עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by babalas,

אז ככה, אני מתכוון לקנות לי נטבוק עוד שבוע ובהתחלה ננעלתי על הווינד... ואז על ה901 שהגיע במחיר של 2500 (שנחשב סביר בעיניי) ואז ראיתי EEE1000 במחיר של 2800... שמציע את כל מה שיש ל901 + 80 ג'יגה הרד דיסק + מקלדת בגודל של 92 אחוז ממקלדת רגילה... ועכשיו אני מבולבל... הצרכים העיקריים שלי מנטבוק שיהיה יפה, קטנצ'יק (שנכנס כמעט לכל מקום) ויריץ דברים זתומרת שלא ייתקע כל שניה... אני חושב שבשורה התחתונה המקלדת מהווה כאן שיקול רציני... האם כדאי להחליק ולקחת מחשב גדול ונוח יותר או אולי מחשב קטנצ'יק ומסורבל...? אנא ממכם עיזרו לי!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך לפטופ חדש לסטודנטית. היום היא משתמשת בנייד הישן שלה מהתואר הראשון שכבר ממש מקרטע asus eee עם מסך 10 אינצ'. התקציב הוא 3000 עם אפשרות חריגה ל 3500 יש מישהו שמגיע מארה"ב בעוד חודש ויכול לקנות לנו שם אבל זה אומר שצריך אחריות בינלאומית שמכבדים בארץ וגם עדיף שהמחיר יהיה נמוך יותר * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט עם קצת SPSS ואופציה לסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד קילו וחצי (חשוב! 1.8 לא בא בחשבון) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות לפחות בעבודה עם אופיס ואינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4000. בנוגע לחריגה, מאמין שכן כל עוד היא לא גדולה מאוד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים כלליים כמו גלישה, עבודה משרדית, וורד וצפייה ישירה ומשחקים. חשוב שיהיה אפשר לשחק משחקים, לא על הגדרות מקסימום אבל שיהיה כרטיס נורמלי ויוכל להריץ כותרים עדכניים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או ה…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  4. שלום שדרגתי את הווינדוס מויסטה ל7..לא מצאתי את הדיסק של הדרייברים שקיבלתי עם המחשב, כרגע כל הכפתורים של הFn (למשל להגביר,להעביר שירים,הגדרת בהירות המסך וכולי) פשוט לא עובדים,כנ"ל לגבי הגלילה שיש בבעכבר של הלפטופ עצמו(עם האמצע) נסיתי נואשות למצוא דרייברים באתר שלהם,באתרים של דרייברים ופשוט לא מצאתי !!! תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by Oreneytan,

היי לכולם, נפלה בחלקי אופציה לקניית מחשב נייח שנבנה לצורך גיימינג אבל בוטל הפרויקט ב5500 אני צריך מחשב בעל יכולות גבוהות לעבודה בתלת מימד עם clo 3d למידול תלת מימד באופנה. וכו... אשמח לעזרתכם כי אני באמת לא מצליח להבין כבר מי נגד מי במחשבים כאלה. - מפרט מלא: מעבד - AMD® RYZEN™ 7 3700X Processor Up to 4.40GHz BOX תומך OC, עם 8 ליבות ו16 תהליכונים. קירור למעבד - CoolerMaster™ AMD Wraith Prism LED RGB Edition Quiet CPU Cooler with 100mm PWM Fan and Quad Heatpipes תאורת LED RGB בלוגו, טבעת ומאוורר. לוח אם - ASUS™ TUF GAMING B550M-PLUS WI-FI AM4 עם 8 יציאות USB 3.2 Gen1, HDMI, DP, יציאת סאונד אופטית. צ'יפסט B550 תומך OC, XMP 2.0, Dual PCIe Gen3 x4 M.…

