ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,389 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד, הצרכים שלי הם קצת פיתוח ובניית אתרים (כולל הרצה של XAMPP ופלטפורמות מעט כבדות) וגם קצת גרפיקה (פוטושופ). אני מחפש מחשב חזק וקל משקל, עם מסך 14 אינץ, מה שכידוע קשה למצוא במחיר טוב. ובכל זאת מצאתי את המחשב הבא אבל לא מצאתי עליו ביקורות, יותר מאשמח לשמוע את דעתכם המקצועית. הדגם: Lenovo IdeaPad Flex 2 14 59426613 קישור למפרט: http://www.nayadimm.co.il/product/ideapad-flex2-14-59426613?aff=Zap&aff_a=1 תודה רבה לעונים וערב טוב לכולם!
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל תגובות,הערות והארות למפרט הבא: מארז: MIDI ATX איכותי ביותר כולל ספק 550W REAL עם מאוורר 140MM אמצעי קירור AIR GUIDE + מאורר +חריצי קירור ל PCI EXPRESS יציאות USB +יציאות למיקרופון ואוזניות קדמיים מעבד: Intel® Core i7 QUAD 4x I920 2.66GHz 8MB LGA1366 64Bit לוח אם: INTEL / GIGABYTE X58SO זכרון: 3072MB/1333MHZ TRIPLE DDR3 כ.מסך: NVIDIA GeForce 9 9500GT 1024MB +TV +DVI +HDMI דיסק קשיח: W.D / SAMSUNG 500GB 7200RPM 16MB Buffer SATA2 כונן: צורב תקליטורי DVD מהירות X22 כולל מנגנון נגד רעידות בטכנולוגית SATA כ.קול: Eight channel HD audio (High Definition Audio, previously codenamed Azalia) CODEC enables high-quality 192KHz/24-bit audio output, jack-sensing f…
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב מדיה (סרטים, מוזיקה, אינטרנט והורדות, לא למשחקים). יש ברשותי SSD של Sandisk בנפח של 120 GB וHD נוסף של 1 טרה שאותם ארכיב. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (לא חייבים לנצל הכל) ואשמח למפרט כמה שיותר שקט ואיכותי במסגרת התקציב. מצורפת הצעת מחיר שקיבלתי מפלונטר. האם יש מה לשפר? בתודה מראש, פיני הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 523/513 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Sock…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד, אין לי בקשות מיוחדות מהמחשב, עיקר השימוש בו יהיה אופיס, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. כמוכן חשבתי על כודל של 15.5 מאחר ורוב הזמן הוא יהיה בבית וחשוב לי מסך ומקלדת גדולים ונוחים לנוחות עבודה. יש המלצות?[br]פורסם בתאריך: 14.09.2010 בשעה 13:41:23 הסתכלתי קצת בזאפ וזה נראה לי נותן תמורה מול מחיר מעוליםhttp://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2248&catId=157 מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שיהיה לבית לכל המשפחה וגם לי למשחקים מצאתי בינתיים את המחשב הזה בKSP: http://ksp.co.il/?uin=16116#complist ושירגתי את הכרטיס מסך זה המפרט שלו: [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table]אתרזמינותאיפוסכמות[/r]מעבד AMD :[table][tr][td]AMD FX x6 Six-Core FX-6100 Socket AM3+ 3.3GHz Box[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Generic CPU Cooler For AM2/AM3/FM1[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי AMD :[table][tr][td]Gigabyte 880GM-USB3 AM3, 880G, DDR3 1333, DVI, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :…
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מצאתי לקרובת משפחה את המחשב VOSTRO 3500 ועכשיו צריך להזמינו. ושמעתי שיש בעיה להזמין מDELL.COM עם כרטיס ישראלי. אשמח לעזרה מאלו שהצליחו
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בקשה לעזרה בבחירת מחשב נייד עד 4000 (עדיף באזור K3.5) מיועד לעבודות עם SOLIDWORKS ,תוכנות דומות ושימושים פשוטים . חשוב שיהיה קל -1.7 KG מקסימום מסך FHD מערכת הפעלה לא חשוב כלל העדפה ללא כונן אופטי עדיפות לSSD אך לא כזה קריטי אין עדיפות לחברה עדיפות לכרטיס מסך טוב בשביל התוכנות (עדיפות NVIDIA) יציאת HDMI תמיכה ב4K מינימום 8 גיגה ראם לא קריטי החנות-מעדיף אזור צפון (חיפה) אחריות יבואן\חברה חשבתי על כמה אפשריות : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17003 http://ksp.co.il/?uin=31608 http://ksp.co.il/?uin=30526 אשמח לעוד הצעות תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא יותר מ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך של טלויזיה 32 אינץ׳ אבל לא יודע מה הרזולוציה ואם כדאי להשתמש בה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות עד גבוהות 3. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי אני פונה לעזרתכם בחיפוש אחר מחשב נייד-לשימוש בעיקר בדרכים וללימודים בהמשך.. התקציב הוא 3000. מעדיפה 13 אינץ', אבל גם 14 מתקבל. קראתי גם כאן ובעוד מקומות על lenovo E330, אבל הבנתי שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה, ולקנות אחת כזאת זה עוד תוספת כסף שלא נכנסת בתקציב...אז הדגם הזה, ועוד אחרים עם אותה הבעיה לא באים בחשבון. תודה!
