ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד (לא בהכרח מהבלאק פריידיי) וקצת הסתבכתי בחיפושים, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, צפייה בסרטים וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', עדיפות למבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD של לפחות 128 גיגה, או כונן רגיל של 500+ * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *ח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בהמלצה על מחשב נייד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, סרטים, לא משחקים כבדים וכדומה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17.3 בלבד אני לא בטוח מה הכוונה במבריק או מאט, אני רוצה שהוא יהיה "ברור" / בהיר, שנראה טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא אכפת לי, לא צריך מסך מגע. * מש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אהיה באוגוסט בבוסטון ככה שגם אופציות בארהב זה טוב ... [ מעדיף מבסט ביי ] גג 1500 שקל - 400 דולר \ מעדיף בפחות המחשב ישמש לגלישה באינטרנט שמיעת שירים ומסנג'ר יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.lol -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי חברה ראיתי דגם של מחשב בארה"ב שאני מתלבט לגביו, אמא שלי עכשיו שם והיא יכולה לקנות לי אותו.... הצרכים שלי בעקרון הם גלישה בסיסית ובנוסף פיתוחים קטנים , חשוב לי מאוד ש Visual Studio ירוץ חלק (אבל קחו בחשבון שאני לא הולך להריץ שם מערכת ענקית אלא איזה אתר אינטרנט קטן או אפליקציה קטנה - אבל חשוב לי שירוץ חלק. חוץ מזה שימושים בסיסיים ביותר, אינטרנט , אופיס סרטים וכו'.... מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1816453 תודה רבה רבה על העזרה !!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום.. לחבר שלי יש מחשב נייד Acer Aspire. ("4700 ומשהו" על פי דבריו. לא זוכר דגם מדוייק) עכשיו הוא טוען שהפד עובד בסדר וגם הכפתורים, ולפתע זה מפסיק לעבוד. כלומר, הסמן עדיין זז, אבל לא נלחץ שום דבר. ריסטרט למחשב פותר את הבעיה. עכשיו רציתי לדעת אם יש סיכוי לתקן את זה ללא פירמוט או ממה זה יכול לנבוע. במידה וזה חריג ולא בעיה מוכרת, ניתן לפרמט (יש כבר גיבוי והכל). רציתי לדעת מה אתם ממליצים לעשות, או האם אתם מכירים בבעיה. תודה, עודד ב.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא : Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12237 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854{23}47 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA1156 I5 - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10873 COOLERMASTER (CM-690) 690 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5899 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים במחיר מיוחד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 720…
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - נראה לי ש-SSD כי ידוע לי שהוא מהיר יותר כ-250G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית (תוכנות אופיס), אינטרנט ומעט מדיה (צריבה, itunes, סרטים וכו') 3.. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיף שיהיה רגוע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BF3, CRYSIS2 , DEUSEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מחשב ניייד של טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9054&perur=2&t=1&c=339 המפט שלו ממש טוב וחזק אבל אני מרגיש לפעמים שהוא קצת איטי לכמה שניות והאחוז CPU שלו עולה. האם זה נורמלי?? ואם לא מה אני צריך לעשות במצב כזה??
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני סטודנט ואני רוצה לרכוש מחשב נייד, לשימושי אופיס בעיקר Excel ו Word. בנוסף לגלישה, מעדיף מחשב 14 אינץ', מעבד I5, בעל יותר מ 4GB RAM, בנוסף למחשב הנ"ל יש גם כרטיס מסך חיצוני שזה אחלה תוספת, למרות שלא מיועד למשחקים. הדגם חשבתי עליו הוא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=914313 (asus x455lf-WX084T איך המחשב לשימושים שציינתי, האם המקלדת נוחה לשימושים שציינתי. אשמח לקבל מגוון דעות וגם המלצות על ניידים אחרים באותו טווח מחירים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית עם דיסק קשיח גדול (לפחות 1T) ללא ציוד הקיפי ושיהיה כמה שיותר מהיר ויוכל להריץ מספר ישומיים ביחד בלי להתאמץ יותר מידי
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ומדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיעד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - plants vs zombies ומשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD אך יתכן בעתיד 4k. כמו כן יחובר למקרן ברזולוצית SVGA. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 15.6 אינץ' בשביל אמא שלי היעוד של המחשב הוא בעיקר גלישה באינטרנט להדפיס דרכו דברים אולי קצת אופיס ואיחסון תמונות וסרטונים שהיא מצלמת את המשפחה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב טוב למשחקים כמו Battlefield 3 Borderlands 2 וכו עכשיו מצאתי את המחשב הבא ראיתי את זה ב4,290 ₪ [table][tr][td] מחשב נייד [/td] [td] Acer [/td] [/tr] [tr][td] דגם [/td] [td] Aspire V3 [/td] [/tr] [tr][td] מעבד [/td] [td] Intel® Core™…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש כזה ? אבל בהכרחי שלא יהיה בו מעבד atom אם מישהו ראה מכיר ויכול להמליץ לי על מחשב כזה אני אשמח לשמוע בהקדם האפשרי ובבקשה בלי מחשבים מאייבורי. תודה על עזרתכם שבת שלום חברים
