB + עדיפות לחנות מירושלים דוגמה של משהו שאני חשבתי Athlon"64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore ABIT KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer eVGA 7300GT 256MB, TV, DVI, PCI-E תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
המחשב הוא בעיקר לצורכי אינטרנט .לחילת.. ומצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4838 מה אתם אומרים אליו? אם יש המלצה אשמח לקבל מהחנויות : KSP TMSFOX או נועה מחשבים.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי לכולם מה דעתכם על המפרט הבא? מה מיותר? מה חסר? תודה לעונים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 901/883 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-D2V - Gigabyte - LGA 1151 - 2x up to 16 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - PCIe x16 slot - 2x PCIe x1 - 6x SATA3 - 6x USB3.0 - 6x USB2.0 - mATX (22.6X17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 304/298 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח AD4U2…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hey, sorry no Hebrew in this PC Im looking for a laptop that can do 2D/3D graphics and gaming. what i found was this: http://www.bhphotovideo.com/c/product/924705-REG/toshiba_psplzu_06r002_intel_i7_3630qm_12gb_ddr3_1tb_hd_windows.htmlim going to order from B&H but if you have any other options please share. do you think this price is good? are there any other laptops in this range? Thanks. P.S. i will order from any where thet ships to New zealand.
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. מחפש מפרט מחשב לילד בגיל 10 למשחקים ,ללא מסך ללא מקלדת וללא עכבר. מעבד אינטל בלבד dual core לוח-אם תומך ddr2 +pciex +sata2 כרטיס מסך pciex ממוצע שיאפשר לשחק משחקים חדשים בצורה נורמלית [ללא פילטרים וכו'] לא high end ד.קשיח sata2 זכרונות ddr2במהירות 667mhz גודל של 1gb צורב דיוידי מארז פשוט+ספק ג'נרי האם זה אפשרי במסגרת התקציב שלי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
עד היום לא היה משחק שעשה לי בעיות אבל הבנתי שזה משחק ממש כבד מפרט בחתימה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, פיתוח תוכנה (Web - javascript ודברים בסגנון) לכן אני עוד לא בטוח אם להתקין עליו Windows אבל אני מתכוון גם להריץ עליו מכונה וירטואלית של Ubuntu. * גודל המסך ? כנראה שעד 13-14 אינץ' לכל היותר * רזולוציית המסך? לא קריטית במיוחד, עדיפות ליחס 4:3 אבל באמת שלא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא, אם אפשר שהטאצ'פאד יהיה יותר נוח זה יכול לעזור * משקל רצוי? יותר מ2 קילו זה כברר ייחשב הרבה אז משהו עד לתחום הזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה תמיד טוב אבל לא הפרמטר החשוב ביותר, זמן של 6 שעות נגיד זה יותר ממספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חייב להיות SSD,…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מחשב חדש לגיימינג. סיכמתי כבר על כל המרכיבים של המחשב (מעבד i7-8700, כרטיס מסך 1060-gtx וכו') אך נתקעתי בבחירת מארז למחשב. עד שכבר חשבתי שמצאתי את המארז המתאים, הביקורות שנכתבו עליו היו שליליות ואמרו שאסור לקנות אותו בגלל זרימת האוויר הגרועה שבו (המארז הוא cooler master masterbox lite 5 RGB). מישהו יכול להסביר לי אם המארז בסדר בכל זאת או להמליץ על מארז בעל מראה טוב שיש בו זרימת אוויר טובה?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7 920 8M Cache, 2.66 GHz, 4.80 GT/s לוח אם: Intel Desktop Board DX58SO זיכרון: G.SKILL 3GB Kit DDR3 PC3-10666 CL9 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 5450 512MB DDR2 PCIE HDMI אחסון: Intel X25-M G2 80GB + Samsung 500GB Spinpoint F3 ספק: Seasonic SS-500ET מארז: CoolerMaster CM 690 (שבע מאווררים) כולל מערכת הפעלה Microsoft Windows 7 Ultimate 64 Bit + Microsoft Windows 8 Pro 64 Bit חוקיות!!!