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  6. אז אני רוצה לכנות מחשב.. יש לי מפרט שישבתי עליו עם חבר רציתי לשעת עם אפשר לשפר את הדברים עם מחיר סביר המפרט: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 Gainward GeForce GTX 560 1024MB GDDR5 426018336-1824 Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster HAF922 ATX Black Case CoolerMaster V8 CPU Cooler 750W Modular 14cm fan, Active PFC (Retail)

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by Idanp,

לגלישה בעיקר חשוב שיהיה מהיר

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. שלום, אני אצטרך 2 סקינים (מדבקות לגב המסך) ללפטופ 13.3" ובגיגול מהיר לא התרשמתי מהאתרים שמציעים סקינים. אני צריך שתהיה אפשרות להעלות תמונה אישית לייצור הסקין. אשמח לכמה הצעות לאתרים כאלה.

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  9. אני מחפש מפרט מחשב לבן דוד שלי, המפרט יוזמן מהזיגזגים והדרישות שלו הן כאלה: 1) אז כפי שמצוין בכותרת התקציב הוא עד 4500 ש"ח עם אפשרות לחריגה של עד איזור 4700. 2) המחשב מיועד למשחקים לגודל מסך של 22". 3) אין צורך בציוד היקפי, לא יהיה אוברקלוק ואין חשיבות לשקט. 4) חשוב שהדגש יהיה על כרטיס מסך ומארז (שיראה יפה ), לי יש את הXASER האחרון של טרמלטק והוא רצה אחד כזה, אבל אחרי שהוא שמע את המחיר הוא כבר לא רוצה אבל זה בערך הסגנון שהוא מחפש. ניסיתי ליצור לו מפרט דומה לשלי אבל לא ממש הצלחתי (המפרט לא מעודכן בפרופיל).

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. http://www.extremepc.co.il/product.aspx?p_id=7377 המחיר לדעתי מצויין והכל מתאים לדרישות שלי הדבר היחיד שיש לי ספק לגביו זה המעבד השאלה שלי היא האם המעבד הנ"ל יצליח להתמודד עם ווינדואס 7 - לא גרסת סטארטר נ.ב HD יעשה בעיות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. אני מעוניין בנייד לצרכי גלישה באינטרנט אבל שיהיה באמת תותח במשימות הגלישה בלי תקיעות אני הולך לחרוש עליו בלי להתחיל לסגור ישומים .לא משתמש בתוכנות גראפיים .אני אשתמש בתוכנות כמו GOOGLE EARTH למשל.אבל אני רוצה שהוא יפעיל כמה יישומים בפת אחת.לגבי משחקים לא הולך לשחק משחקים כבדים .מקסימום FIFA 2008 .לגבעי סרטים אני יחבר אותו על הLCD לניגון סרטי HD .מבחינת תקציב לא חשוב .העיקר שהנייד ימלא את תפקידו במשימות האלה ולא יותר מזה.מה בנייד המומלץ במינימום הוצאות לצרכים האלה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by ehudt,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב נייד בימים הקרובים, ורוצה לדעת אם מישהו יכול להמליץ על חנויות שכדאי יותר או פחות לקנות בהן. באופן ספציפי מעניין אותי - כדאיות מבחינת רמת מחירים, אמינות, שירות (תיקונים וכו'), יחס ללקוח וכד'. הכוונה היא לחנויות אינטרנט וחנויות אמיתיות גם יחד... תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by איתי גרומר,

מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=108125]AMD Ryzen 7 7800X3D AM5 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 1839 [b]קירור למעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php…

14. Started by Blizzarder,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? חשוב שיהיה קל אז 11.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 GB * כונן CD/DVD? צורב? CD/DVD חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן דל וHP