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, לאחרונה הגיע לידי נטבוק סמסונג N102S, מדובר על נטבוק קטן בעל מסך 10''. למחשב יש שקע אחד שמתפקד גם כשקע למיקרופון וגם כשקע לאוזניות. לצערי הרב אני לא מצליח להשתמש במיקרופון עם המחשב, אני לא הצלחתי להבין האם יש או אין לו מיקרופון פנימי. אבל המחשב גם לא מזהה חיבור של מיקרופון חיצוני, ניסיתי עם 2 מיקרופונים שונים ושניהם לא עבדו הסתכלתי בלוח הבקרה בהתקני שמע, בלשונית של הקלטה מופיע 'realtek high definision audio' מנותק, חיבור דרך שקע 3.5ממ. אין שום אופציה לבחור במיקרופון אחר, גם כשמיקרופון חיצוני מחובר למחשב המחשב עובד עם Realtek בתור התוכנה לניהול הכרטיס קול, יש לי את התוכנה במחשבים אחרים והיא בד"כ מתריעה על חיבור מכשירים לשקע אוזניות של המחשב, במק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קצת בלבטים לפני קניה של מסך, אני לא יודע אם לבחור ב-4K או במסך רחב 21:9.אני מוכן להשקיע עד 4500 ש"ח במסך ואין לי בעיה גם לקנות משומש (רק בתנאי שמי שהשתמש בו יודע לשמור על רכושו)עכשיו, שאלה נוספתמה אתם אומרים על Dell UltraSharp UP3214Q יש כזה ביד 2 במחיר 4500 ש"ח.תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בנוגע לרכישת מחשב נייד חדש. תקציב: 3200 כולל משלוח - ללא חריגה של שקל בודד קריטריונים מהותיים: 1. מעבד i5 או i7 מהדורות החדשים (7,8) - נראה לי שעדיף מעבד U בגלל צריכת החשמל הנמוכה (?) 2. לפחות 8GB RAM DDR4 3. מערכת הפעלה WIN - לא מתעסק עם לקנות בנפרד ולהתקין. 4. מצלמה מובנית (עדיף איכותית של 720P) - מהותי מאוד. 5. אחריות של 3 שנים (אם האחריות לשנה וניתן להרחיב אז מחיר ההרחבה נכלל בתקציב שציינתי) קריטריונים גמישים: 6. סוללה - עדיף יותר מ 2 תאים 7. עדיף מסך 15 אינץ' אך לא פחות מ 14. 8. עדיף SSD 256 M2 9. קורא SD כלול 10. יותר מיציאת USB3 אחת. 11. עדיף ללא כונן DVD (אנחנו ב 2018 כבר). 12. כרטיס מסך זה הדבר הראשון לוותר עליו …
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי אשמח לחוות דעת עבור מפרט למחשב שמיועד לשימוש ביתי בסיסי בלבד(אינטרנט וקצת אופיס). אין שום כוונה לשדרג/אוברקלוק בעתיד. תקציב עד 2500 כולל מסך. https://www.tms.co.il/39475 מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i3 8100 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 556 קירור למעבדים: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 Retail כמות: 1 - מחיר: ₪ 43 לוחות אם: Gigabyte H310M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 282 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 290 מארזים: Antec P5 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 215 ספקי כוח: …
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב, כבר הרבה זמן שלא היתי פה השבוע הלך לי הלוח אם 775 ואני צריך עכשיו לקנות שילוש חדש חשבתי על לוח של ASUS Z87-K מעבד של אינטל I5 4430 HASWELL 3.0GHZ זיכרון CORSAIR 2X4GB DDR3 1600 את השילוש אני קונה מKSP מפני שזה קרוב אלי גאוגרפית וכמובן קירור למעבד CORSAIR HYDRO H55 יש לי שאלה נראה לי די טיפשית האם יש מארז USB2/3 כלומר האם המארז קובע או שכמובן לוח הרי החיבור הוא אותו חיבור? השאלה העיקרית מה אתם חושבים על השילוש שלי כל הערה טיפ תתקבל בברכה הצעות וכדומה. בנוסף לשאלה הראשונה האם צריך להחליף מארז או שפשוט אין כל קשר?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את המחשב הזה HP Pavilion dv6-1230us Entertainment Notebook PC, espresso black ב730$ אבל ללא אפשרות להשתמש באחריות השאלה הנשאלת היא האם שווה? הנה הלינק למפרט שלו: http://www.shopping.hp.com/store/product/product_detail/VH681UA%2523ABA/1;HHOJSID=DzyJK0yN6cQrQstdJTrjpfQgnmSfXRNvNjQJqN2nnRph1q0hvdJQ!672761296?jumpid=in_r329_personalization/browse3/PDP_PDP
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי, איזה שינויים שיפורים הייתם עושים? התקציב הוא 4500 הספק לא חלש מדי? מעבדים: AMD Ryzen 5 2600X Processor Box (Gen 2) כמות: 1 - מחיר: ₪ 955 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 332 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 528 מארזים: Antec P7 Silent Super Mid Tower כמות: 1 - מחיר: ₪ 209 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco 80+ Modular - BULK בקניית מחשב חדש- כמות: 1 - מחיר: ₪ 186 מאווררים למארזים: Antec 2 speed 120mm TrueQuiet PRO fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 41 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 200 …
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בני התקבל לאקדמיה למוסיקה. לקראת השנה הסטודנטיאלית הראשונה שלו אני רוצה לקנות לו במתנה מחשב נייד. להלן הגדרות לייעוד המחשב: אופיס אינטרנט תוכנות עריכת מוסיקה וקישוריות לפסנתר חשמלי או KEYBOARD. השמעת מוסיקה. מאחר ויש סיכוי שהוא יחזור גם להתמחות הקודמת שלו בגרפיקה תלת מימד אז רצוי ששבב הגרפיקה יהיה מתקדם ככל האפשר. סדר גודל של מחיר: 3000 ש"ח. אני מוכן להוסיף עבור אחריות מורחבת. גודל מסך מועדף: 15.6 מאחר ושמעתי הרבה רעות על ה וויסטה ומאחר וראיתי כבר הצעות לשדרוג ל WIN 7 - אשמח לקבל התייחסות לנושא. לא ברור לי כיצד מתבצע השדרוג מ וויסטה ל 7.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-