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
היי חברים מחפש מחשב נייד עד 1300 שח, הטוב ביותר- יהיה אשר יהיה. נקודות למחשבה- מעוניין לערוך מצגות על המחשב .מעדיף מעבד טוב או זיכרון על פני מסך איכותי או גדול וכד'. תודה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שנה טובה, הידע שלי בחומרה וכיוצ"ב ברמה נמוכה מאוד, אשמח אם תוכלו לעזור לי. מחפשת מחשב נייד, תחליף לנייח. שימושים: 1. מספיק חזק לעבודה בתוכנות כמו פרימייר, פוטושופ 2. צפייה בסרטים באיכות גבוהה 3.עבודה במקביל במספר תוכנות. **עדיפות לגודל מסך בינוני ומשקל קל- כדי שיתאים גם לנסיעות. **שיהיה מספיק מקום וזיכרון במחשב לעבודה רציפה ואחסון. זהו. יש דבר כזה? תודה. חג שמח!:) הדר
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
Motherboard: ASUS P6T CPU: intel i7 920 d0 stepping CPU cooler: Zalman 9900LED GPU: Gigabyte GTX 285 Case: Antec 1200 PSU (powersupply): Corsair TX750W RAM: OCZ 6GB DDR3 1333mhz Optical: LG 24x DVD R/W תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד שמיועד בעיקר לעבודה. אלו הדרישות: 1. מעבד i5 או i7 עם 4 ליבות (רצוי haswell אבל לא חייב). 2. כונן של לפחות 500GB עם SSD Cache. 3. לא חייב כונן DVD 4. 8GB זיכרון, או 4GB עם מקום לתוספת. 5. מסך 15.6 אינטש 6. משקל קל ככל האפשר, רצוי מתחת ל-2 קילו. 7. 3 שנות אחריות לפחות. לא יהיה שימוש במשחקים רציניים, מעט צפיה בסרטים. עיקר השימוש יהיה תיכנות, התחברות מרחוק ותמיכה בלקוחות. המפרט צריך להיות חזק יחסית כי לפעמים אני אריץ שם VMים. לא אכפת לי שלא תהיה מערכת הפעלה ואני אתקין בעצמי. תקציב: עד 5000 שקל. האם יש חיה כזאת ? על מה אתם ממליצים ? תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מה דעתכם על הבחור הזה ? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210246
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נוטבוק 10" לצורך טיול ושמירת תמונות , קצת פוטושופ... אני לא מבין למה במעבדי אטום הם ירדו ממעבד 330 (משנת 2008) שהיה 2C 4T למעבד Z670 (הכי חדש) שהוא 1C 2T והמעבד הכי חדש שהוא 2C זה האטום N570 שהוא 2C 4T , למה לא ממשיכים במעבדי 2C 4T ? אני גם שם לב למעבד החדש של AMD E-350 שדיי נותן תוצאות טובות... מה לבחור?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום. מעוניין לרכוש מחשב לחיבור הטלוויזיה לתלת מימד. תקציב עד 2000 ש"ח לא נדרש ציוד היקפי. שיהיה למחשב יציאת HDMI ושיוכל להקרין סרטי תלת מימד בטלוויזיה. הטלוויזיה היא של lg דגם 47la461y, סמארט ותלת מימד. תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
המחשב מיועד לסטודנט אבל שיהווה מעין תחליף למחשב נייח, כלומר שתהיה יכולת להריץ משחקים, גם אם בהגדרות נמוכות\בינוניות. מסך: "14 עד "16 זיכרון: 4GB הארד דיסק: 250GB כרטיס מסך: אני מניח שכל מה שנמצא תחת class 2 באתר notebookcheck.com יהיה טוב משקל וחיי סוללה לא קריטיים האמת שמצאתי מחשב של ASUS שמתאים כמעט לכל הדרישות, אבל לא מצאתי שום ביקורות עליו או אזכור שלו באתר הרשמי שלהם. http://www.qsys.co.il/pl_product~K61IC-A2~12~62.htm מישהו מכיר את הדגם הזה? זה אמור להפריע לי אם הדגם הזה לא מסוקר מספיק? ויש עוד אחד: http://www.qsys.co.il/pl_product~X83VP-A1~12~42.htm חוץ מזה שיש לו צבע מעניין (אני מעדיף מראה מינימליסטי) הוא גם נראה מתאים