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  15. שלום, יצא לי לגלוש בפורום בחו"ל בקונספט של "סיוע בבחירת מחשב נייד", ואהבתי מאוד את אופן ההתנהלות שם, מה שמאוד עוזר לכולם לעזור אחד לשני. ברמת העיקרון, ציינתם בחוקים של הפורום דבר דומה, אך צורת הניסוח וההתעקשות על החוק לא נכונה לדעתי. השיטה הבאה תעשה את הפורום הרבה יותר נעים לשימוש כאשר מבקשים סיוע לבחירת נייד: (תירגמתי לעברית מהפורום): 1) מה התקציב שלך? 2) מה גודל המסך שהיית מעדיף? א. נטבוק – 10" או פחות ב. קל ודק – 11"-12" ג. קל ודק – 13"-14" ד. מיינסטרים – 15"-16" ה. מחליף למחשב נייח – 17" או יותר 3) באיזה מדינה אתה קונה את הנייד? 4) האם יש מותגים שאתה מעדיף או שאתה באמת לא אוהב? א. אוהב: ב. לא אוהב: 5) מהן המשימות העיקריות שתבצע עם הנייד? 6)…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by coconut,

שלום, אני מחפש מחשב נייד (לא בהכרח מהבלאק פריידיי) וקצת הסתבכתי בחיפושים, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? עבודה משרדית, לימודים, צפייה בסרטים וכו' * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינצ', עדיפות למבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל-SSD של לפחות 128 גיגה, או כונן רגיל של 500+ * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 8 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *ח…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by onetwo,

שלום, מעוניין בהמלצה על מחשב נייד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, סרטים, לא משחקים כבדים וכדומה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17.3 בלבד אני לא בטוח מה הכוונה במבריק או מאט, אני רוצה שהוא יהיה "ברור" / בהיר, שנראה טוב. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא אכפת לי, לא צריך מסך מגע. * מש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Gal1992y,

אני אהיה באוגוסט בבוסטון ככה שגם אופציות בארהב זה טוב ... [ מעדיף מבסט ביי ] גג 1500 שקל - 400 דולר \ מעדיף בפחות המחשב ישמש לגלישה באינטרנט שמיעת שירים ומסנג'ר יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?2500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.lol -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. היי חברה ראיתי דגם של מחשב בארה"ב שאני מתלבט לגביו, אמא שלי עכשיו שם והיא יכולה לקנות לי אותו.... הצרכים שלי בעקרון הם גלישה בסיסית ובנוסף פיתוחים קטנים , חשוב לי מאוד ש Visual Studio ירוץ חלק (אבל קחו בחשבון שאני לא הולך להריץ שם מערכת ענקית אלא איזה אתר אינטרנט קטן או אפליקציה קטנה - אבל חשוב לי שירוץ חלק. חוץ מזה שימושים בסיסיים ביותר, אינטרנט , אופיס סרטים וכו'.... מה דעתכם על המחשב הבא : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1816453 תודה רבה רבה על העזרה !!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  21. שלום.. לחבר שלי יש מחשב נייד Acer Aspire. ("4700 ומשהו" על פי דבריו. לא זוכר דגם מדוייק) עכשיו הוא טוען שהפד עובד בסדר וגם הכפתורים, ולפתע זה מפסיק לעבוד. כלומר, הסמן עדיין זז, אבל לא נלחץ שום דבר. ריסטרט למחשב פותר את הבעיה. עכשיו רציתי לדעת אם יש סיכוי לתקן את זה ללא פירמוט או ממה זה יכול לנבוע. במידה וזה חריג ולא בעיה מוכרת, ניתן לפרמט (יש כבר גיבוי והכל). רציתי לדעת מה אתם ממליצים לעשות, או האם אתם מכירים בבעיה. תודה, עודד ב.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by eshatner,

מה דעתכם על המפרט הבא : Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12237 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854{23}47 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA1156 I5 - mATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10873 COOLERMASTER (CM-690) 690 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5899 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים במחיר מיוחד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 720…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by Drycos,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - נראה לי ש-SSD כי ידוע לי שהוא מהיר יותר כ-250G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית (תוכנות אופיס), אינטרנט ומעט מדיה (צריבה, itunes, סרטים וכו') 3.. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.- אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 עדיף שיהיה רגוע... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  25. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BF3, CRYSIS2 , DEUSEX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.