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום. לפני כשנתיים התייעצתי כאן על לפטופ ועד היום אני ממש מרוצה ממנו. בבקשה תעזרו גם לחבר שלי . עדכון זה דחוף כי הוא רוצה לקנות עוד היום או מחר! הוא לומד לתואר ראשון והוא צריך מחשב נייד שיהיה נוח ללימודים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל אם יש סיבה טובה. 2. מה שימושי המחשב ? אופיס בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? עכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך כרטיס מסך יוקרתי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 ?4 בערך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק ?לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מעבד אינטל core duo , זיכרון G3, מסך 15, 3 שנות אחריות, מחיר בסביבות 2800. הדרישות שלנו מהנייד לא גבוהות. כתיבה, גלישה מתונה (לא הורדות מסיביות, לא גיימינג). מצד אחד לא צריך את חוד החנית הטכנטלוגי אבל בכל זאת משהו אמין ויעיל ואפקטיבי לאורך זמן. מישהו מכיר ויכול להמליץ? ואם כן - מה ידוע לגבי הסוללה (במפרט הטכני לא כ"כ מצאתי התייחסות לזה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב של HP 6510EJ ,עם צורב SLIMTYPE DS8A1H האם משהו נתקל בבעיה שהצורב לא צורב דיסקים מסויימים ? אצלי הוא צורב רק את הדיסקים DVD-R של SILVERLINE ודיסקים CD-R רגילים אבל דיסקים של DVD-RW או DVD+R הוא מזהה אבל לא נותן לצרוב ניסיתי קרוב ל6 תוכנות צריבה שונות ולצורב לא מצאתי עדכונים. אם משהו יודע מה יכול להיות הבעיה אני אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם - מחפש המלצה למחשב נייח, מקסימום עומס - תוכנות לעיבוד גרפי (ADOBE), ללא עריכת וידאו או גיימינג (וכמובן שימושים ביתיים סטנדרטיים). ומספר שאלות: האם מספיק זיכרון 8G או שרצוי 16G? מספיק i5 ? האם יש טעם בכרטיס מסך או שיספיק אחד שהוא build in על לוח האם? האם מספיק SSD בנפח קטן להתקנות בלבד ובנוסף HDD גדול? תודה מראש!!
-
אהלן, המחשב מיועד לאחותי, מחליף את המחשב הנייח שלה. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, וסדרות ביוטיוב בעיקר! ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? רצוי שיהיה בגדלים 14\15.6 * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת הכוללת numpad, אם יש מציאה בלי, ניתן לוותר. * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה בלי חשמל ולכן דרוש זמן ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו VGA אם יש, דרוש גם לפחות 2 כניסות USB2. * Bluetooth?אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB * כונן אופטי? אין צורך מיוחד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לצרכי גלישה, מולטימדיה ופיתוח תוכנה (VISUAL STUDIO, ECLIPSE) * גודל המסך? 15' * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, אפשר להתפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB, אבל גם אפשר להתפשר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא רצוי גם 3GB RAM, מעבד i3. nודה מראש
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי אמא שלי באילת עד מחר ואני צריכה מחשב ללימודים אשר ימשכו כ4 שנים. השימושים העיקרים הם דפדפן, מוצרי אופיס. ככלל אין לי מחשב ברשותי הייתי רוצה לקנות אחד שיחזיק לאורך זמן. חשוב לי משקל נמוך זמן עבודה מקסימלי- לומדת בערך 10 שעות ביום 4 פעמיים בשבוע.(מכוונת ל4-5 שעות ללא טעינה) מסך בין 13-14 ssd 128 מסך led או ips זיכרון פנימי 8 לפחות כרטיס מסך לא משנה לי כול כך מעבד עדיף מהדור החדש i5/i7 עדיפות לאחריות של 3 שנים ומחנות ksp/ivory או כול חנות שיש לה סניף במרכז ומוכרת גם באילת תודה רבה לכם!