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום!! אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ואני רוצה לקנות מחשב נייד. התקציב שלי זה 1000 דולר ואת המחשב אני מעדיף לקנות מארה"ב. את המחשב אני צריך כבר עכשיו אז אני לא מתכוון לחכות לאוקטובר כדי לקנות אותו. הצעות? תודה מראש, דני
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל השנה לימודי קולנוע וטלוויזיה באוניברסיטת ת"א ולשם כך אני רוצה לקנות מחשב נייד שתהיה לו גם יכולת לערוך וידאו בצורה טובה. הנה הדרישות: משקל: אני הולך להסתובב איתו הרבה כולל רכבות ואוטובוסים ככה שדי חשוב שיהיה לא כבד מדי. גודל מסך: בגלל הצורך של התעסקות עם וידאו אני מניח שאזור ה15 אינץ'. חברה: לא משנה לי, הבנתי שחשוב נושא האחריות והטיפול בארץ. תקציב: ממה שהתחלתי לברר אני מבין שמחשב כזה יעלה לי באזור ה5000 ש"ח. אני עומד בפני שכירת אוהל בת"א וכל שקל חשוב ככה שאשמח להצעה כמה שיותר משתלמת. מצד שני אני רוצה שהמחשב ישרת אותי ל4 שנים הקרובות לפחות אז שווה להשקיע.אציין שייעוד המחשב הוא בעיקר עריכת וידאו ושימושים משרדיים (אופיס ואינטרנט). לא מעניין אותי גיימ…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחיר המחשב עד 2000 ש"ח אפשרות לחריגה עד 2500 מטרות המחשב? סטודנט להנדסת מחשבים (חשוב שיוכל להריץ VISUAL STUDIO וכו') * גודל המסך? נראה לי ש 15" לא חובה * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לכונן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות ל3 שנים אחריות לא חשוב אם בינלאומית או לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לא פחות מ4GB זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי - 3000 ש"ח 2. עיצוב גראפי, תכנות, משחקים ברמה בינונית-גבוהה, צפייה בסרטים , עריכת מוזיקה א) Photoshop, Counter Strike, Cubase SX3, Flash, Call of Duty ב) ג) LCD 21 3. לא 4. צורב 5. אני צריך הכל 6. 6 7. לא מתוכנן 8. צריך הרכבת מחשב 9. KSP/IQPC, הוד השרון 10. אני מעוניין בדיסק קשיח של 500GB מינימום אני צריך כרטיס מסך שיוכל להריץ לי משחקים בצורה איכותית וטובה זיכרון 3-4G. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד, המטרה היא למשחקים, אני צריך את החומרה הכי טובה שאני יכול לקנות ב3500 ש"ח כדי שאני אוכל להפעיל משחקים בצבא כמה שיותר טוב (אין פה עניין של זמן סוללה כי אני אשאיר אותו מוטען רוב הזמן ולא אשחק בדרכים) דבר אחד חשוב, אני רוצה להמנע מלקנות מחשב עם כרטיס גרפי של ATI משום שיש לי נסיון לא טוב איתם. (היה לי לפטופ עם כרטיס גרפי של ATI אך הם לא הוציאו עדכונים לדרייבר ולכן המחשב יצא מבוזבז). תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש 2 דברים בשביל הנוטבוק שלי 1.אני מחפש עכבר אל-חוטי למחשב נייד שיהיה קטן ולא בגודל הסטנדרטי , ושיהיה בסביבות 40-80 ש''ח , 2.אני מחפש נרתיק טוב לנוטבוק 10.1" שיהיה מקום לכבלים,עכבר,אוזניות וכו'. כנ''ל לא יקר מדיי 40-120 ש''ח יהיה מעולה. סומך עליכם שתמליצו על מוצרים מחנות טובה ואיכותית. העדיפות ש-2 הדברים יהיו מאותה חנות אבל זה לא חובה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-