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 4000,אבל בעיקרון מעדיף להשקיע פחות(מן הסתם),צריך אותו בעיקר לגיימינג: CPU AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) Motherboards Gigabyte B450M DS3H RAM Memory Corsair DDR 4 16G 2400 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M1A2400C16 Cases IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! Solid State Drives (SSD) Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 Hard Drives (HDD) WD HDD 1.0TB 5400 64MB SATA3 Blue 3.5 Video Cards Gigabyte GeForce GTX 1660TI GV-N166TOC-6GD המפרט עומד בתקציב שלי לגמרי,אבל אני לא סגור בעיקר על הcase שכולל גם ספק כוח וככה מוזיל את המחיר..אולי יש גם ד…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דל סטודיו 1555 חדש למדי ופתאום שמתי לב היום לכל מיני רעשים מוזרים שמופיעים בזמן שימוש נורמלי במחשב (לא משהו עמוס במיוחד). התיאור הכי טוב שאני יכול לתאר הוא שילוב בין הפרעות חשמליות קטנות ומשחק עם שקית ניילון ליד מיקרופון (ותודו שזה חתיכת תיאור מעניין). בהתחלה חשבתי שזה משהו שקשור למאוורר אבל שמתי לב שהם נשמעים בצורה די קבועה עם גלילה רצופה של דפים במסך בעת גלישה באינטרנט ומגיעים להערכתי מאיזור המסך. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (אגב, כנראה שבכל מקרה אני אגרום לטכנאי של דל לבוא לבקר אותי להגיד חג שמח, אבל הייתי שמח לדעת).[br]פורסם בתאריך: 2.10.2009 בשעה 00:03:19 OK, אחרי עוד קצת זמן בחברת הרעשים המוזרים הבנתי שהם מגיעים מהספק דווקא (די בוודאות), אול…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט עבור מחשב המיועד לעיצוב גראפי, דגש על עוצמת העיבוד. ללא משחקים! שיהיה שקט באופן סביר ויפלוט כמה שפחות חום . מתוכנן OC בין 3.6 ל 3.8GHZ ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות תלת-מימד ו Fractal ... : Bryce,Vue,Maya,Zbrush,Poser,Terragen,solidworks TextureMaker,Apophysis,INCENDIA... עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי מIQPC קונה מחר !! שוקל לקחת CM600 במקום ה 590 ולוח אם זול יותר . מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪750 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 - RIPJAWS - F3-10666CL7D-4GBRH ₪539 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4650 512…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לתומכים. אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי לצורכי לימודים ואינטרנט, ככה שהדרישות לא בשמיים (אבל כמובן, מקסימום תמורה למחיר כמו שכל ישראלי רוצה...) לפי דעתי, מבחינת נוחות, משקל, זמן סוללה, הכי אידיאלי זה מסך 15.4. כמו שאמתי למעלה, רוב השימושים יהיו לאתרים פשוטים ואופיס, ככה שאין דרישה ב-כ.מסך יקר, חשוב לי להתמקד בזיכרון טוב ומהיר (וכמה שיותר) ומעבד חזק וחסכוני, לפי שמועות שאני שמעתי אומרים שהגירסה של ה-P עונה לדרישות האלו. נפח הארד דיסק 250+ ושהמשקל הכללי לא יהיה בשמיים (היא עדינה...) יש לי בנתיים הצעה אחת אבל אני לא יודע להגיד בוודאות אם היא טובה או/ו החנות אמינה, ככה שאני אשמח לשמוע ממי שיש לו חוות דעת בנושא http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537…
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב נייד הוא עולה, וגם מערכת ההפעלה עולה (כן, בטוח ב100%), אבל המסך לא מראה תמונה, רק צבע שחור שונה מזה כשהוא כבוי. ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אבל גם במסך האחר (שהוא תקין ב100%) לא רואים כלום. יש רעיונות למישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק מדי פעם במשחקים המחשב הישן שלי כבר לא סוחב כל כך טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?רצוי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ושימושי נוספים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית. סרטים ומשחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 15.6 אינץ פתוח להצעות * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף FHD אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מסך מגע * משקל רצוי? עד 2.6 קילו אבל גם גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סו…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה, צפייה בסרטים ואופיס אבל יכול להיות שפעם ב.... ארצה איזשהו משחק קליל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:ממש בקושי אולי משחקים שלא דורשים יכולות גרפיות מיוחדות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes 6 נגיד מצריך הכי הרבה גראפיקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 24" נר…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי חשוב לי שלנייד יהיו לפחות 7-8 שעות לתת לי בעבודה סבירה. השימושים של המחשב הם בסיסיים, לא נדרשת חומרה לגרפיקה\משחקים. חשבתי על הדגם [h=1]Toshiba Tecra R840-109[/h]http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=795396&cid=5762 אשמח לדעת אם בטווח המחיר הזה יש דגם מוצלח יותר. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-